80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar.. Bugün tekrar protein gunumdu sabah iki mandalina yedim ve sabirsizlikla öğlen yemegini bekledim :) oglende iki yumurta kirdim bir kepek ekmegi yanindada aciki ezme vardi. Hem domates oldugu icin hemde metobalizmami hızlandırır diye bol bolyedim icinde yag vs yok zzaten.onceden bi lokmada yuttugum seyler simdi ogunum oldu resmen :) :) Ama nasill doydumm, sankim kocca bi kazan yemek yemis gibi. Benim yaramaz bogazim küçülüyor mu ne :) ayy hadi insallah. Aksamda menumde tavuk olacak insallah. Pazartesiyi iple cekiyorum tam bi haftam tamamlaniyor. Bu arada bi donguyude az uz kacamaklarla tamamladım, onumde 7 dongum daha var hadi bakalimm hayirlisi.. :)

arkadaslar benum diyet zor gidiyo napicam sastim kaldim diyetisyende benle beraber sasti ne yazacagini 400 gitiimis yine bune ya bir kalip peynieden az ya deli oldum
87.7 baslamistim 2 audan 84.1deyim ama gram gram gidiyo ya en ac 5 kg yag ve su girmesj gerekiyomus benimki ayda 800 giymis bu ay akil ve destege ihtiyacim var uzgum ya 70 dusup cocuk yapcam yokk olmuyo biyle gitmiyo ki cocuk hayallerde mi kalcak

Spor falan yapiyo musun. Pko falan olmasin tahlil yaptirdin mi. Belki ilk oyle olur sonra acilirsin. Sakin pes etme. Insallah en kisa zamanda annelige ilk adimini atarsin

cnm benumtahlillrim temiz cikmistu 1 oglym var cok sukur zaten digum sonrasi yerlesmis kilolarimdan kurtulmak istiyorum kurtulayim ki ogluma bi kardes gelsin dedigin gibi pes etmemem lazimmm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Kaçak oynakbaşı geldiiiiiiii

Gerçi bugün bütün gün evdeydim
Sabah bir uyandım yataktan felaket bir bel ağrısıyla sanki parça kopuyormuş gibi hissettim resmen
Zar zor kendimi koltuğa attım ve belime sıcak su torbası koydum Öğlene doğru hareket edebildim Allahtan
Eskiden ne güzel hiç regl olduğumda ağrım sızım olmazdı ama şu son 4 - 5 aydır her ay resmen yamuluyorum
Sağ olsun eşim ikidir regl olduğumu umursamadan emrivaki yapıyor ve arkadaşları çaya çağırdı ( geçen ayda eniştesini davet etmişti yurtdışından bir kaç günlüğüne geldi diye )
Tabi Temizlik Operasyonu başladı ister istemez ama ben ağrım var diye çok az yardım edebildim
Baba Kız bir güzel evi temizlediler gerçi işime geldi bu durum en azından bir kaç gün rahatım

Daha yeni gitti arkadaşlar ve bende kendimi anında buraya attım
Yarın inşallah çok daha iyi hissederm inşallahda eşimle birlikte Belediyenin Spor Tesislerine gitmeyi düşnüyoruz Haftaya Pazar Vodafone Avrupa Halk koşusuna yazılacağız
Hem çocuklar olmadan baş başa birşeyler yapmış olacağız hemde birlikte köprüden yürüyerek geçmiş olacağız
Geçen senede çok istemiştim olmadı hatta önceki sene yazılmıştım ama o dönem belimi sakatlayınca gidememiştik Bu sefer hem sıkıntı yok hemde önceki senelere nazaran çok daha zayıf olduğumdan daha rahat bir etkinlik yapmış olacağız Hatta bu akşam bize gelen arkadaşlarada teklif ettik onlarda seve seve kabul ettiler ( tabi onlarda çocukları evde bırakacaklar )
Ay şimdiden heycan yaptım uzun ve zevkli bir yürüş olacak sabah sabah bizim için

Umarım bir aksilik olmaz bu sefer

Birde odem olup olmadigini nasil anliyorsunuz banada soyler misiniz

Canım ben sabah uyandıktan yarım saat sonra tartılıyorum hani sabah şişliği gitsin de öyle sonuçu göreyim diye
Birde ödem olup olmadığını bacağıma parmağımı bastırarak anlıyorum eğer çukur oluşuyor yada beyaz bir iz kalıyorsa bastırdığım yerde kesinlikle ödem oluyor
Ben genelde diz kapağımın bir karış aşağısına bastırarak bakıyorum hep birde çorap giydiğinde eğer çorağ kesiği gibi iz kalıyorsa ödem var demektir

Ohhh afiyet olsun inşallah bol bol eksi olur Bakalım bende bu ara baya ödem var birde regl olunca tuz biber oldu üzerine Benim bünyenin cinsliğide bütün KKca malum neredeyse sanırım 90lık diyetede alııştı bu ara pek verim alamıyorum ( buda benim diyetten soğmama sebep oluyor ister istemez )
Pazartesi itibaren ufak bir ara verip ayran diyetimi yapsam diye düşünüyorum 1 haftalığına tabi daha tam emin değilim metabolizmayı şaşırtmam lazım ki tekrar vermeye devam etsin gerçi bu günüme şükür ama insan hep daha aşağıları görmek istiyor işte verdikçe
Herşeyin hayırlısı ( gerçi hangi diyeti yaparsam yapayım tekrar 90 günlüğe geri dönüp en son güçlendirmesini de yapacağım Allahın izniyleki verdiklerim geri gelmesin

Senin bünyede benden desene
Sen yine 800 gr vermişsin ben diyetisyene gidip 3 kg almış insanım 1 ayda
Birde başka bir diyet deneyip bünyeyi şaşırtmayı denesen hem motive olman için faydası olur

cnm benumtahlillrim temiz cikmistu 1 oglym var cok sukur zaten digum sonrasi yerlesmis kilolarimdan kurtulmak istiyorum kurtulayim ki ogluma bi kardes gelsin dedigin gibi pes etmemem lazimmm

Canım inan seni çok iyi anlıyorum Bende ikinci kuzuya niyetlendiğimde bana doktor pko ( ki kiloyu yapan ve yine kiloya bağlı olan bir durum ) yüzünden kesinlikle çocuk sahibi olamıyacağımı söylemişti acil kilo vermen lazım sonrada ancak tüp bebekle çocuk sahibi olabilirsin demişti kadın sende sanırım öyle bir durum yok gibi ama inan o an sanki hiç çocuğum yokmuş gibi oturup saatlerce ağlamıştım bir daha Anne olamayacağım diye
Tam tedavi olmaya başlayacakken ( pko için endokrin ilaç verecekti ) 108 kgla hamile kaldığımı öğrenmiştim Doktor imkansız diyip durduğundada ona sadece Rabbim diledikten sonra imkansız diye bir şey asla yoktur demiştim 9 ay hamileliğimde inanılmaz ama 5 kg verdim doğuma gittiğimde doktorumda gelen anestezi doktoruda ( hani ne olur ne olmaz sezeryana dönerse diye çağırmışlar ) şaşırmışlardı nasıl yani diyetisyene gitmediğin halde hamilelikte kilomu verdin sen diye

Yani diyeceğim o ki tabiki çok daha zayıf hamile kalmak en sağlıklı ve güzel olanı ama birde şöyle bir şey var Rabbim nasip ettiyse kilon kaç olursa olsun o kuzu yolunu bulur gelir sen tabiki vermek için yine elinden geleni yap ama çokta kasma sonuçta benden çok çok daha zayıfsın şükür 2li rakamlara indim ve inşallah ilk hedefimde 89u görmek şimdilik sonra nasılsa yine daha aşağılara doğru inme niyetim var

Iyiki geldin oynakbasi, gözüm seni aradi ne yalan soyliyim. Siteye bakiyorum face bakiyorum yok. Cok şükür yazdin ya :) meraklanmistim. Bende bugun relg oldum. Tartildin mi. Yoksa relg olurken tartilmiuor musun

Iyiki geldin oynakbasi, gözüm seni aradi ne yalan soyliyim. Siteye bakiyorum face bakiyorum yok. Cok şükür yazdin ya :) meraklanmistim. Bende bugun relg oldum. Tartildin mi. Yoksa relg olurken tartilmiuor musun

Valla normalde her gün tartılıyorum ama reglken tartılmayacağım artık çünkü gördüğüm rakam yanıltıcıda olsa canımı sıkıyor Bakalım pazartesi sabahı artık tekrar tartılır ona göre dikkatli devam ederim

Ayran diyeti cok sagliksiz gibi ya ne bilim vucudun zorlanmasin sonra. Birde sen spor falan yapıyor musun ben hiiic yapamiyorumda

Valla canım benim bünye cins aç kalmadan veremiyorum bakalım bir deneyeceğim ( arkadaşımda Şeyda Çoşkunun 10 günlük diyetini yapacakmış onada bir bakayım ona göre ya onu ya bunu yaparım )
Bir ara ne güel spor yapmaya başlamıştım ama bu ara yine salmıştım eşim kaç gündür bana ufaldın diye tutturunca yine çok pis gaza geldim ve kesinlikle yarından itibaren evde sporumu yapacağım en azından tartı oynamadığı zamanlarda sıkılaşmış olurum inşallah hem selülitlerimden kurtulayım daha çabuk bir şekilde ki yaza güzel bir fark olursa şimdiye nazaran verdiğimden çok daha fazlası gitmiş gibi görünsün
İp atlama, mekik, Wall sit ve plank yaparak başlamayı düşünüyorum hatta sabah akşam 15er dakika yaparım diye düşünüyorum hem birden bezmemiş olurum hemde metabolizma dürtülmüş ve hızlanmış olur

canim cok sagol beni gercekten anlayan birunin olmasi cok guzel yalniz degilmisim ve anlatiklarin beni rahatlatti cnm yalniz bisi anlatcam ben evleneden once kasik agrisi nedeniyle dr gittim. dr dediki sen pko var aynen senin dedigin gibi cok aglamistim cunku kasik agrisindan ve sivilceden baska hic bir belirtisi yoktu bide sozluydum yikilmistim yani coxuk olmayacak diye sonra evlendik 2 yilda korunduk tabi ben rvlendikten sonra dr gittik her seferinde dr sordum pko var diye sen de oyle bi si yok dendi ve ve korunmayi biraktiktan 3 ay sonra hamile kaldim dogumdan sonrada gittim olsa bisj soylerlerdi dimi cnm yoksa bi ara yine gidip arastirayim mi dersin

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün geçte olsa fırsatım olduda damladım
Gündüz eşimle gidip Halk koşusuna kaydımızı yaptırdık oradanda Annemlere geçip akşam yemeğine oradaydık
Eve gelir gelmezde hemen su depolamaya başladım Yarın Kağıthane - Küçükköy arasındaki Metro hattının çalışması için bizim bu taraflarda 30 saatte yakın su kesintisi olacakmış ( gerçi bizim mahallenin adı geçmiyor ama ne olur ne olmaz diye hemen bende su depoladım bir ara daha mahallemiz geçmiyor diye rahat davranıp sonra deli olmuştum 2 gün susuz kalınca o yüzden önlem alayım dedim )

Şükür akşam mantı faslında fazla kaçırmadım ( gerçi benim diyetle alakasızdı ama neyse )
Yarından itibarende hazır reglmde bitiyor hemen sporumada başlıyorum tabiki biberiye yağınıda sürüp yine korsemi geçirceğim ayağıma )

Canım genelde doğumdan sonra pko geçer diyenlerde var ama acıkcası ben artık benim bile pko olup olmadığıma emin değilim hani hepsi farkli birşey söylüyordu ama son kadın doğum doktoru en son geçen sene muayeneye gittiğimde hiç bir sıkıntı yok sadece sağlığın için biraz kilo ver demiştim ( ki o dönem daha diyet faslına başlayalı 10 gün olmuştu )Dediğin gibi birşey olmuş olsaydı kesin doktor söylerdi hee ilerde ikinciyi düşündüğünde korunmayı bırakıp bir 6 ay içinde hamile kalamazsan tabiki bir doktora gidip gereken bütün tahlillerini yaptır
Genelde hormonlardansa zaten endokrine gönderiyorlar

Ya hep diyorum aslında hastalık bahane ( pko yani ) sonuçta Rabbim nasip ederse hiç bir şey önüne geçemez bak daha cuma günün kızımın Anaokulundan bir arkadaşla sohbet ederken hatun benim 3 - 4 sene çocuğum olmadı ( tek tüpüm çalışmıyormuş dedi ) doktor hatta kesinlikle ancak tüp bebekle düşük bir ihtimalde olsa çocuk sahibi olabileceğini söylemiş ilkten yıkıldım günlerce kendime gelemedim ama sonra buda benim sınavım ne yapayım diye sakinledim diyor tam bir kaç ay bekledikten sonra tüp bebek tedavisine başlayacaktık ki kan tahlillerinde hamile kaldığımı öğrendim diyor doktorların imkansız dediği biri doğal yolla hamile kaldı
Eşimin yengesinin komşusuda öyle hatta seneler evvel Doktorum programına bile yazdırmıştım kadını ( maddi imkanı yok belki onu seçerlerse en azından o masrafdan kurtulurda tüp bebek yaptırabilir diye ) onunda tek tüpü daha evvel alınmıştı ve doktor bebek ihtimalinin sadece yüzde 5 olduğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam veee şu anda 3 yaşında bir oğlu var Programdan çağırmadılar onlarda kredi çektiler hani bir kere de olsa deneyelim diye ve doktorların paranız boşa gidecek gözüyle baktıkları hatun hamile kaldı
O yüzden hep diyum RAbbim ol desin yeter

Şimdilik hiç sıkıntı yapma kendine ve sadece düşmek istediğin kiloya odaklan sonra inşallah herşey gönünlce olur canım

sagol cnm benim rabbim en iyisini bilir o ol derse gerisi bos canim haklisin once kilo veriyim ondan sonra duruma gore dr tahlil yaptiririm ya valla tekrar sagol icimi frrahlattin bide kac yasindasin bide kac cocugun var

Selamın aleyküm kizlarrrr
Hepimize mutlu huzurlu bir hafta diliyorum Rabbim hepimizin gönlündekibi hayirli eylesin insallahh.
Gecen bir pazartesiyle diyete baslamistim Yapamam diyen ben Allah in izniyle bir haftayi tamamladi.Simdiden midemin kuculdugunu anlayabiliuorum. Dun karbonhidrat gunumdu,
Sabah, bir kac tane kurabiye yedim
Ikindileyinde swkersiz kahveyle bitterimi yedim. Aksamda esime kostebek pasta yapmistim, ucunden azicik aldim. Ama oda neben yarisini zor yedim sekere karsida bisey olusmus sanki aacayip tatli geldi icim bir hos oldu. Bugunde meyve günüm sabah bir mandalina yedim. Biraz bekledikten sonra tartiya ciktim, gecen hafta 85.4 iken simdi 81.8 ciktim Nasil sevindim anlatamam. Ama canini skan bisey var ki oda yürüyüş yapamamam.internette okudum bugün hergun bir saat tempolu yürüyüş yaparsak 6-7 ayda fit gibi bir vucuda sahip oluyormusuz. Insallah bir peogram yapmaya calisicamm. Hadi bakalim insallah herkes istedigu kiloya insinnn

UOTE="BuketAk38, post: 43443113, member: 505402"]Slm kızlar 84.9 la bende dün diyete başladım Motive olmak için aranıza katılmak istiyorum[/QUOTE]
Tombik ama azimli hanimlar arasina hosgeldin. Burda birbirimize destek olmak icin variz Ne diyeti yapiyorsun

seni cook tebrik ediyorum iyi kilo vermussin masallah ben 2 ayda o kiloya dusemedim benim yavas gidiyo cnm ne diyet yapuosun ben diyetisyene gidiyorum neyse azar azar da gitsin gitsinde

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı günler

Sabah beri ancak fırsatım oldu buraya girmeye Dün zaten küçük kuşum öksürüyordu hafifden tabi havalar soğudu diye petekleri yakınca daha beter oldu ve sabah soluğu sağlık ocağında aldık
Şükür sadece üst solunum yoluymuş hatta doktor antibiyotikde verdi ama henüz onu kullanmayı düşünmüyorum bağışıklık kazanmaması için
Hemen eve gelir gelmez ince pyjamalarını giydirdim, tavuk suyuna tel şehriye çorbası yaptım ve hanıma salonda hasta yatağınıda yapıp şimdi de keyif kahvemi içerim

Bir iki güne toparlanır sanırım yarında artık kendini nasıl hissederse ona göre Anaokuluna gönderip göndermeyeceğime karar vereceğim
Okulda hepsi zaten aynı durumda hatta diğer Annelerle kurduğumuz gruptan yazıştıkk onlarda iyi hissediyorsa yolla nasılsa bizimkilerde aynı dediler

Öğleden sonrada yatak odama bir girişeyim diye düşünüyorum hazır her yer çok güzel temizlenmişken azıtmasın dedim tabi birde baya ütüm var onlarıda akşama kadar aradan çıkartırım

Slm kızlar 84.9 la bende dün diyete başladım Motive olmak için aranıza katılmak istiyorum

Aramıza hoşgeldin canım İnşallah birlikte çok güzel kilolar verir hedefimizede ulaşırız sağlıklı bir şekilde

Vayyyyy süpersin canım valla harika bir sonuç maşallah
Hadi bakalım 7li rakamlara çok az kalmış darısı benimde başıma inşallahhhhhhhhh ....Aminnnnnnnnn

Herkese merhaba dogum yapali 2 yil oldu hic kilo veremeyince hasimato oldugumu ogrendim hicbir sey umrumda degil cok hirsliyim herseye inat kilo verecegim 87 kiloyum 5 ayda 25 kilo hedefim bugun itibariyle girdim her hafta 3 gun komposto detoksu yapicam hergun bi kür var 2 lt su 10 yaprak nane 1 limon 1 yesil elma 1 adet salatalik 1 adet kabuk tarcin top karabiber karanfil taze zencefil geceden hazirlanip diger gun gun boyu iciliyor tam bi odem arttirici oda sicakligindaki suya yapiliyor pisprme isitma yok inanilmaz odem attirip metabolizma hizlandirici gun icinde 3 fincan bitki cayi icicem 3 lt su haftada 4 gun 40 50 dk egzersiz gece yatmadan yogurt limon pulbiber kürü ve catlaklarim icinde kahve limon kuru yapacagim basarili olacagima eminim bugun sabah kahvaltida 1 adet etimek peynir maydanoz sekersiz cay ara ogun 3 adet ceviz ogle haslanmis kabak yogurtlu ara ogun elma aksamda 3 adef kofte salata yapacagim dr metabolizman cok yavas kilo vermen cok zor dedi ama ben cok kolay verecegim ins hergun yazacagim buraya

UOTE="nannen1, post: 43451717, member: 345134"]seni cook tebrik ediyorum iyi kilo vermussin masallah ben 2 ayda o kiloya dusemedim benim yavas gidiyo cnm ne diyet yapuosun ben diyetisyene gidiyorum neyse azar azar da gitsin gitsinde[/
QUOTE] canim once cok tesekkur ediyorum. Ben 90 gun diyeti yapiyorum ilk hafta cook zorlandim ama kendimi tuttum ve kendime dedim ki Allah nasip ederse uc ay sonra diceksin ki iyiki birakmamisim ama ya bogazimi tutmasaydim o zaman aynen sunu derdim Keske bogazimi tutsaydim bak uc ay geldi gecti. Zayiflamasam bile deniyorum en azindan pisman olmak istemiyorum. Zayiflamak tabi cok istiyorum kim istemez ki buda benim kendi cabimda bi motive hallerimm yani
Ca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…