hyr sade roka limon. roka zaten aci gibisadece acı ve lımon mu eklıyorsun ? rokaya ?
çorek otu bagısıklıgı da cok olumlu etkılıyor..nette dolaşiyordum zayıflama serüvenleri..
çörekotuya denemeyi düşünüyorum.
yemekten yarim saat önce yiyecegim. bi çay kaşığıyla
annemden biliyorum oda denemişti kilo vermişti..
yemekten sora bişey yememeye planlıyorum.
evet bende onu çok seviyorum . trup havuç kereviz yogurtla karışımı ohh 10 nurmara:)çorek otu bagısıklıgı da cok olumlu etkılıyor..
bende kerevızı hıc sevmezdım mor havuc ve kerevızı rendeleyıp sarımsaklı yogurt katınca cok guzel oluyor yemek yerıne yıyebılıyorum artık onu :)
botlarını gıy hava almıs olursun yuruyerek gıdebılecegın en yakın yere gıt elıne agırlık yapmayacak peynır ve yesıllgını al gel bence :)) harekette olmus olur :)dün akşam 83,7 gördüm sabah 84,1 oda iyi dedim pes etmedim. roka hızla zayıflatıığnı farkına vardim. sabahlari bi kalkabilsem ya hiç kalkamiyorum. poça yiyorum hiç yemesem çok iyi olucak kendime kızıyorum..
dün akşam sebze yemegi roka yedim. bi küçük ekmek.
bu akşama mercimek çorbasi yapacagim. bide roka salatasi ekliycem.
markete çikmadim kahvatılık bişeyde hiç kalmadi. penirli roka yapcam öğlenleri ama peynirde yok.
çok kar var.. bu ay sonu 80 kiloya ulaşacagima inaniyorum. küçük bir hedef koydum.
çok üşeniyorum kar var dişariya çikmak :)botlarını gıy hava almıs olursun yuruyerek gıdebılecegın en yakın yere gıt elıne agırlık yapmayacak peynır ve yesıllgını al gel bence :)) harekette olmus olur :)
bı arkadasım sabah peynır yumurta oglen salata aksam corba ıle bır kac ayda ıncecık kalmıstı ama fıtnese gıdıyordu 5 gun :) ve hıc bozmadı cok dısıplınlıydı o :)
ben ekmegı 1 2 öğün yemesem 3.ögün kıtlıktan cıkmıs gıbı hıssedıp yıyorum doya doya o yuzden az az 1 2 dılım gıbı ogunlerde yıyorum sanırım benım en buyuk hainim ekmekmiş azaltmam bıle ettkı ettı..
İşyerinde oglenleri kimse olmuyor yeşillik çok faydali. Bugün Sinavim vardi gittim geldim yarim saat. Toplam bi saat yani sut içecem simdi :)ısyerıne rokanımı götürüyorsun :) ben nedense dıkkat etsem bıle ısyerınde oldugum zamanlarda ozel bısı goturup farkedılmesınden rahatsız oluyordum..
kılonun getırdıgı bı cekınce galıba bu da ..
tek basıma yemek de yemek ıstemem mesela dısarda
Tebriklerrr devam et böle:)
Kucuk hedef 79 demistik kudlsurleriyle kabul ediyorum pazartesine kadar insallah 79 olur :)Tebriklerrr devam et böle:)
İnşallah pazartesi 79 olur küçük hedef bir motive eder demi :) bende su an 83.7 oldum pazartesi 82 yi görürüm inşallahKucuk hedef 79 demistik kudlsurleriyle kabul ediyorum pazartesine kadar insallah 79 olur :)
Sinavinds basarilar :) ne okuyorsun
İnşallah pazartesi 79 olur küçük hedef bir motive eder demi :) bende su an 83.7 oldum pazartesi 82 yi görürüm inşallahaof kamu yönetim 3. Siniftayim
Bitiremedim çok zordu sinavlarda hem de karlu gün hic gidesim yoktu mecbur yarinda varinsallah :)
bende hem egıtım fakultesı hem acıkogretım veterıner teknıkerlıgı okudum :) acıkogretım keyıflıydı lısas tamamlama hakkı verılmıstı bu yıl onumuzdekı yıl da verrlerse tamamlayı dusunuyorum :)
hoşgeldın canım boyun kac ?Kızlar benide aranıza alın. Şuanda 81.5 kiloyum bugün diyetimin ilk günüydü sürekli başlayıp bırakıyordum diyeti evlendikten sonra 30 kilo aldım inşallah verebilirim
boyum 1.59hoşgeldın canım boyun kac ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?