Hoşbuldum Arkadaşım. 1.65 boyundayım. Hamilelikten önce 73 kiloydum ama 65 kilo benim için ideal. Ben abur cubur çok yiyorum. En büyük sıkıntım yorulduğum zaman çikolataya saldırıyorum. Uykum kalitesiz ( ikizlerim sırayla kalkıyor gece memeye)ve kendimi çoğunlukla yorgun hissediyorum:)
Amin.teşekkür ederim. Okullar açılınca koşturmaktan zayıflarım umarım.abur cubur yemeyi kesince.Allah bağışlasın , ikizlerin varsa , onlar hareketlenince hızla kilo verirsin
Cuma günleri bildirim olacak değil mi?
Evet cuma günleri kilo bildirim olacak.
Bu sayfayı hareketlendirmek ve daha motive edici olmasını sağlamak için günlük menü paylaşımları da yapabiliriz.
Merhaba. Hedef kilo nedirMerhaba arkadaşlar bende bu gruba katılmak istiyorum...
1.73
82
Yaş 29
hedefim 65 inşallahMerhaba. Hedef kilo nedir
İnşallah zaten yolum uzun farkındayım ilk hedefim 75 hırs irade ve çok önemli basaririz umarımInşallah hedefimize ulaşırız.şahsen ben kısa vadede ulaşamam gibi geliyor. Ama yavaş da olsa vereceğim.80 li kilolara hiç alışık değilim
Tabiki olurYarın menülerimizi yazmaya başlayalım mı?ne dersiniz
Daha önce 10 kilo vermissin sanırım.diyetisyen listesi mi uyguluyorsunTabiki olur
Evet diyetisyen eşliğinde veriyorum ara ara vazgeçtigim dönemler oluyor ne yazik ki ama artık olmaz umarımDaha önce 10 kilo vermissin sanırım.diyetisyen listesi mi uyguluyorsun
Evet diyetisyen eşliğinde zayifliyorum 10 kilo verdim 4 ayda arada kacamaklarim ve birakmalarim oldu ama artık hedefime ulaşana kadar bırakmam inşallahDaha önce 10 kilo vermissin sanırım.diyetisyen listesi mi uyguluyorsun
Yeni. Doğum yaptın Allah bagislasin benimde iki tane var aynen önceden zayıftım doğumlardan dolayi aldım bakalım vericezBende emzirdiğim için sütümü azaltmayacak şekil yiyerek vermeye çalışacağım. Doğum önce 73 kiloydum ve Şimdi 86 çok tuhaf görünüyorum.
Tmm aksama burdayım kendimizi kontrol altına alıyoruz bol hareket az yemekŞu ana kadar canım Hangi saat ne isterse yedim. Kontrol etme vakit geldi.çok zor kilo veriyorum üstelik. Yarın akşam yediklerimizi yazalım ve birbirimizi kontrol ve motive edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?