80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende sağlıklı bir kahvaltı yaptım. Kalorisi yüksek oldu ancak sabah iyi yediğimde gün içinde daha az yiyorum.

Kilo bildirimi için önerim salı günü

Bende sağlıklı bir kahvaltı yaptım. Kalorisi yüksek oldu ancak sabah iyi yediğimde gün içinde daha az yiyorum.

Kilo bildirimi için önerim salı günü
Benim icin hafta ici bir gun uygundur.cuma geciyodu aklimdan.salida olur.onemli olan hepimizin sabit bir gunde bildirmesi daha verimli olur.

3 ayrı gün önerisi oldu :)

Pazartesi bana pek sıcak gelmiyor sanırsam daha önceleri hep pazartesi başlangıç yapıp başaramadığımdan :)
Hafta içi diğer günler benim için daha tercih edilebilir :)

Ben haftasonları internete giremeyebiliyorum.
Ancak haftaiçi sıksık yazacağım.

Benimde cuma dusunmemin sebebi hafta sonu malum esler evde gezmeler olabiliyo hafta sonu ister istemez diyeti biraz bozabiliyoz.moral bozmamak ,ve hafta sonu kacamagi olursa toparlayabilmek icin yeterli surenin olmasi acisindan cuma diyorum

Spor yapacak enerjim kalmıyor. Malum ev işleri çocuklar.4 aylık bebeğimde tuzu şekeri
Ayni zorluklar asagi yukari butun bayanlarin sorunu bende hergun spor yapamasanda haftanin en az 3 4 gunu 40 dk bazen 30dk dizlerim biraz problemli.yuruyus yaparak veriliyo onemli olan yediklerimize dikkat etmek.ins bu forumu biz kilo vererek birbirimize destek olarak canlandiralim.

Anlaştık cuma tartı günü :)

Boy, yaş , kilo bilgilerinizi atarsanız tablo oluşturabilirim.
Tablo üzerinden değişimimizi takip edebiliriz.

Bu arada ben haftasonları internete giremeyebiliyorum. Eğer girmezsem şimdiden iyi haftasonları, sağlıklı beslendiğimiz bolbol yürürdüğümüz bir haftasonu olsun.

İyi aksamlar.ben diyete basladigimda birkac gun motive olana kadar biraz gevsek davraniyorum.oyuzden bugunum cok dusuk kalorili gecmedi.hafta sonuda annem ve kayinvalidede gececek.yarindan itibaren daha dikkatli olcam ama tam anlamiyla pazartesi kacamaksiz baslarim ins(ic. İtirafimi yaprigima gore)
Boyum :1.66
Kilom:88.5
Yas:30

bende varım 82 olmuştum 1 haftadır acayip moralsizim ve 86 oldum.tekrar sayenizde motive olmak istiyorum.. off yaaa kilolarımdan sıkıldım eski günleri özledim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…