- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Hayirli geceler kizlarrr
Biraz gec oldu ama bugun bi kacamak yaptimhemde az once (tam uc tane ekler yedim) regloldugum icin kan sekerim ddüştü galiba ya bi an nefsime yenildim napıyım ki simdi of umarım bi sakincasi olmaz diyetime ya.
Slm kizlar. Ben 6. Takimdan gulay. Burasi benim eski evim. Bu grup benim ne hallerimi gordu bi bilseniz. 96 kilolu hallerimi bilir buralar. Sayfalarin dili olsa da konussasimdilerde 74 lerde geziniyorum. Baya bi salmistim kendimi yeni yeni toparlamaya basladim sukur. Umarim sizlerde bol bol kilolar verirsiniz burda. Ve mezun olursunuz allahin izniyle
Oyyyyy ben nasil verdim.... aklina gelebilecek her turlu diyeti yaptim. Dukan haric. Sut ve sut urunleri kullanmam yasak ben yiyorum yine de ama dukandaki kadar degil. En iyi sonucu karatayla almistim. Ama sonra ben yine sapittim yedim yedim hep diyetteyim dedim kendimi kandirdimayyuzlum0211 aleyküm selam. Cok sevindim senin adina insallah bizde veririz. Kilo ne büyük dert. En azindan burada birbirimizle paylasinca vetilen kilolari gorunce azmediyoruz, yoksa pazartesi basla sali bitir hesabi Sen nasil verdin peki biraz anlatir misin
Oyyyyy ben nasil verdim.... aklina gelebilecek her turlu diyeti yaptim. Dukan haric. Sut ve sut urunleri kullanmam yasak ben yiyorum yine de ama dukandaki kadar degil. En iyi sonucu karatayla almistim. Ama sonra ben yine sapittim yedim yedim hep diyetteyim dedim kendimi kandirdimbir turlu beslenme duzeni oturtamadim kendime. Is beyinde bitiyo aslinda bunu becerebildigin zaman kilolar da patir patir gidiyo. Bir kac gundur sanirim oturttum beynimde biseleri ve yeniden yarisa dahil oldum. 93 kilo ile basladim bir bucuk yil once. Tabi oncekileri saymiyorum. 96 yi da gordugum olmustu. 2 yil once 3. Cocugumu dunyaya getirdim. Sipam 5 aylikken emmeyi birakinca bende bari fazlaliklardan kurtulayim dedim basladim yapboz tahtasi gibi diyetlere. Kalori hesaplari sok diyetler falan zayiflama bitkileri mamalari yani aklina gelebilecek herseyi yaptim. Karatayda 2 ayda 10 kilo verdim ve bi ozguven patlamasi yasayarak bu diyeti de biraktim. Birakiyorum ama asla kilo da almiyorum dikkat ediyorum yani. Oyle boyle bir kilo iki kilo derken su an 74 kiloyumyani bi 20 kiloya veda ettim. Abuk subuk bi yazi oldu ama kusura bakma aklimi toparlayamadim veletler yuzunden. Simdu de karatay tarzi besleniyorum ama canim istediginde nefsimin cektigi seylerden azicik yiyorum. Yoksa diyete adapte olamayacagimi farkettim. Kim bilir belkide o azicik kacamaklarimi da birakirim da saglikli bi sekilde kilo vermeye devam ederi.. ha bide sporla muthis kilo veriliyo spor dan kastim yurudum aslinda 40 dk kadar. Bebegi bebek arabasina koyuyodum ve yuruyodum. Simdilerde trambolinim var deli gibi zipliyorum
Slm kızlar benim daha internet yok bir hafta oldu taşınalım kilo durumu kötü gibi yarın sabah tartılır bir bakarım ama tahminen 84 gibi bu ev taşıma beni bir ay geriye götürdü dahada yerlesemedimki internete bedava bir hat var bazen çekiyor bazen cekmiyor ordan girdim bizimki bağlanmadan daha yakından yine aranızdayım
Bu arada oynak başı sen kaç kilo oldun geçmişe baktımda göremedim sanki yazmamissin
Bu ay ikimizde yaramadı hadi üstümüzde durgunluğu silkeleyelim bomba bir başlangıç yapalım yarın bildirimimi yapmaya çalışacamAkşamlık yemeğimide yedimHemen bugünki menümüde paylaşayım
Sabah;
1 dilim kızarmış kepekli tost ekmeği
1 dilim Beyaz peynir
1 domates
1 bardak portakal suyu
ara; 1 şekersiz Türk kahvesi
Öğle;
1 kutu ton balığı
1 dilim kepekli tost ekmeği
1 elma
ara; 1 şekersiz Nescafe
Akşam;
100 gr Tavuk göğüs ( ızgara)
1 adet greyfurt
Bu saatten sonrada sadece su ve belki bir bardak daha şekersiz kahve içerim
Yatmadanda unutmazsam 2 YK yoğurta 1er çay kaşığı tarçın, zencefil ve zerdeçal yiyebilirsem yiyeceğim
Umarım çok fazla almamışsındır canımİnşallah çabucak bağlanır internetinde aramıza dönersin sende
Valla cuma günü yanlış hatırlamıyorsam 95.3 müydü neydiama 95 kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?