Cnm ben de 155 boy 81.3 kilo ve 29 yaş ayniyiz birlikte başlayalım mi ne dersinBen 1.58 boyunda 83 kiloyum ve 29 yaşındayım kilo vermek istiyorum
Evet forum hic aktif degil. Aktif olmasi icin gunluk menu spor paylasimi.yada istedigimiz herhangi bir paylasim olabilir.aslinda bu kilo gurubunda cok kisi oldugunu dusunuyorum.ama iste bi kac kisinin elini tasin altina koymasi lazim.foruma ugrayanlar en azindan begeni ve bildirm yapabilir.yoksa bu forumda motive olmak cok zorBu sayfa çok aktif değil malesef
Kimler aktif yazabilir ? Canlandıralım mı sayfayı ?
Hosgeldin bende yeniyim kMerhaba.ben yeni üyeyim.benimde motivasyona ihtiyacım var.birlikte yol alalım
İki haftadir tartilmiyorum yarin sabah tartiliyim.artiya ciktim buyuk ihtimal
İns yarin tekrar basliycam. Bende bir listeye bagli yapmiyorum.emziriyorum bebegim var .1.5 yasinda ama tek besin kaynagi benim hic birsey yemiyor. Birde is yerinde bazen kacamaklar oluyor. Ramazan bayramindan once esnek bir diyet yapmama ragmen 6 kilo vermistim 1,5ayda .ama iste bayramla beraber bir dagildim bidaha toplayamadim. Ama ins. Yarin yeniden basliycam hepimizin azmi daim olsun insOlsun yarın tekrar başlarsın diyete :)
Önemli olan ilk adımı atmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?