80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldin tabiki katilabilirsin canim cuma gunleri kilo bildirimi yapiyoruz
Araniza alirsaniz sevinirim fikir alisverisine cok ihtiyacim var iki haftadir diyet uyguluyorum ama ilk zamanlar kacamak cok yaptim inadina sanki canim her turlu seyi istiyodu borekler pizzalar pideler... Bu hafta gayet irademi koruyorum şukur

Araniza alirsaniz sevinirim fikir alisverisine cok ihtiyacim var iki haftadir diyet uyguluyorum ama ilk zamanlar kacamak cok yaptim inadina sanki canim her turlu seyi istiyodu borekler pizzalar pideler... Bu hafta gayet irademi koruyorum şukur
Bende diyete ilk basladigim hafta motive olana kadar daha gevsek davraniyorum.ama zamanla yasaklara alisiyosun.önemli olan istikrarli olarak devam etmek.kilo veremedigimiz haftalarda olabilir.umutsuzluga düsmemek canim

Bende diyete ilk basladigim hafta motive olana kadar daha gevsek davraniyorum.ama zamanla yasaklara alisiyosun.önemli olan istikrarli olarak devam etmek.kilo veremedigimiz haftalarda olabilir.umutsuzluga düsmemek canim

Şuan alıştım iyi gidiyor. Cuma bildirimde 88 cikmak cok isterdim ya

Niye sorun olsun. Yavaş verilen kilo her zaman daha iyidir ama süren uzun olur tek eksisi o.

Yavaş vermek her zaman için daha sağlıklı bence
benim hedefim ayda 2 kilo verebilmek,

Menu paylaşımı yapalım dedik ancak pek başarılı olamadık.
Ne kadar çok paylaşım olursa motivasyon o kadar artar.
evet ben de ayda 2 kilo hedefindeyim.ben paylasiyim o zaman.siz de yorum yaparsiniz.isteyen ppaylassin yorumlasir motivw oluruz

Merhaba güzeller.
Ben diyet yapmadan kilo vermeye çalışıyorum. Geçen hafta başladım. Tam 1kilo gitti.
Burada paylaşımda bulunmak için günlük açtım ama baktım ki diyet günlükleri bölümüne açmışım. İyide ben diyet yapmıyorum ki.
O zaman kendi kilo grubumla ilerleyim dedim.
Benide aranıza alırsanız sevinirim. Birlikten kuvvet doğarmış. :)

29yaş 83.5 kiloyum. Geçen perşembe 84.5 dum. Kilomuz aynı olan var mı?

Umarım iki üç hafta sonra 70 ler grubunada geçebilirim

Günaydın kızlar.Diyabette tam hızımız almışken çocuklar hastalandı.Öyle yorgunumki .hasta olmamak için bozuldum diyeti.offff.en baştan bir daha.bakalım bu sefer ne kadar sürecek

Günaydın kızlar.Diyabette tam hızımız almışken çocuklar hastalandı.Öyle yorgunumki .hasta olmamak için bozuldum diyeti.offff.en baştan bir daha.bakalım bu sefer ne kadar sürecek
Öncelikle geçmiş olsun. Ben kışın iki hafta da üç kilo atmistim birden cok feci grip oldum ve birakmak zorunda kalmistim tekrarda baslamam 8 ay sonra oldu :-|
Aslinda hersey iradeye bakiyor sanirim

@nemesis selam.kilolarimiz ayni sayilir.84lulerde 33 yasinda diyet yapmayan yasam tarzini degistirmeye calisan bir insanim.desteklesirsek kurtuluruz.ben agir veriyorum ayda 2.hedefim 55.boy 158.oncelikle 1 sene boyunca seneye 7 agustosa kadar devam fikrim.o zamana kadar kac olurum bilmiyorum ama 6li rakamlari kosesinden tutturmus olmak olur.1 oglus var.beraber kurtulabiliriz
gecmis olsun.tamamen birakma az gefset sadece canim.gecen bu donemlerki diyetlerimizi de birakmistik:/
Bu sabah 88.6 gorme mutlulugu yasadim darisi 87 gormeye )
Hadi insallah

Günaydın kızlar..

Ayy çok mutlu oldum canım. Evet bende devam edeceğim.Buradayım.Hep destek, tam destek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…