Karatay bana da ç
Tebrik ederim
39 kilo vermek muhteşem bir başarı.
Ben bu siteye bu hafta girmeye başladım. Umarım bende seneye benzer bir başarı mesajı yazabilirim.
Vaktin oldukça bizleri takip edip bize önerilerin olabilir belki...
Ne kadar sürede verdin ? Ana hatları ile neler yaptığından bahseder misin ?
Çok teşekkür ederimİnsan böyle mesajları gördükçe çok seviniyor
Sen de kökten değişim için belli bir yola girmişsin.Öncelikle bu kararı verebildiğin için seni çok tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum.
Ben uzun bir zaman diliminde verdim aslında Üniversitenin 1.sınıfında başlamıştım, geçen haftalarda mezun oldum. Fakat arada istemeden de olsa diyete ara verip 10 kilo aldığım oldu kişisel nedenlerle. Tamamen üstüne düşsem daha kısa sürede verebilirdim.
Neler yaptığıma gelince ilk başlardaki diyetisyenim çok zorlayıcıydı. Başarılı olmadım değil oldum ama canım çıktı. Geçen yaz uyguladığım diyet daha iyiydi. Sabah kahvaltısından yeşilliği ve omletimi eksik etmedim. Öğlen sebze yemeği , hatta 3 kaşık pilav makarna bile yedim. Aralarda 1 bardak sütümü içtim :) Akşamları normalde öğlenleri sebze yediğim için tavuk ya da et yemem gerekiyordu. Bazen günde 2 çeşit yemek yapamıyor insan. Öğlenki yemeğin aynısını yemek zorunda kaldım. Akşamları bol bol yürüdüm. 1 saat hatta 1.5 saat. Leslie videoları vardı 3 km. Onları uyguladım. O sıralar yurtdısındaydım ve öğrenciydim o yüzden spor salonuna gidemedim. Çok büyük kilo vermeyi amaçlayanlar aman ha spor salonuna gitmeden kilo vermeyin. Neredeyse40 kilo verince bu genç yaşımda pamuk şekeri tadında bir vücudum oldu. Şimdiki zamanımı kalan son 5 kilomu vermeye ve spor salonunda sıkılaşıp kas yapmaya ayıracağım.
Benim kilo alımlarım hastalık nedeniyleydi ama her üzüntüde yemeğe tatlıya gömülen bir insandım. Aşırı artışın en önemli nedenlerinden biri budur. Akşamları atıştırmayı seven ben bile bundan vazgeçip kilo verebildiysem herkes verebilir diye düşünüyorum
Bu arada regl dönemlerimde çok aşırı şeker ihtiyacı hisseden bir insanım. Öyle kuru kayısıyla falan dize gelmiyorum. Hem ödül olsun diye regl dönemlerinde bir tane puding yemişliğim oldu. Ben zararını görmedim. Kilo aldırmadı. Sanırım sporumu aksatmadığım içindi. Hepinize ( ve kendime de tabi ki daha işim bitmedi) başarılar diliyorum. Çoğunuz evlisiniz. Hem ev işlerini yapıyor, hem çocuk bakıyor, hem spor yapmaya çalışıyorsunuz. Böyle durumda olanlara saygım çok büyük. Ama motivasyonu düşen, konuşmak isteyen olursa hiç çekinmesin bana yazmaktan.
Hepinizi şimdiden tebrik ederim
Umarım bende başarı mesajları atabilirim.
Bu gerçekten uzun bir süreç. Daha öncede defalarca denedim hatta bir seferinde 12 kilo verdim. Sonra birden motivasyonum düştü kendimi yerken buldum. 12 kilodan da fazlasını geri aldım.
Ben bile kaçıncı denemem olduğunu hatırlayamıyorum.
Benimle aynı sorunu yaşayan/yaşamış kişilerle konuşmanın iyi olacağını düşünerek bu siteye üye oldum.
Çevremdeki çoğu insanın kilo sorunu yok ve beni gerçekten anlayamadıkalrını düşünüyorm. Konuştuğumuzda çok acımasızca eleştirebiliyorlar
Yok canım benim günlüğüm yarın bakar açarım.Karatay diyeti bana da çok mantıklı geldi.
Benim için zor olan kısmı 2 öğün yemek. Ben 3 öğünün altına inemiyorum.
Şekersiz yemek sorun değil , ona uyabilirim ancak ekmekten vazgeçmek için biraz zamana itiyacım var.
Yediklerimizi ve sporu nereden yazalım ? Buradan mı ? ben kendime de bir günlük açtım ? senin günlüğün var mı?
Maşallah diyorum size darısı başımıza inşallah bende bikaç sene önce 12 kilo vermiştim 10 kilosu geri geldiMerhaba kızlar !
Geçen yazdan burada olan beni hatırlayabilecek olan var mı bilemiyorum ama sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Diyete başladığım ilk yıllarda 116.7 idim. Geçen yaz bu gruplara gelmeye karar verdiğimde 94.5 civarındaydım. O sırada hala öğrenciydim o yüzden sene içinde burada paylaşımda bulunamadım. Şu an 77.2 kiloyum. Boyum 1.74. Hedefime çok az kaldı. Geçen yaz buralarda çok paylaşım yaptım. Öğünlerimi, sporlarımı, kaçamaklarımı paylaştımSevincimi sizlerle de paylaşmak istedim. Kilo veremediğim, motivasyonumun düştüğü haftalarda çok yardımcı olmuştunuz. Çok sağolun. Umarım hepiniz hedeflerinize çabucak ulaşırsınız.
Maşallah diyorum size darısı başımıza inşallah bende bikaç sene önce 12 kilo vermiştim 10 kilosu geri geldi
Gunaydiiin
Bukunku kahvaltim
Haslanmis yumurta biraz peynir 5 zeytin domates.biber salatalik 1dilim kepek ekmegi 2catal kek.sekersizcay
Herkeze mutlu gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?