80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltı 8 30 da
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek

Ara 11
1meyve

Öğlen 13
1 kase çorba
7 kaşık sebze yemeği
1 kase yoğurt

Ara 16
1 süt

Aksam 19
4 köfte kadar et haşlama
1 dilim ekmek
Salata

2 fincan Yeşilçay
3 litre su
bugünü böyle tamamlıyorum akşam yemeğimide yiyerek

6 ay kısmadım hiç emzirme döneminde bol bol yedim sütüm az mı düşüncesiyle. Öğünlerde ekmek çok yerdim şimdi sadece kahvaltıda kısmadım ekmeği. Diğer öğünler de yarıya indirdim. Arada atıştırmalık çok yerdim şimdi arada meyve veya yoğurt yiyorum. 3 ayda 6 kilo çok az ama üstümde sıkıntı olmaması için ağırdan alıyorum. Bir de bazen öğlen yemeği 2ye 3e sarkarsa akşama bir şey yemiyorum meyve kahve bir avuç çekirdek falan geçiştiriyorum. Bugün de kalça egzersizine başladım. Abartmadan. 8 dklık bir çalışma buldum. İşe yarar mı bilmem ama motive etiği kesin. Bir de sütüm arttı gibi geldi.

3 ayda 6 kilo biz emzirenler için ideal aslında. Ben tatlıya abur cubur çok düşkünüm. Bugünümde istediğim gibi geçmedi. Dışarıdan yemek zorunda kaldım bu akşam.

Gunaydin arkadaslar
Gecen hafta 87.9 sanirsam
Bu hafta. 87
Hergun paylasim yapalim diye ben soylerken bu hafta aktif olup foruma giremedim.biraz tatilde olmanin yogunlugu oldu.ins hergun menu paylasimima basliyorum.
Sabah:haslanmis yumurta 3dilm peynir 2,5 dilim kepekli ekmek.yarim ck balli cay.
Foruma yeni gelen arkadaslar var galiba hepsine hosgeldin diyorum.

Tebrikler

Diğer arkadaşlar kilo bildiriminde bulunacak mısınız ?
Birazdan listeyi yayınlayacağım.

82Nisanur, Khena, Maviss32, Erne, Seli28Seli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…