- 13 Haziran 2015
- 152
- 110
- 18
- 31
90 Gün diyeti nasıl ilk defa duydum Ben diyetisyene başladım cumartesi günü İnş herkes istediği kiloya kavuşur
oynakbasi34 cuma yarışmasına alırsanız yeni birisini ben talibim doğum kiloları gitti ama yaplşanlar kaldı
oynakbasi34 cuma yarışmasına alırsanız yeni birisini ben talibim doğum kiloları gitti ama yaplşanlar kaldı
Ooo supersin masallahh. Daha cok giden kilolarin olur insallah ne kadar zamanda verdinİyi aksamlar hanimlar nasilsnz
Dun kilomu yazcktm frsat olmadi .
Baslangc :81.5
Gecen hafta.:74.9
Bu hafta : 74.1
Gdn : 800 gr
Toplam kurtldugm kilo : 7.4
İste boyle kzlar ..
Kilo vermeye devaamm
Hayirli aksamlar kizlarrr
Dün ki meyve günümden sonra bugün yine protein gunumdu.
Sabah iki mandalina
Oglen iki yumurta ve acili ezme
Aksamda bir bucuk tavuk but
Aralarda sekersiz nescafe.
Bugunude böyle atlattim Allah in izniyle.
30 temmuzda bsladm canim dvm edyrm hala az az gdyo pilates,squat ,plank,mekik,bebek emzirme ,kpss vb etkenlerleOoo supersin masallahh. Daha cok giden kilolarin olur insallah ne kadar zamanda verdin
Cok gecmis olsun canim benim allah sifasni versinSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Maalesef kuşum hala hasta hatta biraz yine ateşi var
Aslında doktor 2 gün önce antibiyotik vermişti ama kesinlikle inatla vermiyorumGeçen sene kışın hastalandığında antibiyotik kullanmamıza rağmen 20 gün süründü hatta en son 2 gece hastanede yattık ve öksürüğü ciğerlerine kadar inince hava makinesi bağlamak zorunda kalmıştık hatta o zaman nette danıştığım bir doktor kesinlikle antibiyotiği kes ( ki o güne kadar 3 kutu antibiyotik içmişti peş peşe ) sadece evi çok güzel havalandır, bol su ve ıhlamur ver, burnuna deniz suyu kullan ve sadece rahatlaması için cold mix sür yastığına demişti ve cidden onu uyguladıktan 3 gün sonra düzelmeye başlamıştı kuşum o zamandan beride hiç bir şekilde Antibiyotik kullanmamak için direniyorum
Şükür halsizliği huysuzluğu yok ama tabi yerinde durmuyordu iki gündür bende bu sabah eğer yatıp dinlenmezse daha uzun süreceğini söyledim ve uyandığından beri koltuğa yaptığım hasta yatağında yatıyor cimcimem
Umarım bir kaç güne toparlar ( haftasonu akraba günü var ve kuşum böyle olursa gitmeyebilirim sonuçta aklım kalır )
Bakıyorum 90 gün diyeti sana çok yaradıbaşladığından beri çok daha pozitiv bir enerji hissediyorum senden bol bol eksilerde olur inşallah devamlı
Bu arada unutma öğlen ve akşam yemeklerinde yanında salata serbest
30 temmuzda bsladm canim dvm edyrm hala az az gdyo pilates,squat ,plank,mekik,bebek emzirme ,kpss vb etkenlerle
oynakbasi34 Aynen canim ya meğer bu kilolar ne büyük dertmis uzerimde, midem kuculdugu icin porsiyonlarimida kuculttum hatta doydugumu hissedince hemen kalkiyorum sofradan sobra diyorum ki, oo yone cok yedim, kesin yine 85 oldum diyorum ama bi bakiyorum 82 nasi pozitif olmam. Kucuk kuzunada gecmis olsun bu arada onlar bi hasta olsa biz bin oluyoruz valla Rabbim sifa versin insallah. Dun esimle biraz cekirdek citledim tuzluydu odem oldu galibs ama atmam lazim sanirim buda 39. gunde olur ancak cunku hala cok su icemiyorum
Cok gecmis olsun canim benim allah sifasni versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?