- 17 Ağustos 2016
- 20
- 14
- 3
- 38
Haydi bakalım motivasyon fulle gidecek bu kilolar hersey biz de bitiyorkizlar gunaydin ben bugun klasik kahvalti yaptim....
daha sonra sekersiz sutlukahve ictim .bol su ve yesilcay ile devam edecem.... motivasyonum tum hafta yoktu... bugun sukur iyiyim.... basaracam 70 leredusmeyi
Bugün dyt gittim 80.300 6 günde 3.400 verdim 2kilo yagdan kas kaybıda olmuşbu haftaki diyeti ona göre verdi ip atlamak çok iyi geliyor günde 1000 ip atladım 50 Squat ve 150 sn plank hareketleri ile destekledim sonuç çok iyi tatile gidiyorum bozmam umarım
Yok canım önemli değil kelime hatası hepimizde oluyor kiyafette fark etmez mi hiç ediyor tabi benim bacak ve basen sıkıntım yokBazı kelimelerim yanlış çıkıyor. Telefon nedeniyle kusuruma bakmayın lütfen
İnanki isteyince kendine vakit ayıran biliyor insan ben 500 ip kahvaltıdan 45 dk sonra atlıyorum 100 erlik 5 set şeklinde 500 de akşam yemeği öncesi atliyorum yuruyusten daha çok kalori yaktiriyor ip atlamadigim günlerde 1 saat yürüyüş yapıyorumTebrik ederim.6 günde çok iyi kilo vermişsin. 1000 ip atlamak zor iş. Görsel olarak ya da kıyafetleri de farklı var mı merak ettim. Bende ip atlamak için fırsat bulabilsem Keşke.
Başarılar canım ahhhh o 70 ler suan kaç kilosun boyun kaç nasıl bir yol izliyorsunkizlar gunaydin ben bugun klasik kahvalti yaptim....
daha sonra sekersiz sutlukahve ictim .bol su ve yesilcay ile devam edecem.... motivasyonum tum hafta yoktu... bugun sukur iyiyim.... basaracam 70 leredusmeyi
Merhaba arkadaşlar
Bende bu gruba katılmak istiyorum. 83 kiloyum. 165 cm boyundayim. Ideal kg 60-65. Uyguladığımız özel bi menu var mı grup olarak. Herkes kendisi mi diyet uyguluyor
Merhaba arkadaşlar bende bu gruba katılmak istiyorum...
1.73
82
Yaş 29
Inşallah hedefimize ulaşırız.şahsen ben kısa vadede ulaşamam gibi geliyor. Ama yavaş da olsa vereceğim.80 li kilolara hiç alışık değilim
Yarın menülerimizi yazmaya başlayalım mı?ne dersiniz
Evet diyetisyen eşliğinde zayifliyorum 10 kilo verdim 4 ayda arada kacamaklarim ve birakmalarim oldu ama artık hedefime ulaşana kadar bırakmam inşallah
Bugün dyt gittim 80.300 6 günde 3.400 verdim 2kilo yagdan kas kaybıda olmuşbu haftaki diyeti ona göre verdi ip atlamak çok iyi geliyor günde 1000 ip atladım 50 Squat ve 150 sn plank hareketleri ile destekledim sonuç çok iyi tatile gidiyorum bozmam umarım
Sabahtan erken uyanıyorum ama kahvaltıyı hazırla otur ye derken saat 10 oluyor. Her sabah Yumurta, peynir Zeytin mutlaka yiyorum. Bugün az reçel yedim malesef. Öğle yemeği de geç olacak. Az önce bir salkım üzüm ve 2 kuru kayısı yedim.
Bu arada yeni kabarık akşam 19.00 itibariyle meyve dahil bir şey yemeyeceğim. Sizde bunun bir faydası olur mu
Bu sabah 90kg çıktım. Az kaldı aranıza geleceğim!
Sıkı bir rejim yapmıyorum emziriyorum çünkü. 3 aydır biraz dikkat ediyorum sadece o kadar.Bu sabah 90kg çıktım. Az kaldı aranıza geleceğim!
Sıkı bir rejim yapmıyorum emziriyorum çünkü. 3 aydır biraz dikkat ediyorum sadece o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?