- 29 Ekim 2015
- 113
- 341
- 18
- 29
Bu 2 gun liste yazmiyorum cunki abimaskere gtcegi icin anemglde kaliyorum malesef diyet ve spor sıfir ama bugun abimi gnderip evime gecicem o zaman yenidn bsliycm ve paylasçmMaşallah canım benim emzirirken işin çok zor tabi yine de çok iyi bir düzen oturtmuşsun sevindim senin adına ben de bir an önce başlasam da iki haftalar iki aylar iki yıllar geçse gitse ya
çok gergildim artık bitsin istiyorum ya
boyum 1.70
kilom 88 (büyük ihtimalle, tartılmıyorum)
hedefim 95 - 75 - 95 ölçülerine düşmek
kilo olarak hiçbir hedefim yok çünkü tartı tamamen aldatma 5 kilo vermiş görünsem ne olacak yağdan vermedikten sonra
Selam kizlar sonunda bende bir pazartesiyle diyte basladim.uzun arastirmalarimdan sonra oynakbasi gibi 90 gin diyeti yapmaya karar verdim. Dun bi sekilde atlatmaya calistim.bugunde sabah bir armut
Oglen dunden esime yaptigim patates salatasi
Aksamda bol sulu nohut yemegi ve uc kasik pilav. Umarim asiri kacmiyorumdut. Oynakbasi ara ogunlerde ne yiyorsun acaba
ohh korselerde takılmış bu cuma güzel rakamlar göreceğiz inşaSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Tekrar merhabalar
Akşam yemeğimide yediğime göre bugünlük mutfak faslı benim için kapandı
Hatta hemen aklımdayken yediklerimide yazayım
Malum hala ödemlerle boğuşuyorum ve cumaya kadar güzel bir rakam görebilmek adın Protein günümüde en hafif şekilde geçirmek için bugün çok dikkatli beslendim
Sabah; ( 06:30 ) 2 adet ufak elma
Öğlen; ( 11:00 ) 1 büyük parça beyaz peynir, 1 ufak dilim kaşar, 5 zeytin, 1/2 domates, 1 salatalık, 1 dilim ekmek
ara; ( 11:30 ) 1 adet şekersiz sütlü kahve
ara; ( 14:30 ) 1 adet şekersiz Türk kahvesi
Akşam; ( 16:30 ) 1 koca kase Cacık ( bol naneli )
Bu saatten sonra ancak bol su ve belki geç saatte bir sütlü kahve daha içerim tabiki şekersiz
Bu arada evde Biberiye yağımda varken bir güzel yağlandım ve korsemi giydim biraz daha etkisi olur ve yumuş yumuş olan göbişim belki biraz daha çabuk yok olur diyeÖlçülerimi yeni almıştım bakalım 1 ay sonra ne çıkacak
Gecede titreşimli kemerimi bağlarım
Yarınki nişasta günümde de kırmızı mercimek çorbasıylada son darbeyi vurup tamamen bütün ödemlerden kurtulacağımı düşünüyorum
tartın hayırlı olsun canım hep eksi gör inşaSelamun aleykum kizlar hepinize bşarilar dilerim 2 gunki saglksiz beslenmemin ardidan hernekadar beceremeşemda bugun daha iyıydm menumu yazaym size
sabh 9.30 2 incir
Óglen 1 de 2dilim tam bugday ekmek 1 tabak salata 9 zeytin
Ara 1 elma
Aksam utanarak yaziyorum 2 tam bugdaz ekmek ve yaninda bol kahvalti +2 lokum
2 lıtre su ve 500 kere ip atlama
Simdide yeşil çaymi demliyorum icecegm herkese h.geceler bu arada esim tartimi aldi cok mutluyum
tartının yerini sabitle canım 4 köşesine parmağınla vur ses çıkmaması lazım.yeri iyi olmazsa farklı gösterebilir.bide pil zayıfladığında farklı gösterir.zaten sen yeni almışın muhtemelen yeri ii değildirSelamün aleyküm kizlarr. Bugun karbonhidrat gunumdu
Sabah iki mandalina
Oglen bir tabak makarna yaninda yone bi tabak salata
Daha sonra komsuya gittjm tatli oldugu icin pestil yedim orada ama accik
Aksamda bir bucuk dilim islak kek ve bi paket bitter çikolata
Tabi yaramazlik yaptim cekirdej citledim ve saat 22.00 da rulokat yedim hemde bes alti tane
Ve anlamadigim diyete pazartesi basladim ne kadar tartilmamak icin kendimi tutsamda az once tartildim 85.4 ken basladim şimdi 83.7 cikti..
Kizlar nerde yanlis yapiyorum aceba cok sagliksiz bi diyet mi bu korkmaya basladim.yardimmm oynakbasi34
Selamün aleyküm kizlarr. Bugun karbonhidrat gunumdu
Sabah iki mandalina
Oglen bir tabak makarna yaninda yone bi tabak salata
Daha sonra komsuya gittjm tatli oldugu icin pestil yedim orada ama accik
Aksamda bir bucuk dilim islak kek ve bi paket bitter çikolata
Tabi yaramazlik yaptim cekirdej citledim ve saat 22.00 da rulokat yedim hemde bes alti tane
Ve anlamadigim diyete pazartesi basladim ne kadar tartilmamak icin kendimi tutsamda az once tartildim 85.4 ken basladim şimdi 83.7 cikti..
Kizlar nerde yanlis yapiyorum aceba cok sagliksiz bi diyet mi bu korkmaya basladim.yardimmm oynakbasi34
ohh korselerde takılmış bu cuma güzel rakamlar göreceğiz inşa
biberiye yağını niçin kullanıyosun banu abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?