80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım benim Allah razı olsun..aminn...

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Bu sabah yine erkenden uyanıp kuşumu Anaokuluna götürdüm sabah okullu kızımmmm hadi kalk dediğim an yatağından fırladı ay çok heycanlıyım okula gidiceğim diye sevinçden oynadı anası kılıklı
Bu arada geçen günlerdeki artılarım gitmiş hatta eksi bile görmüşüm Yarın inşallah dahada aşağılarını göreceğim Bugün biraz temizlik yapıp yine kartlarımın başına geçeceğim şükür bir posta bitti 2ciye başlıyorum elim alıştıkça daha kolay gelmeye başladı şükür

Bu arada cumartesi günümüz başlıyor akrabalar arasında ve benim meyve günüm Yanımda giderken meyvemide götüreceğim ve kesinlikle kaçamaksız döneceğim evime

Ayyy biri şu sonbahar miskinliğini depresyonunu alsın gitsin diyeti geçtim hiç bişey yapmaya mecalim yok çocuk olmasa bütün gün uyurum heralde

Canım az sabret eminim bir iki güne toparlarsın kendini sonrası daha kolay geçer inşallah

oynakbasi34 valla hayran kalmamk mümkün değil sana azmine bakalım bugün yeniden başladım ama cuma almış olarak bildirim yapıcam aslında bayram girmeseydi araya devam ederdim ama bayramda saldım kalabalık olunca neyse önümüze bakıcaz artık

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnn

Çok şükür bu sabahta erkenden uyandım Bugün kuşumu yine Anaokuluna götüreceğim oradanda Annemlere geçiceğim erkek kardeşim Pazartesi günü dönüyor bari son bir kaç gün daha küçük kuzumu seveyim doya doya

Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım sonra eşimi uyandırıp işe yollar kahvaltılık meyvemi yerim

Başlangıç; 124.5 kg
Önceki hafta; 100.4 kg
Bu hafta; 98.6 kg
Fark; 1.8 kg

Yüzdesi; 1.795 %

Toplam giden; 26.3 kg

Çok şükür 2li rakamları garantiledim gibi birşey ( Allah korusun bir daha görmemek için çok dikkat ediyorum )
İlk hedefim olan 99u şükür gördüm artık bir sonraki hedefim şimdilik 89 Allahın izniylede bu işi başaracağıma ve çok daha aşağılarıda göreceğime inanıyorum

Umarım herkes çok güzel bildirimlerde bulunur

02.10.2015

Başlangıç 87.5
Geçen hafta 86.4
Bu hafta 86.7
Gelen 0.300

Kötü geçen 2 haftanın sonunda buna da şükür ne rakamlar görmüştüm tartıda haftaya inş katlayarak gitcek

Slm kızlar ben bu ara biraz yoğundum diyeti biraz boşladım ondan dolayı bu iki gün biraz dikta edeyim öyle pazartesi tartıya çıkayım tabi hafta sonları biraz karışık geçer ama dikta etmeye çalışacam pazartesi kötü bir rakamla çıkmam karşınıza umarim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili kaçamaksız bir haftasonu diliyorum

Şükür bu sabahda düne rağmen 400 gr daha az çıktım
Güzelce duşumu alıp meyvemi ( elma ) yedim ve 1 saat sonra uzaktaki bir akrabaya giderek geleneksel Aile günümüzü başlatmak üzere hazırlanacağım

Bugün karbonhidrat günüm ( çok güzel deng geldi ) ve yemek sıkıntı olmayacağından yanımda sefer tasımı götürmeyeceğim Kesinlikle düzenimin dışına çıkmayacağımada adım gibi eminim çünkü cumaya çok daha güzel bir bildirimle gelmek istiyorum tabiki her zamanki gibi

Çocukları evde bırakacağım eşim sağ olsun git biraz kafa dinle rahat ol dedi bugün için
Tabi 14 gün sonraki güne mecbur yanıma alırım onlarıda

İyi eğlenceler ayrıca eksiler içinde tebrikler

Slm kızlar bende söz verdiğim gibi dikta etmeye çalisiyom şimdi kendime hedef yapıyor ayın 14 de tam bir ay oluyor hedefim en az 83 olmak ayın başında 79 olmayanı ekimde 7li rakamı hefefliyom

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

GEzenti oynakbaşı geldiiiiiiiii

Çok şükür bugünüde kaçamaksız atlattım ( listemin dışına çıkmadan yani )
Akraba günümüz vardı malum ve sabah 10a gelmeden evden dışarı attım kendimi KV, eşimin halası ve çakma eltimle ( amca gelini eşimin taraftan ) güne gittik

Hemen oradaki ikramları sayıyorum
1 parça su böreği
1 parça ıspanaklı börek ( yufkadan gözleme gibi yağsız yapmış )
1 tuzlu poğça ( kıymalı )
1 dilim ıslak kek
2 adet irmikli bisküvi toplarından
1 ufak kase meyve salatası

Şimdi gelelim benim yediğime Bukadar ikramlık içinde ben sadece öğlende 1 parça ıspanaklı börekten yedim ( karbonhidrat günüme uygundu tabi
Ev sahibi baştan çok ısrar etti ama hemen resti çektim kesinlikle bana bu konuda ısrar etmeyin bana uygun olanı yerim ama eğer günüme uygun bir şeyin olmayacağını düşünürsemde evden gelirken ben sefer tasımı hazırlar gelirim dedim Sağ olsun eşimin halasıda çok güzel kilo verdi sakın ısrar etmeyin diye arka çıktı bana

Herkes nasıl verdin nasıl bir diyet bu diye resmen beni sorguya çektiler Eşimin yengesi hatta yaz bana hemen dedi ama herkeste biliyor asla diyete uyabilecek biri değil Yemek için yaşayanlardan maalesef ve benden kilolu göründüğü halde ısrarla 92 kg olduğunu idda ediyor
Eşimin halası hatta bir ara evin içinde tartı görünce şakasına madem Banu diyette o zaman sizleride elime alıyorum ve her 14 günde bir akraba gününde sırayla tartıyorum dedi Eşimin yengesi hariç herkes tartıldı bir sonraki günde gideceğimiz ( gerçi ben gidemeyeceğim başka yere sözümüz var diye ) yerde tekrar tartacakmış herkesi

Cidden çok güzel geçti ve şükür okadar ikrama hayır diyebildim ve kendimi şekersiz çayla şişirdim eve geldiğimde de saat 18:30du ve karbonhidrat gününün akşam menüsü tatlı olduğundan 5 TK pudding ve çok az bitter çikolata yedim Tatlı yediğim için çok mutluyum ve tabiki açımmmmmmmmmm ama bu duygu inanılmaz iyi geliyor bana ve eminim yarında çok güzel bir rakam göreceğim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı ve kalorisi az bir pazar diliyorum

Çok şükür bu sabahda 200 gr da olsa eksiyle uyandım Bugün meyve günüm ve 1 adet şeftali yiyerek güne başladım
Gerçi bugün Annemde balık faslı var ailecek ve kadıncağız ısrarla az yersin diyip duruyor Bakalım inatla direneceğim cünkü günümü sağlıklı birşey yiyerekde olsa bozmak istemiyorum

Biraz temizlik yapıp öğlende KVye gidiceğiz kaç gündür kızları görmediği için Hem eşimin Anannesininde gönlü olsun istedim

Bu arada ben ve oslew harici kimse bildirim yapmadı Bayram sonrası diye sanırım pek parlak değil durumlar isterseniz bir hafta daha listeyi erteleyelim ama önümüzdeki hafta kesinlikle herkesden bildirim bekliyorum

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Hesapta kuzuyu yıkıyacağım ama önce sizlere bir bakayım dedim
Bugün öğlen kvye akşamda Annemlere gidince ancak eve geldik
Şükür bugünki günümde hasarsız geçti diyebilirim ( Annemin ısrarı üzerine meyve/sebze günümde akşam meyve yerine salata yedim birde kadıncağız çok üzüldü yemiyorum diye hatır için 3 - 4 tane hamsi yedim ama içim rahat eminim yarında az da olsa eksi göreceğim yine )

Sabah erkenden kuşumu anaokuluna götürüp damlarım yine büyük kız öğlende alır nasılsa kardeşini anaokulundan bende hem işimi yapar hemde sizlerle hoş sohbet ederim o arada

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese bol eksili bir hafta diliyorum

Bu sabah 08:00de resmen yerimden fırladım küçük cimcime uyanmış hadi Anaokuluna gitmiyormuyuz dedi Allahtan Hemen giyinip evden attık kendimizi ( Allahtan çok geçikmemişiz )
Kuzuyu Anaokuluna bırakıp birazda hatunlarla sohbet edip eve geldim
Eve gelincede salonumu toplayıp kendimi buraya attım

Kuşumu artık 11de ablası gidip alır bende komşu ablamla kahve faslını yaptıktan sonra direk ütülerime girişirim şu kart işi yüzünden kaç gündür yapamıyordum

Ütülerimde bitti çok şükür
Bugün diyetimin 29.cu günü yani sıvı günü Çok şükür hiç açlık hissetmedim 1/2 saat öncesine kadar şimdide Çayımı kaptım dinleniyorum tıkanırım bir kaç bardak içince

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Bugün malum sıvı günümdü ve hala yaşıyorum
Çok şükür dayanılmayacak gibi değil ama baya acıktım doğrusu Neyse sabaha az kaldı diye kendimi kandırıyorum eşim gelince bir kahvecik daha içerim

Sabah beri içtiklerim;
2 fincan nescafe
1 türk kahvesi
3 fincan çay

Tabi hepsi şekersiz ve içtiğim suyun haddi hesabı yok Allahtan sadece 29 günde bir sıvı günü var

Slm herkese ya ben birşey diyecem benim daha öncede diyet serüveni oldu yine aynı şeyi yaşıyorum 5 ve sıfır rakamına geldimi vücut direnç geçiyor çok zor asıyorum niye acaba

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah bugünde hepimiz için bol eksili ve az kalorili hatta kaçamaksız bir gün olur
Dün malum sıvı günümdü ve şükür yatana kadar tek lokma yemedim ( bir ara kocayı yemek yiyor diye öldürmeyi düşünmüş olsamda Şaka bir yana ama cidden hiç önceki gibi kan şekerimin düşmesi elimin ayağımın titremesi olmadı yemek yemediğim halde )

Şükür karşılığınıda fazlasıyla aldım sabah tartıda Dün sabahdan bu yana tammmm 600 gr gitmiş Hedefime gün geçtikçe yaklaşıyorum ve eminim yeni yıla bomba gibi bir rakamla merhaba diyeceğim Allahında izniyle

Bugün protein günüm ve tabiki aç uyandığım için hemen kahvaltı olarak 1 adet nektarinimi yedim
Öğlen için menemen yanında domates + salatalık düşünüyorum
Akşam içinde Tavuk budu alıp baharatlayıp fırına vereceğim yanınada salata yaparım

Valla Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın....Aminnnnnnn
Hadi biz güzellik uğruna, sağlık uğruna bazı zamanlar aç kalıyoruz ama dün cidden hep dua ettim Allahım kimseyi bu şekilde sınama diye

Slm herkese ya ben birşey diyecem benim daha öncede diyet serüveni oldu yine aynı şeyi yaşıyorum 5 ve sıfır rakamına geldimi vücut direnç geçiyor çok zor asıyorum niye acaba
Canım sıkma canını çoğu insan aynı durumu yaşıyor ( çok şükür bende yok artık ) vucut direniyor vermemek için ama istikrarlı devam edince o direnç kırılıyor ve her hafta patır patır gidiyor kilocuklar

Eksileri darısı başıma. ..

Günaydın kızlar ben sabah yine tartıda 85 tam olarak gördüm ya geçen haftadan beri bir gram eksilmez mi artık bugün son olsun ya bi r 84 ucundan görsem 80 0lana kadar çabuk gider yine tam seksen direnir böyle ama bugün aşacak insalah bide menümu yazayım etkisi oluyor
Sabah iki yumurta küçük bir salatalık iki üç dal maydanos bir yeşil soğan 8 zeytinler salata yaptım yanında koz biber ve iki dilim tb ekmeği ile yedim yanında şekersiz çay şimdi tıka basa doluyum ama kalori açısında öyle fazla değil öğlenden sonra akşam çok acikmiyiyim diye hafif birşeyler atistiririm insalah yarı 84 görürüm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Dışarı bir attım kendimi sabahtan daha yeni eve girdim
Şu an felaket yağmur yağıyor dışarda hatta arabayı tamirciye götürüp egzosu değiştirtecektim ama eşim boşver yarın halledersin dedi
Büyük kız karnım ağrıyor diye ağlayınca okula göndermedim oda şimdi kuluçkaya yatmış tavuk gibi koltuğa gömüldü yarın sabahda onu doktora götüreceğim çünkü uzun zamandır karın ağrısı ve mide bulantısı yaşıyordu sabahları hatta ben sabahları acaba soğuk su mu içiyorsun diye üsteliyordum
Bakalım doktor bir görsünde ne diyecek ( ulen bu ay cidden parçalandık yaw maddi açıdan ha bire birşeyler çıkıyor ama RAbbim beterinden saklasın )

Akşamlık butları fırına verdim pişsinde geç olmadan yiyeyim geç olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…