80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Akşam da domates çorbası, fırında kofteli patlıcan, yoğurtlu lahana salatası yedim. Pilatese gitmeden önce sade türk kahvesi, geldikten sonra 2 tane trabzon hurmasi. Sıra geldi çay keyfine..

Ben sabah ve akşam iki öğün yapıyorum, karatay düzeninde. Aç kalmiyorum hatta tika başa doyuyorum. Akşama kadar acikmiyorum.

Bugün okuduğum bir yazıyı paylasayim
http://umitaktas.com/tedaviler/bugday-diyabet-iliskisi Olay yalnız diyabet olayı degil, okumanizi tavsiye ederim. Sadece kilo vermeye çalışan bizler değil, zayıf olan, çoluk çocuk herkes bu mantıkla kilo ve diyabet tehdidi altında maalesef.

Ya ben fazla giremiyorum bugün yarın internete kesilir bir haftaya düzene yeniden girerim bu hafta artilardyim
Oynakbaşı nerelerdesin gözükmüyor umarım iyisindir bir sorun yoktur

Canim bunu 7de falan yedm bebegm var emzirizorum hem acikmayaym hemde sutm olsun diye biraz fazla ara ogunum var ama az az.kayinvaldmgle birlikteym kahvalti ve akşam yemekjeri beraber oldugu icın çok dikat edemiyorum ama az az yemeye gayret ediyorum
Kahvaltıda
2 dilim ekmek
3 zeytin 2d.peynir
1yumurta
1tat.k. Tahn pekmez
Domates salatalik
1 çay b.çay
Aralarda
Buyuk bardakwtarcin suyu
Elma10 tane taze uzum
1 gevrek
5 badem
Akşam ye.
Misafirm vardi malesef 2 parça borek ve fazlasıyla asure

ya acikcasi tam olarak ne yapmam lazn bilemiyorum tavsiylernze açigm bu hafta bşladm fena degldi fakat tatli krizne dayanamyorum ve 3 gundüp bol bol asure yedim kilom 83 tu yarn tartilcm durum ne bakalm tabi akşam 1 brdak ayran ve salatada yedm

Selamun aleykum bugun tartiya cktim ve 83 ten 81 gördum hedefim haftaya cumaya kadar 79 gormek benim tek sorunum akßam surekji bişeyler yemek istememde bu sorunuma cözum onerileri lutfen

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Kaçak oynakbaşı geldiiiiiiii

İki gündür fırsat bulupta uğrayamadım Dün zaten sabahtan akşama kadar Aşure faslıyla boğuştum ( önceki günde koca evden adım atmayınca laptob başına geçmeme fırsat olmadı )
Aşkam üzerede o yorgunlukta birde sırayla Annem, KV, kızkardeşim ve eşimin halalarına Aşure götürdük ailecek
Nasıl yorulduysam resmen eşimin halasında saat 22:00yi daha yeni geçerken felaket uykum geldi ve gözlerimi kalkana kadar zor açık tuttum Eve gelincede çok fazla oyalanmadan kendimi direk yatağa attım

Şükür sabah uykumu alarak uyandım ve bugünde akraba günümüz var Valla yarın hiç bir güç beni evden çıkaramaz Allahtan daha erkende az da olsa buraya bakmaya fırsatım oldu

Bugünden itibaren çok daha sıkı tutacağım beslenmemide ( dün diyet dışına çıkıp Aşure yemiş biri olarak )
Yeni yıla 8li rakamlarda gireceğim inşallah ama tabiki sıkı tutmazsam nah girerim

Aramıza hoşgeldin
Pes etmek yok demekki geçmişte başarabildiğine göre yine başarabilirsin yeterki azimli ol
Senin nezninde bende kendimi tanıtayım
Bendeniz Banu Topiğin kaptanlığını üstlendim ( gerçi kaptanlık bir durumumuz yok şükür )
Topiğin en ağır Assolisti şimdilik benim Maalesef 124.5 kgluk bir rekorum var ama şükür geçen hafta 94.5 kgyu görmüştüm ( gerçi bu hafta biraz artılarım var ama ödem olduğuna emin olduğumdan sıkıntı yapmıyorum )
İlk hedefim şu anda 8li rakamları görebilmek sonrada yaza kadar verebildiğim kadar çok kilo vermek
Eminim hep birlikte çokda güzel rakamlar göreceğiz

Allah yardımcın olsun canım inşallah yeni evinde mutlu ve huzurlu günlerin olur ve en kısa zamanda bütün işlerinde biter

Sende aramıza hoşgeldin canım Rabbim bebeğinide Analı babalı büyütsün ...Aminnnn
Valla sorma dün bende Aşure yaptım ve dayanamayıp 2 kase yedim gün içinde Neyse acısını çıkarmak şart oldu bu hafta

Ya ben fazla giremiyorum bugün yarın internete kesilir bir haftaya düzene yeniden girerim bu hafta artilardyim
Oynakbaşı nerelerdesin gözükmüyor umarım iyisindir bir sorun yoktur

Sağ olasın canım şükür iyiyim yoğunluktan fırsatım olmadı yoksa aklım hep buradaydı
İnşallah sende işlerini ayarlayıp hemen aramıza dönersin

Canım tarçınlı süt tatlı ihtiyacını yok ediyormuş birde onu dene istersen akşamları yatmadan iç hatta gün içinde çok krize girer gibi oluncada hemen yapıp içebilirsin hem kuzuyada zararı olmaz hala emziriyorsan

Ben bugün çok saçma beslendim

Demekki bugünü daha dikkatli geçirip dengelemeye bir sebep daha oluştu Eminim bugün çok güzel geçecektir

Selamun aleykum bugun tartiya cktim ve 83 ten 81 gördum hedefim haftaya cumaya kadar 79 gormek benim tek sorunum akßam surekji bişeyler yemek istememde bu sorunuma cözum onerileri lutfen

Aleyküm selam canım Maşallah kız aşureyi götürdün ama eksiyi gördün keşke benim bünyede öyle olsa
Şaka bir yana ama eminim sıkı tutarsan bu hafta 7li rakamları ucundanda olsa görürsün
Bence Akşam 8den önce güzelce sağlıklı bir şekilde yemeğini ye ( ekmek tüketmemeye çalış ki kan şekerini yükseltmesin Yemekten 1 - 2 saat sonrada şekersiz türk kahvesi yada Nescafe içersen inan baya tıkıyor insanı baktın atıştırma isteği var evde çiğ kuruyemiş bulundur 1 avuç ondan yersin yada kuru kayısı bulundur hem süt yapar hemde en masum atıştırmalıklardan

Günaydın hepinize,
Mis gibi karatay kahvaltısı yaptım. Benim de esinle birlikte diyet yapmam oldukça zor. Ben bu yüzden ve diyet sonrası devam ettirilebilir olduğu için Karatayi seçtim. Diyabette de oldukça başarılı. Metabolizmayı düzeltip sağlığı geri veriyor.

Tatlı krizi demek hipoglisemi yanı şeker dusuklugu demektir. Hipoglisemi ise yüksek şeker içeren gıdalarla beslenmeyle ortaya çıkar. Kan şekeri birden yükselir, sonra aynı hızla duser, tekrar yükseltme ihtiyacı duyulur. Bu yüzden dusuk glisemik indeksli gıdalarla beslenmek gerekir ki şeker birden yukselmesin, birden geri düşmesin ve atistirma ihtiyacı olmasın, uzun sure tok kalinabilsin. Yazacak çok şey var aslında. Ama herkese yegane tavsiyem küçük bir maliyetle karatayin kitaplarını alın,okuyun, hayatınıza dahil edin. Diyet psikolojisine girmeden hayatınız değişecek.

Bu arada kilo bildirimi yapıyor muyuz düzenli olarak ?

Geçen hafta 87.1
Bu hafta 85.5
Giden 1.6 kg

7 li rakamları girmek istiyorum...

Teşekkur ederim bilgilerin icin ama inan aşureler dişinda gercekten dikatliydm gunde 2 3 dilim diyet ekmek tukettm sadece ve yarm saat gunluk ya egzersi yada yuruxuş yaptm ama evde aşurede bu sebeple sute gtti ama bugun sabah kahvaltsni yapmadgm icin oglen 4 tane borek yedim ama aksama dikatli olcagm inş

Yeni
Bugün ki menüm

Kahvaltım:haşlanmış yumurta
5 tane zeytin,kahve
Domates,salata,3 dilim kepek ekmeği

Ara öğün:1 tane mandalina

Öğle:1 kase yayla çorbası,3 dilim kepek ekmeği
Yarım kase yoğurt

Ara öğün:yeşil çay,çerez

Akşam:1 kase yoğurt,tane elma

Ya benim niye motivasyonum bu kadar düşük içimden hiç zayıflayıp bu kilolardan kurtulucağım hissi gelmiyor
Bugün ço huzursuz,sıkıntılıyım offf evde olmak bana yaramıyor

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Dünde akraba günü yüzünden uğramaya fırsatım olmadı ama şükür artık daha rahatım en azından bir 15 gün
İnanılmaz yoruldum çünkü gittiğimiz yer arabayla 1 saat tabi dönüşte her zaman olduğu gibi trafik deng geldi ve 1 saatlik yolu ancak 4 saatte dönebildik
Allahtan kızları yanımıza almadım yoksa yollarda onlarda rezil olacaktı 15 gün sonra yine aynı semtte gitmemiz gerekiyor ama bu kez eşimin halalarıylada anlaştık Metrobüsle gidiceğiz Yazık her defasında sen en çok yorulan oluyorsun trafik yüzünden boşver en güzeli metrobüsle gitmek dediler tabi bende kabul ettim seve seve

Günde sadece bana uygun olan Maş fasülyeli salata yedim ve eve gelmeden resmen midem sırtıma yapışacak gibiydi Daha yolda kızımı aradım Anneciğim tarif edeyimde bir mercimek çorbası yaparmısın diye sağ olsun yapmış ve çok da güzel olmuş eve gelir gelmez çorba içtimde kendime geldim

Akşam kızım laptob başında ders yapınca gece uğrayamadım tabi sonrada yorgunluktan sızmışım

Harikasın canım eminim yeni yıla 7li rakamlarda girmiş olacaksın

Süper canım eminim akşamda dengelenmiştir o börekler bakalım haftaya nasıl güzel bir bildirim gelecek senden

Ay yarın diyete başlayacağım 1234567890101929030. kez bana destek olacak beni anlayacak birilerini arıyorum sürekli başarısız oluyorum, nefsimle savaşıyorum umarım sizlerle biraz kendime gelebilirim diye düşünüyorum buralarda mısınız kızlar bir ses verin

Canım ben de bşlayali 2. Haftam bi iyi gidiyor bi kötu üstelik bebegm var emzirdgm icin surekli aç ve tatlı yeme ihtiyaci duyuyorum ama en azindan eskisi gbi abur cubur yada cikolata yemiyorum nerdyse hç su icmezdm 2 litre su iciyorum akşamlari cogunlukla sifir ekmek yarm saatte sporum var bide şu cok yemeyi ve hamur işini biraksam

Maşallah canım benim emzirirken işin çok zor tabi yine de çok iyi bir düzen oturtmuşsun sevindim senin adına ben de bir an önce başlasam da iki haftalar iki aylar iki yıllar geçse gitse ya
Kendini kasma kasinca hâ olmuyor boyun kion hedef ne
çok gergildim artık bitsin istiyorum ya
boyum 1.70
kilom 88 (büyük ihtimalle, tartılmıyorum)
hedefim 95 - 75 - 95 ölçülerine düşmek
kilo olarak hiçbir hedefim yok çünkü tartı tamamen aldatma 5 kilo vermiş görünsem ne olacak yağdan vermedikten sonra

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Anam dünden beri kendime gelemedim hatta bugün daha beter oldum
Tansiyonum bir düştü akşama kadar aptal gibi yattım durdum şükür şu anda çok daha iyiyim
İnşallah yarın çok daha iyi olurum

Valla anlamadım gitti ama 15 gün arayla ikinciye hastalandım
Geçen gün eşime de dedim eskiden yağlar sıcakmı tutuyordu neydi kilo verince iyice cıt kırıldım oldum
Neyse toparlarım nasılsa bir kaç güne

Merhaba kızlar aranıza katılmak için ne yapmak gerekiyor acaba?

Katıldın bile
Aramıza hoşgeldin İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız

Canım normalde ben devamlı buralarda olurum ama bu ara nedense iyice yamuldum hava değişikliğindenmidir yoksa okadar kiloyu verince bağışıklık sistemim mi zayıfladı anlamadım ama eminim bir iki güne toparlarım kendimi
Bu arada ben Banu 36 yaşında biri 16 diğeri 6 yaşında iki cadının Annesiyim
Maalesef rekorum 124.5 kgdu ama şükür 1.5 sene sonrada olsa 94.5 u görmüştüm bir kaç gün evvel ( tabi bu ara hastalıklardan mıdır nedir 1 - 2 kg artı çıktığım oluyor ama bunada şükür ) İlk hedefim şu anda yılbaşına kadar 89u görebilmek sonrada yaza kadar bir 15 kg daha verip yaza 75 kgla merhaba demek aslında çok daha aşağılarıda isterdim ama eşim iyice çocuk gibi olursun diyip duruyor ( evlendiğimizde inanılmaz ama 52 kgdum ve adam bana sıska diyip duruyordu şimdide pazarlık yapıyor bana bak o zamanki kadar olma sakın 85 bile yeter diye

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrr

İnşallah hepimiz için çok güzel bir gün olur tabiki bol eksili
Dün malum tansiyonum yerlerdeydi Büyük 9 ( 8 e bile düştü ) küçük 6 bir ara ciddi ciddi ahanda öbür tarafa gidiyorum diye korkmaya başlamıştım
Tabi bir türlü yükselmeyince eşimde bana az da olsa turşu yedirdi zorla veee benim cins bünye zaten artıdayken dahada artıya geçti bu sabah
Neyse bugün sıvı günüm inşallah bol bol su içerek o ödemide atar cumaya en azından en az hasarla kapatırım haftayı

Annemde bugün Aşure yapacakmış ona gidip yardım edeceğim ama önce bir keyif kahvemi içip duşumu alayım sonra giderim yardıma Hem daha iyi orada iki sohbet derken vakit daha çabuk geçer ve Allahın izniyle hasarsız atlatırım günümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…