80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sakın moralini bozma yarın az artıda görsen çabuk gelen çabuk gider unutma aynen kaldığın yerden devam et canım birlikte çok güzel kilolar vermeye devam edeceğiz
Ben Eyüpteyim canım sen neredeydin

Teşekkür ederim canım 1.5 seneyi buldu ama şükür en azından gitti
İnşallah yaza kadarda bir 20 kg daha gider gerçi eşim 10 kg bile gitse iyi acele etme çabuk giden çabuk gelir diyor

Canım şu anda nasıl bir diyet uyguluyorsun bilmiyorum ama bize ( bana ve bir çok arkadaşıma ) en zevkli ve etkili 90 günlük diyet geldi ( nette bir incele istersen gerçekten hem kolay hemde gündelik hayatımıza kolay uydurabilinir )

H hurmagozlum90 aramiza hosgeldin cnm. Kesinlikle 90 gün diyeti cok zevkli gercekten oynakbasinin dedigi gibi. Diyet yapmadigin icin ilk başlarda zorlanabilirsin ama sonra alisiyosun tabi kucuk kacamaklarin oluyo ama pes etmek yok. Ben galiba bes kilo tam verdim daha bi ay dolmadi ama oyle görünüyor. Insallah bogazimin ustesinden gelirimde gider su kilocuklaar

mrb kızlar bnde 78 kiloyum 20 yasıyandayım zayıflamak istıyorum ama kendime hakım olamıyom nolur yardım edin

Bende gaziosmanpasadayim canim bi nevi yakin sayiliriz Senin oturdugun muhit cok daha guzel.

Aaa GOPun neresindesin daha bugün GOPda Çarşamba pazarını kaldırdım

peki canım 90 gün diyeti ile ayda kaç kilo gider acaba

Canım nette yazılana göre harfiyen uyup spor yapanlar 10 kgya yakın bile verebiliyormuş ( kilo ne kadar fazlaysa okadar çok gidiyormuş gerçi en kaçamaklara ve arada bir iki gün hiç yapmama rağmen 6 kg verdim )

mrb kızlar bnde 78 kiloyum 20 yasıyandayım zayıflamak istıyorum ama kendime hakım olamıyom nolur yardım edin

HOşgeldin canım Kusura bakma dalmışım beğendim yazını ama cevap yazmayı unuttum
İnşallah bundan sonra sende düzenli olarak burada olursun ve birlikte çok güzel kilolar veririz

Bu arada nasıl bir diyet uyguluyorsun bilmiyorum ama sanada kesinlikle netten 90 günlük diyeti incelemeni tavsiye ederim kesinlikle hem çok basit hemde zevkli hiç diyet modunda olmuyor insan
Ben ufak bir ara vermiştim ama bu pazar tekrar arkadaşlarımla başlıyorum o diyete hatta yılbaşına kadar her günki menülerimizi bile oluşturduk
Hatta bir iki sayfa öncesine bakarsan menüleride görebilirsin
İstersen 1 hafta 10 gün kadar dene ve emin ol neticeyi görünce vazgeçemiyeceksin ben bir ayda 6 kg verim kaçamaklara rağmen

yor
düşük yaptım ve kendimi çok saldım canım napıcamı bilmeden kendime yemege verdim inş biir an önce zayıflarım tup bebek yöntemiyle hamile kaldım1 5 aylık onu kaybettim çok sarsdı beni

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Umarım yarın herkes tartıda bol bol eksiler görür
Bu sabahda her gün olduğu gibi 06:00da uyandım Bir güzel uykumu aldığım içinde gayet enerjik kalktım kahvaltı niyetine meyvemi yedim ve şu anda şekersiz Türk kahvemide aldım elime
Birazdan küçük kuşumu uyandırıp Anaokulu için hazırlıyacağım eşimle kızımı gönderdikten sonrada her günki gibi biraz iş yapıp kalan günü kendime keyif günü ilan ediyorum

yor

düşük yaptım ve kendimi çok saldım canım napıcamı bilmeden kendime yemege verdim inş biir an önce zayıflarım tup bebek yöntemiyle hamile kaldım1 5 aylık onu kaybettim çok sarsdı beni

Gerçekten çok zor bir şey yaşamışsın Rabbim sabırlar versin ...Aminnnnnnnnn
Biliyorum atlatması zor ama kendini bir sonraki mucizen için toparlaman ve daha sağlıklı olmak için hazırlaman lazım Rabbim nasip ettiğinde ne kilo, ne pko nede başka birşey önüne geçemez
Bak bende ikinci kuzumu düşündüğümde doktor pko var asla çocuğun olmaz bir daha ancak tüple dedi ama aradan bir kaç ay geçti bir baktım hamileyim 9 ay ayağı yanmış kedi gibi sokaklardaydım ama yiyecek ekmeği varsa birşey olmuyor
Sende hem ruhen hemde bedenen kendini toparlamak için gör bu kilo verme sürecini
Bütün dualarım seninle canım birlikte herşeyin üstesinden gelebiliz

Oynakbasi ne olmuş öyle baya zayiflamissin ben bi ara girmiştim diyet yapiyoduk 5 te 5 o zamanlar ben 83 olmuştum sende 108 din galiba baksana sen vermissin ben se kilo aldım senin yazdıklarını okuyunca tekrar azimlendim inş bnde yapacagim tekrar ve bu yaza inş zayıf olsammm öf yazdiklarimizi Okudum da ben ne yaptım kendime diyorum ipin ucu gidince gidiyor iste

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrr
Rabbim bu mübarek Cuma gününün yüzü suyu hürmetine gönlümüzden geçen, dualarımda olan herşeyi inşallah hepimize hayırlı olarak nasip eder, hayırlı değil ise hayırlısını gönlümüze düşürür inşallah....Aminnnnnnnnnn

Hayırlı cumalarımız olsun

Şükür bu sabahda erkenden uyandım ama bu kez çok daha huzurluyum
İnşallah herkes bol eksili rakamlarda görür tartılarında

Hemen bende bildirimimi yapayım hazır aklımdayken

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 95 kg
Bu hafta; 94.5 kg
Giden; 0.5 kg ( ahhh o ödemler ahhhh onlar olmasaydı daha fazla gitmiş olurdu ama bundada vardır bir hayır )
Yüzdesi; 0.53 %

Toplam giden ; 30 kg

İnşallah yeni yıla 89 kgla girerim hatta az aşağısıda süper olurdu

Sağ olasın canım güzel sözlerin için evet şükür artık 2li rakamlardayım ve 8li sayılara az kaldı
Eee madem öyle ne duruyorsun gel birlikte yaza kadar çok daha güzel kilolar verelim

Şu an 90 günlüğü mu yapiyorsun zor oluyor mu yani hiç ara yok 5te 5 de ara var hiç olmazsa bende mi seninkine baslasam

İnan o 90 günlük diyet çok ama çok daha zevkli Biz pazar başlıyoruz arkadaşlarla ( hatta facede grup bile kurdum Hedefe kadar birlikte zayıflıyoruz diye istersen orayada gel hem dört koldan motive olmuş olursun )
Geçenlerde menüde paylaşmıştım onunla ilgili yılbaşına kadar örnek olsun diye hatta bir gün öncesinden bir sonraki günün menüsünü ve alternatiflerini paylaşacağım facedede
İNan tatlısına kadar herşey var yeterki mantığını kavra ( hiç bir besin diğeriyle karışmayacak ikiside atıyorum protein olsada sadece bir çeşit seçilecek )
Sen denemek isterim bir hafta dersen ( ki emin ol tartıda eksileri gördükçe bırakamayacaksın ) ben seve seve yardımcı olurum sana önemli olan sadece abartmamak ve kurala uymak

Ya facede ki gruba da katılmak isterim okudum ama çok anlayamadım hem hergün ne yapacağım diye düşünmek beni yoruyor diyette bide hafta sonları dışarı çıktığında dışarıda yemek nasıl yiyosun onu merak ediyorum çünkü eşim çok zorluyo bi kereden bişe olmaz diye bide diyetteyken öğlen kendime ayrı akşam ayrı eşime ayrı bebegime ayrı yemek derken mutfaktan çıkamıyorum cçok zorluyo sen bu konuda ne yapiyosun çok sordum ama inan çok ihtiyacım var kendime guvenimi gittikçe kaybettim bugün Mevlüt var hiç gitmek istemiyorum eşimin akrabaları görüp ne kadar kilo almissin diyecek diye iyice kendimi eve hapsettim

Canım sen düşünmeyeceğin zaten ben yılbaşına kadar menüleri hazırladım tabi alternatifde vereceğim ( sistemi tam kavrayana hangi gün ne yemek yapsam derdi olmasın diye )
İnan hiç sıkıntı olmuyor çünkü zaten her öğünde salata serbest atıyorum protein gününde her türlü etli yemeği yada ızgarayı yiyebilirsin atıyorum nişasta gününde içinde patates olan herşey serbest, mercimek çorbası serbest, bakliyat serbest Karbonhidrat gününde her türlü makarna, pilav yada bulgur serbest yine yanında salatası tabiki Karbonhidrat günün akşamı zaten tatlı serbest o güne deng gelirsede dışarda tatlı yiyebilirsin dilediğin tarzda
Meyve gününde bir tek dışarı çıkmıyorum ama atıyorum deng geldi ve ille dışarda tatlı yiyelim dedi eşin o zaman meyve salatası söyleyebilirsin

Bugün bence git mevlüde baktın biri laf sokuyor hiç umursama kocam iyi bakıyor demekki de gül geç ben resmen diyorum eee kilo verilebilir Beyin nakli henüz duymadım diye öyle af edersin Bokunu yemiş Tavuk gibi kalıyor karşımdaki

Sen çekindikçe millet özgüvensiz olduğunu fark edip daha çok yapıyorlar Benim Kv bile eskiden okadar laf sokardı hatta milletin içinde bir keresinde bana oğlumun yanında anası gibi duruyorsun bile demişti İnan daha sağlam durmaya başlayınca bıraktı laf sokmayı hatta şimdi her fırsatta valla baya fark var Helal olsun işte aynen devam et kızım diyor ( tabi bizim çok kötü olan ilişkimizde düzeldi o sayede terbiyesizlik saygısızlık yapmam ama herkes haddini bileceğini öğrendi )
Bugün git duanı et, kuranını oku canın istiyorsa ikramın hepsini ye ama akşam kesinlikle sırf çorba salatayla dengele ve Pazar günü için kendini motive et birlikte başlıyoruz 90 günlük diyete tamam mı Emin ol farkı gördüğünde kendin daha bir hevesle yapacaksın diyeti ( gerçi ben hiç diyet modunda olmuyor onunla )

Listeyi incele sistemle ilgili anlamadığın birşey varsada sor ben sana seve seve yardımcı olmaya çalışırım
Bİrlikte kilolarımızı verip o nasılsa kilo veremez diyenlerede çok güzel bir kapak yapacağız fit hallerimizi

İnanmak başarmanın yarısıdır unutma

Tebrikler canım

Slm kızlar bende bildirimimi yapıp kaçayım
Bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Baslangic:88
Geçen hafta:83.7
Bu hafta:83.2
Giden: 500
Toplam giden: 4.8

Slm kızlar bende bildirimimi yapıp kaçayım
Bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Baslangic:88
Geçen hafta:83.7
Bu hafta:83.2
Giden: 500
Toplam giden: 4.8

TEbrik ederim canım seninde sonuç gayet güzel Umarım bir sonraki hafta hepimiz çok daha güzel rakamlar görürüz tartıda

Kızlarrrrrrrr sevincimi sizlerle paylaşmak istedim

Geçen ay bizim takımda ölçülerimizi almıştık
Bu ay çok fazla kiloda eksilme olmayınca ( devamlı artıları ödemleri vermek için uğraşınca ) ölçülerde de pek bir değişiklik olduğunu düşünmemiştim ama gördüklerime inanamadım

................................Geçen ayın 27.sinde.......................................Bu ay

Göğüs............................... 106 cm...................................................105 cm
Bel......................................102 cm....................................................98 cm
Göbek.................................112 cm...................................................108 cm
Basen..................................123 cm...................................................121 cm

İnanılmaz sevindim demekki cidden tartı fark etmesede beden fark ediyormuş
Evdekiler ay ufaldın ufaldın dedikçe bazen acaba len bunlar uyduruyormu beni motive etmek için diye düşünüyordum ama cidden ufalmışım

Oynakbasi tebrik ediyorum alaca seni de tebrik ediyorum Harikasıniz kızlar bende pazar 90 Liga başlıcam inş çok heyecanlıyım bugün mevlude gidemedim kızım bi iki kez kustu bende korktum orda da küsür diye işime de geldi beni böyle gormelerini istemiyorum yazın burda düğün mevsimi açılıyor ozamana kadar versem çok çok iyi olucak

Canım kızına çok geçmiş olsun Umarım önemli bir durum yoktur
Dediğin gibi yazın düğün sezonu ve önümüzdeki yaz herkes seni görünce böyle kalacaklar senin verdiğin kilolarını gördüklerinde
Canım faceden grubu ekledinmi bilmiyorum ( bugün birini kazayla cepten ekliyeyim derken isteğini red etmişim özelden mesaj attımda artık ne zaman görür tekrar istek yollarsa )
Yarın öğlende Pazar günü başlıyacağımız alternatif menüyü paylaşacağım ( tabiki bir kaç seçenekle en azından olayı tam kavrayana kadar )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…