80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

86,1 ile başladim şimdi 84lerdeyim.. geçen hafta 84,3 görmüşüm sonra bi daha tartılmadim artık haftada bi kez tartılcam ki morelim bozulmasin... kilo vermekle uğraşiyoz ayni sibel can gibiyiz biz inş. sabit kilo kalmaya başaracaz.. verdiğimizde sıkı koruma altına girecegiz inş.

yeni evliymişsin insan evlennice bi saliyo almaya başliyor demi..
bende yeni evliyken bi saldim.. düşün 10 kilo aldim... 10 kilo aldıktan sorada hamile kaldim.. doğum kilolar gitti hamile kaldığımız kiloma döndüm. çikmadim çiksam 87-88 gördüm.. onu da verdim. 75 e düşsem ne olucak ah ah hayal ettim o 75i... 70 kilo olsam hamile kalmaya hazirim dedim. gene o kiloma dönerim diyorum fakat hamileyken bulantılar kusmalar olursa 65 e düşerim derim sorasi bi başlıyor almaya... kilo hiç iyi degildir ama spor şart... spor olmadan vucut iyi olmuyor sarkmalar selülitler başliyor. spor yapınca öle degil..

Kaçarak evlendik yeni mezun olmuştu cebinde iki yüz liraya kaciracak kadar çok sevmişti beni ailesi kimsesi destek olmadı nikahımiz kendimiz ayarladik yeni edindiğim komşular dan ödünç aldığım gelinliği giyindim onunda üzerinde ceketi bile olmayan bir takım ama hiçbiri umurumda diildi aşk vardı sevmek vardı kullum yalanmis

Kızlaaaaaaar, yediğiniz hiçbir şeyin tadı 2 dakika sonra kalmıyor. Yemeyin , yemeyelim ! :) azimli olalım güçlü olalım.....

Kızlaaaaaaar, yediğiniz hiçbir şeyin tadı 2 dakika sonra kalmıyor. Yemeyin , yemeyelim ! :) azimli olalım güçlü olalım.....
tatlı şeyleri bile unuttum bi müddet sora.. yogurt kürü ise yaradığı düşünüyorum. hergün yoğurt yiyorum. diyete başlayali 15 gün felan oluyor.
öğlenleri her zaman yoğurt yerim evden getiriyorum yemeklerini..
bol bol su kaç bardak çitiğimi bile hatirlamiyorum bazen ayni anda 5 bardak içtiğimde oluyor.

Ben iki gündür diyet te yim güya aa .. Hiç yapamadım. Bunun yolu nedir

Fittback falan kullanan var mi ay Allahım nen ne edeyim kendimi bi 5_6 kilo versem rahatlicam onu bile beceremiyorum

Sen yoğurt kuru yle ne kadar verdin

Ben iki gündür diyet te yim güya aa .. Hiç yapamadım. Bunun yolu nedir
bunun yolu kendim için sölüyorum ki YOGURT galiba.:)
yeni başlamişsin diyetini hiç birakmasa verirsin benim daha 15 gün oldu diyete başlayali ama yogurt küre başlayali bi hafta felan oluyor. yeni yeni gidiyor kilolar. hemen verilmiyor..
yogurt kürü yiyn yarim kilo verin diyodu nette.. uyguluyorum. bakalım sonuç nolcak.

Fittback falan kullanan var mi ay Allahım nen ne edeyim kendimi bi 5_6 kilo versem rahatlicam onu bile beceremiyorum
o ne ki??
hiç denemedim şok diyetler yapmayin derim düzenli yiyn yemegini.
mesela evden bişeyler götürebilirsin dişarda yemek yerinde.
kahvaltıyı ihmal etmeyin.
akşam yemegini az yiyin. bol bol su için o zaman verirsin..
ben bazen sabahlari bozduğum oluyor poça yemekten.

Yoğurt kürü hafta da iki gün diyor ınternet te.. Sen de öyle ni yapiyorsun. İşe yarar mı ki o kadar çık yoğurt. Devam ediyorum ins bozdum diye birakmicam

Yoğurt kürü hafta da iki gün diyor ınternet te.. Sen de öyle ni yapiyorsun. İşe yarar mı ki o kadar çık yoğurt. Devam ediyorum ins bozdum diye birakmicam
evet haftada iki gün diyo ben neredeyse hergün yiyorum. çünkü çok tatlı geldi :)

Ah o şu kadar TL farkla büyüyen porsiyonlar, yemekler yok mu?

Tam kararınızı vermiş porsiyonu küçülteceksinizdir, kasadan bir ses yükselir x TL farkla içeceğinizi, patatesinizi büyütmek ister misiniz?

Bir yandan cüzdan konuşur: Bari para vermişken 2-3 kuruş fazla olsun da karnım iyice doysun.

Bir yandan vücut konuşur: Yalvarırım bana bu kadar yüklenme !..

Sol yanınız atakta, sağ yanınız ayağa kalktı!.. İçinizde bir vicdan muharebesi...

Karşınızda heyecanlı bir halde bekleyen kasiyer, yan tarafta x TL farkla büyüyen menüler.. smile ifade simgesi

Tam güç bela zorlukla yok hayır dediniz, vurucu darbe gelir...

Yanına yalnızca şu kadar TL farkla patates ve soğan halkası eklememi ister misiniz?

Oysa ki vücuttaki savaş yeni bitmiştir, iki tarafında gücü yoktur ki yeniden savaşmaya...

Son bir çaba, dudaklarından yeniden yok istemiyorum dökülsün, ha gayret....smile ifade simgesi

Ya da bir vurucu darbe daha gelsin bu savaşı sonlandırmaya...

FAST FOODLA SAĞLIĞINDAN OLMAYA, ÇAREYİ HASTANELERDE ARAMAYA VAR MISIN?

ÜSTELİK X TL FARKLA OBEZİTE VE DİYABET TEDAVİSİ DE DAHİL!..

Biraz da bu açıdan bakalım istedim smile ifade simgesi Hemen hemen hepimizin yaşadığı bir durum, benim tavsiyem en sondaki soruyu kendimize soralım wink ifade simgesi

Hürmet KÜÇÜKKATIRCI

kızlar slm nasılınız hayat nasıl gidiyor bakiim :) benim bir mucadeledir sürüyor
imdaaaaaaaaaaaatttt 77.kg takılıp kaldım caresını bilen var mı

su 3,5 içiyorum zaten soda cay sekersız v.s hep sıvıcıydım kendimi bildim bileli. hareketsizlik beni bitiriyor ama bebiş de yorgun düşürüyor oyyy annesinin kuzuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…