80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende 30 kılo verırsen kılonun cok dusecegını dusunmustumde sanırım ıdeal..

bende baslayıp bırakanlardandım son 1.bucuk aydır saglıklı beslenmeyı bozsam da bırakmadım ertesı gun devam ettım 2 gun sonra devam ettım normalde amaaan bozuldu dıyıp aylarca dıkkat etmezdım.

kılolarımız yakın suan bende 80 kg ım 6 kılo vermıs halım bu :/ boyum da 1.67

calısıyormusun ?

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba bende bugün başladım diyete.80 kiloyum evlendiğimde 63 tüm 5 aylık evliyim abur cubur ve şekere cok yüklendim birde dışarda yemek cok yedim.sabah ve öğle öğününde k-flakes yedim kırmızı meyveli akşam yemeginde 4 köfte yedim 3 lt su içtim ve ara öğünlerimde limonlu soda içtim. Ne kadar saglıklı bilmem ama en azından alışana kadar 1 hafta gibi bi süre böyle devam etmeyi planlıyorum. Hazirana kadar 55 kilo olmak hedefim. umarım veririm. Hepinize başarılar iradeli olursak eminim istediğimiz kilolara kavuşucaz :)

hadi başlayalim kızlar.
ben haftasonu bozdum diyetimi. fena hemde:/ kaçamaklar yaptım neredeyse...dün annemlerdeydim orda tatlılar börekler derken bitirdim kendimi... sabah 85,0 görmez miyim. çüşş dedim ama.
poça yiyerek geçirirdim bugün şeytanin bacagini kırdım kalktım 6:15 te.
kahvaltı hazirladim çay demledim yumurta peynir zeytin oh...
fitness diye yulafli bişey aldim bide yogurt koydum. işyerinde yiyecem..
işte haftasonu dikkat etmedim ya(

poacalarin uzerine bugunki kahvalti cok iyi olmus sonunda kahvaltilik aldin demek :)

Az once show tv de beslnme uzmani limon ile rokayi tavsiye etti :)

Hosgeldin cnm bnde yeni 80 oldum :)
167 boyum . Umarim 65-70i gorebilirim

şuanda çalışmıyorum iş arıyorum canım 10 aylık bir bebeğim var daha yeni başlıycam ama kilolarımın doğumla hiç ilgisi yok çünkü ben doğum kilomu komple verdim ve sonrasında 10 kilo aldım

yogurt yiyebilirsin.. bi kase yogurt olsun
yeşil elma yiyebilirsin...tarçlin ekebilirsin.:)
bol bol su için..

Slm hanimlar ben yıllar yıllardır üyeyim. İlk üyeliğim birinci kızım doğduktan 5.6 ay sonra oldu çünkü 72 kg dim bi alıp bi verdim sonra 78 kg takılı kaldım ayrıntıları atliyorum karışık gelebilir spora başladım çok değil 2 ay sonra 71 e düştüm ama hamile kaldım bu arada geçen zaman 7 yil sonra gelsin kg lar çok yemedimi çünkü canım almiyordu yinede 89 u gördüm malesef bebisim ikinci kuzum şu an 5 aylik 4.80 kg dogdu suan 81 kg im sadece emziriyorum da sutum anca yetiyor 3litre suya banamisin demem zaten ama yemeği azalınca sutum belirgin şekilde azalıyor vede benim aaaaaciiileeeen zayıflama gerekiyor

Neden mi biraz bergen vari olcak ama sevdiğimi eller aldı olmak üzere bana kendisi söyledi eski seni istiyorum dışarı çok tehlikeli hatun dedi

ALLAH AŞKINA ACİLEN EMZİREN ANNEYİ ZAYİFLATİİİİİN VE SÜTÜYLE KALSİİİİN NOOLUUUR

Neden mi biraz bergen vari olcak ama sevdiğimi eller aldı olmak üzere bana kendisi söyledi eski seni istiyorum dışarı çok tehlikeli hatun dedi

şakayla mı soyledı bunu ? şakaysa bıle rahatsız edıcı
kendın ıcın yap bunu ...
ben bıle bozuldum valla esının tutumuna

Kızlar alıştım diyete daha doğrusu saglıklı beslenmeye bugün aldıgım kalori 1200. Yaktıgım kaloride 400. Soda limon su eksik etmiyorum yanımdan. Youtube da walking at home diye egzersiz video su buldum herkes cok yararını görmüş ona başladım tavsiye ederim. Gerci cogunuz biliyodur belki. Ben yeni yeni saglıklı beslenmeye başladıgım için yinede paylaşmak istedim :)

öle mi dedi eşin sende deseydin bi zayiflayim da napcaksin de. korkutmak için bişey demelisin
bu adam seni herhalini sevmeli.. gerçek aşk her türlü her halini sever. kilolu da zayıf da olsa. demekki kocanin gözü dişardaymiş... onun gözü dişardaysa sende bi zayıfla ki intikami al. bakalım napcak.

Kızlar bugün 5. Günüm hergün 800 kaloriye yakın alıyorum sizce hazirana kadar 55 olmayı başarırmıyım yaa ? Sanki hiç bişey farketmedi tartıya cıkıpta 80 i görmekten korkuyorum motivasyonnn lazım bana

Ben kimseyi kabul etmiyorum buara canım hatta dün emri vakiyle bi arkadaş geldi pizza yediler bi ısırık dahi almadım başarabiliriz bence herşey iradeli olmakta bitiyo
haklısın pek dıkkat etmeden 6 kılo vermenın gafletıne dustum her servısın 4de 1 ini aldım ama yınede demekkı cok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…