Slm topikdaslar size bir güzel haberim var bugün kaç kg bilin bakiiim 77.5 benden inatçı si yok herhalde hem sut yapıyorum çok şükür hem kg veriyorum hızla
cok ıyıymıs kıskanması bıraz abartı olsada kıymet bılırmıs deKızlar gerçek aşk adamı ya verem eder öldürür yada mecnun eder surundurur başka türlü gerçek aşk yoktur yooook bunun en büyük kanıtı benim malesef bir anlatsam evliler kendi kocalar ini Bekarlar yavuklularını dar ağacına yollar öyle bir sevmektedir bizimki herseyi göze alarak kaçarak evlendik biz yanımdan geçen adamdan kuzenimden kendi kardeşine kıskanır di beni oylede sakinim savunurdu kimsenin kendi annesinin bile beni incitmesine izin vermezdi öyleki ben mutsuz olmayayım diye yine benim annelerin yakınına taşıdı evimizi gözünü gözümden ayırmazdi...uzun süredir kk liyim dedimya önceki topigim 70kg ve üzeriler di orada bile kocişleriyle sorun yaşayanlara üzülür kocami yere göğe sigdiramazdim
Bende bugün başlıyorum ins bakalım ne olcak.. Bu hafta da iki gezmem var. Bir hafta hiç tatil mi cam haftaya pazartesi söylerim. En iyisi Karatay diyeti bi kere yapmıştım sporla birleşince hafta da iki kilo götürüyor. Ama bıktım günde 1 saat yuruyemem. 40 dk yürümeye çalışıcam ama. Yürüme bandim var iyi oluyo kış oxellikleacıktım uyuyacagım sımdı nasıl gitsin :))
sizlerde nasıl durumlar :)
Canım yaa emzirirken daha kolay veriliyor. Bence iyi degerlendir. Ayrıca Allahtan korkusu olan yapmaz öyle şeyler. Allah kimseyi sasirtmasinIntikam peşinde olan benim
bölümüm tıp , ben de 95 ten bu kiloya indim. uyguladığım bi diyet var diyetisyen kontrolünde motivasyon amaçlı bu gruba katıldım ben de 2 haftadır falan yerimde sayıyorum almış bile olabilirim 2 gündür başladım artık :)neler yapmayı planlıyorsun ? zayıflamak ıcın yanı..
bölümün nedır ?
boylarımız yakınmıs 167 benımkıde
ve benım baslangıc kılomdasın :) cok olmadı 2 ay kadaronce bende 86ydım bugun 80 im ama arada bırakıp verdıgımden almaya basladım yanı son 1 haftam yerınde saymıs gıbı oldum
ayni benim kocam oda memnunum diyo gaza getirmese insan buralarda ariyor diyetini valla. geçenlerde ne güzel gaza getirmişti.. bi daha demedi be kocam:)Yaa ne biliim işte her sabah diyet te utanıyorum tika basa tok yatıyorum. Ben 2 _3 ay yuruyus yaptım her sabah. Bir kilo bile vermedim sadece vücudum şekle girdi. Zaten tüm den alıyorum bi yerde toplanmış bi kilom yok yanii. Ama yatın sabah baslicam ins. Sadece spor hiç bir ise yaramıyo . Bu boğazı tutmakta başka çare yok. Beni takip edin kızlar yarın pazartesi bi daha ki pazartesi ins size güzel bi haber veririm . Ama sorun bana emii. Bende eşime kızıyorum beni gaza getir diye adam memnunum diyo çok sinirleniyorum moralimi bozacak beni gaza getirecek bişeyler gerek..
Kaç kilo başladın. Ay ben bu hafta da gezmelere gitcem. Bugün gittim yedim ama daha da bişey yemeden yatarım. Bakalım abur cubur hiç yemicem. Veririz ins yaa. Ne düşündüm Biliyormusunuz yaşlı halimi. O gün geriye dönüp baktığımda gençliğini sürekli kilo vermekle Savaşarak geçirmiş biri olmak istemiyorum dedim. Senelerdir o bana yakismaz bu bana olmaz. Daha kaç sene bu mutsuzluk la gecicek. Arkadaşlar bi sıkı tutsak en fazla 6 aylık dönem de halledilwcwk bi şeyden biz hayatı kendimize zindan ediyoruz.. hadi birlik olalım verelim be yawbende küçük hedef koydum inan ki şu 83,5 lerde gördüm de 82lerde görsem diyorum.. bu hafta 83,5 olmak inerse 82 ye oh diycem de nafilee. ama hedefimden vazgeçmedim.. nisana kadar 70 kilo olsam o zamanda hamile kalmaya hazirim inşallah...
ama hırs lazim bana.. motivasyon lazim herşey lazim:)
Nerde okuyorsun . Benim eşim de doktor. Ama tip çi larda yoğun çalışma ortamında çok kötü besleniyor. Uykusuzluk + kötü beslenme. Bunun uzmanlık dönemleri dağa berbat. Allah yardımcınız olsun.. siz en önemlisi sağlıklı beslenmeye çalışınbölümüm tıp , ben de 95 ten bu kiloya indim. uyguladığım bi diyet var diyetisyen kontrolünde motivasyon amaçlı bu gruba katıldım ben de 2 haftadır falan yerimde sayıyorum almış bile olabilirim 2 gündür başladım artık :)
Nerde okuyo
Nerde okuyorsun . Benim eşim de doktor. Ama tip çi larda yoğun çalışma ortamında çok kötü besleniyor. Uykusuzluk + kötü beslenme. Bunun uzmanlık dönemleri dağa berbat. Allah yardımcınız olsun.. siz en önemlisi sağlıklı beslenmeye çalışın
Bende 5 aydır evliyim canım cicim ayım hiç olmadı bu yüzden sürekli yemek yemege sardım abur cubur genellikle 80 kilo oldum valla erkekler bencil o yüzden biz kendimize bakalım salmayalım kendimizi dik duralım zayıflıyalım güzel ve bakımlı olalım sıkma canını sen düzelicektir elbet canımKızlar gerçek aşk adamı ya verem eder öldürür yada mecnun eder surundurur başka türlü gerçek aşk yoktur yooook bunun en büyük kanıtı benim malesef bir anlatsam evliler kendi kocalar ini Bekarlar yavuklularını dar ağacına yollar öyle bir sevmektedir bizimki herseyi göze alarak kaçarak evlendik biz yanımdan geçen adamdan kuzenimden kendi kardeşine kıskanır di beni oylede sakinim savunurdu kimsenin kendi annesinin bile beni incitmesine izin vermezdi öyleki ben mutsuz olmayayım diye yine benim annelerin yakınına taşıdı evimizi gözünü gözümden ayırmazdi...uzun süredir kk liyim dedimya önceki topigim 70kg ve üzeriler di orada bile kocişleriyle sorun yaşayanlara üzülür kocami yere göğe sigdiramazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?