Eylule kadar rahat verirsin bu kiloyu spor birazda ekmek seker vede az yagli yedinmi fazlasi bile gider.eylulude dugunun mu varMalesef 85 kiloyum.eylüle kadar en az 7 kilo vermem gerekiyor
Gunayydin
Bugun tartildim malesef 1.5 kilo artidayim.88,5
Siradan pek diyet olmayan bir kahvalti yaptimsadece cayima seker atmadim.
Arkadaslar birde kilo bildirimini belirli ayni gunde yapsak.onceki haftayla birlikte .sizinde fikrinizle ortak bigun belirleyelim.
Benim icin hafta ici bir gun uygundur.cuma geciyodu aklimdan.salida olur.onemli olan hepimizin sabit bir gunde bildirmesi daha verimli olur.Bende sağlıklı bir kahvaltı yaptım. Kalorisi yüksek oldu ancak sabah iyi yediğimde gün içinde daha az yiyorum.
Kilo bildirimi için önerim salı günü
Canim sende kilo bildirimi yapmak istedigin gunu belirtirsen ortak bir gunde karar kilalimHayır.öğretmenim.okullar açılıyor
Ayni zorluklar asagi yukari butun bayanlarin sorunu bende hergun spor yapamasanda haftanin en az 3 4 gunu 40 dk bazen 30dk dizlerim biraz problemli.yuruyus yaparak veriliyo onemli olan yediklerimize dikkat etmek.ins bu forumu biz kilo vererek birbirimize destek olarak canlandiralim.Spor yapacak enerjim kalmıyor. Malum ev işleri çocuklar.4 aylık bebeğimde tuzu şekeri
Hosgeldin aramiza 80 ler kulubune ins70li gunlerde gorecegizbende varım 82 olmuştum 1 haftadır acayip moralsizim ve 86 oldum.tekrar sayenizde motive olmak istiyorum.. off yaaa kilolarımdan sıkıldım eski günleri özledim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?