- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Evett canim gittim cok kalabalik ti gerçekten. Bayagida hpsuma gitti ama kacamaklar yildiriyo beni. Bugun kisir ve kek yedim meyve gunum olmasina ragmen aksama kadar dayandim aksam tutamadim tabiinsallah dusunecegim bu spora yazilmayi. Sen yakin olsaydin beraber giderdik. Sahi hangi semttesin sen
selamün aleyküm kızlaarrr!!! beni de aranıza alın80 kiloyum ve berbat bi haldeyim genç kız demeye bin şahit kendimi inanılmaz hantal hissediyorum bu durumdan kurtulmalıyım diyerekten burda bulunuyorum hedefim 59 60 kilo civarı daha önce hiç düzenli bir diyet ve spor deneyimim olmadı 1 keresinde yapmıştım ama neyse o zaman 6 kiko vermiştim şimdi 20 kilo vermem gerek neler yapmalıyım hangi diyeti ve egzersiz çeşidini önerirsiniz leslie mi başkası mı fln bu arada seni tebrik ederim oynakbasi34 harikasın inşaallah bende veririm bu kiloları
Bende gaziosmanpasadayim canim bi nevi yakin sayilirizSenin oturdugun muhit cok daha guzel.
peki canım 90 gün diyeti ile ayda kaç kilo gider acaba
mrb kızlar bnde 78 kiloyum 20 yasıyandayım zayıflamak istıyorum ama kendime hakım olamıyom nolur yardım edin
düşük yaptım ve kendimi çok saldım canım napıcamı bilmeden kendime yemege verdim inş biir an önce zayıflarım tup bebek yöntemiyle hamile kaldım1 5 aylık onu kaybettim çok sarsdı beniHOşgeldin canımKusura bakma dalmışım beğendim yazını ama cevap yazmayı unuttum
İnşallah bundan sonra sende düzenli olarak burada olursun ve birlikte çok güzel kilolar veririz
Bu arada nasıl bir diyet uyguluyorsun bilmiyorum ama sanada kesinlikle netten 90 günlük diyeti incelemeni tavsiye ederimkesinlikle hem çok basit hemde zevkli hiç diyet modunda olmuyor insan
Ben ufak bir ara vermiştim ama bu pazar tekrar arkadaşlarımla başlıyorum o diyete hatta yılbaşına kadar her günki menülerimizi bile oluşturduk
Hatta bir iki sayfa öncesine bakarsan menüleride görebilirsin
İstersen 1 hafta 10 gün kadar dene ve emin ol neticeyi görünce vazgeçemiyeceksinben bir ayda 6 kg verim kaçamaklara rağmen
yor
düşük yaptım ve kendimi çok saldım canım napıcamı bilmeden kendime yemege verdim inş biir an önce zayıflarım tup bebek yöntemiyle hamile kaldım1 5 aylık onu kaybettim çok sarsdı beni
Oynakbasi ne olmuş öyle baya zayiflamissin ben bi ara girmiştim diyet yapiyoduk 5 te 5 o zamanlar ben 83 olmuştum sende 108 din galiba baksana sen vermissin ben se kilo aldım senin yazdıklarını okuyunca tekrar azimlendim inş bnde yapacagim tekrar ve bu yaza inş zayıf olsammm öf yazdiklarimizi Okudum da ben ne yaptım kendime diyorum ipin ucu gidince gidiyor iste
Şu an 90 günlüğü mu yapiyorsun zor oluyor mu yani hiç ara yok 5te 5 de ara var hiç olmazsa bende mi seninkine baslasam
Ya facede ki gruba da katılmak isterim okudum ama çok anlayamadım hem hergün ne yapacağım diye düşünmek beni yoruyor diyette bide hafta sonları dışarı çıktığında dışarıda yemek nasıl yiyosun onu merak ediyorum çünkü eşim çok zorluyo bi kereden bişe olmaz diye bide diyetteyken öğlen kendime ayrı akşam ayrı eşime ayrı bebegime ayrı yemek derken mutfaktan çıkamıyorum cçok zorluyo sen bu konuda ne yapiyosun çok sordum ama inan çok ihtiyacım var kendime guvenimi gittikçe kaybettim bugün Mevlüt var hiç gitmek istemiyorum eşimin akrabaları görüp ne kadar kilo almissin diyecek diye iyice kendimi eve hapsettim
Tebrikler canımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrrrrr
Rabbim bu mübarek Cuma gününün yüzü suyu hürmetine gönlümüzden geçen, dualarımda olan herşeyi inşallah hepimize hayırlı olarak nasip eder, hayırlı değil ise hayırlısını gönlümüze düşürür inşallah....Aminnnnnnnnnn
Hayırlı cumalarımız olsun
Şükür bu sabahda erkenden uyandımama bu kez çok daha huzurluyum
İnşallah herkes bol eksili rakamlarda görür tartılarında
Hemen bende bildirimimi yapayım hazır aklımdayken
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 95 kg
Bu hafta; 94.5 kg
Giden; 0.5 kg( ahhh o ödemler ahhhh onlar olmasaydı daha fazla gitmiş olurdu ama bundada vardır bir hayır )
Yüzdesi; 0.53 %
Toplam giden ; 30 kg
İnşallah yeni yıla 89 kgla girerim hatta az aşağısıda süper olurdu
Sağ olasın canım güzel sözlerin için evet şükür artık 2li rakamlardayım ve 8li sayılara az kaldı
Eee madem öyle ne duruyorsungel birlikte yaza kadar çok daha güzel kilolar verelim
İnan o 90 günlük diyet çok ama çok daha zevkliBiz pazar başlıyoruz arkadaşlarla ( hatta facede grup bile kurdum Hedefe kadar birlikte zayıflıyoruz diye istersen orayada gel hem dört koldan motive olmuş olursun )
Geçenlerde menüde paylaşmıştım onunla ilgili yılbaşına kadar örnek olsun diye hatta bir gün öncesinden bir sonraki günün menüsünü ve alternatiflerini paylaşacağım facedede
İNan tatlısına kadar herşey var yeterki mantığını kavra ( hiç bir besin diğeriyle karışmayacak ikiside atıyorum protein olsada sadece bir çeşit seçilecek)
Sen denemek isterim bir hafta dersen ( ki emin ol tartıda eksileri gördükçe bırakamayacaksın ) ben seve seve yardımcı olurum sanaönemli olan sadece abartmamak ve kurala uymak
Slm kızlar bende bildirimimi yapıp kaçayım
Bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Baslangic:88
Geçen hafta:83.7
Bu hafta:83.2
Giden: 500
Toplam giden: 4.8
Oynakbasi tebrik ediyorum alaca seni de tebrik ediyorum Harikasıniz kızlar bende pazar 90 Liga başlıcam inş çok heyecanlıyım bugün mevlude gidemedim kızım bi iki kez kustu bende korktum orda da küsür diye işime de geldi beni böyle gormelerini istemiyorum yazın burda düğün mevsimi açılıyor ozamana kadar versem çok çok iyi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?