80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar. Ben 6. Takimdan gulay. Burasi benim eski evim. Bu grup benim ne hallerimi gordu bi bilseniz. 96 kilolu hallerimi bilir buralar. Sayfalarin dili olsa da konussa simdilerde 74 lerde geziniyorum. Baya bi salmistim kendimi yeni yeni toparlamaya basladim sukur. Umarim sizlerde bol bol kilolar verirsiniz burda. Ve mezun olursunuz allahin izniyle

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Hala küçük kuşumun hastalığı ile uğraşıyorum En sonunda mecbur yine hava makinemizi ortaya çıkarmak zorunda kaldık ki biraz rahatlasın ve balgamı göğsüne inmesin diye
Yine ateşi devam ediyor ve dün bütün gün yemek yemedi sadece 2 ufak mandalin ve gece yediği 3 çatal makarnayla duruyor Bugün en azından yesin diye bir kek yapayımmı dedim tamam yerim dedi
Umarım bugün biraz daha iyi olurda en azından şu ateş derdimiz kalkar ortadan

Dün nasıl yorulduysam baygın düşmüşüm resmen aslında bedenen değil zihinsel bir yorgunluk ama inşallah bir iki güne toparlamış olurda sonraki haftaya en azından daha dinç başlarım

Canım hiç canını sıkma ve birşey olmamış gibi devam et eminim çok fazla etkilemez

Gülayım seni uzun zaman sonra burada görmek ne güzel keşke o eski kalabalık olsaydı buradada
Dediğin gibi ne hallerimizi gördü burası deprosyana girip salya sümük ağladığımızdan tut karnımız ağrıyana kadar kahkahalar attığımızıda
Kiz kimse gelmesede herhalde buradan vazgeçemem nasıl bir bağlılıksa
Yinede iyiki uzak kalmamışım diyorm sonuçta bir kişiye de olsa vesile olabilirsem ne mutlu bana

ayyuzlum0211 aleyküm selam. Cok sevindim senin adina insallah bizde veririz. Kilo ne büyük dert. En azindan burada birbirimizle paylasinca vetilen kilolari gorunce azmediyoruz, yoksa pazartesi basla sali bitir hesabi Sen nasil verdin peki biraz anlatir misin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı Akşamlar

Çok şükür bugünüde kaçamaksız atlattım ve inşallah karşılığınıda yarın sabah bol bol eksi olarak görürüm
Tabi inşallah herkes bol eksiler görür

Küçük kuşum ille komşunun Japon toruna gidelim diye tutturdu Aslında bu akşam hep birlikte gidecektikte habersiz akrabaları toplanıp gelmişler birde biz kalabalık etmeyelim yarın gideriz diye düşündük tabi cimcime sinir oldu ağladı durdu ben Taygayı göreceğim diye En sonunda süslenip püslendi bebişe aldığımız hediyeyi birde birlikte yaptığımız kekide aldı tek başına gitti komşuya
Kim bilir yine neler yapıp söyleyecek herkesi gülmekten kırıp geçirecek artık Komşu ablamdan alırız haberleri en kısa zamanda

Insallah canim yarin bol eksili birgün seni bekliyordur, inan bende sabirsizlaniyorum kac kilo verdigine degil azmine. Ya su maratonkosusuna esim gidelim diyor ama kayit ucretleri bana biraz fazla geldi halk kosusuda mi ucretli aceba

Oyyyyy ben nasil verdim.... aklina gelebilecek her turlu diyeti yaptim. Dukan haric. Sut ve sut urunleri kullanmam yasak ben yiyorum yine de ama dukandaki kadar degil. En iyi sonucu karatayla almistim. Ama sonra ben yine sapittim yedim yedim hep diyetteyim dedim kendimi kandirdimbir turlu beslenme duzeni oturtamadim kendime. Is beyinde bitiyo aslinda bunu becerebildigin zaman kilolar da patir patir gidiyo. Bir kac gundur sanirim oturttum beynimde biseleri ve yeniden yarisa dahil oldum. 93 kilo ile basladim bir bucuk yil once. Tabi oncekileri saymiyorum. 96 yi da gordugum olmustu. 2 yil once 3. Cocugumu dunyaya getirdim. Sipam 5 aylikken emmeyi birakinca bende bari fazlaliklardan kurtulayim dedim basladim yapboz tahtasi gibi diyetlere. Kalori hesaplari sok diyetler falan zayiflama bitkileri mamalari yani aklina gelebilecek herseyi yaptim. Karatayda 2 ayda 10 kilo verdim ve bi ozguven patlamasi yasayarak bu diyeti de biraktim. Birakiyorum ama asla kilo da almiyorum dikkat ediyorum yani. Oyle boyle bir kilo iki kilo derken su an 74 kiloyumyani bi 20 kiloya veda ettim. Abuk subuk bi yazi oldu ama kusura bakma aklimi toparlayamadim veletler yuzunden. Simdu de karatay tarzi besleniyorum ama canim istediginde nefsimin cektigi seylerden azicik yiyorum. Yoksa diyete adapte olamayacagimi farkettim. Kim bilir belkide o azicik kacamaklarimi da birakirim da saglikli bi sekilde kilo vermeye devam ederi.. ha bide sporla muthis kilo veriliyo spor dan kastim yurudum aslinda 40 dk kadar. Bebegi bebek arabasina koyuyodum ve yuruyodum. Simdilerde trambolinim var deli gibi zipliyorum

ayyuzlum0211 Masallah canim. Ben anladim merak etme cocuklu evde hersey normal. Karatay diyetine 90 gunden sonra bende baslamayi düşünüyorum. Kacamak yapiyorim diye sakin birakma kendini, zaten hep bu yuzden kaybediyoruz, kucucuk bi kacamak yapinca hoop diyet bozuldu hadi götür yemekleri. Yani ben hep boyle oldum ama herseye dort dortluk uyamayiz demi. Benimde kucuk büyük kacamaklarim oluyor ama birakmiyprum canim pismanlik yasamamak icin birakmicamda. Eminim sende en az benim kadar azimlisin bunu verdigin 20 kilodan hissedebiliyorum.

Hayirli Gunler Kizlarr..
Dun karbonhidrat gunumdu boraz gec olunca yazamadim
Sabah: 1 armut
Oglen: Şekersiz kahve, 4 tane minik kurabiye
Daha sonra komsum cagirdi kek, borek yapmis ama ben sadece yarim milföy yedim ve cay içtim.
Aksam: 3 tane ekler, bitter cikolata tam noktayi koymustum. Esim kisiR istedi birazda ondan yedim.
1.5 litre su icmeyide basarmistim

Hala kimse ugramamis nerdesinizzz
Bugun meyve gunumdu, biraz zorlabdim sanki. Hatta bi an acrba bozsammi diye dusundum. Sonra dur napiosun hemen sil o dusunceyi dedim ve sildim yine ben kazandim yanii
Sabah 1 mandalina yefim
Ogleen 1 armut
Aksamda iki kucuk elma yedim ve yeme faslini kapattim. Cok şükür boylece atlattim bugunude

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti oynakbaşı geldiiiiiii

Anam felaket yoğun ve heycandolu bir gün geçirdim ve şu anda geberiyorum yorgunluktan
Eşimin halası çaya gelecek 1 saatte kadar o arada hem size bakayım hemde biraz dinleneyim dedim

Bugün cidden çok acayip bir gündü
Sabah erkenden KVye Anannenin bakımına yardıma gittim ( yatalak kendisi )
Ordan eşim hadi ben sizi metrobüs durağına kadar bırakayım minibüse binmeyin dedi demez olaydı
Yolda aracın biri durmuş tabi trafik tıkanınca herkes kornaya bastı durdu eşimde dahil ne oldu diye arabadan bir indi duran aracın arkasındaki Okul servisinin şöförü çıkıp eşime küfür etti sanki bir tek o basıyormuş gibi
Genelde eşimin trafikte milletle inatlaşmasına alışkın olduğumdan sakince cantamı arabada boynumdan çıkarıp gülere arkada oturan KVye ve eşimin halasına ben hazır olda bekliyeyim ne olur ne olmaz dedim
Tabi tahmin ettiğim gibi eşim sen kime küfür ediyorsun diye bir kaç adım attı ki adam hemen dönüp Okul servisinden resmen silah çıkarıp eşime çekti
O an nasıl bir cesaret geldiyse bana hemen koşup araya girdim eşimi geri çekmek için adam silahı sallayarak hala sayarken bizimki de deli sık ulan adamsan sıkarsın falan demeye başladı Şükür araya başkaları girdide hemen silahı kaldır falan dediler Resmen insanlar magandaya dönmüş önüne gelen silahlı geziyor üstelik bu adama millet çocuklarını emanet ediyor
Plakasını aldım adamın ama başka biri yanımıza gelip işte o bizim mahalleden yok efendim bak ailen var zararlı çıkarsın falan diyip eşimin elinden telefonu almaya kalkıştı Eşimin halasıda o an arabadan fırlayıp küfürü bastı tabi şerefyoksunu önüne gelen silahla kendini bir şey sanıyor diye

Allahıma çok şükür o şekilde kaldı olay ama arabaya bindiğimiz an benim elim ayağım deli gibi tiremeye başladı Hatta gittiğimiz yol boyunca bile ( eşim bizi durağa bıraktıktan sonra elli kere tembihledik sakın gidipte adamı bulmaya çalışma diye ) kendime gelemedim Tam vardık otobüsden inelim derken bu seferde KV yere yapıştı Allahtan oda bir yerine bişey olmadan kurtuldu
Valla gittim ama kendi kendime keşke hiç niyetlenmeseydim yada direk minibüse binseydim bunlar olmazdı diye kendi kendimi yedim Kuran okurken bile kaç kere takıldım sırf o silahlı sahneyi unutamadığımdan
KV Allahtan valla hakkımı helal etmem sakın o taraftan bir daha geçme bugün dedide eşim direk eve geçmiş başka taraftan

Bu arada günde baya bir ikram vardı; 3 çeşit hamur işi, 1 çeşit salata ve Alman pastası ama ben yanımda götürdüğüm ayranı ve 3 şekersiz çay içtim sadece hiç birinin tadına dahi bakmadım
Şükür bu günüde hasarsız atlattım ve Allahın izniyle yarın sabahda Halk koşusuna dahil olacağım

Karşılığını bol bol eksi olarak alırım bugünün inşallah ......... Aminnnnnnnn

Rabbim kimseye benimki gibi bir gün yaşatmasın ..........Aminnnnnnnnnn

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Maratoncu Oynakbaşı geldiiiiiiiii

İnanılmaz ama bugün resmen 10 kmden fazla yol yürüdük
Sabah erkenden çocuklar uyurken evden attık kendimizi sokaklara aslında bir aşağı sokağımızdan otobüs geçtiği halde 6 - 7 sokak ötede olan arkadaşların yanına gidip iki durak daha öncesine yürüyüp Halk koşusunun olduğu alana giden otobüslerin kalkış alanına gittik ama tabi mahşeri kalabalık vardı
Bİr ara arkadaş yaw bu delilik boşverin dışarda kahvaltımızı yapıp keyif yapıp eve geçelim dedi ama karı koca inat ettik o maratonu tamamlıyacağız diye

Gerçekten çok keyifliydi kalabalığa rağmen ve bir sürü resim çekildik tabiki
Tabi bütün mesafe boyunca 5er dakikalık 3 mola verdik yoksa kesin bel fıtığı olan arkadaş yolda kalırdı
Maratonu tamamlayanlara hatıra Tshirt, madalya ve sertifika vereceklerini söyleyince eşim hadi eve gitmeden Spor tesisinede gidip alalım madalyalarımızı dedi ve bir 500 metreden fazlada orada yürüdük

Hayatım boyunca yorulmadığım kadar yoruldum ama kendimi çok çok iyi hissediyorum
Eve gelir gelmezde hemen koca bir bardak ayran içtim TAbi maratona kahvaltı etmeden gidince çeyrek simit yedim mide bulantısını bastırsın diye birde arkadaşlar ille köfte ekmek yiyelim diye tutturunca Maratondan sonra bende sırf kırılmasınlar diye çeyrek ekmek yedim ( içi yoktu ve 3 tane köfte vardı yani gerçekten 1 dilim ekmekten fazla değildi ekmek )

Akşamlık çocukları dışarı çıkaracağımıza söz verdik ama bakalım inşallah halimiz olur önce bir iki saat dinlenelimde sonra bakarız
Gerçekten çok çok eğlenceli geçti ve hiç pişman olmadım çok yorulmama rağmen

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yeni ve bol eksileri göreceğimiz bir hafta başlıyoruz
İnşallah hepimiz için verimli bir hafta olur

Dün malum 10 kmyi fazla fazla yürüyünce bu sabah hala her yerim ağrıyordu
Sırt üstü dönmüş kaplumbağ gibi debelenip durdum ay ay diye diye yataktan çıkana kadar
Tabi bugün biraz kaslarımı dinlendirmem şart yoksa daha beter olurum ama yarından itibaren yine evde de olsa sporumu yapacağım

Eşimde kendini halsiz hissedince ( adamcağız zaten grip gibiydi birde gözünde arpacık çıkınca bugün dinleneceğim dedi seninde bacakların ağrıyormu dedimde yoooo iyiyim ben diyor ya beni yiyor yada cidden ağrısı yok )
bugün işe gitmecekmiş ondan fırsat buldukça damlarım bende

cnm maşallah cok guzel vermisin azmine hayran kaldim bende bebek olunca bahane ediyodum cikamam gidemem yürüyüş yapamam diye. Şu karatay diyetini bende mi yapsam hamileyim ama. Bide merak ettim trambolini nerden aldin kaca aldin nereye koyupta zipliyosun ☺☺ cevap yazarsan sevinirim bende ogluma almak istiyorum

Selamün aleyküm kızlarrrrr

Herkese iyi akşamlar

Bugünüde hasarsız atlattım çok şükür
Aslında akşam kızlarla yemeğe gidecektik ama büyük kız çok geç çıktığı için hadi cumaya bırakalım dedim en azından ertesi gün dengeleme şansım olur fazla kaçırmasamda

Yarın Allahın izniyle nette bulduğum 3 günlük detokslardan birini yapacağım Bünyeyi şaşırtmam şart
Bugün şöyle ayrıntılı düşününce fark ettim ki ben her 10 kgda bir duraklama yaşıyormuşum o yüzden bünyeyi aldatmam şart
Umarım güzel bir sonuç görürüm zaten her akşam yediğimide burada paylaşırım

Slm kızlar benim daha internet yok bir hafta oldu taşınalım kilo durumu kötü gibi yarın sabah tartılır bir bakarım ama tahminen 84 gibi bu ev taşıma beni bir ay geriye götürdü dahada yerlesemedimki internete bedava bir hat var bazen çekiyor bazen cekmiyor ordan girdim bizimki bağlanmadan daha yakından yine aranızdayım
Bu arada oynak başı sen kaç kilo oldun geçmişe baktımda göremedim sanki yazmamissin

Akşamlık yemeğimide yedim Hemen bugünki menümüde paylaşayım

Sabah;
1 dilim kızarmış kepekli tost ekmeği
1 dilim Beyaz peynir
1 domates
1 bardak portakal suyu

ara; 1 şekersiz Türk kahvesi

Öğle;
1 kutu ton balığı
1 dilim kepekli tost ekmeği
1 elma

ara; 1 şekersiz Nescafe

Akşam;
100 gr Tavuk göğüs ( ızgara)
1 adet greyfurt

Bu saatten sonrada sadece su ve belki bir bardak daha şekersiz kahve içerim
Yatmadanda unutmazsam 2 YK yoğurta 1er çay kaşığı tarçın, zencefil ve zerdeçal yiyebilirsem yiyeceğim

Umarım çok fazla almamışsındır canım İnşallah çabucak bağlanır internetinde aramıza dönersin sende
Valla cuma günü yanlış hatırlamıyorsam 95.3 müydü neydi ama 95 kesin

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah bugünde hepimiz için kaçamaksız ve az kalorili bir gün olur
Bu sabahta erkenden uyandım hatta akşamlık yemeğimi bile kahvaltı hazırlarken ateşe koydum
Öğlene doğru kuzuyu Anaokulundan almaya gidip dönüştede Anneme Kahve içmeye uğrayacağım
Şükür bugün düne nazaran daha hafif uyandım ( gerçi her tartı gününden sonra artı görmeseydim iyidide bunda da vardır bir hayır diyorum ister istemez )
Cumaya kaldı 2 gün inşallah herkes elinden geleni yaparda daha aşağıları görürüz

Bu ay ikimizde yaramadı hadi üstümüzde durgunluğu silkeleyelim bomba bir başlangıç yapalım yarın bildirimimi yapmaya çalışacam

Slm hatunlar internetim biraz güçlüye forma gireyim dedim sabah trtida 83.6 idim yarım bildirimimi yapıp yeniden başlayacağım hedefim ocak ayına kadar 75
olmak bakalım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese tekrar merhabalarrrrr

İşlerimi bitirdim hatta kuaföre gidip kaşımıda aldırıp eve döndüm valla dünya varmış hatun cidden çok güzel aldı kaşlarımı ilk kez içime sindi
Öğlenlik yemeğimide yedim şimdi keyif kahvemide içeyim sonrada saçlarımı boyayayım
Yarınki kahvaltı için kocamla çıkarken hazırlanmadığım kadar özen gösteriyorum
Tabi kahvaltı bahane maksat ben kendimi iyi hissedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…