Süpersin tekrar tebriklerKızlarrrrrrrr sevincimi sizlerle paylaşmak istedim
Geçen ay bizim takımda ölçülerimizi almıştık
Bu ay çok fazla kiloda eksilme olmayınca ( devamlı artıları ödemleri vermek için uğraşınca ) ölçülerde de pek bir değişiklik olduğunu düşünmemiştim ama gördüklerime inanamadım
................................Geçen ayın 27.sinde.......................................Bu ay
Göğüs............................... 106 cm...................................................105 cm
Bel......................................102 cm....................................................98 cm
Göbek.................................112 cm...................................................108 cm
Basen..................................123 cm...................................................121 cm
İnanılmaz sevindim demekki cidden tartı fark etmesede beden fark ediyormuş
Evdekiler ay ufaldın ufaldın dedikçe bazen acaba len bunlar uyduruyormu beni motive etmek için diye düşünüyordum ama cidden ufalmışım
Teşekür ederim insalah haftaya daha iyi bir rakam gorurumOynakbasi tebrik ediyorum alaca seni de tebrik ediyorum Harikasıniz kızlar bende pazar 90 Liga başlıcam inş çok heyecanlıyım bugün mevlude gidemedim kızım bi iki kez kustu bende korktum orda da küsür diye işime de geldi beni böyle gormelerini istemiyorum yazın burda düğün mevsimi açılıyor ozamana kadar versem çok çok iyi olucak
Ins canım inşallah evet ekledin bugün faceye beni giriyorum yorum bile yazdimbu benim icin baslangic oldu tam umudumu kaybederken hatirladim bu grubu iyiki bakmisim ins haftaya bende eksilerle durum bildirririm kizim biraz usutmus ondan kustu simdi cok sukur iyi
Süpersin tekrar tebrikler
Hayirli geceler kizlarr
Bugun nisasta gunumdu sabah birazcik patates kizartmasi ve bol salatalik yedim yani sabah dedigim oglen sabah bir mandalina mi yedim.aksama dogruda 10 tane falan yaprak sarmasi yedim rahat. Aksamda esimle birazcikcekirdek citledim. Rahat gecirdim sukur bugunude bu sali bu bir aylik diyeti tamamlamis olcam geriye kalicak 60 gun insallah. Artik tamamen alistim cok sşükür insallah bol eksili günler bizi bekliyorrr
Kızının annesi çok teşekkür ederim valla geçen kış 15 kilo verdim doğumdan sonra ama çok aç kaldım görenler bu kadar ac kaliyosun yiyince hemen tekrar alırsın dedi kış almadım ama yazın tatildi annemlere gitmeyi bayramdi hepsini gerisin geri aldım inş bu kış hepsini verip bi daha da almam bu diyetten çok umutluyum inş Rabbimin izniyle beraberce verelim bu kiloları bi daha almamak üzere
Siz hergün tartiliyomusunuz
Hayirli geceler kizlarr
Bugun 29. Günüm olan sivi gunumdu. Aksama kadar hersey normaldi ama akşam oyle bi kacirdim kii utaniyorum valaoff nerden cikti bu iradesizlik. Toparlayin beni kizlar dagilmak uzereyim
Sagol oynakbasi senin bu hicbisey olmamis gibi devam et sözüne bayiliyorum sanirim beni motive eden nadir sozlerden biri. Insallah dahada dikkat edecegim bi aylik emegimi çöpeatmak istemiyorum
Hoşbuldum neler yapıyorsunuz gunluk liste paylaşıyomusunuzAfiyet olsun oynakbasiEvet eademine umudunu kaybetme zaten bizi yildiran bu kacamaklardan sonra amaan diyet bozuldu deyip salivermemiz sonrasinda pismanlik ve kisir döngü ama pes etmek yok bundan bor kac ay sonrasini dusunmek var kilolarin gittigini kumralguzeli aramiza hosgeldin sende bizimle beraber bu diyeti yapabilirsin hem sen ac kalmazsin hemde bebegin tek nokta gunlerini ayarlamak ve uymak umarim hosuna gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?