- 4 Haziran 2015
- 24
- 35
- 3
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün uğramaya fırsatım olmadı hiçdışarı işlerimi hallettim birde evde yapılan kart katlama işi almıştım onunda boğuştum bütün gece Çok basit görünüyordu ama henüz elim alışmadığından biraz el oyaladı tabi ilerleyen saatlerde daha kolay gelmeye başladı
Eşim katladı ben poşetledim derken yarısından çoğunu hallettik bile
Bugün büyük kızın ilk veli toplantısı varmışvalla iki gündür okadar çok okula harçama yapmak zorunda kaldım ki toplantıyı duyunca tedirgin oldum açıkcası Acaba toplantıda para isterlermi diye korkuyorum Neyse artık acıkcada söylerim olmadı sonuçta cidden bu sene baya bir parçalandık okullara
Bu arada dün karbonhidrat günümdü ve ailemle dışarda kahvaltı edilecek diye bende 1/2 simit, 2 dilim domates, 3 dilim salatalık ve 3 zeytin yedim ( zeytin konusunda kararsızdım ama sakıncası yoktur inşallah)
Bİrazdanda meyve günümün acılışını yapacağımeşim sağ olsun çok seviyorum diye incirde almış ama tabi onu sadece bir öğünde yerim ki malum şekeri fazla olan bir meyve
Canım seni gördüğüme sevindim buradaRabbim inşallah sağlıcakla bir avazda kuzucuğunu doğurup kucağına almayı nasip eder ....Amiiinnnn
Dediğin gibi doğumdan sonra bekliyoruz bizde seni bu arada bol bol dua edeceğim sanada
Ayyy biri şu sonbahar miskinliğini depresyonunu alsın gitsin diyeti geçtim hiç bişey yapmaya mecalim yok çocuk olmasa bütün gün uyurum heralde
İyi eğlenceler ayrıca eksiler içinde tebriklerSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili kaçamaksız bir haftasonu diliyorum
Şükür bu sabahda düne rağmen 400 gr daha az çıktım
Güzelce duşumu alıp meyvemi ( elma ) yedim ve 1 saat sonra uzaktaki bir akrabaya giderek geleneksel Aile günümüzü başlatmak üzere hazırlanacağım
Bugün karbonhidrat günüm ( çok güzel deng geldi) ve yemek sıkıntı olmayacağından yanımda sefer tasımı götürmeyeceğim Kesinlikle düzenimin dışına çıkmayacağımada adım gibi eminim çünkü cumaya çok daha güzel bir bildirimle gelmek istiyorum tabiki her zamanki gibi
Çocukları evde bırakacağımeşim sağ olsun git biraz kafa dinle rahat ol dedi bugün için
Tabi 14 gün sonraki güne mecbur yanıma alırım onlarıda
Canım sıkma canını çoğu insan aynı durumu yaşıyor ( çok şükür bende yok artıkSlm herkese ya ben birşey diyecem benim daha öncede diyet serüveni oldu yine aynı şeyi yaşıyorum 5 ve sıfır rakamına geldimi vücut direnç geçiyor çok zor asıyorum niye acaba
Eksileri darısı başıma. ..Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bugünde hepimiz için bol eksili ve az kalorili hatta kaçamaksız bir gün olur
Dün malum sıvı günümdü ve şükür yatana kadar tek lokma yemedim ( bir ara kocayı yemek yiyor diye öldürmeyi düşünmüş olsamdaŞaka bir yana ama cidden hiç önceki gibi kan şekerimin düşmesi elimin ayağımın titremesi olmadı yemek yemediğim halde )
Şükür karşılığınıda fazlasıyla aldım sabah tartıdaDün sabahdan bu yana tammmm 600 gr gitmiş Hedefime gün geçtikçe yaklaşıyorum ve eminim yeni yıla bomba gibi bir rakamla merhaba diyeceğim Allahında izniyle
Bugün protein günüm ve tabiki aç uyandığım için hemen kahvaltı olarak 1 adet nektarinimi yedim
Öğlen için menemen yanında domates + salatalık düşünüyorum
Akşam içinde Tavuk budu alıp baharatlayıp fırına vereceğim yanınada salata yaparım
Valla Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın....Aminnnnnnn
Hadi biz güzellik uğruna, sağlık uğruna bazı zamanlar aç kalıyoruz ama dün cidden hep dua ettim Allahım kimseyi bu şekilde sınama diye
Canım sıkma canını çoğu insan aynı durumu yaşıyor ( çok şükür bende yok artık) vucut direniyor vermemek için ama istikrarlı devam edince o direnç kırılıyor ve her hafta patır patır gidiyor kilocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?