80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu 2 gun liste yazmiyorum cunki abimaskere gtcegi icin anemglde kaliyorum malesef diyet ve spor sıfir ama bugun abimi gnderip evime gecicem o zaman yenidn bsliycm ve paylasçm

Merhabalar hanımlar
nasılsınız oynakbaşım alaca
helennur03 ,fancy pency,Feraceli, taydin sizlerde hoşgelmişsiniz aramıza umarım hedeflerinize sağlıcakla ulaşırsınız
şehir dışına eşimle geziye çıktık geldik yazamadım cuma kilomu tabi şimdi yazcam hemen bu cumaya yeni kilomla karşınızda olcam inşa.
Başlangıç: 81.5
Geçen hafta: 75.4
Bu cuma :74.9
Giden : 5oo gr
TOPLAM GİDEN :6.6

Selam kizlar sonunda bende bir pazartesiyle diyte basladim.uzun arastirmalarimdan sonra oynakbasi gibi 90 gin diyeti yapmaya karar verdim. Dun bi sekilde atlatmaya calistim.bugunde sabah bir armut
Oglen dunden esime yaptigim patates salatasi
Aksamda bol sulu nohut yemegi ve uc kasik pilav. Umarim asiri kacmiyorumdut. Oynakbasi ara ogunlerde ne yiyorsun acaba

SElam kızlarrrrrrrr ben geldim yineee

Kvye Annemin yaptığı aşureyi götürme bahanesiyle uğrayıp bir yarım saat Anannenin gönlünü aldıktan sonra büyük kızı okuldan almaya gittik
Dönüşte kızımın ilk Gitar hocasının dükkanına gidip Akustik gitarının tellerini değiştirdik Sağ olsun iki dakikada olsa kulağımı pasını silip yolladı bizi İnşallah kızımda iyice ilerletip onun gibi çalabilir ileride
Minnak kuşumda ille gitar diye tutturdu onada sakinlesin diye hadi 1.ci sınıf bitsin okuma yazmayı öğren karne hediyesi senide ablanın ilk hocasına derse göndereceğiz diyince çok mutlu oldu

Bu arada sıvı günümüde hasarsız tamamladım hatta hemen tükettiklerimide yazayım

Sabah beri ;
2.5 litre su
öğle 11 gibi, Öğleden sonra 16 gibi ve akşam yani 21de olmak üzere 1er tane kahve şekersiz tabiki

Çok şükür sıkıntısız geçti günüm ama şu an açmıyım hemde nasıl
Yarın şükür protein günüm Şöyle güzel peynirli bir kahvaltı tabağı ile öğlen öğünümü geçireceğim ( malum sabah meyve yiyorum ) akşamlıkta henüz aklımda birşey yok ama onuda en hafif şekilde geçirmeye çalışacağım

Hayırlı olsun canım inşallah sende bol bol eksiler görürsün
İlk gün ne yedin bilmiyorum ama aklında bulunsun hangi gün olursa olsun aynı cinste olsa farklı çeşitleri karıştırmadan yiyoruz ( yani ya sadece nohut yada sadece pilav ) Heee öğle öğünlerinde salata her zaman var ve tabiki 1 dilim ekmek ( gerçi ben yemedim ama düşünüyorum açıkcası bu son 1 ayıda ( 2 ay oldu başlayalı ) öğlenleri ekmeklemi denesem belki daha güzel gider )

Ara öğünlerde açlık hissedersen söğüş domates salatalık serbest gerçi ben daha evvel karatayımsı beslendiğimden hiç açlık hissetmedim ama tam uyanların daha güzel kilo verdiğinide okumuştum bir sayfada

Bakalım bir 10 gün sonra ne kadar gitmiş olacak bende çok büyük bir merakla bekliyoru olacağım

UOTE="oynakbasi34, post: 43364142, member: olucam.SElam kızlarrrrrrrr ben gdikkatliUOTE

Kvye Annemin yaptığı aşureyi götürme bahanesiyle uğrayıp bir yarım saat Anannenin gönlünü aldıktan sonra büyük kızı okuldan almaya gittik
Dönüşte kızımın ilk Gitar hocasının dükkanına gidip Akustik gitarının tellerini değiştirdik Sağ olsun iki dakikada olsa kulağımı pasını silip yolladı bizi İnşallah kızımda iyice ilerletip onun gibi çalabilir ileride
Minnak kuşumda ille gitar diye tutturdu onada sakinlesin diye hadi 1.ci sınıf bitsin okuma yazmayı öğren karne hediyesi senide ablanın ilk hocasına derse göndereceğiz diyince çok mutlu oldu

Bu arada sıvı günümüde hasarsız tamamladım hatta hemen tükettiklerimide yazayım

Sabah beri ;
2.5 litre su
öğle 11 gibi, Öğleden sonra 16 gibi ve akşam yani 21de olmak üzere 1er tane kahve şekersiz tabiki

Çok şükür sıkıntısız geçti günüm ama şu an açmıyım hemde nasıl
Yarın şükür protein günüm Şöyle güzel peynirli bir kahvaltı tabağı ile öğlen öğünümü geçireceğim ( malum sabah meyve yiyorum ) akşamlıkta henüz aklımda birşey yok ama onuda en hafif şekilde geçirmeye çalışacağım

Hayırlı olsun canım inşallah sende bol bol eksiler görürsün
İlk gün ne yedin bilmiyorum ama aklında bulunsun hangi gün olursa olsun aynı cinste olsa farklı çeşitleri karıştırmadan yiyoruz ( yani ya sadece nohut yada sadece pilav ) Heee öğle öğünlerinde salata her zaman var ve tabiki 1 dilim ekmek ( gerçi ben yemedim ama düşünüyorum açıkcası bu son 1 ayıda ( 2 ay oldu başlayalı ) öğlenleri ekmeklemi denesem belki daha güzel gider )

Ara öğünlerde açlık hissedersen söğüş domates salatalık serbest gerçi ben daha evvel karatayımsı beslendiğimden hiç açlık hissetmedim ama tam uyanların daha güzel kilo verdiğinide okumuştum bir sayfada

Bakalım bir 10 gün sonra ne kadar gitmiş olacak bende çok büyük bir merakla bekliyoru olacağım [/QUOTE]
Tesekkur ederim oynakbasi seni facede takip
ediyorum. Tamam bundan sonra daha dikkatli
olucam.bende surekli tartilip motivasyonumu bozmamak icin yartinin pilini cikardim.pazar gunu tartilacagim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Yine karga kahvaltısını etmeden uyandım meyvemide yedim
Çok şükür dün pammıhhhh gibi bir göbişle uyudum ve hala göbişim var ama eskiye nazaran dahada ufak ( eşim yine her gece yaptığı gibi kontrol edince dedi gitti kız iyice ha gayret dümdüz de olacak orası diye )
Hazır kış geldi bari korse giysene hem yumuşamışken yer çekimine engel olmuş onu daha çabuk ufaltmış olursun dedi

Neyse onuda hallederiz
Bugün Annemlerle dışarda ( İKEA ) da kahvaltı edeceğiz küçük kuşumun tabi haberi yok yoksa kıyameti koparır ama haksızlık bu ben hep okula gidiyorum izinli oluncasa sıkılıyorum beni götürmüyorsun diye
Artık öğlen onu alıp kendimi eve atarım

hayırlı sabahlar oynakbasım
pammıhh göbiş çok komiksin yaa az yiyince ne olacak
sporla çok sarkmadan sertleştir derim ben
harika gidiyosun

Tekrar merhabalar

Akşam yemeğimide yediğime göre bugünlük mutfak faslı benim için kapandı
Hatta hemen aklımdayken yediklerimide yazayım
Malum hala ödemlerle boğuşuyorum ve cumaya kadar güzel bir rakam görebilmek adın Protein günümüde en hafif şekilde geçirmek için bugün çok dikkatli beslendim

Sabah; ( 06:30 ) 2 adet ufak elma
Öğlen; ( 11:00 ) 1 büyük parça beyaz peynir, 1 ufak dilim kaşar, 5 zeytin, 1/2 domates, 1 salatalık, 1 dilim ekmek
ara; ( 11:30 ) 1 adet şekersiz sütlü kahve
ara; ( 14:30 ) 1 adet şekersiz Türk kahvesi
Akşam; ( 16:30 ) 1 koca kase Cacık ( bol naneli )

Bu saatten sonra ancak bol su ve belki geç saatte bir sütlü kahve daha içerim tabiki şekersiz

Bu arada evde Biberiye yağımda varken bir güzel yağlandım ve korsemi giydim biraz daha etkisi olur ve yumuş yumuş olan göbişim belki biraz daha çabuk yok olur diye Ölçülerimi yeni almıştım bakalım 1 ay sonra ne çıkacak
Gecede titreşimli kemerimi bağlarım

Yarınki nişasta günümde de kırmızı mercimek çorbasıylada son darbeyi vurup tamamen bütün ödemlerden kurtulacağımı düşünüyorum

Selamun aleykum kizlar hepinize bşarilar dilerim 2 gunki saglksiz beslenmemin ardidan hernekadar beceremeşemda bugun daha iyıydm menumu yazaym size
sabh 9.30 2 incir
Óglen 1 de 2dilim tam bugday ekmek 1 tabak salata 9 zeytin
Ara 1 elma
Aksam utanarak yaziyorum 2 tam bugdaz ekmek ve yaninda bol kahvalti +2 lokum
2 lıtre su ve 500 kere ip atlama
Simdide yeşil çaymi demliyorum icecegm herkese h.geceler bu arada esim tartimi aldi cok mutluyum

Selamün aleyküm kizlarr. Bugun karbonhidrat gunumdu
Sabah iki mandalina
Oglen bir tabak makarna yaninda yone bi tabak salata
Daha sonra komsuya gittjm tatli oldugu icin pestil yedim orada ama accik
Aksamda bir bucuk dilim islak kek ve bi paket bitter çikolata
Tabi yaramazlik yaptim cekirdej citledim ve saat 22.00 da rulokat yedim hemde bes alti tane
Ve anlamadigim diyete pazartesi basladim ne kadar tartilmamak icin kendimi tutsamda az once tartildim 85.4 ken basladim şimdi 83.7 cikti..
Kizlar nerde yanlis yapiyorum aceba cok sagliksiz bi diyet mi bu korkmaya basladim.yardimmm oynakbasi34

ohh korselerde takılmış bu cuma güzel rakamlar göreceğiz inşa
biberiye yağını niçin kullanıyosun banu abla

tartın hayırlı olsun canım hep eksi gör inşa

tartının yerini sabitle canım 4 köşesine parmağınla vur ses çıkmaması lazım.yeri iyi olmazsa farklı gösterebilir.bide pil zayıfladığında farklı gösterir.zaten sen yeni almışın muhtemelen yeri ii değildir

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Tartıya bir gün kala umarım herkes çok dikkatli beslenerek güzel rakamlar görür
Bende bu sabah yine erkenden uyandım kahvaltı niyetine elmamıda yedim
Bugün Nişasta günüm ve tartı öncesi ne kadar az görürsem tartıda okadar iyidir diyerek öğlen ve akşamı aynı şekilde yapmayı planlıyorum oda Mercimek çorbası

Canım 1 paket bitter derken büyüklerden değildir sanırım
YOk canım icin kesinlikle rahat olsun sonuçta iki öğünüde aynı yapmıyoruz ki tek tip olsun üstelik her gün kendimiz sağlıklı olanlardan seçiyoruz menümüzü
Büyük ihtimalle ödeminde fazlaydı o yüzden birden eksi gördün üstelik Beyinde artık rahatladığı için bünye daha kolay vermeye başlıyor
Büyük bir zevkle devam edeceğine eminim ve bence en geç 2 hafta sonra 7li rakamlarıda görmüş olursun İlk ay çabuk gidiyor sonra doğal olarak hafif bir yavaşlama olabiliyor ( gerçi ben bir kaç kere hastalıkdan günümü tam uygulayamadım kaçamak yapmamış olsamda )
Hee bu diyetin tek şartı kesinlikle bitirmek ( istersen sadece 1 ay uygula ama sonrasında sıvı gününü yapıp direk güçlendirmeyide diyeti yaptığın süre kadar yapmak güçlendirmede de yine sabah meyveler yenecek ama diğer öğünleri dilediğin gibi kendin ayarlıyacaksın ( yine tabiki tek cins olarak yani istersen öğlen protein akşam nişasta yapabilirsin o zaman ama yine şimdiki gibi karıştırmadan )

ohh korselerde takılmış bu cuma güzel rakamlar göreceğiz inşa
biberiye yağını niçin kullanıyosun banu abla

Valla korseyi taktım takmasınada pek rakamlar iç acıcı değil :) daha doğrusu geçenlerde bir rahatsızlandığımda tansiyonumu yükseltemediğimizden eşim turşu yedirmişti :) tabi birazda yemediğimden düzen bozulunca anında tartıda 2 kgdan fazla artı görmüştüm :) şimdi onları atmayla çebelleşiyorum :) hee ama haftaya adım gibi eminim çok daha güzel rakamlarla döneceğim
Biberiye yağıda zayıflamaya destek oluyormuş direk tenime yağını sürdüm üzerinede korse giydim iyice sıksın diye sıkılaşmak için yapanlar varmış diye daha evvelde duymuştum hatta özel biberiye özlü kremlerde bir ara çıkmıştı da ben bir türlü denememiştim dün korseye karar verince evde de vardı bir deneyeyim dedim bakalım 1 ay sonra ölçülerde de fark olacakmı

Teşekkür ederim canim oynakbasi ve smykmy galiba odemim fazlaydi. Ama nasi mutlu oldum nasiii Ayy insallah 7 li rakamlari gorrumm. Hedefim once 79 daha sonra dusecek yavas yavas. Ee birden büyük hedefler koymum ki bunyede bende hayal kirikligina ugramiyalim dimi ama cook tesekur ederim canlar iykiiii varsinizz :*)

Selamün Aleyküm Kizlarrrrrr

Öğlenlik yemeğimide yedim 1 kase Mercimek çorbası + 1 tabak havuç ve turp rendesinden salata yaptım kendime Akşamda sadece 1 kase çorba içerim yine
İnşallah yarın bol eksiki bir rakam görürüm

Şimdide az keyif yapıp olan ütülerime girişeceğim

Merhaba arkadaşlar bugunki menum 2 tb ekmek,salatalik domates,1yumurta,3zeytn 1tat.k. Tahn pekmez
Araıncır badem
Öglen 2yagsiz gevrek 1kucuk kaşe baharatli yogurt
Ara 1kucuk havuç 1armut
Aksam(
Az salata bol lahana sarmasi
2 ltre su ve 500 kez ip atlama şimdide yeşil çay

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür bugünüde kaçamaksız bitirdim hatta birazdan son keyif kahvemide yapıp içeceğim
Bugün Nişasta günümdü ve hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah ( 07:00de ) 2 adet ufak elma
ara; ( 12:00de ) 1 adet şekersiz Türk Kahvesi
Öğlen; ( 14:00de ) 1 kase Mercimek çorbası + 1 tabak havuç ve turpdan oluşan salata ( çok az zeytinyağlı )
Akşam; ( 17:00de ) 1 kase Mercimek çorbası
son ara; 1 adet şekersiz Nescafe ( birazdan )

Yatana kadar yine bol su tüketeceğim
Bu arada bugün yarın regl olacağım inşallah yarına çok güzel bir rakam görürüm ( gerçi sabah ödem vardı ama en azından takımıma en az hasarı vermeyi umut ediyorum )

Umarım herkes yarın güzel bir rakam görür tartıda

Selamun aleykumm hanimlar.. bugun gec kalktim bira meyve gunumdu bir muz yedim
Saat iki gibi bir elma ve bes hibi yine elma ama uzeri tarcinli. Aksamda bir tane nar yedim. Daha sonra icim fena kazindi bes alti tane cubuk kraker attim agzima. Bebek emzirdigim icin daha fazla acikiyorum ama bugun nasi dayandim hayret ettim kendime aman masallah diyeyim. Yarin protein gunum yumurtayi ozledim hemde tereyagli yapicam inşallah. Cok su icemiyorum bugun alti bardak anca ictim belki artirmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…