- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Tebrikler canımSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
Bugün malum Anaokulundaki arkadaşlarla dışarda kahvaltı edeceğiz diye yine erkenden uyandımEşimin dediği gibi gezme dedinmi ak çiğerim görünüyor
Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım ki aksilik olmasın dedim
Şükür bu haftada eksi gördüm ( gerçi az daha fazlasını bekliyordum ama bunada şükür )
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 95.7 kg
Bu hafta; 95 Kg
Giden; 0.7 kg
Yüzde; 0.73
Toplam giden; 29.5 kg
Umarım herkes bol bol eksiler görür
Bu arada burayada maalesef kimsecikler uğramıyor kendim çalıyor kendim oynuyor gibi hissediyorum
Hani düzenli olarak gelen olmayınca artık paylaşım yapmaktan içimden gelmiyor açıkcası
İnanın sırf hani bir kişide gelip motive olursa diye paylaşıyorum ama bakalım bu ne zamana kadar sürecek
Oo masallah daha cpk gider insallah . Nasil bi diyet uyguluyosunuz gayet guzel gitmişselam kızlar
başlangıç 1 ekim 94.1
geçen pazartesi 87.6
bakalım yarın ne kadar olmuş olcam
toplam 6.5 kilo gitmiş yola devamm
Aramiza hoşgeldin o zaman. Gauet guzel vermissin keske alinmasa ama malesef. Emin ol burasi motive edicek seni yeter ki kararli ol ve azimle ilerle. Simdiden başarılarpost: 43690977 .!.:20 kilo vermeliyim enaz
Şeker kullanmıyorum tuz olarak deniz tuzu kullaniyorum , ekmek günde 2 dilim buğday ekmeğini geçmiyor ve sporOo masallah daha cpk gider insallah . Nasil bi diyet uyguluyosunuz gayet guzel gitmiş
Aramıza hos geldin eminim istikrarlı davranırsan 74 de kadar kısa sürede inersin hadi hep beraber atalım üstümüze yapışan fazlaliklariS.a herkese 4 ay önce5 ay 73 kilo olan ben şuanda 88-89 gidip geliyorum 73 kiloya da 99 kilodan inmiştim dukanla ve şimdi tekrar dukan yapamam yapmam da zaten ama kilo vermek istiyorum çünki 73 ün tadını aldım :) ama hırsım kırılıyor sürekli o yüzden bende aranıza katılmak istiyorum
Hayirli aksamlar kizlarrr
Kac gündür netim yoktu, arada bi yokladim ama yazsmadim
Gecen pazartesi tartildim 81.2 ciktim yani 600 gr vermisim. Biraz moralim bozulur gibi oldu ama yine motive ettim kendimi
Bakalim yarin tartilacagim bu sefer daha umitliyim. Bu arada spora yazilmayi düşünüyorum ama uyelik istiyorlar ama benim bebisim oldugu icin uyelik düşünmüyorum, bakalim gidip konusucam aylik olarak alirlarsa iyi olur. Bugun protein gunumdu sabah mandalina yedim sonra tost aksamda tavuk corbasi düşünüyorum. Hafi bakalim ugrarim insallah yine. Oynakbasi buralar sensiz olmaz sen buranin demirbasisin bak ben senin sayende basladim bu diyete daha cok kisiye ilham olcaksin sen bende bazen diyorum kimse yok napalim kendi kendimize yeteriz
selam kızlar
başlangıç kilom 1 ekim 94.1
geçen pazartesi 87.6
bakalım yarın ne kadar olmuş olcam
toplam 6.5 kilo gitmiş yola devamm
S.a herkese 4 ay önce5 ay 73 kilo olan ben şuanda 88-89 gidip geliyorum 73 kiloya da 99 kilodan inmiştim dukanla ve şimdi tekrar dukan yapamam yapmam da zaten ama kilo vermek istiyorum çünki 73 ün tadını aldım :) ama hırsım kırılıyor sürekli o yüzden bende aranıza katılmak istiyorum
20 kilo vermeliyim enaz
Slm kızlar yeni taşıdığımız evde elektirik tesisatı yenilenmiş fakat dışardan eve gelen tlf bağlantısını kesmişler ve baglamamislar ondan tlf önümüzü daha b ağlamadık internete çektikçe bedava bağlanıyorum ama oda hep cekmiyor bakalım hayırlısı bende bu hafta yeniden dikta etmeye başladım ama bir sorunum var eşim restorantan geç geldiği için alış verişi tek başıma yapiyom bundan dolayı su alamıyorum bu evimiz biraz mağazalara ters eski evimizin dibinde mağaza vardı bebek uyuduğunda alıyordum ama şimdi onu yapamıyorum bende musluk suyu içiyorum musluk suyunun değerleri kilo vermemi engeliyor kireçten olsa gerek ama buna biran önce çare bulmaliyim
oynakbasi34 Uyy oynakbasim kiz gormeden sevdirdin sen kendini. Senin mucadelene hayranim. Sen gelmeyince ne yalan soyleyim bende takimlara bakmaya basladim gittin sandim be senin enerjin bile yeter bu topige. Spora baslamayi düşünüyorum ama paket halindeler 3-6 ve 1 sene gibi pesin para aylik yokmus. Ama ben kararsizim ha fiyati cok makul gercekten diyet doktoru falanda var ne bileyim aceba diyorum kendo kendime. Yapabilirmiyim ki yoksa usanip birakir miyim off bi fikir verseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?