Selam kizlar bende bu gruba girmek istiyorum kilom 86 yaza kadar 15 kilo vermem lazim birbirimize destek olarak basarabiliriz bu kez cok umutluyum oynakbasi34 cok gecmis olsun
Çok çok geçmiş olsun hem çok üzüldüm hemde sevimdim şanslısınız ki erken fearkedilmis ve şuan sağlığına kavuşmuş zor günler geçirmişim belli ama önemli olan şuan sağlıklı bir şekilde yanınızdaSelamın aleyküm Kizlarrrr
Şükür kavusturana ♥
Rabbime şükürler olsun ki pazartesi akşamı geç saatlerde de olsa eve donebildik 10 gün hastanede kaldıktan sonra
Eşim resmen beyin felci geçirmiş görme kaybi yaşamıştı hastaneye giderken ve o yuzden tramvaya bağlı doku yirtilmasi olmuş beyinde o yüzden doktorlar salmamis bizi şükür iyileşme başlamış da oylelikle taburcu olabildik
Geldigimizden beri okadar çok yoğunluk vardi ki bir türlü buraya ugrayamadim ama şükür eşimde hiç bir arıza kalmadı.
Kac gündür hem temizlikle hemde geçmiş olsun ziyaretleriyle bogustum sanırım bu haftasonu da gelenler olur sonrada rahat olurum
Bu arada hastanede kalirken tek güzel olan şey oda arkadasimizdi :) inanılmaz güzel anlastik sanki 40 yildir tanisiyormusuz gibi ♥ çok güzel bir dostluk kurduk hatta bugün öğlende onları ziyarete gidicegiz o abinin durumu esimden bir tik daha kötüydü ama şükür ondada birsey kalmadi erken müdahale edildigi için
Rabbim kimseyi hastalıkla sinamasin. ...Aminnn
Bu arada herkese hayırlı cumalar Rabbim gonlunuzden gecenlerin hepsini hayirli olarak nasip eder en kisa zamanda inşallah ♥♥♥♥♥
Çok gecmıs olsunSelamın aleyküm Kizlarrrr
Şükür kavusturana ♥
Rabbime şükürler olsun ki pazartesi akşamı geç saatlerde de olsa eve donebildik 10 gün hastanede kaldıktan sonra
Eşim resmen beyin felci geçirmiş görme kaybi yaşamıştı hastaneye giderken ve o yuzden tramvaya bağlı doku yirtilmasi olmuş beyinde o yüzden doktorlar salmamis bizi şükür iyileşme başlamış da oylelikle taburcu olabildik
Geldigimizden beri okadar çok yoğunluk vardi ki bir türlü buraya ugrayamadim ama şükür eşimde hiç bir arıza kalmadı.
Kac gündür hem temizlikle hemde geçmiş olsun ziyaretleriyle bogustum sanırım bu haftasonu da gelenler olur sonrada rahat olurum
Bu arada hastanede kalirken tek güzel olan şey oda arkadasimizdi :) inanılmaz güzel anlastik sanki 40 yildir tanisiyormusuz gibi ♥ çok güzel bir dostluk kurduk hatta bugün öğlende onları ziyarete gidicegiz o abinin durumu esimden bir tik daha kötüydü ama şükür ondada birsey kalmadi erken müdahale edildigi için
Bu arada herkese hayırlı cumalar Rabbim gonlunuzden gecenlerin hepsini hayirli olarak nasip eder en kisa zamanda inşallah ♥♥♥♥♥
Selamın aleyküm Kizlarrrr
Şükür kavusturana ♥
Çok gecmıs olsun
bızde hastanedeydık gecen hafta :/ babam kalp krizi gecırdı
çok sukur ıkıncıyı de stendle atlattı ..
yeme ıcme yerınde gobek bı dunya seker ve kalp var.. hala sıgara ıcıyor..
vucud ne yapsın kızdım artık sen ye ye sıgarayıda paket paket ıc hepımızı rezıl et dıye
bakalım bıraktım dedı dıkkat edıyor bırazcık yemeklerede...
gecen kalp krızındede 1 hafta dıyet yapmıs sıgara ıcmemıs bızede cok ıyı davranmıstı
rabbım saglık sıhhat versın herkese..
hastahanede esını yogunbakım kapısında 21 gundur bekleyen yaslı bı dede cok etkıledı benıde nasıl gozlerı dolu doluydu aglamıyordu konusmuyordu ama yuregımı erıttı resmen.. bırbırını cok sevenler olumsuz olsa keske
Sizede cok buyuk gecmis olsin canimRabbim bir daha yasatmasin
Maalesef cok zor bir surec bizim icinesim yasadgi tramvadan dolayi biraz daha asabi oldu anlikda olsa umarim bir kac gune biter cunku cidden bende sabirli sayilmam ozelliklede iyi niyetle yapilan seylere bile ters cevap verilince
bugun esime bile dedim hatta sana psikyatriden de randevu alalim diye ve nasil oldugsa kabul etti sonucta farkindayim bazen ani tepkiler verebiliyorum dedibakalim once bir normal noroliji bolumu kontrolune gidelim de sonra onuda hallederiz
valla gecen sefer korkmustu bıze yıne bagırıp cagırıp ters davrandıgı bı donem gecırmıstı kalp krızını hastaneye gıttıgımızde duygusal yumusak bısı bulduk 1 hafta felan da oyle devam ettı dusuncelı fln sasırmıstık hatta takılmıstık ara sıra senı rıca edıp bır gece yogun bakımda agırlayalım ıyı oldu boyle dıye ama bu defa hıc bısı degısmedı
sanırım bu krız olayına da alıstı korkmuyor artık.. olum korkusu ınsanı merhamete dusunceye sevkedıyor.. ıyı kı ölum var dunyada dusunsene o varken bıle dunya merhametsız dolu..
Slm bende 85 kg cook kotu bir his son bir ayda 5 kilo aldim. Napiyosunuz burda yediklerinizimi yaziyosunuz . Ben bie kac gundur elma diyet var onu baslamayi dusunuyom
Ben de 80 kg olarak bu topikteyim artik hoşbuldum
Allah şifa versin şu an nasil eşiniz durumu düzeldimi?sende hosgeldin
Maalesef b7 ara benim evde her şey üst üste gelince ugramak sıkıntı oluyor ama yılbaşı ertesi kesinlikle cok daha motive olmus bir şekilde sahalara dönüyorum :)
Bende 124.5 kgdan 92.7 kadar dusmustum ama maalesef 1 aydır okadar cok sey yasadim ki yine 100 gördüm tartidaesim beyin felci geçirdi 10 gün hastanede yattik eve dönünce 10 gün daha yatti tabi ben hastane odemini atamadan üstüne hem grip hemde regl oldum tamgrip gecti derken boynum tuttuldu 2 ggündür de ondan kalip gibiyim bu yil bana pek yaramadı inşallah yeni yil daha güzel geçer
Allah şifa versin şu an nasil eşiniz durumu düzeldimi?
Cecom gecmis olsun rabbim bir daha yasatmasin.Bu arada ciddi kilo vermissin tebrik ediyorum.Hala Karatay a mi devam ediyorsun cok opuyorumÇok şükür şu anda hiç bir hasar yoktabi o korku yetti bize birde yaşadığı durum yüzünden baya bir sinirleri yiprandi ama ufak ufak oda geçiyor Allahın izniyle
Rabbim kimseye yasatmasin. ..Aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?