80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de

Selam Uzun zaman önce ben bu topikteki arkadaşlarla birlikte kilo vermiştim harika zamanlardı geldim kimse yok umarım hepsi kilolarını verip korumuşlardır.. Sen kaç kilosun? Neler yapıyorsun?

Sen kendi sorununu kendin belirlemişsin zaten öncelikle aburcuburların yerine sağlıklı ara öğünler koyacaksın meyve süt yoğurt vs gibi 3 gün dayansan 4. Gün Can'ın Çekmez. Bunun dışında ana öğünlerine ve ara öğünlerine protein içeriği yüksek şeyler eklersen seni tok tutar ve açlık krizine girmeni engeller.. İlaveten bol su içmek yeşil çay ve tarçın Dün içinde seni tok tutacaktır. Ayrıca saat 7 Deniz sonra bişey yememek ve mümkünse yatağa aç gitmek kilo vermeni kolaylaştırır..

Ben varım. Hala kilo vermeye çalışıyorum. Bu sabah 81.5 kiloydum. Yavaş kilo veriyorum ama olsun
Ne kadar Zaman'da kaç kilo verdin Can'ım? Haftada 1 kiloya kadar normal neler yapıyorsun kilo vermek için?

Yaklaşık 3 hafta önce başladım. 3.5 kilo verdim şimdiye kadar. Tatlı yemiyorum artık. Uygulama indirdim. Onunla kalorileri sayıyorum. Günlük ihtiyacı geçmiyorum böylece. Mini stepperim var. Onunlada her gün yarım saat spor yapıyorum. Sen nasıl kilo verdin ve şimdi kaç kilosun?

Ben 3 yıl önce 20 kilo verdim sağlıklı beslenerek ve spor yaparak ama sonra hamilelik emzirme derken geri aldım şuan 88 kiloyum tekrar vermeye başladım. 3 haftada 3.5 kilo gayet iyi bence aynen devam

Selam Uzun zaman önce ben bu topikteki arkadaşlarla birlikte kilo vermiştim harika zamanlardı geldim kimse yok umarım hepsi kilolarını verip korumuşlardır.. Sen kaç kilosun? Neler yapıyorsun?
84 kiloyum 1 aydır pilates yapıyorum ama kilomda değişiklik yok.pek yememe dikkat ettiğim söylenemez

84 kiloyum 1 aydır pilates yapıyorum ama kilomda değişiklik yok.pek yememe dikkat ettiğim söylenemez

Pilates çok güzel bir spor ama kilo vermek konusunda sana çok destek olmaz. Sana tavsiyem yürüyüş bisiklet gibi seni yoracak terletecek kalp atışlarını hızlandıracak birşeyle başlaman. Pilatesi son 10 kilonu verirken haftada 3 gün yaparsın diğer 2yada 3 gün de yine kardiyo yaparsan kilo vermeye devam eder ve sıkılaşırsın. Eğer evde spor yapmayı seviyorsanız sana tavsiyede bulunabilirim. Yok bahar geldi evde duramıyorum diyorsan o zaman en güzeli yürüyüş. Sağlık ocağına gidip adım sayar istiyorsun ve günde en az 10000 adım yapıyorsun ve haftada yarım kilo garanti gidiyor Yemen'e de dikkat edersen kim tutar seni

merhaba bende 86 kiloyum artık incecik istediğini dilediğince giyebilen sağlıklı ve fit olmak istiyorum buradan kilo bildirimi yapıp genel olrak ne ler yaptığımı yazacam hem birbirimize destek olup hemde birbirimizi motive edelim bugün benim miladım olsun tabi tüm isteyenlerin dilediğiniz kiloda olmanız dileğiyle

Merhabalar ben de kilo vermek istiyorum motive olmaya çok ihtiyacım var
birbirimize destek olalım haftalık ta kilo bildirelim başlamak bitirmenin yarısı incecik bayanlar olabiliriz bunu birçok kişi başardı bizde başarabiliriz
ben buğün kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek ve tek şekerli çay içtim
öğlen hazır domates çorbası yaptım gün içinde onu tükettim 2 dilim ekmekle şimdide yoğurt yiyecem sonra da bir şey yemicem yalnız su içme konusunda başarılı değilim sadece 1 lt
bu arada hergün bu saatlerde yazıcam ayrıca sizde başlangıç kilolarınızı yazarsanız sevinirim
hepimize kolay gelsin:)

merhaba arkadaşlar bugün itibariyle 9 mart 1 haziran yarışmasına dahil oldum orda yazmaya devam edicem bu arada 85.6 oldum arada bir gün bozdum bundan sonra daha dikkat edicem hepinize sağlıklı ve mutlu zayıflamalar

Adım sayar mı veriyor sağlık ocağı?İlk kez duydum .hemen bu hafta haledeyim.tavsiyeler için teşekkürler

merhaba bayanlar bende 84 civarı geziniyorum kilo vermek istiyorum aranıza katılabilir miyim.

Merhaba kizlar birkac gündür kk da diyet nolumlerini takip ediyorum bende 84 kilo ile araniza katılmaya karar verdim...uyeligim vardi ama ilk defa yaziyorum...boyum 1.63...
Iki haftadir ekmek yemiyorum ama takip ettigim bir diyet listesi yok...calisiyorum tabi birde...simdilik bu kadar motivasyonum fena degil ama acemiligim var neyi nasil yapicagini bilememe gibi.. Desteklerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…