80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün dyt gittim 80.300 6 günde 3.400 verdim 2kilo yagdan kas kaybıda olmuş bu haftaki diyeti ona göre verdi ip atlamak çok iyi geliyor günde 1000 ip atladım 50 Squat ve 150 sn plank hareketleri ile destekledim sonuç çok iyi tatile gidiyorum bozmam umarım

Tebrik ederim.6 günde çok iyi kilo vermişsin. 1000 ip atlamak zor iş. Görsel olarak ya da kıyafetleri de farklı var mı merak ettim. Bende ip atlamak için fırsat bulabilsem Keşke.

Sabahtan erken uyanıyorum ama kahvaltıyı hazırla otur ye derken saat 10 oluyor. Her sabah Yumurta, peynir Zeytin mutlaka yiyorum. Bugün az reçel yedim malesef. Öğle yemeği de geç olacak. Az önce bir salkım üzüm ve 2 kuru kayısı yedim.
Bu arada yeni kabarık akşam 19.00 itibariyle meyve dahil bir şey yemeyeceğim. Sizde bunun bir faydası olur mu

Bazı kelimelerim yanlış çıkıyor. Telefon nedeniyle kusuruma bakmayın lütfen
Yok canım önemli değil kelime hatası hepimizde oluyor kiyafette fark etmez mi hiç ediyor tabi benim bacak ve basen sıkıntım yok
göbek ve kollarda sıkıntı karınim daha çok incelemeye ihtiyacı var
Motivemi kaybetmezsem bu sefer son inşallah

Tebrik ederim.6 günde çok iyi kilo vermişsin. 1000 ip atlamak zor iş. Görsel olarak ya da kıyafetleri de farklı var mı merak ettim. Bende ip atlamak için fırsat bulabilsem Keşke.
İnanki isteyince kendine vakit ayıran biliyor insan ben 500 ip kahvaltıdan 45 dk sonra atlıyorum 100 erlik 5 set şeklinde 500 de akşam yemeği öncesi atliyorum yuruyusten daha çok kalori yaktiriyor ip atlamadigim günlerde 1 saat yürüyüş yapıyorum

kizlar gunaydin ben bugun klasik kahvalti yaptim....
daha sonra sekersiz sutlukahve ictim .bol su ve yesilcay ile devam edecem.... motivasyonum tum hafta yoktu... bugun sukur iyiyim.... basaracam 70 leredusmeyi
Başarılar canım ahhhh o 70 ler suan kaç kilosun boyun kaç nasıl bir yol izliyorsun

Merhaba arkadaşlar
Bende bu gruba katılmak istiyorum. 83 kiloyum. 165 cm boyundayim. Ideal kg 60-65. Uyguladığımız özel bi menu var mı grup olarak. Herkes kendisi mi diyet uyguluyor

Hoşgeldin.

herkes kendine uygun diyeti yapıyor. Özel bir listemiz yok.
Çok yakın kilolarda olduğumuz için birbirimizi motive edebiliriz.

Cuma günü kilo bildirimimiz var.

Sporun çok iyi gerçekten , tebrikler

Kilo kaybında rekor, tebrikler

Akşam yememek çok etkili oluyor. Uzmanlarda bunu öneriyor.
Böylelikle gece leptin hormunu salğılanıyor.
Leptin hormunu yağ yakımını sağlıyor.

Gram gram gidiyordu. Günlerdir her Sabah tartılıyordum. İlk hedefine ulaştım şükür. Dün akşam yemeği yemedim inat ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…