İnsa canim bu arada send hosgelmissn aramza beraber cok guzel snuclar alrz insacanlarim brnde diyetisyene gittim
baslangic:87.7
gecen hafta:86.5
buhafta:84.8
ins boyle devam eder
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı pazarlar diliyorum
Umarım bu günüde hasarsız atlatır yeni bir haftaya çok daha enerjik ve çok daha güzel başlarsınız
Çok şükür dünüde hasarsız atlattımhatta aklımdayken dün yediklerimide paylaşayım;
Dün protein günümdü;
sabah; 07:00 gibi 3 ufak mandalina
Öğlen; 12:30 3 yumurtadan omlet, 1 domates, 1.5 salatalık
Akşam; 18:00 de 1 koca kase cacık bol naneli azda sarımsaklı
Cacık yemeyi özlemişim bir iyi geldi ki anlatamam
Bugünde Nişasta günümÖğlenden sonra eşimin halasına gidiceğiz ( oğluna yeni dolap almış karı koca onu monte edeceğiz ) hatta akşam yemeğinede onlarda olacakmışız Menüsüde kavurma ve pilav olacakmış Tabi benim nişasta günüm olduğu için ben kavurma yemeyeceğim Öğlenlik kendime çorba yaparım gitmeden içmek için sonra nasılsa dolap montaşı falan derken akşam üzere eşimin halasında çok az pilav ve salata yerim diye düşünüyorum Allahtan onlarda erken yiyor akşam yemeklerini
Kesinlikle bu günüde hasarsız atlatacağıma adım gibi eminim
Aleykum selam oynakbşm
Guzel bir pazar gunu sbh 7 d uyandm bend kpss ye clsyrm.kizim uyanmadan 2 sa clstm cok skur
Kacamksiz kahvaltnin ardndan clsmaya dvm
Oynakbsm gecen bise sordum
Tlfna yklenen bi program adi sylemek yanls olur mu
Aksam icin kolay gelsin
kızlarr ben ugradım yınee :)
sanırım ben de eksıldım ılk kez bellı bı sekılde
ıse basladım bayram tatılındekı arayı ozel sektor olmamıza ragmen patron tatıl edınce hedıye gıbı oldu bıze fırsat bu fırsat bır yıl kacamam bır daha dıyerek fırladım karadenıze sevdıgım memlekete
geldım bıraz eksılmıs gıbı olmusum ve suanda eksılmeye devam ettıgımı farkettım 86 kılo ıle gıttım ve bu hafta 82.7 yi gördümm :) eksılıyomuyum ne :)
sabah eken kalkıyorum ıs yerınde sureklı merdıven cıkıp ınıyoruz ve ısede yuruyerek gıdıp gelıyorum 20 dk lık bı mesafe ama olsun etkısı oluyo sanırım cunku kurumda cok dandık yemekler var makarna pılav kısır fln cıkıyo sureklı ve cevrede hıc alternatıf bısı yok yıyebılecek. bunları da kacmadım yedım yanıı yedıgım halde eksıldım bıde yemeseeemvaauuv neler olurdu dımı :)
eksılerı gorunce gırıp kızlara yazayım dıye beklıyorum 2 3 gundur :)
Ya bu diyet bende artık işe yaramıyor acaba vücudum Bağışıklık mı Kazandı ki ???? OynakbaşımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı pazarlar diliyorum
Umarım bu günüde hasarsız atlatır yeni bir haftaya çok daha enerjik ve çok daha güzel başlarsınız
Çok şükür dünüde hasarsız atlattımhatta aklımdayken dün yediklerimide paylaşayım;
Dün protein günümdü;
sabah; 07:00 gibi 3 ufak mandalina
Öğlen; 12:30 3 yumurtadan omlet, 1 domates, 1.5 salatalık
Akşam; 18:00 de 1 koca kase cacık bol naneli azda sarımsaklı
Cacık yemeyi özlemişim bir iyi geldi ki anlatamam
Bugünde Nişasta günümÖğlenden sonra eşimin halasına gidiceğiz ( oğluna yeni dolap almış karı koca onu monte edeceğiz ) hatta akşam yemeğinede onlarda olacakmışız Menüsüde kavurma ve pilav olacakmış Tabi benim nişasta günüm olduğu için ben kavurma yemeyeceğim Öğlenlik kendime çorba yaparım gitmeden içmek için sonra nasılsa dolap montaşı falan derken akşam üzere eşimin halasında çok az pilav ve salata yerim diye düşünüyorum Allahtan onlarda erken yiyor akşam yemeklerini
Kesinlikle bu günüde hasarsız atlatacağıma adım gibi eminim
Ya bu diyet bende artık işe yaramıyor acaba vücudum Bağışıklık mı Kazandı ki ???? Oynakbaşım
Hoşgeldinn rapunzelkızlarr ben ugradım yınee :)
sanırım ben de eksıldım ılk kez bellı bı sekılde
ıse basladım bayram tatılındekı arayı ozel sektor olmamıza ragmen patron tatıl edınce hedıye gıbı oldu bıze fırsat bu fırsat bır yıl kacamam bır daha dıyerek fırladım karadenıze sevdıgım memlekete
geldım bıraz eksılmıs gıbı olmusum ve suanda eksılmeye devam ettıgımı farkettım 86 kılo ıle gıttım ve bu hafta 82.7 yi gördümm :) eksılıyomuyum ne :)
sabah eken kalkıyorum ıs yerınde sureklı merdıven cıkıp ınıyoruz ve ısede yuruyerek gıdıp gelıyorum 20 dk lık bı mesafe ama olsun etkısı oluyo sanırım cunku kurumda cok dandık yemekler var makarna pılav kısır fln cıkıyo sureklı ve cevrede hıc alternatıf bısı yok yıyebılecek. bunları da kacmadım yedım yanıı yedıgım halde eksıldım bıde yemeseeemvaauuv neler olurdu dımı :)
eksılerı gorunce gırıp kızlara yazayım dıye beklıyorum 2 3 gundur :)
oynakbaşım egzersizz programı benim bahsettiğim.adı ÜCRETSİZ GÜNLÜK EGZERSİZ. logosunda mavi renkte koşan bi kız var mutlka indirin bakın çok güzelSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür bugünüde kaçamaksız atlattım
Eşimin halasına gittik ve bir sürü şey hazırladığı halde ben hiç yemediğime pişman olmadımŞu an açım ama bundan inanılmaz mutluyum çünkü biliyorum ki açsam yarın kesin yine eksi göreceğim
Son keyif kahvemide içerken sizlere bugün yediklerimi yazayım hemen
Nişasta günümdü
Sabah; ( 07:30 ) 3 minik mandalina
ara; 1 adet şekersiz sade kahve
Öğlen; ( 12:30 ) 1 büyük kase kırmızı mercimek çorbası ( kırmızı biberli ve naneli )
ara; 1 adet şekersiz Türk kahvesi
Akşam; 5 YK Pirinç Pilavı ve bol salata
ara; 3 bardak şekersiz çay ( millet yanında tulumbaları ve şekerpareyi götürdü ağzıma bile sürmedim)
İnşallah yarında ve sonraki günlerde hep böyle kaçamaksız devam eder ve her geçen gün hedefime daha yaklaşmış olurum
Bu arada regl olmayada başladığım halde hiç şişliğim yok şükür
Canım kusura bakma sanırım kaçırdım orasını ama kast ettiğin program Whatsupp sanırımsakıncası olduğunu sanmıyorum adını vermenin :)
Ohhh süper olmuş valla hem temiz hava hem bol sağlıklı gıda tabi harekette çok olunca keyifinin üzerine eksiler dahada keyifli hale getirmiştir senigerçekten tebrik ederim ben vermeyi değilde bu yaz sabit kalmayı başarmıştım ki onada çok sevinmiştim okadar yemeye
İnşallah dahada fazla eksi görürüz hepimiz
İyi yapmışsın yazmaklaher fırsatta beklerim
Takıldım kaldım yaaaa Kür yapmak istiyorum bakalımSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah nedense sıkıntı vardı nette bir türlü giremedimşükür şimdi düzeldi
Sabah yine 06:00da uyandım :) artık saat kurmama bile gerek yok 1 haftadır hep anı saatte hortluyorum
Tabi çok iyi oluyor en azından günün tadını çıkarıyorumkendime de vakit ayırabiliyorum
Aslında bugün sadece evime ve kendime vakit ayıracaktım ama sağ olsun Annem sabah sabah aradı ille kızı almaya gittiğinde gel dönüşte kahve içelim diyebende hazır karbonhidrat günümken giderken Simit alayım diye düşündüm yanına domates salatalık mis gibi öğün akşamlıkta yine sahlep ve az çikolata tabi bitter yerim
Kalan bir kaç işimide bitirip kuşumu almak için hazırlanayım öğleden sonra gelince damlarım yine
Bu arada unuttu sanmayın o sporda bugün yapılacaksöz ağızdan çıktı bir kere
Umarım her gün dahada fazla eksi görürüz hepimiz tartıda
Canım sanmıyorum çünkü bünyenin alışması için bir şeyi 6 ay boyunca hep aynı yapmak lazımo zaman bile 1 ayda olsa değişiklik olunca hemen yine unutuyor bünye
Takıldım kaldım yaaaa Kür yapmak istiyorum bakalım
Inşallah bakalım bugünü de bir atlatsam yarın dananın kuyruğu kopacak kopması Lazım artık limonlu suyu da genelde içiyorum ama düzenli değil düzene sokmam LazımCanım çok fazla rakama takılma derim sonuçta regln yakın olmuş olabilir, ödem tutmuş olabilirsin hatta hava değişikliği bile insanı etkileyebiliyorbirazda düşünceyle alakalı bence
İnan şu 90 gün diyetine başladığımdan beri diyet modunda değilim aksine canım ne isterse gününe uygun yiyorum tatlım da dahilama cidden bu diyetle çok çok güzel kilo verebildiğime ve vermeyede devam edeceğime adım gibi eminim İyi düşün iyi olsun
Limonlu su içmeyi dene sabah aç karnına düzenli olarak birde maydanoz suyunu dene oda güzel ödem attırır
Benim yerime eltim BAKIYOR o işlere her sabah farklı birşey söylüyorbu arada bundan tam 1 ay önce ölçülerimi almıştım (boyun kol göğüs vs)toplamda 14 cm incelme olmuşçok mutlu oldum. sizde bunun takibini yaparsanız daha motive olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?