80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende şimdi şekersiz kahve ve bir kuru incir hupletim Kavallti ya arkadaşa gidiyom saat 12 de falan yaparız aşamada sadece tavuk hasarı diyom ama degisebilirde

ÇOOK ŞÜKÜR KENDİ EVİME DÖNDÜM KIZLARRR..
20 ye yakın sayfa okudum galiba nerde kaldıysam.en son 14 eylülde yazmıştım.neyse yazarım devam ederim şimdi ama önce oynakbaşımı tebrik eedeyim .

99.5 görünce inan çok mutlu oldum tebrik ederim yakında 8 li rakamları gör inşa sağlıcakla canımmm

Allah razı olsun canım şükür 2li rakamlara düştüm ve her hafta dahada az görüyorum tartıda
Sen ne alemdesin bakalım kilo olarak inşallah sende vermişsindir güzel kilocuklar

tebrik ederim oynakbaşım

eveeet gelelim kendi durumuma
kayınvalidemler kilo verdiğimi farkettiler hepsi güzel şeyler söyledi çok mutlu oldum .
bi ara tatilde kilo aldım ama burdan ayrılmak beni etkiledi tabi bide bayram malum

bu sabah tartıldım ve hemen açıklıyorum

Başlangıç (30 temmuz): 81.5
Geçen hafta : 78
Bu hafta : 75.3
Giden: 2.7

TOPLAM VÜCÜTTAN ATILAN KİLO :6.2

Tebrikler sende çok güzel vermişsin inş böyle devam edr hepimizin

Tebrikler sende çok güzel vermişsin inş böyle devam edr hepimizin
Amin canim . Eksi gormek cok guzel
Kizlar ben bi uygulama ykldm tlfnuma adini versem yanls olur mu acaba.
Pilates yapyrm zaten ama bu program daha azimleyici sen hareket yaparken zaman ttyo falan.cok guzel muths yakyo. Bolgesel hareketler hangsini yapmak istiyosan .

Bebek emzirdgm icin cok ski dyet yapamiyorum bu yuzdn bu iki aydir hareket ve su dkkat etmeye clsyrm.diyet yapmyrm dsemde tatli borek ekmek gbi dkkt etmeye clsyrm tbi

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Umarım haftasonunu kaçamaksız ve bol eksili geçiririz

Dün malum meyve günümdü ve şükür hiç bozmadan atlattım tartıdada 200 gr eksi gördüm sabah sabah Eskiden olsa az gelirdi ama her gün bu kadar gitse zaten bir haftada 1 kgdan fazla gitmesi garanti oluyor
Şükür bugün çok daha iyiyim hatta ufaktan iş yapmayada başlarım yoksa evi ...ok götürecek
3 gün evi süpürmedim her yer toz olmuş

Sabah yine 06:00da uyandım ve 06:40 da kahvaltı olarak 1 adet elmamı yedim Birazdanda keyif kahvemi içer anında işlere girişirim eşim eniştesi gelecek diye ben yaparım işleri dedi ama yine dayanamıyorum

canlarim brnde diyetisyene gittim
baslangic:87.7
gecen hafta:86.5
buhafta:84.8

ins boyle devam eder

Harikasın canım İnşallah her hafta böyle güzel gider de 2 hafta sonra 7li rakamları daha sonrada daha aşağıları görürsün canım

ins canim hep beraber allahin izniyle hepsi olur sizlerle arkadaslar daha motive oldum canlarim iyi ki varsinizzz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı pazarlar diliyorum

Umarım bu günüde hasarsız atlatır yeni bir haftaya çok daha enerjik ve çok daha güzel başlarsınız
Çok şükür dünüde hasarsız atlattım hatta aklımdayken dün yediklerimide paylaşayım;

Dün protein günümdü;
sabah; 07:00 gibi 3 ufak mandalina
Öğlen; 12:30 3 yumurtadan omlet, 1 domates, 1.5 salatalık
Akşam; 18:00 de 1 koca kase cacık bol naneli azda sarımsaklı
Cacık yemeyi özlemişim bir iyi geldi ki anlatamam

Bugünde Nişasta günüm Öğlenden sonra eşimin halasına gidiceğiz ( oğluna yeni dolap almış karı koca onu monte edeceğiz ) hatta akşam yemeğinede onlarda olacakmışız Menüsüde kavurma ve pilav olacakmış Tabi benim nişasta günüm olduğu için ben kavurma yemeyeceğim Öğlenlik kendime çorba yaparım gitmeden içmek için sonra nasılsa dolap montaşı falan derken akşam üzere eşimin halasında çok az pilav ve salata yerim diye düşünüyorum Allahtan onlarda erken yiyor akşam yemeklerini

Kesinlikle bu günüde hasarsız atlatacağıma adım gibi eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…