80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Çok şükür bugünüde hasarsız atlattım hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah; 08:15de
3 adet grisini ( listede 1 kepekli bisküvi diyordu )
2 Tatlı kaşığı Labne ( 1 dilim peynir diyordu evde kalmamış )

ara; 09:30de 1 Fincan şekersiz Nescafe

ara2; 12:00de Komşuyla şekersiz Türk kahvesi

Öğlen; 13:45
1 dilim kızarmış kepekli tost ekmeği
1 adet kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
1/2 domates
2 Çay kaşığı labne ( dışarı çıktığım halde peyniri almayı unuttum )

ara; 16:00da 1 fincan şekersiz Nescafe

Akşam; 17:45 de
Ufak bir kase karnabahar yemeği ( haşlama diyordu ama çok çok az yağ eklemiştim ve susuz yedim )
Ton balığı
1 adet Yerli muz ( ufak ve ucu çok yumuşadığı için kestim yani ancak yarım muz kadar )

ara; 18:45 2 YK Vanilyalı dondurma listenin en sevdiğim bölümü

ara2; 20:00de 2 YK Yoğurda 1er çay kaşığı tarçın, zerdeçal ve zencefil tadı pek hoş olmasada şifa niyetine

Bugünüde listeye uygun kapattım ve bu saatten sonra ancak bol su tüketeceğim İnşallah yarın karşılığınıda çok güzel bir rakamla alırım Allahın izniyle

Dışarı cıktığımda da 30 dakikacıkda olsa yürüdüm kuaför ve markete çıkınca

Umarım herkes bol bol eksiler görür yarın tartıda

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn

Bugün malum Anaokulundaki arkadaşlarla dışarda kahvaltı edeceğiz diye yine erkenden uyandım Eşimin dediği gibi gezme dedinmi ak çiğerim görünüyor
Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım ki aksilik olmasın dedim
Şükür bu haftada eksi gördüm ( gerçi az daha fazlasını bekliyordum ama bunada şükür )

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 95.7 kg
Bu hafta; 95 Kg
Giden; 0.7 kg
Yüzde; 0.73

Toplam giden; 29.5 kg

Umarım herkes bol bol eksiler görür

Bu arada burayada maalesef kimsecikler uğramıyor kendim çalıyor kendim oynuyor gibi hissediyorum
Hani düzenli olarak gelen olmayınca artık paylaşım yapmaktan içimden gelmiyor açıkcası
İnanın sırf hani bir kişide gelip motive olursa diye paylaşıyorum ama bakalım bu ne zamana kadar sürecek

Tebrikler canım

Merhaba kızlar bende bugün bildirim yapacam ama geçen hafta ne olduğumu bilmiyom ondan normal bildirim yapacam
Başlangıç :88
Bu hafta:83.7
Toplam giden:4.3
Bakalım haftaya ne olacam

Hayirli aksamlar kizlarrr
Kac gündür netim yoktu, arada bi yokladim ama yazsmadim
Gecen pazartesi tartildim 81.2 ciktim yani 600 gr vermisim. Biraz moralim bozulur gibi oldu ama yine motive ettim kendimi
Bakalim yarin tartilacagim bu sefer daha umitliyim. Bu arada spora yazilmayi düşünüyorum ama uyelik istiyorlar ama benim bebisim oldugu icin uyelik düşünmüyorum, bakalim gidip konusucam aylik olarak alirlarsa iyi olur. Bugun protein gunumdu sabah mandalina yedim sonra tost aksamda tavuk corbasi düşünüyorum. Hafi bakalim ugrarim insallah yine. Oynakbasi buralar sensiz olmaz sen buranin demirbasisin bak ben senin sayende basladim bu diyete daha cok kisiye ilham olcaksin sen bende bazen diyorum kimse yok napalim kendi kendimize yeteriz

S.a herkese 4 ay önce5 ay 73 kilo olan ben şuanda 88-89 gidip geliyorum 73 kiloya da 99 kilodan inmiştim dukanla ve şimdi tekrar dukan yapamam yapmam da zaten ama kilo vermek istiyorum çünki 73 ün tadını aldım :) ama hırsım kırılıyor sürekli o yüzden bende aranıza katılmak istiyorum

Aramıza hos geldin eminim istikrarlı davranırsan 74 de kadar kısa sürede inersin hadi hep beraber atalım üstümüze yapışan fazlaliklari

Slm kızlar yeni taşıdığımız evde elektirik tesisatı yenilenmiş fakat dışardan eve gelen tlf bağlantısını kesmişler ve baglamamislar ondan tlf önümüzü daha b ağlamadık internete çektikçe bedava bağlanıyorum ama oda hep cekmiyor bakalım hayırlısı bende bu hafta yeniden dikta etmeye başladım ama bir sorunum var eşim restorantan geç geldiği için alış verişi tek başıma yapiyom bundan dolayı su alamıyorum bu evimiz biraz mağazalara ters eski evimizin dibinde mağaza vardı bebek uyuduğunda alıyordum ama şimdi onu yapamıyorum bende musluk suyu içiyorum musluk suyunun değerleri kilo vermemi engeliyor kireçten olsa gerek ama buna biran önce çare bulmaliyim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabahta yine her zamanki gibi sabah 06da hortladım Biraz kendime geldim karnımı doyurdum sonrada kuzuyu anaokuluna postalayıp direk mutfağa giriştim

Öğlende Annemle önce kızkardeşime oradanda Pazara gidiceğiz ( 2 km yürüyüş garanti yani )
O yüzden işlerimi evden çıkmadan bitireyim ki akşam üzere eve geldiğimde mis gibi bulayım evimi

Kızz hakikaten 2 - 3 gündür uğramıyordum nasılsa kimsecikler gelmemiştir kendim çalıp kendim oynamıyayım hesabı ama mesajını görünce çok duygulandım Ne mutlu bana ki bir kişiyede olsa destek olabilmişim Tamamdır kimse gelmesede yazmaya devam o zaman
Allahın izniyle bende pazar günü tekrar 90 günlük diyete dönüyorum ( ufak bir mola vermiştim metabolizmayı şaşırtmak için ama baktım hakikaten 90lık diyette daha mutluyum yuvaya geri döneyim dedim diyet konusundada ) Hatta yılbaşına kadar kendime bir liste oluruşturup menülerimi bile hazır ettim ( hee tabi arada değişebilir ama ilk etapta ne pişirsem derdi olmayacak ) Hatta istersen burayada paylaşayım sanada fikir olur hem

selam kızlar
başlangıç kilom 1 ekim 94.1
geçen pazartesi 87.6
bakalım yarın ne kadar olmuş olcam
toplam 6.5 kilo gitmiş yola devamm

HOşgeldin canım
Umarım bilirkte çok daha fazla kiloları bir daha geri dönememek üzere göndeririz

Aramıza hoşgeldin o zaman
Umarım senide çok daha sık görürüz aramızda
Eskiden burası çok canlıydı yetişemiyorduk sohbete ama bu ara biraz sakin hatta ben bile bir ara küsecek gibi olmuştum Çok güzel kilolar vermişsin ve eminim dahada verecek hatta hedefinin aşağısını bile göreceksin

20 kilo vermeliyim enaz

Allah yardımcın olsun canım umarım bir an önce bütün sıkıntılarını giderirsin
Canım su konusunda benim nacizane önerim çok çok az karbonat dök suyunun içine ( suyun alkali olmasını sağlıyor yani ph değerini yükseltiyor hani ceşme suyunda ne kadar yükselir bilmiyorum ama yinede faydası olacaktır zannımca )
Umarım senide daha sık görürüz buralarda

Bu arada yeni gelenler için kendimi tanıtayım

Adım Banu 36 yaşında biri 16 diğeri 6 yaşında iki cadının Annesiyim ve buranın artık demirbaşı sayılırım

Doğma büyüme Almanyalıyım ama Türkiyeye evlendim
İnanılmaz ama evlendiğimde 52 kgdum hatta eşim çok zayıfsın diyip duruyordu ve maalesef ki işte Ülke değişikliği, Aileden uzak olma, eşimin ailesiyle sorunlar ve ev hanımlığı derken depresyon kaçınılmaz oldu ve buda inanılmaz ama 124.5 kg gördüm 2 sene önce İşin garibi kilo aldığımı çok uzun yıllar fark etmedim bile Allah razı olsun bir kez olsun eşim sen kilo aldın kilo ver demedi aksine benim 8 köşeli jeton düştüğünde oturup kilolarım yüzünde neredeyse her Allahın gününde devamlı beni teselli etti, benim yüreğime aşık olduğunu ve aksine her geçen gün sevgisinin dahada arttığını ve hala ben kendimi o dönem çirkinde bulsam çok güzel olduğumu söyleyip dururdu
Bir ara gözüm döndü ve Tüp mide ameliyatı olmaya karar verdim Eşim hariç herkes karşı çıktı ( aslında eşimde karşıydı riske girme canına yazık diyip duruyordu ama sırf ben mutlu olayım diye aileme karşı yanımda dimdik durdu tabi içten içe hep dua ediyormuş inşallah kendiliğinden vazgeçer diye sonradan itiraf etti )
Doktorlarla defalarca görüşüp tam işlemlere başlıyacaktım ki bu topikteki arkadaşlarım ( gerçi artık hiç biri uğramaz oldu ama hala iletişim halindeyiz ) sayesinde bu fikirden vazgeçtim İyikide vazgeçmişim diyorum tabi

PKo ve insülin direnci yüzünden biraz zor veriyorum ama şükür 1.5 sene içinde çeşitli diyetler deneyerek 124.5 kgdan 95 kgya düştüm
Benki artık kesinlikle kilo veremem daha beter olur böyle ölürüm hatta beni sonunda TVdeki morbit obezler gibi evden zor çıkarırlar diye krizlere girerken kilo verebildiysem emin olun sizlerde çok daha rahat kilolara kapıyı gösterebilirsiniz

En önemlisi pozitiv olup kilo vereceğine inanmak sonrada mümkün olduğunca kaçamaksız kalıp akşam yemeğinide olabildiğince erkene çekmek
Belki bazılarına göre çok yavaş gidiyorum ( çok sık ödem sıkıntısı yaşadığımdan bazen o artıları vermek için çebelleşirken sabit kaldığımda oluyor ) ama yinede çok çok memnunum halimden
Kimse 95 kg olduğuma inanmıyor eşim her gün yaw aşkım sen git gide ufalıyorsun diyip çoşkuyu veriyor

Allahın izniyle birlikte çok çok güzel kilolar veririz ve son hedeflerimize ulaşırız

oynakbasi34 Uyy oynakbasim kiz gormeden sevdirdin sen kendini. Senin mucadelene hayranim. Sen gelmeyince ne yalan soyleyim bende takimlara bakmaya basladim gittin sandim be senin enerjin bile yeter bu topige. Spora baslamayi düşünüyorum ama paket halindeler 3-6 ve 1 sene gibi pesin para aylik yokmus. Ama ben kararsizim ha fiyati cok makul gercekten diyet doktoru falanda var ne bileyim aceba diyorum kendo kendime. Yapabilirmiyim ki yoksa usanip birakir miyim off bi fikir verseniz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlarrrrr

Çok şükür pazarıda kaldırıp evime dönebildim sonunda ama geberdim yorgunluktan
Şansımada pazar uygun olunca ne var ne yok topladım artık 1 hafta rahatım

Bu arada çok güzel birşey oldu
Tam evden çıkıp sokağın başına geliyordum ki kuaför komşum dükkan önünde dikkatli dikkatli bana bakıyordu ki daha aramızda baya mesafe varken ; '' Aferin kız sana valla inanılmaz fark var daha bayırdan yukarı çıkarken bile baya fark görünüyor'' dedi Dükkanın karşısında bodrumda oturan bir ablada hemen; '' kim kız o '' diyip beni görünce '' Aaa hakikaten kız kaç kilo verdin '' diye sordu Bende düz 30 kg oldu dedim ( 500 gramın lafımı olur ) '' Anammm 30 kgmu kızzzz nasıl verdi bukadar '' diye komşu ablama sordu oda tabi diyetlerle diyince ben sırıtmaya başladım Tam gülümseyerek yoluma devam ederken başka bir apartmandan üst katlardan sadece sesini duyduğum bir bayanda baya sesli bir şekilde '' kızzzzzzzzz kilomu vermiş bu kız inanılmaz fark var '' diye seslenmezmi
Kuaför komşu ablamda '' evet 30 kg verdi '' diyince Ay vallaha helal olsun dedi yüzünü görmediğim hatun

Okula gidene kadar sırıttım ve resmen o an havam bile değişti ister istemez
İnşallah yaza kadar bir 20 kg daha verir dahada şaşırtırım hatunları

Çok güzel motivasyon oldu bana

Allah razı olsun canım inan bende sizleri çok sevdim görmeden Buraya gelen giden olmayınca bir yanım buruk oluyor ama kesinlikle birinize bile güzel bir enerji verip kilo vermesine destek olabilirsem bunu sonuna kadar devam ettireceğim söz

Spor salonu konusunda bence ilk önce 3 aylık bir üyelik yaptır hani olurda kuzudan fırsatın olmazsa yada sıkılırsan en azından fazla para yatırmamış olursun gerçi salonda yapınca insan daha zevkle yapıyor heleki kalabalık olup arkadaşlıklarda kurulunca
Umarım çok daha güzel faydasını görür kiloları daha çabuk çuf çuflarsın

Evett canim gittim cok kalabalik ti gerçekten. Bayagida hpsuma gitti ama kacamaklar yildiriyo beni. Bugun kisir ve kek yedim meyve gunum olmasina ragmen aksama kadar dayandim aksam tutamadim tabi insallah dusunecegim bu spora yazilmayi. Sen yakin olsaydin beraber giderdik. Sahi hangi semttesin sen

selamün aleyküm kızlaarrr!!! beni de aranıza alın 80 kiloyum ve berbat bi haldeyim genç kız demeye bin şahit kendimi inanılmaz hantal hissediyorum bu durumdan kurtulmalıyım diyerekten burda bulunuyorum hedefim 59 60 kilo civarı daha önce hiç düzenli bir diyet ve spor deneyimim olmadı 1 keresinde yapmıştım ama neyse o zaman 6 kiko vermiştim şimdi 20 kilo vermem gerek neler yapmalıyım hangi diyeti ve egzersiz çeşidini önerirsiniz leslie mi başkası mı fln bu arada seni tebrik ederim oynakbasi34 harikasın inşaallah bende veririm bu kiloları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…