bravo canim nasol verdin anlatirmisin birazDaha önce bu gruba misafir gibi bir kaç defa yazmıştım o zaman kaç kiloydum bilmiyorum daha doğrusu hatırlamıyorum..
Bugün 7'li rakamları tartıda görür gibi oldum ama tam 80 kilo geldim1.5 ayda 8,7 kilo verdim.Yarında inşallah 7'li rakamları tartıda görürsem inşallah 8'li rakamlara Allah'ın izniyle veda ediyorum.
Hoşçakal80-89 grubu,
Şimdiden Hoşgeldin70-79 grubu ^_^
Teşekkür ederim... :)bravo canim nasol verdin anlatirmisin biraz
gida takviyesi nedir canım yani ismiTeşekkür ederim... :)
1.5 aydır gıda takviyesi kullanıyorum..Onunla beraber iyi kötü spor yaparak 88.7'den 78'e düştüm :)
Moderatörlerimizdengida takviyesi nedir canım yani ismi
Merhaba var mısın birlikte başaralım bu grupta sessiz ama biz birbirimize destek olalımMerhabalar,
Sitede yeniyim. Neredeyse 10 yıldır kilo sorunu ile uğraşıyorum. Artık çevremdekilerinde bu konuda toleransı bitti sanırsam. Acımasız eleştiriler başladı
Bugün 89.7 ile hayatımda ki en kilolu halimle başladım.
Kilo vermek uzun ve zorlu bir süreç umarım birbirimize destek olarak kilo verebiliriz.
Merhaba var mısın birlikte başaralım bu grupta sessiz ama biz birbirimize destek olalım
Bu arada benim boy 1,68 kilo 86
Süper olur
Birbirimize destek olup verelim , kurtulalım artık bu kilolardan
Karatay diyetini araştırdım biraz mantıklı geldi bana oraya da yazıyorum ama orası da pek aktif değil o tarzda yemeğe çalışıyorumSüper olur
Birbirimize destek olup verelim , kurtulalım artık bu kilolardan
Merhaba kızlar !
Geçen yazdan burada olan beni hatırlayabilecek olan var mı bilemiyorum ama sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Diyete başladığım ilk yıllarda 116.7 idim. Geçen yaz bu gruplara gelmeye karar verdiğimde 94.5 civarındaydım. O sırada hala öğrenciydim o yüzden sene içinde burada paylaşımda bulunamadım. Şu an 77.2 kiloyum. Boyum 1.74. Hedefime çok az kaldı. Geçen yaz buralarda çok paylaşım yaptım. Öğünlerimi, sporlarımı, kaçamaklarımı paylaştımSevincimi sizlerle de paylaşmak istedim. Kilo veremediğim, motivasyonumun düştüğü haftalarda çok yardımcı olmuştunuz. Çok sağolun. Umarım hepiniz hedeflerinize çabucak ulaşırsınız.
Karatay diyetini araştırdım biraz mantıklı geldi bana oraya da yazıyorum ama orası da pek aktif değil o tarzda yemeğe çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?