- 17 Ağustos 2016
- 20
- 14
- 3
- 38
hosbuldum şimdilik 70Hoşgeldin.
Hedef kilon kaç ?
Gram gram gidiyordu. Günlerdir her Sabah tartılıyordum. İlk hedefine ulaştım şükür. Dün akşam yemeği yemedim inat ettim.
Sıkı bir rejim yapmıyorum emziriyorum çünkü. 3 aydır biraz dikkat ediyorum sadece o kadar.
6 ay kısmadım hiç emzirme döneminde bol bol yedim sütüm az mı düşüncesiyle. Öğünlerde ekmek çok yerdim şimdi sadece kahvaltıda kısmadım ekmeği. Diğer öğünler de yarıya indirdim. Arada atıştırmalık çok yerdim şimdi arada meyve veya yoğurt yiyorum. 3 ayda 6 kilo çok az ama üstümde sıkıntı olmaması için ağırdan alıyorum. Bir de bazen öğlen yemeği 2ye 3e sarkarsa akşama bir şey yemiyorum meyve kahve bir avuç çekirdek falan geçiştiriyorum. Bugün de kalça egzersizine başladım. Abartmadan. 8 dklık bir çalışma buldum. İşe yarar mı bilmem ama motive etiği kesin. Bir de sütüm arttı gibi geldi.
off kizlar ben bu hafta cok yedim yaa.82.500 olmusum.
.
Günaydın
Geçen hafta 83.3
Bu hafta 82.8
Fark : -500
Gunaydin arkadaslar
Gecen hafta 87.9 sanirsam
Bu hafta. 87
Hergun paylasim yapalim diye ben soylerken bu hafta aktif olup foruma giremedim.biraz tatilde olmanin yogunlugu oldu.ins hergun menu paylasimima basliyorum.
Sabah:haslanmis yumurta 3dilm peynir 2,5 dilim kepekli ekmek.yarim ck balli cay.
Foruma yeni gelen arkadaslar var galiba hepsine hosgeldin diyorum.
Haftasonu çok kaçırdım.Malesef 85. (Çok utanıyorum )...
Emeğine sağlıkEki Görüntüle 1872797
Listede yanlış eksik varsa haber verin düzelteyim.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Veremeyenler pes etmek yok, haftaya sizler daha çok vereceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?