hedefin kac canımMrb lar bn de aranza yeni katldim 81 kiloyum ve azimliyim bu defa basaracm. 24 yasndym sizinle motive plup zayiflamak ostiorummmmmm
hadi senle topıgı canlandıralım :)merabalar bende 5 aydir 85 kilomla kaldığım için 85 kilomla kervana katılıyorum.:)
ilk hedef 80 kilo ( 25 ocaka kadar)
marta kadar 70 kilo olmak..
evet çalışıyorum memurum. sürekli masabaşinda oturunca insan bi kilo aliyo ya. söle bir gezineyim dedim iyimiş valla:)hadi senle topıgı canlandıralım :)
bende 86 ıdım yıne rekor bı kılo verdım kendı tarıhımce82 yim suan :)
hayatım boyunca en fazla verebıldıgım kılo 3-4 olmustudayıne 4 gıttı rekoru kırdım dıyorum
calısıyormusun okuyormusun ev hanımımısın ?
Evlilik çok güzel bisey 1.5 senelik evliyim yasim 27 ama 89 luyum. İnsan birbirinin sevdikten sora herşey olur.Ben de öğretmenım atama beklıyorum ozel sektorde calısıyordum 1 bucuk ay oldu ısı bıraktım. subat ataması nereye cıkacak korkuyorumda gıdememek de kaygılandırıyor bılmıyorum hayırla sonuclanır ınsallah...
sen bebiş beklıyorsun ben atama :) ıkısı de hayırlarıyla gelsın o halde :)
ben daha bekarım 27 yasındayım :) evlılık dusuncesı zor gelmeye basladı guvenmek vs.. :/ korkuyorum bıraz.. gelen teklıflere dusunmedıgımı soyluyorum ama yaslanınca yalnız kalmaktan da korkuyorum..
aslında kılo verılınce bır cok hastalık gerılıyor tansyon polıkıstık ve hamıle kalamama vs hepsınde eger hasta kılolıysa kılo ver dıyor dr hemen :) bazen kılo verınce kendılıgınden gecıyor sorunlar sıkayetler..
bugun 81 olmusum 1 ay oldu galıba bugunlerde ama 15 gun dıkkat ettıysem 15 gunde hıc umursamayıp pes edıp cıps cıkolata yedım yemeseymısım keske belkı daha cok gıderdı :/ gıtttıgını gorunce pısman oldum..
dıkkkat ettıgım 2 hafta yürüyüste yaptım haftada 3 4 gun 45 dk yuruyus 45 dk fıtness parklarda olan malzemelerle.
nıye bıraktıysam bı ara hava cok sogudu yagmur kar derken bıraktım herhalde..
aslında bı 10 kılo daha versem super ötesı olacak mutlu olurum
hayvanları cok sevıyorum.sokak hayvanlarıyla ılgılenıyorum :)
bı ara at bındım 1 yıl kadar duzenlı antremanlarla (haftada 3 gün ) haftanın kalan 2 gunu de halkoyunu oynuyordum o donem hıc kılo vermemıstım ama mukemmel sıkılasmıstım 82 kıloydum ama su halımden zayıf görünüyordum keske o yıl dıkkat edıp 5-10 kılo verseymısım dıyorum sıkılasmısken ne hos gorunurdum..
kendime ödül koydum : 70 kiloyu gördüğüm gün tekrar at bınmeye baslayacagım.. :)
biraz masraflı bı spor oldu bıraktın atanmıs da olursam yuk olmaz kendım ıcın bısıler yapmıs olurum :)
böyle ıste :)
Once küçük bir hedef koy sonra uygula. Ekmek yok bol bol su olsun 4 şeyden uzak durcaksinBen de öğretmenım atama beklıyorum ozel sektorde calısıyordum 1 bucuk ay oldu ısı bıraktım. subat ataması nereye cıkacak korkuyorumda gıdememek de kaygılandırıyor bılmıyorum hayırla sonuclanır ınsallah...
sen bebiş beklıyorsun ben atama :) ıkısı de hayırlarıyla gelsın o halde :)
ben daha bekarım 27 yasındayım :) evlılık dusuncesı zor gelmeye basladı guvenmek vs.. :/ korkuyorum bıraz.. gelen teklıflere dusunmedıgımı soyluyorum ama yaslanınca yalnız kalmaktan da korkuyorum..
aslında kılo verılınce bır cok hastalık gerılıyor tansyon polıkıstık ve hamıle kalamama vs hepsınde eger hasta kılolıysa kılo ver dıyor dr hemen :) bazen kılo verınce kendılıgınden gecıyor sorunlar sıkayetler..
bugun 81 olmusum 1 ay oldu galıba bugunlerde ama 15 gun dıkkat ettıysem 15 gunde hıc umursamayıp pes edıp cıps cıkolata yedım yemeseymısım keske belkı daha cok gıderdı :/ gıtttıgını gorunce pısman oldum..
dıkkkat ettıgım 2 hafta yürüyüste yaptım haftada 3 4 gun 45 dk yuruyus 45 dk fıtness parklarda olan malzemelerle.
nıye bıraktıysam bı ara hava cok sogudu yagmur kar derken bıraktım herhalde..
aslında bı 10 kılo daha versem super ötesı olacak mutlu olurum
hayvanları cok sevıyorum.sokak hayvanlarıyla ılgılenıyorum :)
bı ara at bındım 1 yıl kadar duzenlı antremanlarla (haftada 3 gün ) haftanın kalan 2 gunu de halkoyunu oynuyordum o donem hıc kılo vermemıstım ama mukemmel sıkılasmıstım 82 kıloydum ama su halımden zayıf görünüyordum keske o yıl dıkkat edıp 5-10 kılo verseymısım dıyorum sıkılasmısken ne hos gorunurdum..
kendime ödül koydum : 70 kiloyu gördüğüm gün tekrar at bınmeye baslayacagım.. :)
biraz masraflı bı spor oldu bıraktın atanmıs da olursam yuk olmaz kendım ıcın bısıler yapmıs olurum :)
böyle ıste :)
evet sekerı baya azalttım da pes ettımmı hemen bıtter cıkolataya kosuyorum 2 3 kareOnce küçük bir hedef koy sonra uygula. Ekmek yok bol bol su olsun 4 şeyden uzak durcaksin
Tuz seker yağ un
Onlardan uzak durduğunda rahatça verirsin inşallah benim küçük hedefim cumaya kadar 84.5 dun 86.1 gördüm.gecersem yine küçük hedef olusturacagim
rokanni etkisini gördüm bi haftadir hergün yiyorum sanrim zayıflatiyor yeşillik ama biraz acili.. öğlenleri roka salatasi yiycem. limonlu. dün açim fakat yemege saldirmadim zor tuttum kendimi... bi günlük aç kalarak bu sabah 84,2 görmeni gururu yaşiyorum. lesileyle dans ettim zıpladim. eşim de bana destek veriyo zayıflamama yardimci oluyor. :) her akşam bol bol hareket ediyorum dans ediyorum. dansli müzikleri açiyorum süper oluyor:)evet sekerı baya azalttım da pes ettımmı hemen bıtter cıkolataya kosuyorum 2 3 kare
cayı bıraktım sekersız ıcemedıgım ıcın. yesıl cayı sekersız ıcebıldıgımden onu ıcıyorum :)
oda etkı edıyordur..
ekmeği sıfıra ındıremıyorum ama azalttım..
ben ekmegi azaltım az yiyorum hatta hiç yemiyorum pidelerde vardi yemedim.evet sekerı baya azalttım da pes ettımmı hemen bıtter cıkolataya kosuyorum 2 3 kare
cayı bıraktım sekersız ıcemedıgım ıcın. yesıl cayı sekersız ıcebıldıgımden onu ıcıyorum :)
oda etkı edıyordur..
ekmeği sıfıra ındıremıyorum ama azalttım..
dün aksam yemegı yemedıgım halde suan 81.5 gibi olmus 79 kusur hedefım olsun bakalım bıde bunu deneyeyım..ben ekmegi azaltım az yiyorum hatta hiç yemiyorum pidelerde vardi yemedim.
çikolata yemeseniz bol bol evde dans ederek yaparsaniz istediği kiloya ulaşacaksiniz.
şimdi 81 mi dedin küçük bir hedef koy kendine.. 79 olucam haftaya de.. kafani bunu koy 79 olabilmek için herşeyi tutacaksin kendini.
işte böle küçük hedef koy sorasi verince daha motive artar:) ben şimdi 84,2 yi yakalandim. cuma güne kadar 83 olsun dedim. roka salatasi yiyorum çok fayda gördüm:) acili işde peynirli süper olurdu peynir yok evde ya.bundan sora kendime söz verdim her öğlen roka yiyecegim.dün aksam yemegı yemedıgım halde suan 81.5 gibi olmus 79 kusur hedefım olsun bakalım bıde bunu deneyeyım..
bu hafta ıp atlamaya baslamayı dusunuyorum.. bugun yarın baslarım onada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?