80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün sizlere başıma gelen birşeyi paylaşmak istiyorum
Uzun zamandır gitmediğim bir market vardı ve sabah birşeyler almak için gittim öğleden sonra eve dönmeden tekrar birşeyi unuttuğumdan aynı markete girdim ve sabahda benimle ilgilenen çalışanlardan biri ( ki beni senelerdir tanıyan bir genç kız ) tam meyve alırken yandan şaşkın şaşkın bana baktı ve ; Ablaaaa bu senmisin cidden dedi Evet sabahda gelmiştim ya dedim :) Yeminle sabah tanıyamadım seni inanılmaz değişmişsin zayıflamışsın dedi :)
İnanılmaz mutlu oldum o an ve tabiki hemen sormaya başladı ne kadar oldu işte daha nekadar vermeyi düşünüyorsun diye :)
Rekorumun 124.5 kg olduğunu duyunca şok oldu ve bugüne kadar 27.6 kg verdiğimi duyunca ağzı iyice açık kaldı :) Süpersin abla yeminle yaa dedi Tabi ben o çoşkuyla hemen bir 30 kg daha gitse süper olur diye hem kendime hemde ona çoşkuyu verip kanatlanmış bir şekilde evime döndüm :)

Rabbim inşallah hepimize kiloları gönderip başkalarından o şekilde şaşkın bakışlara maruz kalmayı nasip eder Yolum uzun ama eminim çok daha güzel kilolar vereceğim

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Yine karga kahvaltısını etmeden kendimi sokaklara attım
Küçük kuşumu Anaokuluna bıraktıktan sonra büyük kuşuda doktora götürdüm
Gastrit teşhisi koydu doktor hatta bir ara endoskopie yaptırmak gerekiyormuş ama o hastane yaşı ufak diye yapmıyormuş o yüzden başka bir yerde yaptırın mutlaka dedi daha emin olabilmek için
Hazır aç karnına gitmişken birde hormonlarına bakalım dedi
Sonuçlar öğleden sonra çıkacakmış tabi küçük kuzunun okuldan çıkış zamanı deng geleceği için önce eve dönüp az oyalandıktan sonra kızı Anaokulundan aldıktan sonrada tekrar hastaneye gideceğiz
Rabbim beterinden saklasın artık mecbur nette araştıracağım nelerin gastridi azdırdığını

Kızlar kusura bakmayın nokur Kv elti kp döndü tatilden yazamadım Hiç
Sağolsun oğlan da aksiyondan aksiyona atlıyor dün bir Şişe şurup içti soluğu acilde aldık
Kilo bildirimi yapamadım izninizle yapayım en son kaçtı bilmiyorum akıl kalmadı artık bende bugün 82.9 Um Sevgilerimle bol eksili günler dilerim

SElamün Aleyküm tekrar

Ay kızlar mevsim geçişinden sanırım fena şifayı kapmışım Eve geldiğimden beri burnum akıyor şimdide ufakdan öksürük bile başladı Bu akşam kendimi bol limonlu ıhlamura vurayım hatta yarın da dışarı çıkmayı düşünmüyorum tabi ıhlamura devam
Şimdi hazır aklımdayken ıhlamurumuda koyayım ateşe ki bir an önce içmeye başlıyayım bol limonlu

Bu arada benimde akşam yemeği faslı baya oldu biteli
Hatta hemen yediklerimide paylaşayım

Öğlenlik zeytinyağlı barbunya akşamlıkta fırın poşetinde patates :) Elhamdülillah doydum ve yarına kadar mutfak kapandı bana

kizlar benide yaniniza alin cnm 87.7 basladim 3 hafta olcak cuma gunu diyetisyen kontrol etcek son durumu tekrar yazarim hedef ilk olarak 70 olmak olursa zuper olur olcakta inaniuorum

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hasta Oynakbaşı geldi

Akşam pek girecek halim yok diye biraz uzanayım dedim eşimde hadi gel sırtına biraz krem süreyim ( ısıtanlardan ) biraz rahatlarsın dedi Hay demez olaydı
Krem bende alerji yaptı sıcaklık hariç kaşıntı başladı ve banyoda bir baktım bütün kremi sürdüğü yerler kızarmış ve kabarmış Tabi ağrıda yapmaya başladı
Hemen eşim kendi Thirtünü çıkarıp ıslattı ( adam panikten yokmu havlu yada tülbent bile demedi ) sırtıma koyduda 2 saat uğraştıktan sonra geçti şükür Meğer bazı bünyelere alerji yapabilirmiş

Erkenden yattım kendime gelirim diye ve sabahın 06:00sında yine hortladım ama ne hortlamak Ses Travesti gibi, burun bir taraf akıyor bir taraf tıkanık, boğazımda sanki kocaman bir düğüm ve tüm kemiklerim ağrıyor

Neyseki şu an biraz daha iyiyim hatta kahvaltılık meyve olarak 3 adet minik mandalina yedim C vitamini takviyesi olsun diye şimdide taze kaynattığım ıhlamura bol limon sıkıp kendimi biraz buraya attım
Tabi mutfağımıda sabah sabah temizledim biraz ( akşam ben bırakınca herkes bıraktı ) Belki öğlen Annemi kahveye çağırırsam hatun gelince sen yat ben yaparım diye tutturup yorulmasın dedim
Kuzuyuda sabah sabah zor hazırladım da eşim götürdü Anaokuluna onuda ablası alır artık okuldan

Sabah tartı yine aynıydı ( valla sevindim artı görmekten çok daha iyidir ) ARtık yarın inşallah çok daha güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim

Bence 80 in altına düşünce yeni bir tipik açalım biz :) ilham olur bize

Canım 70 -79 arasındakiler diye topik var zaten :) Heee istersen diyet günlüğü açabilirsin extradan hani hem buraya hem oraya yazarsın motive olmak için diyorum

kizlar benide yaniniza alin cnm 87.7 basladim 3 hafta olcak cuma gunu diyetisyen kontrol etcek son durumu tekrar yazarim hedef ilk olarak 70 olmak olursa zuper olur olcakta inaniuorum

diyetten baska kur ne bilim cay digesik bisiler yapan varsa yazsin cok iyi olur

Canım aramıza hoşgeldin bendeniz Banu 36 yaşında biri 15 ( 16a girecek bu ay ) diğeri 6 yaşında iki cadının Annesiyim İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
Ben maalesef topiğin ağır toplarındanım 124.5 kg rekorumdu ve şükür geçen cuma 98.6yı gördüm bakalım yarın ne çıkacağım tartıda
Bu arada ben 90 günlük diyeti yapıyorum tabi o diyete başlarken 103.5 kgdum ve 1 ay oldu önceki kilolarımı 1 sene içinde verdim zar zor ama artık çok güzel kilolar gidiyor

bende 27 yasindayim 3 ydinda oglum var dogum sonrasi kilo bi alip bi verdim oglum uykusuz bi cicuktu uyumazdi duzensizlikten benim kilolar aldi basini gitti e simdi buyudu uyumaya basladi bende diyetisyene basladim yeni ins hep beraber guzel kilolar veririz 2 cocuk icin ve sagligim icin bu sart

cnm kac kilosun ve neler yapiosun kilo icin verdin mi yeni mi basladin benim gibi ayyy cok soru sordum kusura bakma
Bayramdan önce başlamıştım bayramda sekteye uğradı biraz şimdi devam ediyorum 87.5 la başladım 86.4-86.7 dim bu hafta verdim yarınn görcez
Sabah kahvaltımı yapıyorum omlet domates salatalık peynir zeytin 1 dilim tambuğday ekmeği
Ara öğün 1 ceviz yeşil çay
Öğlen
Genelde kızın kalan çorbası ekmeksiz
Bugün bulgur pilavı yaptım yoğurtla yiyorum şimdi hatta 3 kaşık
Aralıklarla
Salatalık meyve türk kahvesi soda değişiyo
Akşamda saat7 gibi akşam yemeği
Pilav makarna varsa 2-3 kaşık yoksa 1 dilim ekmek bir tabak yemek ne varsa
Sonrada su harici bişey yok

Yapabilirsem spor yapmaya çalışıyorum
Hergün dışarı çıkıp 1 saat dolaşıyoruz ama o kesin :)

cnm kilomuzda ayniymis ewt bayram sekteye benide ugratti cnm gecen hafta tekrar diyetisyene basladim oda dedikicuma gel bakalim yarin gidicem yazarim burdan ins gider cnm 1 tane mi cocugun var

cnm kilomuzda ayniymis ewt bayram sekteye benide ugratti cnm gecen hafta tekrar diyetisyene basladim oda dedikicuma gel bakalim yarin gidicem yazarim burdan ins gider cnm 1 tane mi cocugun var
Evet ilk ben hamileyken çok kilo almadın kilolu hamile kaldım zaten aldığımı vermiştim emzirirken bidaha aldım emzirme de bitti artık yeter dedim başladım inş herkes hedefine ulaşır rahat bi şekilde ben alıştım artık çok zor gelmiyo hatta biraz fazla kaçırdımmı rahatsıx oluyorum

Ay ya ben çok korkuyorum bu spiral Başıma bela olduuuuuu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnnn

Çok şükür bugün daha iyiyim dün kafamı kaldıracak halim yoktu Annem öğleden sonra geldiğinde şakasına az daha geç gelseydin helvamı yerdin dedim Akşam üzere Annemin ısrarı üzerine az hava almak için eşimin peşine takıldım ( şirket arabasını götürüp bizimkini iş yerinden alacaktı ) Gerçekten biraz iyi geldi ama eve geldikten sonra resmen saatlerce uyumuşum ama iyi geldi

Sanırım bir iki güne hiç birşeyim kalmaz Bu sabah en azından ağrılarım azalmıştı
Neyse hazır aklımdayken ben bildirimimi de yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 98.6 kg
Bu hafta; 97.2 kg

Giden; 1.4 kg
YÜzde; 1.42 %

Toplam giden; 27.3 kg

İnşallah her hafta en az bu kadar gider ki eminim grip olmasaydı dahada fazlası giderdi

Tebrik ederim valla bizi de geçceksin az kaldı bişey sorucam bu 90 gün bitince napıcaksın devammı normale mi dönceksin

Bende yapayım bildirimimi çok güzel bi hafta oldu önümüzdeki hafta da aynı güzellikte geçer inş

Başlangıç 87.5
Geçen hafta 86.7
Bu hafta 84.7
Giden 2

Süpersin tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…