80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm topikdaslar size bir güzel haberim var bugün kaç kg bilin bakiiim 77.5 benden inatçı si yok herhalde hem sut yapıyorum çok şükür hem kg veriyorum hızla

Üstelik anormal bişiy de yapmıyorum hurma dışında biliyomusunuz ben o koc işin üç aylık emdiginde burnundan getirmezssem...

Kızlar gerçek aşk adamı ya verem eder öldürür yada mecnun eder surundurur başka türlü gerçek aşk yoktur yooook bunun en büyük kanıtı benim malesef bir anlatsam evliler kendi kocalar ini Bekarlar yavuklularını dar ağacına yollar öyle bir sevmektedir bizimki herseyi göze alarak kaçarak evlendik biz yanımdan geçen adamdan kuzenimden kendi kardeşine kıskanır di beni oylede sakinim savunurdu kimsenin kendi annesinin bile beni incitmesine izin vermezdi öyleki ben mutsuz olmayayım diye yine benim annelerin yakınına taşıdı evimizi gözünü gözümden ayırmazdi...uzun süredir kk liyim dedimya önceki topigim 70kg ve üzeriler di orada bile kocişleriyle sorun yaşayanlara üzülür kocami yere göğe sigdiramazdim

cok ıyıymıs kıskanması bıraz abartı olsada kıymet bılırmıs de
o kılo konusunda soyledıgı bana bıraz agır geldı..
hanı gaza getırmek ıcın yapmıs olabılır ama yınede yanlıs olmus sankı gıbı..

Yok canimcim yok evvelceydi o ardından iki kez boynuzlandim canım şimdi aşk i sorun benim için karşılığı etkisiz elemandir

İlki geçen seneyi hamile olduğumu öğrendim utandım af diledi ağladı söz verdi kendine neler söyledi affettim yenisine maalesef size ilk yazmaya başladığım gün itiraf etti biri vardı ayrıldım dedi şimdi intikam peşinde ama onun ahlakiyla değil

acıktım uyuyacagım sımdı nasıl gitsin :))
sizlerde nasıl durumlar :)
Bende bugün başlıyorum ins bakalım ne olcak.. Bu hafta da iki gezmem var. Bir hafta hiç tatil mi cam haftaya pazartesi söylerim. En iyisi Karatay diyeti bi kere yapmıştım sporla birleşince hafta da iki kilo götürüyor. Ama bıktım günde 1 saat yuruyemem. 40 dk yürümeye çalışıcam ama. Yürüme bandim var iyi oluyo kış oxellikle

bölümüm tıp , ben de 95 ten bu kiloya indim. uyguladığım bi diyet var diyetisyen kontrolünde motivasyon amaçlı bu gruba katıldım ben de 2 haftadır falan yerimde sayıyorum almış bile olabilirim 2 gündür başladım artık :)

ayni benim kocam oda memnunum diyo gaza getirmese insan buralarda ariyor diyetini valla. geçenlerde ne güzel gaza getirmişti.. bi daha demedi be kocam:)
evlennmeden zayıflasaydin ya dedi çok üzülmüşüm ağlamişim keşke ağlamasaydim.. üzülmeseydim gaza getirirdi ya.
2-3 ay yürüyüş yapıyosaniz bişey eksik var demekki ölçülü yemen lazim bol bol su içmen lazim..

bende küçük hedef koydum inan ki şu 83,5 lerde gördüm de 82lerde görsem diyorum.. bu hafta 83,5 olmak inerse 82 ye oh diycem de nafilee. ama hedefimden vazgeçmedim.. nisana kadar 70 kilo olsam o zamanda hamile kalmaya hazirim inşallah...
ama hırs lazim bana.. motivasyon lazim herşey lazim:)

Kaç kilo başladın. Ay ben bu hafta da gezmelere gitcem. Bugün gittim yedim ama daha da bişey yemeden yatarım. Bakalım abur cubur hiç yemicem. Veririz ins yaa. Ne düşündüm Biliyormusunuz yaşlı halimi. O gün geriye dönüp baktığımda gençliğini sürekli kilo vermekle Savaşarak geçirmiş biri olmak istemiyorum dedim. Senelerdir o bana yakismaz bu bana olmaz. Daha kaç sene bu mutsuzluk la gecicek. Arkadaşlar bi sıkı tutsak en fazla 6 aylık dönem de halledilwcwk bi şeyden biz hayatı kendimize zindan ediyoruz.. hadi birlik olalım verelim be yaw

Nerde okuyo
Nerde okuyorsun . Benim eşim de doktor. Ama tip çi larda yoğun çalışma ortamında çok kötü besleniyor. Uykusuzluk + kötü beslenme. Bunun uzmanlık dönemleri dağa berbat. Allah yardımcınız olsun.. siz en önemlisi sağlıklı beslenmeye çalışın

Aynen ben daha yeniyim ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum elimden geldiğince yani ama işte zor

Bende 5 aydır evliyim canım cicim ayım hiç olmadı bu yüzden sürekli yemek yemege sardım abur cubur genellikle 80 kilo oldum valla erkekler bencil o yüzden biz kendimize bakalım salmayalım kendimizi dik duralım zayıflıyalım güzel ve bakımlı olalım sıkma canını sen düzelicektir elbet canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…