80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah canim insallah. Sen son kilonu yazmadin. Ben senden gordum bu diyeti merak ediyorun UOTE="oynakbasi34, post: 43451741, member: 280674"]Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı günler

Sabah beri ancak fırsatım oldu buraya girmeye Dün zaten küçük kuşum öksürüyordu hafifden tabi havalar soğudu diye petekleri yakınca daha beter oldu ve sabah soluğu sağlık ocağında aldık
Şükür sadece üst solunum yoluymuş hatta doktor antibiyotikde verdi ama henüz onu kullanmayı düşünmüyorum bağışıklık kazanmaması için
Hemen eve gelir gelmez ince pyjamalarını giydirdim, tavuk suyuna tel şehriye çorbası yaptım ve hanıma salonda hasta yatağınıda yapıp şimdi de keyif kahvemi içerim

Bir iki güne toparlanır sanırım yarında artık kendini nasıl hissederse ona göre Anaokuluna gönderip göndermeyeceğime karar vereceğim
Okulda hepsi zaten aynı durumda hatta diğer Annelerle kurduğumuz gruptan yazıştıkk onlarda iyi hissediyorsa yolla nasılsa bizimkilerde aynı dediler

Öğleden sonrada yatak odama bir girişeyim diye düşünüyorum hazır her yer çok güzel temizlenmişken azıtmasın dedim tabi birde baya ütüm var onlarıda akşama kadar aradan çıkartırım

Aramıza hoşgeldin canım İnşallah birlikte çok güzel kilolar verir hedefimizede ulaşırız sağlıklı bir şekilde

Vayyyyy süpersin canım valla harika bir sonuç maşallah
Hadi bakalım 7li rakamlara çok az kalmış darısı benimde başıma inşallahhhhhhhhh ....Aminnnnnnnnn[/QUOTE]
In

Sabah :2 yemek kaşığı menemen 1 dilim ekmek 30 gr peynir 3 zeytin
Ara : 1 tane mandalina
Yürüyüş: 7761 Adım saat 10:00
Öğle: 1 dilim ekmek 100 gr balık Eşim yerken canım istedi çatalla aldım 50 gr civarı
tavuk haşlama 1 tane incir
Ara: 1 adet portakal, 2 tane galeta küçük boy
Akşam:8,9 yemek kaşıgı bulgur pilavı salata
Ara : Henüz yemedim
Günlük su inş 2 litre olma yolunda

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün nedense içimden yine bir Ayşe Teyze çıktı temizlik manyağı gibi temiz evi bir daha üzerinden geçtim dağ gibi ütülerimide şükür 3 saatin sonunda bitirip dolaplarada yerleştirdim tabi bütün dolap içlerinide o bahaneyle düzenledim
Yarına hiç işim kalmadı ama tabi felaket yorulmama rağmen mutluyum

Uzun zamandır hep biz Anneme gidiyoruz diye bana gelmiyordu hazır yarında işim yokken onu ve kızkardeşimi kahve içmeye davet edeyim bari dedim

Bu arada ufak bir değişiklik yapıp biraz motive olmak adına ( malum bu hafta felaket bir bildirimim oldu ) 1 haftalık ( duruma göre kısalabilir ) Ayran diyetini yapmaya başladım Bakalım en azından şu fazla ödemlerimi atayım ( reglm yeni bitti malum )
Sabahdan akşama kadar belli aralıklarla 5 bardak ayran içtim
Akşamlıkta 3 adet fırın poşetinde baharatlı TAvuk budu ve 1 bardak ayran menüm oldu
Gün içinde arada 2 adette şekersiz kahve içtim

İşlere daldığımdanmıdır nedir pek açlık hissetmedim ama tabi şimdi açlık başladı tabi yinede çok mutluyum birazdan son keyif kahvemi içerim eşimle karşılıklı erkenden de yatarım çünkü baya yoruldum

90 Gün diyeti nasıl ilk defa duydum Ben diyetisyene başladım cumartesi günü İnş herkes istediği kiloya kavuşur

Canım 90 günlük diyet yazarsan google'a çıkıyor hatta kkda yapanlarda topik açmıştı Besinleri ayırarak gün gün tüketiyorsun ve cidden güzel kilo gidiyor ( aslında bende yapıyorum ama şu ara çok ödemim var onu atmak için bugün şaşırtma yoluna gittim bünyeyi :) )
Canının her istediğini gününe uygun yiyebiliyorsun tatlıda dahil bir kaç gün şu Ayran diyetini yapayım ödemler gitsin tekrar döneceğim bende 90 günlük diyetime döneceğim

İyi aksamlar hanimlar nasilsnz
Dun kilomu yazcktm frsat olmadi .
Baslangc :81.5
Gecen hafta.:74.9
Bu hafta : 74.1
Gdn : 800 gr
Toplam kurtldugm kilo : 7.4

İste boyle kzlar ..
Kilo vermeye devaamm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Umarım hepimiz için kaçamaksız ve bol eksili bir gün olur
Maalesef küçük kuşum daha beter oldu ateşi var ve öksürüğü çoğaldı
Anaokuluna yollamadım tabi doğal olarak ama cimcimem çok üzüldü okula gitmek istiyorum diye ağlamaya başladı Allahtan Ablası hemen kıvırdı aaaa sen söylemedinmi Buseye dünki aşıdan dolayı bugünde Anaokulu yok diye sakinledi tabi cimcime öyle olunca

Allahtan hastalandığında bile neşesi hiç eksilmiyor sadece daha fazla çenesi düşüyor

Fırsat buldukça uğramaya çalışırım ama çoğunlukla kuzuyla ilgilenmem lazımki biraz toparlansın dünden beri yine birşey yemiyor zoraki dün yarım kase tavuk suyuna çorba içti şimdide zorla ıhlamur takviyesi yapmaya çalışıyoruz

SElamün Aleyküm kızlarrrr

Anamları uğurladığım gibi kendimi buraya attım
ASlında yemeğe kalın diye baya ısrar ettim ama yok ille Annem siz ailecek yemeğinizi yiyin masrat yapmayın dedi sanki 5 ceşit yemek yapaacaktım Evdekilere yeşil mercimek yanına bulgur yapacaktım zaten
Yeşil mercimeğimide fazla yapınca hemen sıkı bir kapaklıyada Annemlere verdim madem öyle sende yap az pilav yanına uğraşma yemekle diye

Bugün akşam yemeğim 1 bardak ayran ve meyve olacak hatta birazdan yerim ki fazla geç olupta kan şekerimi etkilemesin
Sabah beride 3 büyük bardak ayran, 2 fincan ıhlamur ve 1 fincan kahve içtim
İNşallah cumayada eksi bildirimler görür biraz daha motive olurum

oynakbasi34 cuma yarışmasına alırsanız yeni birisini ben talibim doğum kiloları gitti ama yaplşanlar kaldı

Kız o zaman hemen atla gel 8.ci takıma Daha bugün öğlen konuşuyorduk bir arkadaşla bir iki yeni arkadaş dahil olsa ya diye hem yabancılıkta çekmezsin inan oradaki kızlarda çok şeker

SElamün Aleyküm kızlarrrr

Anamları uğurladığım gibi kendimi buraya attım
ASlında yemeğe kalın diye baya ısrar ettim ama yok ille Annem siz ailecek yemeğinizi yiyin masrat yapmayın dedi sanki 5 ceşit yemek yapaacaktım Evdekilere yeşil mercimek yanına bulgur yapacaktım zaten
Yeşil mercimeğimide fazla yapınca hemen sıkı bir kapaklıyada Annemlere verdim madem öyle sende yap az pilav yanına uğraşma yemekle diye

Bugün akşam yemeğim 1 bardak ayran ve meyve olacak hatta birazdan yerim ki fazla geç olupta kan şekerimi etkilemesin
Sabah beride 3 büyük bardak ayran, 2 fincan ıhlamur ve 1 fincan kahve içtim
İNşallah cumayada eksi bildirimler görür biraz daha motive olurum

oynakbasi34 cuma yarışmasına alırsanız yeni birisini ben talibim doğum kiloları gitti ama yaplşanlar kaldı

Canım hemen atla gel o zaman 8ci takıma

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-10981

Bizde bu gün bir arkadaşla taze kan gelse ya diye aramızda konuşuyorduk içine doğmuş demekki Gel canım hem güzel bir ortamda hoş sohbet ederiz hemde kiloların kalanını birlikte çufçuflarız

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine ben geldimmmmm

Kuzum direndi direndi sonunda biraz evvel şükür uyudu
ARtık bu gece nöbetci olmazsak iyidir

Yemek faslıda bittiğine göre bugünki menümüde paylaşayım
Malum Ayran diyetiyle kendimi şokluyorum ikinci günü ve cidden iyiki yapıyorum kabızlık denen birşey kalmayacak gibi

Sabah; ( 06:30 ) 1 büyük bardak ayran ( 2 bardağa eş değerdi )
ara; ( 08:30 ) 1 büyük bardak ıhlamur bol limonlu
ara; ( 10:00 ) 1 büyük bardak ayran
Öğlen; ( 12:30 ) 1 şekersiz nescafe
ara; ( 14:30 ) 1 büyük bardak Ayran
Akşam; ( 16:00 ) 2 adet elma, 1.5 portakal
ara; ( 18:30 ) 1 büyük bardak ayran

Şimdi çoğunluk kesin kız birşey yememişsin diyecektir ama cidden hiç açlık hissetmedim ve kaç gündür yaşadığım kabızlığı yoluna koydum
Yarın yine bol ayranlı ama akşam yemeğinde koca bir kase salata hazırlayacağım kendime
Gerçekten hiç açlık hissetmiyorum ( ki kendimi kötü hissedersem anında ceviz yada başka hafif birşeyler atıştırırım zaten )

Umarım cumaya kadar güzel bir rakam görürümde bana motivasyon olur

Hayirli aksamlar kizlarrr
Dün ki meyve günümden sonra bugün yine protein gunumdu.
Sabah iki mandalina
Oglen iki yumurta ve acili ezme
Aksamda bir bucuk tavuk but
Aralarda sekersiz nescafe.
Bugunude böyle atlattim Allah in izniyle.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Maalesef kuşum hala hasta hatta biraz yine ateşi var
Aslında doktor 2 gün önce antibiyotik vermişti ama kesinlikle inatla vermiyorum Geçen sene kışın hastalandığında antibiyotik kullanmamıza rağmen 20 gün süründü hatta en son 2 gece hastanede yattık ve öksürüğü ciğerlerine kadar inince hava makinesi bağlamak zorunda kalmıştık hatta o zaman nette danıştığım bir doktor kesinlikle antibiyotiği kes ( ki o güne kadar 3 kutu antibiyotik içmişti peş peşe ) sadece evi çok güzel havalandır, bol su ve ıhlamur ver, burnuna deniz suyu kullan ve sadece rahatlaması için cold mix sür yastığına demişti ve cidden onu uyguladıktan 3 gün sonra düzelmeye başlamıştı kuşum o zamandan beride hiç bir şekilde Antibiyotik kullanmamak için direniyorum

Şükür halsizliği huysuzluğu yok ama tabi yerinde durmuyordu iki gündür bende bu sabah eğer yatıp dinlenmezse daha uzun süreceğini söyledim ve uyandığından beri koltuğa yaptığım hasta yatağında yatıyor cimcimem

Umarım bir kaç güne toparlar ( haftasonu akraba günü var ve kuşum böyle olursa gitmeyebilirim sonuçta aklım kalır )

Hayirli aksamlar kizlarrr
Dün ki meyve günümden sonra bugün yine protein gunumdu.
Sabah iki mandalina
Oglen iki yumurta ve acili ezme
Aksamda bir bucuk tavuk but
Aralarda sekersiz nescafe.
Bugunude böyle atlattim Allah in izniyle.

Bakıyorum 90 gün diyeti sana çok yaradı başladığından beri çok daha pozitiv bir enerji hissediyorum senden bol bol eksilerde olur inşallah devamlı
Bu arada unutma öğlen ve akşam yemeklerinde yanında salata serbest

oynakbasi34 Aynen canim ya meğer bu kilolar ne büyük dertmis uzerimde, midem kuculdugu icin porsiyonlarimida kuculttum hatta doydugumu hissedince hemen kalkiyorum sofradan sobra diyorum ki, oo yone cok yedim, kesin yine 85 oldum diyorum ama bi bakiyorum 82 nasi pozitif olmam. Kucuk kuzunada gecmis olsun bu arada onlar bi hasta olsa biz bin oluyoruz valla Rabbim sifa versin insallah. Dun esimle biraz cekirdek citledim tuzluydu odem oldu galibs ama atmam lazim sanirim buda 39. gunde olur ancak cunku hala cok su icemiyorum

Cok gecmis olsun canim benim allah sifasni versin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı Akşamlar

Şükür bugünüde kaçamaksız tamamladım hatta gecenin son keyif kahvesini içiyorum şu anda
Bugün Ayran diyetimin 3.cü günüydü ve gayet güzel geçti

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım gerçi pek bir şey yemedim

Sabah ( 07:30 ) 1 büyük bardak ayran
ara;( 09:30 ) 1 şekersiz Nescafe
Öğlen ( 11:00 ) 2 büyük bardak ayran
ara; ( 13:00 ) 1 şekersiz Türk kahvesi
Akşam; ( 15:30 ) 1 koca kase karışık salata ( cidden koca kaseydi hani 3 kişilik salata desem yeridir )
ara; ( 17:00 ) 1 büyük bardak ayran
ara; ( 19:00 ) 2 ufak hazır ayran ( 37 kaloriden üstelik tuzu çok olmayanlardan / dışarda kızı beklerken çok acıkınca hemen marketten aldım yoksa evde hep kendim hazırlıyorum az tuz ekleyerek )

Umarım yarında aynı şekilde kolay geçer ve karşılığını bol eksili alırım
Tabi sizlerde malum cumaya az kaldı

Süpersin canım ama dediğin gibi kesinlikle çekirdekten uzak dur arada okadar olur da maalesef 90 günlük diyet kaçamak kabul etmiyor anında tuvalet terliği ile ağzımıza vuruyor ama hiç bir şey olmamış gibi devam edince yine bir sonraki gün eksiler gelmeye başlıyor

Sağ olasın canım hala arada ateşi çıkıyor ama şükür öyle aşırı bir mızmızlığı yok umarım bir iki güne toparlar

Cok gecmis olsun canim benim allah sifasni versin

Allah razı olsun canım senden de Aminnn inşallah çabucak düzelir 3 gündür Anaokuluna gidemiyor diye çok üzülüyor bizde mecbur okul hala tatil diyoruz ( geçen diğer öğrencilere aşı yapılmıştı onu bahane ediyoruz da yutuyor Allahtan )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…