80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı Akşamlar canlar
Ben bugün Sabah 84.250 idim
Menüm bugün meyve günüm
Ancak dün Akşamı yiyemedim mide bulantısından o Yüzden sabah cereal yedim normalde meyve yemem gerekiyordu
Bugün bol bol meyve sebze yiyeceğim henüz saat 1 akşam nasıl olacak bilmiyorum :)

Hadi bakalım cumaya güzel rakamlar görürsün insalah

Boyama kitabı mı ???

Kilomu yakın bende sabah tartıda 86 idim bakalım cumaya kadar kaç olacagiz

Benim gram gram gidiyor ki biraz önce tansiyonum düştü diyet filan yalan oldu eşimden de fırçayı yedim Ohhhh mis yarın sabah iki kilo fazla çıkarım eminim :)
Canım az yemek kilo verdiren Tam tersi güçsüz bırakır ve vücut ne yediysen aç kalacak korkusuyla depolar anlayacağın düzenli beslenme çok önemli özelikle Kavallti çok önemli kendine güzel bir tabak hazırla önce gözün doysun mide kolay ondan sonra öğlen akşam protein ağırlıklı zebzeyle beslen ekmeği sabahları muhakkak bir iki dilim sabahları tüket ve günde en az 3 litre tüket bide sabah uyanır uyanmaz bir veya iki bardak ılık sıcağa yakın olsun su iç protein olarak et varsa et özelikle tavuk ve balık yoksa yumurta hasla diğer yemeklerden birer kaşık koy tabağına yanına salata cacık veya çorba köy ye bak bu sistemi bir dene görecen bak gider ayrıca bir listeye bağlı kalmak sıkar insanı diyet isteğini azaltır
Ayrıca benim çok düzensiz bir hayatım var yani sıkıntı stres çok bu günlerde evdeyim genelde bir koşturma içindeyim kızım 7.5 aylık oğlum tam 8.5 aydır hastanede yatıyor hafta sonları eve getiriyoruz hafta içi biz yanına gidiyor tabi metro tren tramvay merdiven in çık bebek arabasıyla bay zor oluyor yarın eşimde gelecek biraz daha kolay olur oğlum otizim epilepsi hiperaktivite konuşamamak gibi sorunlardan dolayı tedavi görüyor daha doğrusu bu güne kadar kendisine uygun bir tedavi yöntemi bulunamadı yani epilepsi ilaçları otizimini tetikliyor bıraksalar krizleri artıyor birakmasalar kontrolsuzlesiyor şimdi ilaçsız bir diyet uyguluyoruz regime setogen adı epilepsi için krizler azaldı ama bitmedi bakalım bir yıl yapacağız ne olacak bilmiyoruz
Hal böyle olunca bende düzensiz beslenmenin ve stresin etkisiyle bu hale geldi ben 82 kiloyla hamile kalmıştım sekiz yıldır döktür döktür kurum kurum dolaşıyor ama bir çözüm bulamadık hamilelik dönemimde ve öncesinde oğlu evdeydim hiç bir okul almadı tek başıma sokak sokak onun kolunda tutarak geziyordum kimseye fazla gidemiyorum durmuyor diye eve gelmekten nefret ediyordum kapi oğlum ses yapıyor diye kapımı tekmeyerek defolun burdan gidin ağza alınmayacak körler eşliğinde beni yalnız bırakmayan yaşlı karı koca firansiz komşularının yüzünü görmemek içi. ...
Ama şanslı olduğum tek şey yahudi sokağında yaşıyor olmamdı çoğu komşum yahudiler hep destek oldular bana oğlumla sokağa çıktıkmı ile durdurur öperler ve çoğu oğlumun kolundan tutar çikolata almaya götürürdüler hayla hep sorarlar yani anlayacağınız 10 yıldır fıransada yim oğlum 8.5 yaşında ben 7 yıldır hep ağladım
Of anlatsam sabaha kadar bitmez ben burda keseyim neyse

Derdi veren mevlam dermanını da verir inşallah üzüldüm çok yalnızsın bir de gurbette sim benim gibi
Canım boşverdim ben artık Dediğin gibi düzenli besleneceğim :)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabahta erkenden uyandım ve şükür iki gündür olan ödemlerimide attım
Bugün protein günüm ve öğlenlik kendime melemen yapacağım akşamlıkda balık düşünüyoruz eğer bir aksilik olmazsa

Senelerdir her arife mezarlık ziyaretimizi yaparız Bayram sabahı çok kalabalık oluyor ve yoğunluktan zor oluyor diye Sanırım öğleden sonrada kabristana gideriz ailecek ( ufak kızım çok sevindi çocuk idrak edecek yaşta ölümüde biliyor ama bir keresinde gittiğimizde bir dal parçasıyla mezarı dürtüp durdu kızım sen ne yapıyorsun dediğimizde de Dedemi dürtüklüyorum demişti şimdi ne zaman dedenin mezarına gitsek o geliyor aklına oleyyy dedemi yine dürtüklüyeceğim diyor Ona ölümün aslında bir son değil bir başlangıç olduğunu, herkesin vakti dolduğunda öleceğini ama ileride hepimizin tekrar daha güzel bir yerde bir araya geleceğini izah etmeye çalıştık dilimiz döndüğünce şimdi oda çocuk haliyle dedesinin orada sadece uzun bir uykuya yattığını düşünüyor sanırım ki her defasında dürtükleyeceğim diyor )
Tövbe ya Rabbim ölümü bile insana sevimli hissettiriyor cimcime

Boyama kitabı mı ???

Evet canım boyama kitabı büyükler için
Bayadır istiyordum bir türlü kıyamıyordum kendime olunca :) en sonunda geçen gün kızımla yine D&Ra gidince o kendine kitap alırken yaw Anne al işte bize geldimi hep var kendine hep yok muhabbeti yapıyorsun dedi bende o gazla aldım iyikide almışım cidden iki gündür saçma şeylere kafa yorup canımı sıkacağıma bununla oyalanıyorum üstelik küçük kuzumda gündüz cizgi film yada tablette oyun diye benle pazarlık yaparken artık hadi Anneciğim boyama yapalımmı diyor ( onada printerdan aynı sayfanın fotokopisini çekiyorum hemen :) sonrada oturup en az 1 saat onla oyalanıyoruz bir yandan sohbet ederken )

Canım Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bir şey yaşıyorsunuz ama buda bir sınav ve karşılığını inşallah kat kat fazlasıyla alacağına eminim Rabbim inşallah evladınada şifa verir, hayatını daha kolay yaşayacak seviyede de olsa bir yol gösterirde tedavisini yaptırırsınız Aminnnnnnnnnnn

Teşekürler canim

Kızlar Kavallti mi yaptım biradan evden çıkarım

Eklentiler

• 20150923_112421.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 41
Yeni SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür eve girebildim kısa süreliğinede olsa
Hesapta evde oturacaktık kabristan ziyaretinden sonra ama eşimin Anannesi saçımı yıkayın diye tutturmuş tabi KV ben yıkıyamam tek başıma diyince eşim sağ olsun yine atladı biz gelir hallederiz diye
Akşam yemeği için balık var menüde bugün hatta onlar pişene kadar kendime bir yorgunluk kahvesi yapıp içtim Allahtan tıkadıda sıkıntısız bekliyeceğim
Yemekten sonrada gidip büyük Anannemizin saçlarını yıkıyacağız

Yarın sabah malum Bayram koşturmacası olacağı için bende herkes gibi uğramaya fırsat bulamam ( belki ancak gece ) O yüzden şimdiden herkesin Bayramı mübarek olsun
Rabbim ailenizle ve tüm sevdiklerinizle mutlu, huzurlu ve kaçamaksız bir Bayram nasip etsin.....Aminnnnn

Ben kendi adıma kaçamak yapmayı önlemek adına yanımda götüreceğim Nişasta günüme uygun olan birşeyleri arabada nasılsa giderken rahat rahat yer sonradaki kapıdada ay valla buraya gelmeden önce yedik çok şişim ayağına yatarak kaçamak yapmayı önlemeyi amaçlıyorum bir tek Annemin dayısında biraz şüpheliyim çünkü Yenge sağ olsun bayılır yedirip içirmeye ve benide aşırı sever inşallah çaktırmadan yemiş gibi yapar yırtarım oradada

Çocukların ölmediği savaşların son bulduğu insanlığın samimiyetini sıcaklığını yitiremdiği bir dünya temennisiyle hepinizin bayramı kutlu olsun iyi bayramlar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şu an resmen yorgunluktan bayılmak üzereyim İlk kez bu kadar yoğun ve yorgun geçirdiğim bir bayram oldu Sabah 06:00da uyandık ve saat 07:30da kahvaltı için Anneme gittik Kahvaltı faslından sonra Annemlerle bayramlaştıktan sonrada direk yola çıktık köye gidip kurban kesimi için
Hayvan faslı bittikten sonra tek tek akrabaları gezip hem paylarını dağıttık hemde bayramlaştık

Sabah kahvaltıda herkes bin bir çeşit birşeyler yerken ben sadece 5 adet mor erik yedim Öğlene doğru tabi acıkma başladı ve biz daha hayvanlarla uğraşırken yanıma aldığım cevizden 1 avuç kadar yedim en son saat 17:00 gibi akşam yemeğimi yedim ( gittiğimiz büyük dayının evinde nişasta günüme uygun birşeyler bulabildim 1/2 tabak kadar nohut yedim yanında çoban salatayla yanlız yengemin çok yoğun isteği üzerine 2 yk kadar pilav yedim ) Daha sonrada en son Annemin Amcakızına gittik ve işte orada olay biraz nişastanın dışına çıktı 1 bardak fanta içtim çok varmış gibi birde 1 adet ev baklavası yedim ama Allahtan saat 17:30 gibiydi ve bir daha o saatten sonra hiç bir şey yemedim )
Şu an aslında deli gibi açım ama sadece kendime şekersiz bir kahve yaptım ki bari tıkasın beni diye
Yarın karbonhidrat günüm ve kesinlikle uygun olarak besleneceğim Annem ıspanaklı börek yapacakmış ( ki ondan öğleden sonra az birşey yerim ) akşamda herkes yemeğini yedikten sonra ben sadece 1 ufak parça revani yerim ( zaten tatlı serbest o gün )

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese tekrar iyi bayramlar

Bugünde eşimin tarafını ziyaret edeceğiz ASlında her sene önce o tarafı aradan çıkarıyorduk ama işte bu sene kurbana Annemlere yardımcı olacağız diye böyle oldu
Önce Kvye oradan eşimin amcasına en sonda halalarınıda ziyaret edip direk Anneme geçeceriz ( amcamlar gelecekmiş )
Artık yarında Arkadaşlarımızla birlikte biryerlere gideriz diye düşünüyoruz ama bakalım akşam üzere bir ara arayıp planlarız herşeyi

İnşallah bugünüde hasarsız atlatabilirim

Ayy bu bayram yaramadı tabiki 5 kapının ikisinde mecbur tatlı yedim ve yemek işi de aksadı bakalım haftaya inş güzel olur herşey

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı akşamlarrr

İki gündür inanılmaz yoğundum ama yarından itibaren evdeyim şükür
Dün malum Annemlerdeydik bugünde sabahtan arkadaşlarla keyifli bir gün geçirelim dedik ama baya maceralı başladı günümüz
Benim arabayı bayramda birlikte gideceğimiz arkadaşa vermiştik bizde şirket arabası var diye Tam sabah buluşup yola çıkmıştık ki benim arabadan otobanda dumanlar yükselmeye başladı Neye uğradığımızı şaşırıp emniyet şeridine çektik hatta biz biraz daha önde olduğumuz için park ettiğimiz gibi arabaya koştuk arkadaşlara birşey olmasından korktuğumuz için Hatta dumanları gören iki kamyonet daha durup ellerinde suyla koşturdular
Çok şükür önemli birşey değilmişde araba hararet yaptığı için dumanlar çıkmış Tabi o araçla devam etmek zor olacağı için ara ara durup tekrar motora su dökerek eve döndük Allahtan arkadaşa evsahibide arabanın anahtarını bırakmıştı lazım olursa diye hemen benim arabayı tamirhaneye bırakıp diğer arabayı alıp tekrar yola çıktık aynı yere gitmek için

Güzelce kahvaltımızı ettik ( gerçi benim meyve günümdü ama ekmeksiz normal kahvaltı ettim hafif bir şekilde ) daha sonrada çay faslı falan derken akşamda eşim ve arkadaşı saç kavurma yaptılar ama ben sadece tadımlık 3 çatal aldım sonrada az salata yedim tek kaçamağımda akşam eve gelirken az dondurma yemem oldu ama yarın Allahın izniyle çok güzel dengeleyeceğim bu günümü
Biraz olaylı başladı ama çok keyifli bir gün geçirdim ve yarında artık okula hazırlık ve temizlik yaparım ki ilk bir kaç gün bende Anaokulunun önünde beklemek zorundayım malum alışma süreci bitene kadar kısa süreli okulda kalacağı için küçük kuzum

Bu arada birde evde para kazanabileceğim kart katlama işi buldum boş oturduğum zamanlarda onlardan yapıp en azından harçlığımı çıkarmış olurum diye düşünüyorum hatta eşimde gece boş boş oturupta bilgisayar başında oturacağıma bende sana yardımcı olurum dedi İnşallah 3 - 5 kuruşda olsa kendim içinde kenara koyarımda biraz daha rahat ederiz
Faturaların parası çıksa bile yeter

Ayy şu hengame kalabalık bitse de düzenime dönsem bende pazardan bol salatalık aldım pazartesi sadece salatalık ve yogurt yicem haftaya spora da agırlık verip şu 4 günü unutmak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…