Benimde dukan denediğimde en çok hoşuma giden dukan helvasıydıekmek defalarca denemiştim ama hiç damak zevkime göre bir tür bulamamıştım birde millet 1 haftada 5 kg verirken ben 40 günde zor 5 kg vermiştim sonrada daha fazla yulaf kepeğine dayanamayınca bırakıp fazlasını geri almıştım ( güçlendirme yapmadan bırakırsam olacağı oydu )
Bu arada Çörek otu yağının paketini inceledimSoğuk sıkımış bendeki de
Çok sevindim hemen yarın sabah başlıyorum Allahın izniyleşifa niyetine der besmeleyle içiveririm sonuçta kiloya faydası olmasa mutlaka başka bir şeye faydası olur vucutta
Allah razı olsun hatırlattın
azmine hayranım valla bravo :)) inşallah ben de motivasyonumu yitirmem senin gibi azimle devam ederim :)SElamün Aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere hayırlı olarak tez zamanda nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnnn
Bugün çok şükür cumaya nazaran eski gördüm tartıda ama acıkcası beklediğim kadarı değiltabi bir yandan regl olduğumuda göz önünde bulundurursam gayet memnun olmam lazım
Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 94.5 kg
Bu hafta; 93.9 kg
Giden; 0.6 kg
Yüzde; 0.634 %
Toplam giden; 30.6 kg
Umarım herkes çok güzel rakamlar görür tartıda
Azimle herşey olur yeter ki isteyin :) Hepimiz bir sistem takip ediyoruz , herkes kendine uygun yapabileceği diyeti seciyor,mantığınıza uysun içinize sinsin, mümkün olduğunca kaçamaksız diyetinize devam edin gerisi geliyor demeyim gidiyorrrrrr :)bol şans diliyorum bol bol eksiler diliyorum :))Merhabalar herkese bugun bir konu acmistim zayiflama urunu hakkinda ondan vazgectim ve bir uyenin tavsiyesiyle buraya geldim insallah basarili olurum. Ben 18 yasindayim 80 kiloyum boyumda 168. Su aralar yediklerime dikkat ediyorum ama 1 kilo bile veremedim metabolizmamda yavas sanirim sizden tavsiyeler bekliyorum teskkurler :)
Öncelikle tüm diyet kardeşlerine iyi geceler diliyorum.Ben de yaklaşık 1 aydır bu sitedeyim , Allah bağışlarsa 8 aylık bir bebeğim var .şu an 89 kiloyum ve 1 aydır ancak 2,5 kilo verebildim.Malum doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum grubunuzu inceledim bu nedenle de sizler de uygun görürseniz birbirimize destek vererek kilolarımdan kurtulmak istiyorum .Bu arada elimde olmadan spor yaparken dizimi incitmiş bulunmaktayım yaklaşık 10 gündür spora dair hiç birşey yapamamakla birlikte günlük aktivitelerim de aksamış durumda yediklerime dikkat etmemek te cabası .Ve doğumdan bu yana regl olmadım bununda kilo verememde etkisi var mı bilmiyorum.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?