ohhh tebrikler sende supersinBende yapayım bildirimimi çok güzel bi hafta oldu önümüzdeki hafta da aynı güzellikte geçer inş
Başlangıç 87.5
Geçen hafta 86.7
Bu hafta 84.7
Giden 2
ohhh tebrikler sende supersin
teşekkürler az da olsa vermişsin sende bu da bişey almaktansa :)Slm kızlar ya ben tam iki haftadır aynı rakamdayim
Başlangıç:88
Geçen hafta:85.3
Bu hafta: 85
Giden: 300
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir haftasonu diliyorum
Bu sabahda şükür erkenden uyandım meyvemide yedim hatta şimdide keyif kahvemi alıp buraya bakayım dedim
Dün nasıl yorgun düştüysem anında uyumuşum hatta normalde en geç yatağa giren ben hemen yatağa attım kendimi eşimden de öncebir ara büyük kızım geldi onla gözümün tekini zorla açarak biraz sohbet ettik makara yaptık ama en son dayanamayacak kıvama gelince '' ne olur canım lütfen sana yalvarıyorum git odana beni bırak uyuyayım'' dedim nasıl gülüyor iyice pelteye dönmüşsün banane gitmiyorum işte diye
Hala bacaklarım ağrıyor ama yinede bugün acaba evdemı otursak yoksa bir yere mi gitsek diye düşünüyorumKüçük kuzumda nasıl alıştıysa uyanır uyanmaz Anne bugün nereye gidiyoruz diye soruyor eşim valla siz iyi alıştınız havalarda soğuyor kışın nasıl evde tutacaksın bu kızı diyor
Canım sakın pes etme emin ol çok güzel sonuçlar göreceksin sende
Bak güzel güzel anlatmışsın gayette sağlıklı beslendiğini ama sanırım birazda stres yaptığından gitmiyor kilolarBeynimiz diyet kelimesi geçen cümlelerde bile sanki direnişe başlıyor
Ben aylarca bu şekilde beslendiğim halde gram kilo veremedim ama hep stres altındaydım ay gitmedi gitmeyecek gibilerinden ama 11 gün önce bir arkadaşın tavsiyesi üzerine 90 günlük diyeti keşfettim ve aylar sonra tekrar kilo vermeye başladımİstersen bir incele ve bir kaç gün dene ( emin ol kilo hariç bir şey kayıp etmezsin )
Hatta face kullanıyorsan 90 günlük diyet ile zayıflıyoruz grubunu bul ( ben kurdum) oradanda ayrıntılı inceleyebilir hatta kafana takılan birşey olduğunda anında sorularına cevap bulabilirsin tecrübeli arkadaşlar sayesinde İnan hiç diyet modunda değilim, 4 günde bir karbonhidrat günümde tatlımı dahi yiyorum ve bu sabah an itibariyle 99.5 i gördüm tartıda seneler sonra 2li rakamlara indim ( ki emin ol şu 105 resmen lanet gibi üzerime yapışmıştı ve bir aşağı iki yukarı gram gitmiyordu ne yaparsam yapayım )
ARtık çok çok daha büyük bir zevkle devam edeceğim ve inanıyorum yaza kadar müthiş fark olacak bende
Caım gayet güzel menünSanada hayırlı haftasonları canım sıkıntı değil pazartesi nasılsa ilk fırsatta gelirsin yine
ÇOOK ŞÜKÜR KENDİ EVİME DÖNDÜM KIZLARRR..
20 ye yakın sayfa okudum galiba nerde kaldıysam.en son 14 eylülde yazmıştım.neyse yazarım devam ederim şimdi ama önce oynakbaşımı tebrik eedeyim .
99.5 görünce inan çok mutlu oldum tebrik ederim yakında 8 li rakamları gör inşa sağlıcakla canımmm
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnnn
Çok şükür bugün daha iyiyimdün kafamı kaldıracak halim yoktu Annem öğleden sonra geldiğinde şakasına az daha geç gelseydin helvamı yerdin dedim Akşam üzere Annemin ısrarı üzerine az hava almak için eşimin peşine takıldım ( şirket arabasını götürüp bizimkini iş yerinden alacaktı ) Gerçekten biraz iyi geldi ama eve geldikten sonra resmen saatlerce uyumuşum ama iyi geldi
Sanırım bir iki güne hiç birşeyim kalmazBu sabah en azından ağrılarım azalmıştı
Neyse hazır aklımdayken ben bildirimimi de yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 98.6 kg
Bu hafta; 97.2 kg
Giden; 1.4 kg
YÜzde; 1.42 %
Toplam giden; 27.3 kg
İnşallah her hafta en az bu kadar gider ki eminim grip olmasaydı dahada fazlası giderdi
2 kilo çok iyi tebrik ederim canımmBende yapayım bildirimimi çok güzel bi hafta oldu önümüzdeki hafta da aynı güzellikte geçer inş
Başlangıç 87.5
Geçen hafta 86.7
Bu hafta 84.7
Giden 2
Teşekkürler yerleşmemişler çabuk gidiyo yerleşiklere gelince esas sıkıntı2 kilo çok iyi tebrik ederim canımm
OLSUN HER TÜRLÜ GİDECEK GİDECEK İNŞATeşekkürler yerleşmemişler çabuk gidiyo yerleşiklere gelince esas sıkıntı
Tebrikler sende çok güzel vermişsin inş böyle devam edr hepimizineveeet gelelim kendi durumuma
kayınvalidemler kilo verdiğimi farkettiler hepsi güzel şeyler söyledi çok mutlu oldum .
bi ara tatilde kilo aldım ama burdan ayrılmak beni etkileditabi bide bayram malum
bu sabah tartıldım ve hemen açıklıyorum
Başlangıç (30 temmuz): 81.5
Geçen hafta : 78
Bu hafta : 75.3
Giden: 2.7
TOPLAM VÜCÜTTAN ATILAN KİLO :6.2
Amin canim . Eksi gormek cok guzelTebrikler sende çok güzel vermişsin inş böyle devam edr hepimizin
canlarim brnde diyetisyene gittim
baslangic:87.7
gecen hafta:86.5
buhafta:84.8
ins boyle devam eder
ins canim hep beraber allahin izniyle hepsi olur sizlerle arkadaslar daha motive oldum canlarim iyi ki varsinizzzSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım haftasonunu kaçamaksız ve bol eksili geçiririz
Dün malum meyve günümdü ve şükür hiç bozmadan atlattımtartıdada 200 gr eksi gördüm sabah sabah Eskiden olsa az gelirdi ama her gün bu kadar gitse zaten bir haftada 1 kgdan fazla gitmesi garanti oluyor
Şükür bugün çok daha iyiyim hatta ufaktan iş yapmayada başlarım yoksa evi ...ok götürecek
3 gün evi süpürmedim her yer toz olmuş
Sabah yine 06:00da uyandım ve 06:40 da kahvaltı olarak 1 adet elmamı yedimBirazdanda keyif kahvemi içer anında işlere girişirim eşim eniştesi gelecek diye ben yaparım işleri dedi ama yine dayanamıyorum
Harikasın canımİnşallah her hafta böyle güzel gider de 2 hafta sonra 7li rakamları daha sonrada daha aşağıları görürsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?