80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ins canım inşallah evet ekledin bugün faceye beni giriyorum yorum bile yazdim bu benim icin baslangic oldu tam umudumu kaybederken hatirladim bu grubu iyiki bakmisim ins haftaya bende eksilerle durum bildirririm kizim biraz usutmus ondan kustu simdi cok sukur iyi

Süpersin tekrar tebrikler

T
Teşekür ederim insalah haftaya daha iyi bir rakam gorurum

Hayirli geceler kizlarr
Bugun nisasta gunumdu sabah birazcik patates kizartmasi ve bol salatalik yedim yani sabah dedigim oglen sabah bir mandalina mi yedim.aksama dogruda 10 tane falan yaprak sarmasi yedim rahat. Aksamda esimle birazcikcekirdek citledim. Rahat gecirdim sukur bugunude bu sali bu bir aylik diyeti tamamlamis olcam geriye kalicak 60 gun insallah. Artik tamamen alistim cok sşükür insallah bol eksili günler bizi bekliyorrr

E eademine oncelikle hosgeldin cnm.
Hangimizin basina gelmedi ki o kilo almissin, aman bu yasta bu kadar kilo fazla vs. Ama biz once kendimiz sonra sevdiklerimiz sonrada o bizi düşünüyor mus gibi yapip zayifladigimizda catir catir catlayanlara inat verecegiz bu kilolari. Bende oynakbasi sayesinde tanistim bu diyetle emin ol cok kolay ve saglikli benimde tereddutlerim vardi ama karnim doydu kilolarda gitti. Ha ne yapacagim diye dusunme kendine ayri esine ayrida yapma bu diyette secenek o kadar cok ki. Ben hergun yapiyorum kafamda karismiyor. Kafan rahat olsun arkadasim. Bu pazara hazırla kendini

Kızının annesi çok teşekkür ederim valla geçen kış 15 kilo verdim doğumdan sonra ama çok aç kaldım görenler bu kadar ac kaliyosun yiyince hemen tekrar alırsın dedi kış almadım ama yazın tatildi annemlere gitmeyi bayramdi hepsini gerisin geri aldım inş bu kış hepsini verip bi daha da almam bu diyetten çok umutluyum inş Rabbimin izniyle beraberce verelim bu kiloları bi daha almamak üzere

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Ve yine haftasonu olmasına rağmen ben karga kahvaltısını etmeden uyandım hatta şu anda keyif kahvemi bile içiyorum Tabiki evdekilerin popişlerinde hala pireler uçuşuyor Bende o arada sizlere bakayım dedim ( gerçi kimseyi bulamayacağımı biliyordum )

Umarım hepimiz için bu haftasonu sıfır kaçamaklı ve az kalorili geçerde pazartesiye çok daha enerjik devam ederiz

Bu arada Yarın malum 90lık diyete başlıyor bazılarımız ( başta ben zaten ) ve öğlende Pazar günün ilk menüsünü seçenekleriyle paylaşacağım arzu eden bize eşlik edebilir yada en azından ne pişireceğim derdi yaşamaz seçeneklerden birini isterse
İnşallah hepimiz bu diyet sayesinde bol bol eksi görürüz

Çok geçmiş olsun inşallah kuzucuk bir daha öyle olmaz

Süpersin tekrar tebrikler

Çok teşekkür ederim inşallah çok daha sıkı ve hafif hallerimizide paylaşmak nasip olacak Allahın izniyle

Süpersin canım inşallah çok daha güzel rakamlarda gördükçe dahada gaza geleceksin

Canım inan seni okadar iyi anlıyorum ki bende senelerce diyet adı altında kendimi aç bıraktım hatta bazen benim yediğimi görenler kız biz yesek yeminle hastanelik olurduk diyorlardı ne oldu 5 kg verdiysem hep çok daha fazlası geri geldi üstelik asabi, mutsuz ve devamlı aç olarak dolanıyor hayattan gram zevk almıyordum hatta tövbe ya Rabbim ama isyanın eşiğine geliyordum benimi buluyor ne günah işledim diye
Şimdi şükür enerjim gün geçtikçe katlanıyor ve bu bütün eve yansıyor
Benim kızlarımda 90 günlük diyete bayılıyorlar sonuçta hep işlerine gelen şeylerde var bu beslenme şeklinde

K kizininannesiii tam olarak 1 ayda ne kadar kilo verdi tam hatırlayamadım ama gelince mutlaka yazar oda
ben 1 ayda aralarda kaçamak yaptığım halde 6 kg verdim üstelik dondurmada yedim çikolatada

Hayirli sabahlarimiz olsun kizlarr.
Sabah 7.30 da bir mandalina yedim. Bugun hava soguk yatiyorum bebisimle Bugun karbonhidrat günüm oglene kekim var, iki dilim yemeyi planlıyorum insallah.
E eademine cnm ac kalarak zayiflamayi unut.kendine eziyetten baska birsey degil cunku. Ve sana tavsiyem sadece 21 gun! Hani diyorlar ya o sure icinde birseye alisiyorssun diye gercekten oyleymis. Ilk baslar kaçmaklarimoldu kii hala oluyor ama daha az. Bu ay ilk ayim oldugu icin sivi gunumden sonra tartilicam bende heycanla bekliyorum

Kızlar Nerelerdesiniz bende başladım bu diyete bugün nişasta günüm sabah meyve öğlen pırasa akşamda pıtasa yedim suan iyiyim yarın olsada tartil sam

Hayirli geceler kizlarr
Bugun 29. Günüm olan sivi gunumdu. Aksama kadar hersey normaldi ama akşam oyle bi kacirdim kii utaniyorum vala off nerden cikti bu iradesizlik. Toparlayin beni kizlar dagilmak uzereyim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Gezenti oynabaşı geldiiiiii

Sabahın 6sında yine güne başladım ve baya yoğun geçti
Kızı anaokuluna yolladıktan sonra koca bir kap patates salatası yaptım ( geceden patatesleri haşlamıştım zaten ) hem eşimin halasına eli boş gitmemek için hemde bana uygun yiyebileceğim birşey olsun diye
SAat 10 gibi Anaokulundan bir arkadaşa kahvaltıya toplandık hatunlarla ve bol bol sohbet edip en son çocukları almaya gittik
Ordan kuzuyu alıp Akraba günü için eşimin halasına geçtim ve daha yeni eve geldik
Yine her zamanki gibi mutfağı devraldım ve akşamda kızı okuldan alıp geldikten sonra eşimlede halamlarda çay faslını yapıp öyle döndük
İnanılmaz yorulmuşum eve gelip oturunca anladım

Yarın inşallah birşey çıkmaz ( Annem çağırabilirde ama çağırmazsa daha memnun olurum ) da bende hem biraz evimle ilgilenirim hemde biraz dinlenirim

Siz hergün tartiliyomusunuz

Benim bünye dengesiz olduğu için ben kendimi zorunlu hissediyorum tartılma konusunda :) ama inan her gün az da olsa eksiyi görmek çok motive ediyor ( arada artı görürsemde ona göre o gün daha dikkatli davranıyorum ve bir sonraki gün o artı yok olmuş oluyor çoğu zaman )

Hayirli geceler kizlarr
Bugun 29. Günüm olan sivi gunumdu. Aksama kadar hersey normaldi ama akşam oyle bi kacirdim kii utaniyorum vala off nerden cikti bu iradesizlik. Toparlayin beni kizlar dagilmak uzereyim

Ümitsizliğe kapılmak yok canım bak akşama kadar gayet güzel gitmişsin işte ve eminim yarın artı görsende ( ki yinede tartıl ki karşılığını nekadar artı olarak gördüğünü bil ve bir daha kaçamak yaptığında aklına gelip engel olsun o rakam ) kesinlikle hiç birşey yokmuş gibi devam et eminim artı görmeyeceksin ama olurda artı olursa artık bir iki günde onu atmaya uğraşırsın mecbur

Sagol oynakbasi senin bu hicbisey olmamis gibi devam et sözüne bayiliyorum sanirim beni motive eden nadir sozlerden biri. Insallah dahada dikkat edecegim bi aylik emegimi çöpeatmak istemiyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Umarım bugünde hepimiz için çok güzel ve kaçamaksız geçer
Bugün evde oturup dinlenirim diye düşünürken yine kardeşim aradı ille gel Anneme kahve içmeye gidelim diye ulen reglden dolayı ağrım var dedim ama olsun bir kahve içeriz sonra evine dönersin dedi Neyse artık mecbur gidiceğim yine çok fazla oturmadan dönerimde işlerimi yaparım sonuçta Cumartesiye misafirim var ve regl halinde ancak yapabilirim işlerimide yavaş yavaş

Bu arada şükür bugünde az da olsa eksi gördüm regl olmama rağmen
Cumaya kadar çok daha güzel rakamlar göreceğime eminim

Sagol oynakbasi senin bu hicbisey olmamis gibi devam et sözüne bayiliyorum sanirim beni motive eden nadir sozlerden biri. Insallah dahada dikkat edecegim bi aylik emegimi çöpeatmak istemiyorum

Aynen öyle canım sonuçta okadar emek veriyoruz bir ufacık kaçamak mı bizi dibe çekecek
Benimde bugün Karbonhidrat günüm en sevdiğim
Aslında domatesli makarna yapacaktım ama kızkardeşim geçenlerde kısır diye tutturunca hadi Anneme nasılsa gidiceğiz bari hep birlikte yapar yeriz dedik
Şükür regl başladığı halde eksi gördüm az da olsa ve cumaya inşallah güzel rakamları görüp 8li rakamlara bir adım daha yaklaşacağım

Evet kızıninannesi sen beni bu diyete ikna ettin oynakbasiyla allah sizden razi olsun tam umudumu kaybetmisken pes etme yok 29 gün dayandin aynen bişe olmamış gibi devam
benimde bugün karbonhidrat günüm öğle makarna akşamda tatlı bişeyler yiyim diyorum ama ne yesem ona kadar veremedim

Slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 1.5 ay once dogum yaptım 30 kilo aldım hamileyken 20 gitti 10 kaldı suan 85 kiloyum hedefim 65 kilo ve altı

Afiyet olsun oynakbasi Evet eademine umudunu kaybetme zaten bizi yildiran bu kacamaklardan sonra amaan diyet bozuldu deyip salivermemiz sonrasinda pismanlik ve kisir döngü ama pes etmek yok bundan bor kac ay sonrasini dusunmek var kilolarin gittigini kumralguzeli aramiza hosgeldin sende bizimle beraber bu diyeti yapabilirsin hem sen ac kalmazsin hemde bebegin tek nokta gunlerini ayarlamak ve uymak umarim hosuna gider

Hoşbuldum neler yapıyorsunuz gunluk liste paylaşıyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…