Afiyet olsun
Merhaba benide aranıza alın kızçeler 86 kg 167 boyundayım geçen kış çok sağlıksız beslenerek 3 ayda 83 ten 69 düşmüştüm tabi hooop geri aldım.Diyetisyene gittim bi kaç ay önce ama oda fayda etmedi benim başarmak için ömce inanmam gerek bunu anladım.Ne kadar umursamamya çalışsamda çok kafaya takıyorum kendi kötü hissediyorum onşallah bana iyi gelirsinoz ve kilo veririm bende
Slm kızlar ya ben iki ev arasında gidip geliyom daha hiç birşey hazır değil hafta sonu taşınmayı düşünüyoruz diyet diye birşey kalmadı ama cuma günü bildirimi yapacam
Ayrıca yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz
selamun aleykum kızlar herkese hayırlı geceles bende kilolarndan dert yananım uzun suredir siteyı takip ediyoqum bi cesaret uye oldum ben 1.70 boyunda 19yas 83 kilo bibucuk yldr evliym ve bebegm var bu kiloları hamilelikte almadim tabiki evlendgmde 82ydm aksine hamilelikte verdm bile 75 kg. Dusmustm ama zamanla kilolar uctu geldi malesef zayiflamak istiyorum benide araniza alip yardımcı olursaniz sevinirm bi kç gundur yediklerime dikat etmeye çalişiyorum ama bu ayda aßure dagtldgi için dayanamayip gelen aşurddleri bi guzel yiyorum bide gunluk xarm saate yakn egzersız yapyorum
Ya ben fazla giremiyorum bugün yarın internete kesilir bir haftaya düzene yeniden girerim bu hafta artilardyim
Oynakbaşı nerelerdesin gözükmüyor umarım iyisindir bir sorun yoktur
ya acikcasi tam olarak ne yapmam lazn bilemiyorum tavsiylernze açigm bu hafta bşladm fena degldi fakat tatli krizne dayanamyorum ve 3 gundüp bol bol asure yedim kilom 83 tu yarn tartilcm durum ne bakalm tabi akşam 1 brdak ayran ve salatada yedm
Ben bugün çok saçma beslendim
Selamun aleykum bugun tartiya cktim ve 83 ten 81 gördum hedefim haftaya cumaya kadar 79 gormek benim tek sorunum akßam surekji bişeyler yemek istememde bu sorunuma cözum onerileri lutfen
Teşekkur ederim bilgilerin icin ama inan aşureler dişinda gercekten dikatliydm gunde 2 3 dilim diyet ekmek tukettm sadece ve yarm saat gunluk ya egzersi yada yuruxuş yaptm ama evde aşurede bu sebeple sute gtti ama bugun sabah kahvaltsni yapmadgm icin oglen 4 tane borek yedim ama aksama dikatli olcagm inşSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Kaçak oynakbaşı geldiiiiiiii
İki gündür fırsat bulupta uğrayamadımDün zaten sabahtan akşama kadar Aşure faslıyla boğuştum ( önceki günde koca evden adım atmayınca laptob başına geçmeme fırsat olmadı )
Aşkam üzerede o yorgunlukta birde sırayla Annem, KV, kızkardeşim ve eşimin halalarına Aşure götürdük ailecek
Nasıl yorulduysam resmen eşimin halasında saat 22:00yi daha yeni geçerken felaket uykum geldi ve gözlerimi kalkana kadar zor açık tuttumEve gelincede çok fazla oyalanmadan kendimi direk yatağa attım
Şükür sabah uykumu alarak uyandım ve bugünde akraba günümüz varValla yarın hiç bir güç beni evden çıkaramaz Allahtan daha erkende az da olsa buraya bakmaya fırsatım oldu
Bugünden itibaren çok daha sıkı tutacağım beslenmemide( dün diyet dışına çıkıp Aşure yemiş biri olarak )
Yeni yıla 8li rakamlarda gireceğim inşallah ama tabiki sıkı tutmazsam nah girerim
Aramıza hoşgeldin
Pes etmek yok demekki geçmişte başarabildiğine göre yine başarabilirsin yeterki azimli ol
Senin nezninde bende kendimi tanıtayım
Bendeniz BanuTopiğin kaptanlığını üstlendim ( gerçi kaptanlık bir durumumuz yok şükür )
Topiğin en ağır Assolisti şimdilik benimMaalesef 124.5 kgluk bir rekorum var ama şükür geçen hafta 94.5 kgyu görmüştüm ( gerçi bu hafta biraz artılarım var ama ödem olduğuna emin olduğumdan sıkıntı yapmıyorum )
İlk hedefim şu anda 8li rakamları görebilmek sonrada yaza kadar verebildiğim kadar çok kilo vermek
Eminim hep birlikte çokda güzel rakamlar göreceğiz
Allah yardımcın olsun canıminşallah yeni evinde mutlu ve huzurlu günlerin olur ve en kısa zamanda bütün işlerinde biter
Sende aramıza hoşgeldin canımRabbim bebeğinide Analı babalı büyütsün ...Aminnnn
Valla sorma dün bende Aşure yaptım ve dayanamayıp 2 kase yedim gün içindeNeyse acısını çıkarmak şart oldu bu hafta
Sağ olasın canım şükür iyiyim yoğunluktan fırsatım olmadı yoksa aklım hep buradaydı
İnşallah sende işlerini ayarlayıp hemen aramıza dönersin
Canım tarçınlı süt tatlı ihtiyacını yok ediyormuş birde onu dene istersenakşamları yatmadan iç hatta gün içinde çok krize girer gibi oluncada hemen yapıp içebilirsin hem kuzuyada zararı olmaz hala emziriyorsan
Demekki bugünü daha dikkatli geçirip dengelemeye bir sebep daha oluştuEminim bugün çok güzel geçecektir
Aleyküm selam canımMaşallah kız aşureyi götürdün ama eksiyi gördün keşke benim bünyede öyle olsa
Şaka bir yana ama eminim sıkı tutarsan bu hafta 7li rakamları ucundanda olsa görürsün
Bence Akşam 8den önce güzelce sağlıklı bir şekilde yemeğini ye ( ekmek tüketmemeye çalış ki kan şekerini yükseltmesinYemekten 1 - 2 saat sonrada şekersiz türk kahvesi yada Nescafe içersen inan baya tıkıyor insanı baktın atıştırma isteği var evde çiğ kuruyemiş bulundur 1 avuç ondan yersin yada kuru kayısı bulundur hem süt yapar hemde en masum atıştırmalıklardan
Günaydın hepinize,
Mis gibi karatay kahvaltısı yaptım. Benim de esinle birlikte diyet yapmam oldukça zor. Ben bu yüzden ve diyet sonrası devam ettirilebilir olduğu için Karatayi seçtim. Diyabette de oldukça başarılı. Metabolizmayı düzeltip sağlığı geri veriyor.
Tatlı krizi demek hipoglisemi yanı şeker dusuklugu demektir. Hipoglisemi ise yüksek şeker içeren gıdalarla beslenmeyle ortaya çıkar. Kan şekeri birden yükselir, sonra aynı hızla duser, tekrar yükseltme ihtiyacı duyulur. Bu yüzden dusuk glisemik indeksli gıdalarla beslenmek gerekir ki şeker birden yukselmesin, birden geri düşmesin ve atistirma ihtiyacı olmasın, uzun sure tok kalinabilsin. Yazacak çok şey var aslında. Ama herkese yegane tavsiyem küçük bir maliyetle karatayin kitaplarını alın,okuyun, hayatınıza dahil edin. Diyet psikolojisine girmeden hayatınız değişecek.
Bu arada kilo bildirimi yapıyor muyuz düzenli olarak ?
Geçen hafta 87.1
Bu hafta 85.5
Giden 1.6 kg
7 li rakamları girmek istiyorum...
Teşekkur ederim bilgilerin icin ama inan aşureler dişinda gercekten dikatliydm gunde 2 3 dilim diyet ekmek tukettm sadece ve yarm saat gunluk ya egzersi yada yuruxuş yaptm ama evde aşurede bu sebeple sute gtti ama bugun sabah kahvaltsni yapmadgm icin oglen 4 tane borek yedim ama aksama dikatli olcagm inş
Ay yarın diyete başlayacağım 1234567890101929030. kezbana destek olacak beni anlayacak birilerini arıyorum sürekli başarısız oluyorum, nefsimle savaşıyorum umarım sizlerle biraz kendime gelebilirim diye düşünüyorum buralarda mısınız kızlar bir ses verin
Maşallah canım benim emzirirken işin çok zor tabi yine de çok iyi bir düzen oturtmuşsun sevindim senin adına ben de bir an önce başlasam da iki haftalar iki aylar iki yıllar geçse gitse yaCanım ben de bşlayali 2. Haftam bi iyi gidiyor bi kötu üstelik bebegm var emzirdgm icin surekli aç ve tatlı yeme ihtiyaci duyuyorum ama en azindan eskisi gbi abur cubur yada cikolata yemiyorum nerdyse hç su icmezdm 2 litre su iciyorum akşamlari cogunlukla sifir ekmek yarm saatte sporum var bide şu cok yemeyi ve hamur işini biraksam
çok gergildim artık bitsin istiyorum yaKendini kasma kasinca hâ olmuyor boyun kion hedef ne
Merhaba kızlar aranıza katılmak için ne yapmak gerekiyor acaba?
Ay yarın diyete başlayacağım 1234567890101929030. kezbana destek olacak beni anlayacak birilerini arıyorum sürekli başarısız oluyorum, nefsimle savaşıyorum umarım sizlerle biraz kendime gelebilirim diye düşünüyorum buralarda mısınız kızlar bir ses verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?