80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl 6 kilo verdin ?
hayatımda ılk kez bu kadar verdım dıyeyım sana ustelık cok da sıkı degıldı sureklı bozdum ama eskıden farkım bozunca ertesı gun dıkkat etmeye devam edebıldım eskıden bozdugum gün birdaha nasılsa bozuldu dıye donmezdım.. bır spor egıtmenı arkadasımın yazdıgı sosyal medya mesajından etkılendım dıyetlerın basarısız olması en cok nasılsa bozdum dıyıp pesedıslerden gıbı bısı yazmıstı. 5-6 hafta pek de dıkkat etmeden ıste bı bozup bı dıkkat ederek 2 haftasında duzenlı spor yapmıstım bırde baktım kı yavas yavas vermeye basladım.. ama daha vermem gereken en az 10 kilo var.. kolay olunca herhalde gelen mısafırle azda olsa tatlı borek fln bende aldım aksam yemeklerı yemedıgım halde o yedıklerım hemen 3 günde 1.5 kılo olarak döndu

irade gerekıyor ıste bı an gafletle bozulsa bıle tekrar devam edıp azmetmek gerekıyor.. yaklasık aynı boy ve kılodayım sızınle..
Evet bende abur cubur u çok seviyorum senelerdir kilo vermeye çalışıyorum iki çocuğum var küçük 3.5 yaşında. Artık çocuklar da büyüdü yeni doğum yapmış da değilim yanii ayıp oluyor biraz.. bende aslında kilo vermeye çalışırken böyle kilo aldım. Resmen psikolojik sanki o zaman daha çok yiyorum. 72 olsam bin şükür dicem. Ay çok mu zor bi 8 kilo versem yeticek. Ben bi de son 6 7 ay bu kadar çıktım. 73 74 tüm amacım 68 di resmen tam tersi kilo aldım. Tartım bozulmustu aylar sonra çıkınca şoka girdim

Hiç canını sıkma bence cokta almamışsın kendin söylüyosun pes etmek yok :) benimde ilk haftam valla daha tartılmadım bakalım verebilmişmiyim veremesemde moralimi bozmicam elbet vericem yani :)

Merhaba bende boyu 1.70 ve 81 kiloyum verebilir miyim sizce hiç ümidim kalmadı artik
Tabikide verebilirsin istedikten sonra neden olmasın moralini yüksek tut elinden geleni yap sonunda sen kazanıcaksın emin ol benim bile başlayalı 1 hafta oluyo ama şimdiden alıştım az yemeye düzenli spora 1 hafta sık kendini :)

Merhaba arkadaşlar
Profilimdende anlaşılacağı üzere yeni üye oldum
Doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak istiyorum, boyum 1.69 ve neredeyse 90 kilo olmuşum
Daha öncede kilo verme deneyimim oldu ve ne yazıkki doğumla birlikte kat kat aldım ve dünden itibaren rejime başladım.
İnş veririz beraber kiloları

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende çoğunuz gibi doğum sonrasi kilolarımi vermeye çalışıyorum dün başladım diyetime ama böyle bir yere bağlı olursam daha iyi veririm diye düşündüm

Kahvaltı ile baslayayim
Uyanır uyanmaz 1 bardak su içtim
Şimdi
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmegiyle peynirli tost
3 zeytin
1domates yicem

Bu arada ben hamile kalmadan önce ilk hamileligimden kalan kilolarimi da burada vermiştim kh diyeti ile 80kilodan 63e düşmüştüm şimdi 87 kiloyum inşallah burda yine hep beraber 63 olduğumu görürüz

Ins arkadasim beraber zayiflariz

hele ben ne bahane bulayım ne evlıyım ne cocuk var ama sısman olabıldım ve gayret edemıyorum cok fazla.. bılıyorum elımden gelenın hepsı bu degıl daha gayretlı olabılır , spor yapabılırım ama yapmıyorum bı suru bahane bulma kapasıtem var :) ama spor olmazsa bana ceza olacak bu sefer bırakmayacagım ıcın 6 ayda verecegımı 1 yılda verıcem vucudumun pasa keyfı bılır cok ugrasmak uzun surdurmek ıstıyorsa

Hiç canını sıkma bence cokta almamışsın kendin söylüyosun pes etmek yok :) benimde ilk haftam valla daha tartılmadım bakalım verebilmişmiyim veremesemde moralimi bozmicam elbet vericem yani :)

aynen ben de bırakmamalıyım bu defa :) ne zaman tartılacaksın ?

sizler de hosgeldınız umarım bol eksiler görürüz :)

Yaa ne biliim işte her sabah diyet te utanıyorum tika basa tok yatıyorum. Ben 2 _3 ay yuruyus yaptım her sabah. Bir kilo bile vermedim sadece vücudum şekle girdi. Zaten tüm den alıyorum bi yerde toplanmış bi kilom yok yanii. Ama yatın sabah baslicam ins. Sadece spor hiç bir ise yaramıyo . Bu boğazı tutmakta başka çare yok. Beni takip edin kızlar yarın pazartesi bi daha ki pazartesi ins size güzel bi haber veririm . Ama sorun bana emii. Bende eşime kızıyorum beni gaza getir diye adam memnunum diyo çok sinirleniyorum moralimi bozacak beni gaza getirecek bişeyler gerek..

kucuk bır hedef sec kendıne ve bıze soyle o zamn :)

1 haftada 2.5 kilo gitmiş diyet yapmadım bana göre diyet tabi ama :) bi listeye bağlı kalmadım ve günde 1 saat yürüdüm yeşil çay soda ve limonlu su tükettim bol bol işe yarıyo deniyebilirsiniz en azından :)

su yuruyus olayına bende bı gırebılsem ıyı baslamıstımda fena soguklar oldu o kısımda kesıldı..

yaşım 19 boyum 1.69 kilom 86 fakat sanırım ödem de var biraz , okuyorum
neler yapmayı planlıyorsun ? zayıflamak ıcın yanı..
bölümün nedır ?
boylarımız yakınmıs 167 benımkıde
ve benım baslangıc kılomdasın :) cok olmadı 2 ay kadaronce bende 86ydım bugun 80 im ama arada bırakıp verdıgımden almaya basladım yanı son 1 haftam yerınde saymıs gıbı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…