- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bence 80 in altına düşünce yeni bir tipik açalım biz :) ilham olur bize
kizlar benide yaniniza alin cnm 87.7 basladim 3 hafta olcak cuma gunu diyetisyen kontrol etcek son durumu tekrar yazarim hedef ilk olarak 70 olmak olursa zuper olur olcakta inaniuorum
diyetten baska kur ne bilim cay digesik bisiler yapan varsa yazsin cok iyi olur
bende 27 yasindayim 3 ydinda oglum var dogum sonrasi kilo bi alip bi verdim oglum uykusuz bi cicuktu uyumazdi duzensizlikten benim kilolar aldi basini gitti e simdi buyudu uyumaya basladi bende diyetisyene basladim yeni ins hep beraber guzel kilolar veririz 2 cocuk icin ve sagligim icin bu sartSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hasta Oynakbaşı geldi
Akşam pek girecek halim yok diye biraz uzanayım dedim eşimde hadi gel sırtına biraz krem süreyim ( ısıtanlardan ) biraz rahatlarsın dediHay demez olaydı
Krem bende alerji yaptısıcaklık hariç kaşıntı başladı ve banyoda bir baktım bütün kremi sürdüğü yerler kızarmış ve kabarmış Tabi ağrıda yapmaya başladı
Hemen eşim kendi Thirtünü çıkarıp ıslattı ( adam panikten yokmu havlu yada tülbent bile demedi) sırtıma koyduda 2 saat uğraştıktan sonra geçti şükür Meğer bazı bünyelere alerji yapabilirmiş
Erkenden yattım kendime gelirim diye ve sabahın 06:00sında yine hortladım ama ne hortlamakSes Travesti gibi, burun bir taraf akıyor bir taraf tıkanık, boğazımda sanki kocaman bir düğüm ve tüm kemiklerim ağrıyor
Neyseki şu an biraz daha iyiyim hatta kahvaltılık meyve olarak 3 adet minik mandalina yedim C vitamini takviyesi olsun diyeşimdide taze kaynattığım ıhlamura bol limon sıkıp kendimi biraz buraya attım
Tabi mutfağımıda sabah sabah temizledim biraz ( akşam ben bırakınca herkes bıraktı) Belki öğlen Annemi kahveye çağırırsam hatun gelince sen yat ben yaparım diye tutturup yorulmasın dedim
Kuzuyuda sabah sabah zor hazırladım da eşim götürdü Anaokulunaonuda ablası alır artık okuldan
Sabah tartı yine aynıydı ( valla sevindim artı görmekten çok daha iyidir ) ARtık yarın inşallah çok daha güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim
Canım 70 -79 arasındakiler diye topik var zaten :) Heee istersen diyet günlüğü açabilirsin extradanhani hem buraya hem oraya yazarsın motive olmak için diyorum
Canım aramıza hoşgeldinbendeniz Banu 36 yaşında biri 15 ( 16a girecek bu ay ) diğeri 6 yaşında iki cadının Annesiyim İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
Ben maalesef topiğin ağır toplarındanım124.5 kg rekorumdu ve şükür geçen cuma 98.6yı gördüm bakalım yarın ne çıkacağım tartıda
Bu arada ben 90 günlük diyeti yapıyorumtabi o diyete başlarken 103.5 kgdum ve 1 ay oldu önceki kilolarımı 1 sene içinde verdim zar zor ama artık çok güzel kilolar gidiyor
cnm kac kilosun ve neler yapiosun kilo icin verdin mi yeni mi basladin benim gibi ayyy cok soru sordum kusura bakmaBende 27 yaşımdayım 15 aylık cadım :) artık dank etti ve burdayım :)
Bayramdan önce başlamıştım bayramda sekteye uğradı biraz şimdi devam ediyorum 87.5 la başladım 86.4-86.7 dim bu hafta verdim yarınn görcezcnm kac kilosun ve neler yapiosun kilo icin verdin mi yeni mi basladin benim gibi ayyy cok soru sordum kusura bakma
cnm kilomuzda ayniymis ewt bayram sekteye benide ugratti cnm gecen hafta tekrar diyetisyene basladim oda dedikicuma gel bakalim yarin gidicem yazarim burdan ins gider cnm 1 tane mi cocugun varBayramdan önce başlamıştım bayramda sekteye uğradı biraz şimdi devam ediyorum 87.5 la başladım 86.4-86.7 dim bu hafta verdim yarınn görcez
Sabah kahvaltımı yapıyorum omlet domates salatalık peynir zeytin 1 dilim tambuğday ekmeği
Ara öğün 1 ceviz yeşil çay
Öğlen
Genelde kızın kalan çorbası ekmeksiz
Bugün bulgur pilavı yaptım yoğurtla yiyorum şimdi hatta 3 kaşık
Aralıklarla
Salatalık meyve türk kahvesi soda değişiyo
Akşamda saat7 gibi akşam yemeği
Pilav makarna varsa 2-3 kaşık yoksa 1 dilim ekmek bir tabak yemek ne varsa
Sonrada su harici bişey yok
Yapabilirsem spor yapmaya çalışıyorum
Hergün dışarı çıkıp 1 saat dolaşıyoruz ama o kesin :)
Evet ilk ben hamileyken çok kilo almadın kilolu hamile kaldım zaten aldığımı vermiştim emzirirken bidaha aldım emzirme de bitti artık yeter dedim başladım inş herkes hedefine ulaşır rahat bi şekilde ben alıştım artık çok zor gelmiyo hatta biraz fazla kaçırdımmı rahatsıx oluyorumcnm kilomuzda ayniymis ewt bayram sekteye benide ugratti cnm gecen hafta tekrar diyetisyene basladim oda dedikicuma gel bakalim yarin gidicem yazarim burdan ins gider cnm 1 tane mi cocugun var
Ay ya ben çok korkuyorum bu spiral Başıma bela olduuuuuuSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hasta Oynakbaşı geldi
Akşam pek girecek halim yok diye biraz uzanayım dedim eşimde hadi gel sırtına biraz krem süreyim ( ısıtanlardan ) biraz rahatlarsın dediHay demez olaydı
Krem bende alerji yaptısıcaklık hariç kaşıntı başladı ve banyoda bir baktım bütün kremi sürdüğü yerler kızarmış ve kabarmış Tabi ağrıda yapmaya başladı
Hemen eşim kendi Thirtünü çıkarıp ıslattı ( adam panikten yokmu havlu yada tülbent bile demedi) sırtıma koyduda 2 saat uğraştıktan sonra geçti şükür Meğer bazı bünyelere alerji yapabilirmiş
Erkenden yattım kendime gelirim diye ve sabahın 06:00sında yine hortladım ama ne hortlamakSes Travesti gibi, burun bir taraf akıyor bir taraf tıkanık, boğazımda sanki kocaman bir düğüm ve tüm kemiklerim ağrıyor
Neyseki şu an biraz daha iyiyim hatta kahvaltılık meyve olarak 3 adet minik mandalina yedim C vitamini takviyesi olsun diyeşimdide taze kaynattığım ıhlamura bol limon sıkıp kendimi biraz buraya attım
Tabi mutfağımıda sabah sabah temizledim biraz ( akşam ben bırakınca herkes bıraktı) Belki öğlen Annemi kahveye çağırırsam hatun gelince sen yat ben yaparım diye tutturup yorulmasın dedim
Kuzuyuda sabah sabah zor hazırladım da eşim götürdü Anaokulunaonuda ablası alır artık okuldan
Sabah tartı yine aynıydı ( valla sevindim artı görmekten çok daha iyidir ) ARtık yarın inşallah çok daha güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim
Canım 70 -79 arasındakiler diye topik var zaten :) Heee istersen diyet günlüğü açabilirsin extradanhani hem buraya hem oraya yazarsın motive olmak için diyorum
Canım aramıza hoşgeldinbendeniz Banu 36 yaşında biri 15 ( 16a girecek bu ay ) diğeri 6 yaşında iki cadının Annesiyim İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
Ben maalesef topiğin ağır toplarındanım124.5 kg rekorumdu ve şükür geçen cuma 98.6yı gördüm bakalım yarın ne çıkacağım tartıda
Bu arada ben 90 günlük diyeti yapıyorumtabi o diyete başlarken 103.5 kgdum ve 1 ay oldu önceki kilolarımı 1 sene içinde verdim zar zor ama artık çok güzel kilolar gidiyor
Tebrik ederim valla bizi de geçceksin az kaldı bişey sorucam bu 90 gün bitince napıcaksın devammı normale mi dönceksinSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnnn
Çok şükür bugün daha iyiyimdün kafamı kaldıracak halim yoktu Annem öğleden sonra geldiğinde şakasına az daha geç gelseydin helvamı yerdin dedim Akşam üzere Annemin ısrarı üzerine az hava almak için eşimin peşine takıldım ( şirket arabasını götürüp bizimkini iş yerinden alacaktı ) Gerçekten biraz iyi geldi ama eve geldikten sonra resmen saatlerce uyumuşum ama iyi geldi
Sanırım bir iki güne hiç birşeyim kalmazBu sabah en azından ağrılarım azalmıştı
Neyse hazır aklımdayken ben bildirimimi de yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 98.6 kg
Bu hafta; 97.2 kg
Giden; 1.4 kg
YÜzde; 1.42 %
Toplam giden; 27.3 kg
İnşallah her hafta en az bu kadar gider ki eminim grip olmasaydı dahada fazlası giderdi
Süpersin tebriklerSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnnn
Çok şükür bugün daha iyiyimdün kafamı kaldıracak halim yoktu Annem öğleden sonra geldiğinde şakasına az daha geç gelseydin helvamı yerdin dedim Akşam üzere Annemin ısrarı üzerine az hava almak için eşimin peşine takıldım ( şirket arabasını götürüp bizimkini iş yerinden alacaktı ) Gerçekten biraz iyi geldi ama eve geldikten sonra resmen saatlerce uyumuşum ama iyi geldi
Sanırım bir iki güne hiç birşeyim kalmazBu sabah en azından ağrılarım azalmıştı
Neyse hazır aklımdayken ben bildirimimi de yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 98.6 kg
Bu hafta; 97.2 kg
Giden; 1.4 kg
YÜzde; 1.42 %
Toplam giden; 27.3 kg
İnşallah her hafta en az bu kadar gider ki eminim grip olmasaydı dahada fazlası giderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?