80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nette dolaşiyordum zayıflama serüvenleri..
çörekotuya denemeyi düşünüyorum.
yemekten yarim saat önce yiyecegim. bi çay kaşığıyla
annemden biliyorum oda denemişti kilo vermişti..
yemekten sora bişey yememeye planlıyorum.

çorek otu bagısıklıgı da cok olumlu etkılıyor..
bende kerevızı hıc sevmezdım mor havuc ve kerevızı rendeleyıp sarımsaklı yogurt katınca cok guzel oluyor yemek yerıne yıyebılıyorum artık onu :)

evet bende onu çok seviyorum . trup havuç kereviz yogurtla karışımı ohh 10 nurmara:)

dün akşam 83,7 gördüm sabah 84,1 oda iyi dedim pes etmedim. roka hızla zayıflatıığnı farkına vardim. sabahlari bi kalkabilsem ya hiç kalkamiyorum. poça yiyorum hiç yemesem çok iyi olucak kendime kızıyorum..
dün akşam sebze yemegi roka yedim. bi küçük ekmek.
bu akşama mercimek çorbasi yapacagim. bide roka salatasi ekliycem.
markete çikmadim kahvatılık bişeyde hiç kalmadi. penirli roka yapcam öğlenleri ama peynirde yok.
çok kar var.. bu ay sonu 80 kiloya ulaşacagima inaniyorum. küçük bir hedef koydum.

botlarını gıy hava almıs olursun yuruyerek gıdebılecegın en yakın yere gıt elıne agırlık yapmayacak peynır ve yesıllgını al gel bence :)) harekette olmus olur :)
bı arkadasım sabah peynır yumurta oglen salata aksam corba ıle bır kac ayda ıncecık kalmıstı ama fıtnese gıdıyordu 5 gun :) ve hıc bozmadı cok dısıplınlıydı o :)

ben ekmegı 1 2 öğün yemesem 3.ögün kıtlıktan cıkmıs gıbı hıssedıp yıyorum doya doya o yuzden az az 1 2 dılım gıbı ogunlerde yıyorum sanırım benım en buyuk hainim ekmekmiş azaltmam bıle ettkı ettı..

çok üşeniyorum kar var dişariya çikmak :)
ekmegi yemem yada az yerim.. zaten köy ekmegi yiyorum kaynanamın yaptığı ekmeklerden.. işyerinde
hareket ediyorum squat yapıyorum wc de.. kalça basenlerimi çalıştırıyorum. bakalım ne etki görecegim kilo vermiş igib hissedemiyorum. ayran ve roka yedim öğlen roka acılı olduğu için yanina aytan çok iyi oluyor:)

ısyerıne rokanımı götürüyorsun :) ben nedense dıkkat etsem bıle ısyerınde oldugum zamanlarda ozel bısı goturup farkedılmesınden rahatsız oluyordum..
kılonun getırdıgı bı cekınce galıba bu da ..
tek basıma yemek de yemek ıstemem mesela dısarda

10 gibi kahvaltıyaptım
4 gıbıde yemek yedım
üzerine bırde butun evı temızledım suan resmen açım !
ama yemeden uyuyacagım hatta mandalıne elımı attım sonra aklıma leptın geldı hazır sanlgılanmıs leptınımı bozmım dıye onuda bıraktım unutup uyumaya calısacagım :)

İşyerinde oglenleri kimse olmuyor yeşillik çok faydali. Bugün Sinavim vardi gittim geldim yarim saat. Toplam bi saat yani sut içecem simdi :)

Kucuk hedef 79 demistik kudlsurleriyle kabul ediyorum pazartesine kadar insallah 79 olur :)
Sinavinds basarilar :) ne okuyorsun
İnşallah pazartesi 79 olur küçük hedef bir motive eder demi :) bende su an 83.7 oldum pazartesi 82 yi görürüm inşallah aof kamu yönetim 3. Siniftayim

İnşallah pazartesi 79 olur küçük hedef bir motive eder demi :) bende su an 83.7 oldum pazartesi 82 yi görürüm inşallah aof kamu yönetim 3. Siniftayim

insallah :)
bende hem egıtım fakultesı hem acıkogretım veterıner teknıkerlıgı okudum :) acıkogretım keyıflıydı lısas tamamlama hakkı verılmıstı bu yıl onumuzdekı yıl da verrlerse tamamlayı dusunuyorum :)

Bitiremedim çok zordu sinavlarda hem de karlu gün hic gidesim yoktu mecbur yarinda var

Kızlar benide aranıza alın. Şuanda 81.5 kiloyum bugün diyetimin ilk günüydü sürekli başlayıp bırakıyordum diyeti evlendikten sonra 30 kilo aldım inşallah verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…