80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SElamün Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere hayırlı olarak tez zamanda nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnnn

Bugün çok şükür cumaya nazaran eski gördüm tartıda ama acıkcası beklediğim kadarı değil tabi bir yandan regl olduğumuda göz önünde bulundurursam gayet memnun olmam lazım

Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 94.5 kg
Bu hafta; 93.9 kg
Giden; 0.6 kg

Yüzde; 0.634 %

Toplam giden; 30.6 kg

Umarım herkes çok güzel rakamlar görür tartıda

ekmek pek damak tadımıza göre değil malum ama peynir ot baharat falan ekliyorum işte uydurup uydurup yenilebilir hale getirmeye calışıyorum. limon aromalı kekler fena olmuyo :))
Çörek otuna başlıyorsun demek haydı bakalım şifa olsun canım mutlaka faydası olur... yeter ki aç karna içelim :))

azmine hayranım valla bravo :)) inşallah ben de motivasyonumu yitirmem senin gibi azimle devam ederim :)

Hayirli gunler kizlarrr. Nasil gidiyor zayiflamalar bakalim. Bugun nisasta gunum ve suan ogle corbami iciyorum mercimek corbasi yaptim ohh sicacikk regl olmak üzereyim beklemedeyim sukur kilomda fazla bi g el git yok olursam daha rahatlicam. Ama burasi cok bos kalmis nerdesiniz kizlarr. Hadi durmak yok yazin

merhabalar herkese...kimseciklerden ses çıkmamış hepimiz yoğun bir haftasonu geçirdik galiba...ben çok yoğundum valla :) hem ctesi hem pazar akşamı yemeğe misafirim vardı çoluk çocuklu 12-10 kişilik gruplar.... denk gledi üstüste..misafiri severim gelen gidenle güzel oluyo şenleniyo evler ..ama pazar günü veli toplantısı vardı okula gittim sabah...ev altüst önceki geceden çocuklar ortalığı birbirine katmış :) allahtan ben gelene kadar eşim ortalığı süpürmüş toparlamış bulaşık mak boşaltmış yerleştirmiş herşeyi.. ben gelince de akşama hazırlık yaptık halletik çok şükür.... gülerek ağırladık gülerek uğurladık misafirlerimizi...ortalığı toparladık yattık...ama sabah ne zor kalktım bir bilseniz bacaklar zonk zonk...varisler coşmuş.... çok şükür ki bugün az dersim vardı öğleden sonra gelip bildiğiniz serildim yahu :) yattım uyudum bikaç saat.. anca kendime geldim :))
akşama dünden kalan tavuk ve salata varrrr yemek yapma gücüm kalmamış yarına Allah kerim :)
Herkese güzel bir hafta olsun sağlıklı huzurlu mutlu ve tabii ki bol bol eksili bir hafta olsun bakalım...duraklamalar kırılsın kilolar aksın gitsin :))
sevgiyle...

Hayirli geceler kizlarr. Bugun karbonhidrat gunumdu costum bende accik ucundan kıyısından ve tartildim sabah 79.3 geldim 300 gr gitmis ama olsun musyahak bana cook kaciriyorum yinede guzel vermisim yarin meyve gunum olmazsa toparlamak icin kendimi ardindan bi sivi gunu yapacam bu ne boyle ya iyice uctum ben

Merhabalar herkese bugun bir konu acmistim zayiflama urunu hakkinda ondan vazgectim ve bir uyenin tavsiyesiyle buraya geldim insallah basarili olurum. Ben 18 yasindayim 80 kiloyum boyumda 168. Su aralar yediklerime dikkat ediyorum ama 1 kilo bile veremedim metabolizmamda yavas sanirim sizden tavsiyeler bekliyorum teskkurler :)

Evet cnm o uye ben oluyorum. Birlik ve beraberlikle zayiflamak icin aramiza hosgeldin. Burda genellikle doksan gun diyeti yapiyoruz. Her istegini yiyorsun ama belli gunleri var. Ve hiic skilmiyorsun emin ol. Ben bir aydor yapiyorum alti kilo verdiim. Yeterki mantigini kavra gerisi geliyor. Bak mesela yarin benim protein günüm zaten diyette proteinle basliyor yarin baslayabilirsin Miseyi

Azimle herşey olur yeter ki isteyin :) Hepimiz bir sistem takip ediyoruz , herkes kendine uygun yapabileceği diyeti seciyor,mantığınıza uysun içinize sinsin, mümkün olduğunca kaçamaksız diyetinize devam edin gerisi geliyor demeyim gidiyorrrrrr :)bol şans diliyorum bol bol eksiler diliyorum :))

Selamın aleyküm Kizlarrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Maalesef benim takoz bozulduğu icin kaç gündür ancak kendi takimima yazmaya fırsat oluyordu cepten zor oluyor diye ama aklim buralarda da kalinca az zorlanayim ne olacak dedim :)

Umarım herkes iyidir ve cumaya cok güzel rakamlar görürüz

Herkese hayırlı akşamlar

Gezinti oynakbasi geldiiii :)
Öğleden sonra kizi aldiktan sonra Annemle kardeşime geçtik okuldan kukla istemişlerdi kizkardesim de o konuda beceriksiz olunca piyango bana çarptı :) coraptan 3 tane kukla yaptim ( benim kuzumada yaptim )
Aksam üzere de Annemle pazarı talan ettim ve baya bir yürüdüm
Eve g3ldigimde yatsi okunuyordu hemen onuda yorgunluğu bahane etmeden kildim ve şükür şu anda çok yorgun ama rahatim :)

merhabalar herkese..ben uyanalı çok oldu ama günaydın diyelim günümüz gönlümüz aydın olsunnnnn :))
kızlar bugün tartıda 77.5 gördüm çok şükür...haftalardır takıldı 78 78.3 78.6 deli olmuştum... 90dan sonra bu rakamlar nasıl mutlu ediyor insanı anlatamam :)))

Bugün dersim öğleden sonra birazdan hazırlanıp okula gideceğim,şimdilik çıkıyorum...

Bu arada hacamat yaptırdım dün akşam,değişik bir tecrübe oldu,inşallah şifa buluruz bakalım...
Herkese güzel bir gün olsun efendim, booooooooool eksiler diliyorum :))

Öncelikle tüm diyet kardeşlerine iyi geceler diliyorum.Ben de yaklaşık 1 aydır bu sitedeyim , Allah bağışlarsa 8 aylık bir bebeğim var .şu an 89 kiloyum ve 1 aydır ancak 2,5 kilo verebildim.Malum doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum grubunuzu inceledim bu nedenle de sizler de uygun görürseniz birbirimize destek vererek kilolarımdan kurtulmak istiyorum .Bu arada elimde olmadan spor yaparken dizimi incitmiş bulunmaktayım yaklaşık 10 gündür spora dair hiç birşey yapamamakla birlikte günlük aktivitelerim de aksamış durumda yediklerime dikkat etmemek te cabası .Ve doğumdan bu yana regl olmadım bununda kilo verememde etkisi var mı bilmiyorum.:

Herkese hayırlı sabahlar

Umarım haftasonu da az kalorili ve kacamaksiz geçer benim için çok güzel bir gün olacak

Esim nereden estiyse dun buyuk kizi okuldan alirken bu gece icin Anannede yatiya kalmaya ikna etmis Bas basa bir gece gecirelim istemis
Bir aksilik olmazsa gunduz abla kardes sinemaya girecekler bizde o ara oturup onlar cikana kadar kahve iceriz
sonrasinda ailecek yemek yer kizlarida anneme birakir gecede biz sinemaya gideriz dedi esim
adancagizdan beklenmeyen hareketlerama inanilmaz hosuma gitti sonucta ilk kez benim soylememe gerek kalmadan birseyler planladi

Insallah bende haftasonunu kacamaksiz atlatip pazartesiyede cumadan daha az gorurum yine tartida
sabah dune nazaram daha az ciktim tartida

Bu arada dün bildirim yapmayi unuttum buraya;

Başlangıç kilosu; 124.5
Gecen hafta; 93.9
bu hafta: 92.7
Giden; 1.2 kg
toplam giden; 31.8 kg

bu sabah hatta 92.5i gördüm ama bakalim haftaya cuma ne göreceğim

Canim aramiza hosgeldin
Rabbim evladini anali babali buyutsun...Aminnnn

ben bu ara bilgisayarim bozuldugu icin eskisi gibi sik sik giremiyoeum buraya zor oluyor cepten diye ama her gun bakmaya calisiyorum
Umarim sende en kisa zamanda kilolarindan kurtulursun canim ama 8 aydir hala regl olmadiysan kesinlikle ilk firsatta kadindogumcuna danis hatta ayrintili bir hormon tahlili yaptir
Sonucta duzensizlik de kilo vermeye engel olduguna gore hic olmamak da sikinti yaratabilir

Herkese merhaba ben bu hafta baslamistim diyete ve 2 kilo vermisim haftaya da 2 kilo vermeyi hedefliyorum. Kesinlikle saglikli beslenerek her sey oluyormus sadece 2 parca cikolata yedim kacamagim bu oldu. Okuldan dönerken artik 3 durak once inip yuruyorum her gun yapmiyodum ama artik her gun yapicagm. Umarin herkes ideal kilosuna ulasir. :)

Merhaba, 4 gündür herbalife kullanıyorum doksandan seksenyedi üçyüze indim. Hergünümü ve tariflerimi yazıyorum merak edenlere . blogspot. com. tr

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar.bende yarın diyete başlayacağım inşallah.kızım 1.5 yaşnda emziriyorum ama yinede diyet yapıcam.kilomu sabah bildiririm beni de aranıza alırsanız çok sevnirim :)

Selamlar arkadaşlar. Ben de aranıza katılmak istiyorum ama topik çok sessiz geldi. Kilo verenler bıraktı yada daha zayıf gruplara mı geçti. Birileri varsa beraber devam edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…