- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
Ben dearkadaşlar merhaba bende 165 cm boyunda 84 kg yum ve feci depresyon yapıyor bu bende masabaşında çalışıyorum benim sorunum aksam çok yemek tamam ekmek falan yemiyorum ama aç olmasam da yatana kadar ıvır zıvır yiyorum ne yapmalıyım sizce benide aranıza alın bende 65 kg olmak istiyorum.
Selam Uzun zaman önce ben bu topikteki arkadaşlarla birlikte kilo vermiştimselam :)
arkadaşlar merhaba bende 165 cm boyunda 84 kg yum ve feci depresyon yapıyor bu bende masabaşında çalışıyorum benim sorunum aksam çok yemek tamam ekmek falan yemiyorum ama aç olmasam da yatana kadar ıvır zıvır yiyorum ne yapmalıyım sizce benide aranıza alın bende 65 kg olmak istiyorum.
Ben varım. Hala kilo vermeye çalışıyorum. Bu sabah 81.5 kiloydum. Yavaş kilo veriyorum ama olsunKimse yok muuu?
Ne kadar Zaman'da kaç kilo verdin Can'ım? Haftada 1 kiloya kadar normal neler yapıyorsun kilo vermek için?Ben varım. Hala kilo vermeye çalışıyorum. Bu sabah 81.5 kiloydum. Yavaş kilo veriyorum ama olsun
84 kiloyum 1 aydır pilates yapıyorum ama kilomda değişiklik yok.pek yememe dikkat ettiğim söylenemezSelam Uzun zaman önce ben bu topikteki arkadaşlarla birlikte kilo vermiştimharika zamanlardı geldim kimse yok umarım hepsi kilolarını verip korumuşlardır.. Sen kaç kilosun? Neler yapıyorsun?
84 kiloyum 1 aydır pilates yapıyorum ama kilomda değişiklik yok.pek yememe dikkat ettiğim söylenemez
birbirimize destek olalım haftalık ta kilo bildirelim başlamak bitirmenin yarısı incecik bayanlar olabiliriz bunu birçok kişi başardı bizde başarabilirizMerhabalar ben de kilo vermek istiyorum motive olmaya çok ihtiyacım var
Adım sayar mı veriyor sağlık ocağı?İlk kez duydum .hemen bu hafta haledeyim.tavsiyeler için teşekkürlerPilates çok güzel bir spor ama kilo vermek konusunda sana çok destek olmaz. Sana tavsiyem yürüyüş bisiklet gibi seni yoracak terletecek kalp atışlarını hızlandıracak birşeyle başlaman. Pilatesi son 10 kilonu verirken haftada 3 gün yaparsın diğer 2yada 3 gün de yine kardiyo yaparsan kilo vermeye devam eder ve sıkılaşırsın. Eğer evde spor yapmayı seviyorsanız sana tavsiyede bulunabilirim. Yok bahar geldi evde duramıyorum diyorsan o zaman en güzeli yürüyüş. Sağlık ocağına gidip adım sayar istiyorsun ve günde en az 10000 adım yapıyorsun ve haftada yarım kilo garanti gidiyorYemen'e de dikkat edersen kim tutar seni
bende aynı durumdayım ıstersen beraber başlıyalım bu ışe tek olmuyorMerhabalar ben de kilo vermek istiyorum motive olmaya çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?