86,1 ile başladim şimdi 84lerdeyim.. geçen hafta 84,3 görmüşüm sonra bi daha tartılmadim artık haftada bi kez tartılcam ki morelim bozulmasin... kilo vermekle uğraşiyoz ayni sibel can gibiyiz bizKaç kilo başladın. Ay ben bu hafta da gezmelere gitcem. Bugün gittim yedim ama daha da bişey yemeden yatarım. Bakalım abur cubur hiç yemicem. Veririz ins yaa. Ne düşündüm Biliyormusunuz yaşlı halimi. O gün geriye dönüp baktığımda gençliğini sürekli kilo vermekle Savaşarak geçirmiş biri olmak istemiyorum dedim. Senelerdir o bana yakismaz bu bana olmaz. Daha kaç sene bu mutsuzluk la gecicek. Arkadaşlar bi sıkı tutsak en fazla 6 aylık dönem de halledilwcwk bi şeyden biz hayatı kendimize zindan ediyoruz.. hadi birlik olalım verelim be yaw
yeni evliymişsin insan evlennice bi saliyo almaya başliyor demi..Bende 5 aydır evliyim canım cicim ayım hiç olmadı bu yüzden sürekli yemek yemege sardım abur cubur genellikle 80 kilo oldum valla erkekler bencil o yüzden biz kendimize bakalım salmayalım kendimizi dik duralım zayıflıyalım güzel ve bakımlı olalım sıkma canını sen düzelicektir elbet canım
tatlı şeyleri bile unuttum bi müddet sora.. yogurt kürü ise yaradığı düşünüyorum. hergün yoğurt yiyorum. diyete başlayali 15 gün felan oluyor.Kızlaaaaaaar, yediğiniz hiçbir şeyin tadı 2 dakika sonra kalmıyor. Yemeyin , yemeyelim ! :) azimli olalım güçlü olalım.....
Ben iki gündür diyet te yim güya aa .. Hiç yapamadım. Bunun yolu nediryeni evliymişsin insan evlennice bi saliyo almaya başliyor demi..
bende yeni evliyken bi saldim.. düşün 10 kilo aldim... 10 kilo aldıktan sorada hamile kaldim.. doğum kilolar gitti hamile kaldığımız kiloma döndüm. çikmadim çiksam 87-88 gördüm.. onu da verdim. 75 e düşsem ne olucak ah ah hayal ettim o 75i... 70 kilo olsam hamile kalmaya hazirim dedim. gene o kiloma dönerim diyorum fakat hamileyken bulantılar kusmalar olursa 65 e düşerim derimsorasi bi başlıyor almaya... kilo hiç iyi degildir ama spor şart... spor olmadan vucut iyi olmuyor sarkmalar selülitler başliyor. spor yapınca öle degil..
Sen yoğurt kuru yle ne kadar verdintatlı şeyleri bile unuttum bi müddet sora.. yogurt kürü ise yaradığı düşünüyorum. hergün yoğurt yiyorum. diyete başlayali 15 gün felan oluyor.
öğlenleri her zaman yoğurt yerim evden getiriyorum yemeklerini..
bol bol su kaç bardak çitiğimi bile hatirlamiyorum bazen ayni anda 5 bardak içtiğimde oluyor.
daha yeni başladim hergün yiyorum bakalım sonuç nolucakSen yoğurt kuru yle ne kadar verdin
bunun yolu kendim için sölüyorum ki YOGURT galiba.:)Ben iki gündür diyet te yim güya aa .. Hiç yapamadım. Bunun yolu nedir
o ne ki??Fittback falan kullanan var mi ay Allahım nen ne edeyim kendimi bi 5_6 kilo versem rahatlicam onu bile beceremiyorum
Yoğurt kürü hafta da iki gün diyor ınternet te.. Sen de öyle ni yapiyorsun. İşe yarar mı ki o kadar çık yoğurt. Devam ediyorum ins bozdum diye birakmicambunun yolu kendim için sölüyorum ki YOGURT galiba.:)
yeni başlamişsin diyetini hiç birakmasa verirsin benim daha 15 gün oldu diyete başlayali ama yogurt küre başlayali bi hafta felan oluyor. yeni yeni gidiyor kilolar. hemen verilmiyor..
yogurt kürü yiyn yarim kilo verin diyodu nette.. uyguluyorum. bakalım sonuç nolcak.
evet haftada iki gün diyo ben neredeyse hergün yiyorum. çünkü çok tatlı geldi :)Yoğurt kürü hafta da iki gün diyor ınternet te.. Sen de öyle ni yapiyorsun. İşe yarar mı ki o kadar çık yoğurt. Devam ediyorum ins bozdum diye birakmicam
bol bol su iç bi nefes al:)kızlar slm nasılınız hayat nasıl gidiyor bakiim :) benim bir mucadeledir sürüyor
imdaaaaaaaaaaaatttt 77.kg takılıp kaldım caresını bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?