80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aleykum selam oynakbşm
Guzel bir pazar gunu sbh 7 d uyandm bend kpss ye clsyrm.kizim uyanmadan 2 sa clstm cok skur
Kacamksiz kahvaltnin ardndan clsmaya dvm
Oynakbsm gecen bise sordum
Tlfna yklenen bi program adi sylemek yanls olur mu
Aksam icin kolay gelsin

kızlarr ben ugradım yınee :)
sanırım ben de eksıldım ılk kez bellı bı sekılde
ıse basladım bayram tatılındekı arayı ozel sektor olmamıza ragmen patron tatıl edınce hedıye gıbı oldu bıze fırsat bu fırsat bır yıl kacamam bır daha dıyerek fırladım karadenıze sevdıgım memlekete
geldım bıraz eksılmıs gıbı olmusum ve suanda eksılmeye devam ettıgımı farkettım 86 kılo ıle gıttım ve bu hafta 82.7 yi gördümm :) eksılıyomuyum ne :)
sabah eken kalkıyorum ıs yerınde sureklı merdıven cıkıp ınıyoruz ve ısede yuruyerek gıdıp gelıyorum 20 dk lık bı mesafe ama olsun etkısı oluyo sanırım cunku kurumda cok dandık yemekler var makarna pılav kısır fln cıkıyo sureklı ve cevrede hıc alternatıf bısı yok yıyebılecek. bunları da kacmadım yedım yanıı yedıgım halde eksıldım bıde yemeseeem vaauuv neler olurdu dımı :)
eksılerı gorunce gırıp kızlara yazayım dıye beklıyorum 2 3 gundur :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür bugünüde kaçamaksız atlattım
Eşimin halasına gittik ve bir sürü şey hazırladığı halde ben hiç yemediğime pişman olmadım Şu an açım ama bundan inanılmaz mutluyum çünkü biliyorum ki açsam yarın kesin yine eksi göreceğim

Son keyif kahvemide içerken sizlere bugün yediklerimi yazayım hemen
Nişasta günümdü

Sabah; ( 07:30 ) 3 minik mandalina
ara; 1 adet şekersiz sade kahve
Öğlen; ( 12:30 ) 1 büyük kase kırmızı mercimek çorbası ( kırmızı biberli ve naneli )
ara; 1 adet şekersiz Türk kahvesi
Akşam; 5 YK Pirinç Pilavı ve bol salata
ara; 3 bardak şekersiz çay ( millet yanında tulumbaları ve şekerpareyi götürdü ağzıma bile sürmedim )

İnşallah yarında ve sonraki günlerde hep böyle kaçamaksız devam eder ve her geçen gün hedefime daha yaklaşmış olurum
Bu arada regl olmayada başladığım halde hiç şişliğim yok şükür

Canım kusura bakma sanırım kaçırdım orasını ama kast ettiğin program Whatsupp sanırım sakıncası olduğunu sanmıyorum adını vermenin :)

Ohhh süper olmuş valla hem temiz hava hem bol sağlıklı gıda tabi harekette çok olunca keyifinin üzerine eksiler dahada keyifli hale getirmiştir seni gerçekten tebrik ederim ben vermeyi değilde bu yaz sabit kalmayı başarmıştım ki onada çok sevinmiştim okadar yemeye
İnşallah dahada fazla eksi görürüz hepimiz
İyi yapmışsın yazmakla her fırsatta beklerim

Ya bu diyet bende artık işe yaramıyor acaba vücudum Bağışıklık mı Kazandı ki ???? Oynakbaşım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah nedense sıkıntı vardı nette bir türlü giremedim şükür şimdi düzeldi
Sabah yine 06:00da uyandım :) artık saat kurmama bile gerek yok 1 haftadır hep anı saatte hortluyorum
Tabi çok iyi oluyor en azından günün tadını çıkarıyorum kendime de vakit ayırabiliyorum

Aslında bugün sadece evime ve kendime vakit ayıracaktım ama sağ olsun Annem sabah sabah aradı ille kızı almaya gittiğinde gel dönüşte kahve içelim diye bende hazır karbonhidrat günümken giderken Simit alayım diye düşündüm yanına domates salatalık mis gibi öğün akşamlıkta yine sahlep ve az çikolata tabi bitter yerim

Kalan bir kaç işimide bitirip kuşumu almak için hazırlanayım öğleden sonra gelince damlarım yine
Bu arada unuttu sanmayın o sporda bugün yapılacak söz ağızdan çıktı bir kere

Umarım her gün dahada fazla eksi görürüz hepimiz tartıda

Ya bu diyet bende artık işe yaramıyor acaba vücudum Bağışıklık mı Kazandı ki ???? Oynakbaşım

Canım sanmıyorum çünkü bünyenin alışması için bir şeyi 6 ay boyunca hep aynı yapmak lazım o zaman bile 1 ayda olsa değişiklik olunca hemen yine unutuyor bünye

Hoşgeldinn rapunzel
maş kilo verip gelmişin

oynakbaşım egzersizz programı benim bahsettiğim.adı ÜCRETSİZ GÜNLÜK EGZERSİZ. logosunda mavi renkte koşan bi kız var mutlka indirin bakın çok güzel

sabah 8 gibi uyandım bende.ılık su içmeye başladım aç karna.kızım uyurken biraz ders çalışıp sonrasında kahvaltımı yaptım.biraz zumba yapıp enerjimi yükselltim allaha çok şükür kendimi iyi hissediyorum.youtubeda zumba beginner çalışmalarına bakabilirsiniz. Danny ın çalışmaları güzel ve eğlenceli

bu arada bundan tam 1 ay önce ölçülerimi almıştım (boyun kol göğüs vs)toplamda 14 cm incelme olmuş çok mutlu oldum. sizde bunun takibini yaparsanız daha motive olursunuz

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Yoğun ama güzel bir gündü
Kuşumu almaya gittim hatta biraz erken gitmişim daha doğrusu cuma çıkışta Öğretmenleri pazartesi artık 12de çıkacak çocuklar demiş ama benim büyük cadı unutmuş bana söylemeyi yarım saate yakın okul önünde diğer Annenlerle sohbet ettik iyi oldu meğer hatunların hepsi benim kızı konuşuyormuş
Ay diyorlar ne cimcime o Bütün hepsi hafif bir buruklaştı ama ondaki özgüven hiç birinde yoktu falan diye benim kuşumu anlattılar durdular çocukları bile eve gidince onu anlatıyorlarmış çoğuyla hemen kankaya bağlamış

Hazır çıkmışken kuaförede uğradım saçımı kestirmek istiyorum diye çarşambaya inşallah halledeceğim o işide şöyle güzel bir kestireyim saçlarımıda havam değişsin
Zaten çarşamba sabahıda veli toplantısı varmış Anaokulunda bakalım bu sefer ne yumurtlayacaklar

Ordan Anneme geçip öğlenlik yemek faslını birde kahve faslını yapıp evime geçtim az işimide bitirip sporumuda yaptım ohhh daha ne olsun

Uzatmadan yediklerimde paylaşayım

sabah ( 07:30 gibi ) 3 adet mor erik
Öğlen ( 12:30 ) 1 adet simit, 1/2 domates, 1 ufak salatalık, 1 ufak turp
Akşam ( 16:45 ) 1 fincan sahlep, 1 sıra bitter çikolata

Sporum; 30 dakika plates + 100 x ip atlama

Üstelik regl olduğum halde

İnşallah karşılığınıda fazlasıyla alırım zaten bu saatten sonrada su hariç belki içersem bir adet kahve daha içerim okadar oda sade ve şekersiz

Takıldım kaldım yaaaa Kür yapmak istiyorum bakalım

Takıldım kaldım yaaaa Kür yapmak istiyorum bakalım

Canım çok fazla rakama takılma derim sonuçta regln yakın olmuş olabilir, ödem tutmuş olabilirsin hatta hava değişikliği bile insanı etkileyebiliyor birazda düşünceyle alakalı bence
İnan şu 90 gün diyetine başladığımdan beri diyet modunda değilim aksine canım ne isterse gününe uygun yiyorum tatlım da dahil ama cidden bu diyetle çok çok güzel kilo verebildiğime ve vermeyede devam edeceğime adım gibi eminim İyi düşün iyi olsun
Limonlu su içmeyi dene sabah aç karnına düzenli olarak birde maydanoz suyunu dene oda güzel ödem attırır

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bugünüde kaçamaksız ve bol eksilerle bitiririz

Yine bu sabaha karga kahvaltısını etmeden uyandım
Bugün Meyve günüm ve 1 adet greyfurtla bismillah diyip başladım

Bu arada Cumartesi ( bir sonraki meyve günüme deng geliyor ) Akraba günümüz var tabiki meyvemide yanıma alıp gidiceğim ve kesinlikle kaçamak yapmayacağım Aslında akşamıda eşimin ailece görüştüğümüz eski Muasebe şefine gidicektik ama Allahın sevilen kuluyum ki dün eşi beni aradı Kızları bizi çok sever sağ olsun ve o akşam için iptal edemiyeceği bir planı olduğu için Anne Babasına bende çok görmek istiyorum Banu ablaları diyince kadıncağız acaba Pazar sabah kahvaltısına buluşsak olurmu diye sordu Çok sevindim açıkcası çünkü hamarat hatun ve meyve günümde ben yemem deseydim ayıp olurdu Pazar günüde Protein gününe den geldiği için benim açımdan daha iyi oldu en azından kahvaltıyı çaktırmadan günüme uygun yapabileceğim
Eşim duyunca gerçekten çok şanslısın dedi Tabi sabah kahvaltı niyetine meyvemi yemiyeceğim ( kahvaltı 11 gibi en geç olacak ) onun yerine öğle yemeğimi bir nevi erkene çekmiş olacağım

Hepinize merhaba kızlar ben bu hafta uğrayamadım malesef ankaradadi kara hafta için tüm Türkiye'nin başı sağolsun biz sadece uzulebildik ama ateş dustugu yeri yakıyor
Ben 85 duvarını zorlada olsa astım insalah cumaya bende güzel bir rakamla burada olurum
Sabah bir kuruvasan şekersiz kahve
Öğlen
Bir yumurta
İki dilim salam
4 zeytin
Yarımsar domates salatalik
3 dilim ekmek
Şekersiz çay
Akşamda tavuk hasarı bu arada sabah 5000 adım yapmışım evin içinde değil sadece dışarı mesala carsambalari en az 12000 adım yapıyor dahada fazla oluyor bazendiyer günler evde çıkmasam yok zaten çıksam 5 binin üstünde oluyor vede en az 2 ltre şu iciyom

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür bu gününde sonuna geldik
Bugün meyve günümdü ve ben yaklaşık 40 günden sonra ilk kez kaçamak yaptım sayılır Daha doğrusu kaçamakda sayılmaz ama günümün dışına çıktım Nazaramı geldim nee desemde inanmayın çok canım çekince kendime omlet yaptım

Hemen bugün yediklerimi paylaşayım

SAbah; ( 07:00 ) 1 adet greyfurt
ara; ( 08:30 ) sadece nescafe
2. öğün ( 10:30 ) 3 adet mandalina ( ufak )
3. öğün ( 13:00 ) 1 adet greyfurt
4. öğün ( 15:00 ) 1 adet ekşi elma
5.ci ve son öğün ( 16:45 ) heh işte burada kayış koptu 1 omlet yaptım kendime

Zaten meyve gününde 3 saat arayla meyve yeniliyor listeye göre ama sanırım bir daha asla greyfurt yemiyeceğim çünkü midemi iyice ekşilikten buruşturdu ve bulanmaya başlayınca çok canım istiyor diye omleti yedim ve kendime geldim

Reglmde bitti gibi hatta bu gece yatmadan evvel duşumuda alırım ki yarın hem sabah Anaokulundaki toplantıya giderken saçlarım ıslak kalıpta daha beter olmayayım hemde yarın toplantı sonrasında kuaföre gidip saçlarımı kestireceğim
Daha sonra Anneme kahve içmeye gidip geç saattede onunla birlikte pazara çıkarım
Yani yine Ceco yollarda

Inşallah bakalım bugünü de bir atlatsam yarın dananın kuyruğu kopacak kopması Lazım artık limonlu suyu da genelde içiyorum ama düzenli değil düzene sokmam Lazım

bu arada bundan tam 1 ay önce ölçülerimi almıştım (boyun kol göğüs vs)toplamda 14 cm incelme olmuş çok mutlu oldum. sizde bunun takibini yaparsanız daha motive olursunuz
Benim yerime eltim BAKIYOR o işlere her sabah farklı birşey söylüyor
Bir gün geliyor sadece kalçadan erimişsin göbeğin aynı diyor bir gün geliyor basenlerin ve kalçam olduğu gibi duruyor göbeğin gitmiş diyor 46 beden etek giyen canım eltim :)
Ve benim basen kıvrımım yok Olmasını çok isterdim hafif basen Lazım her Kıyafet güzel oluyor o zaman
Basit bir pantolon bile çok hoş duruyor bence :)

Günaydın kızlar Bugün tam bir ay oldu diyete başlayalı 88 ile başladım tam 4.2 vermişim orta şeker sayılır tabi 85 duvarı beni mahfeti bu rakam 5in üzerinde olurdu şimdide hedef 80 ve 80 duvarını yıkmak olacak oda bir ayımı alır herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…