80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yorgun hissetmen çok normal. Uyku düzensizliği, yorgunluk yapıyordur.
sağlıklı beslenmek yorgunluğa iyi gelebilir belki.

Evet cuma günleri kilo bildirim olacak.

Bu sayfayı hareketlendirmek ve daha motive edici olmasını sağlamak için günlük menü paylaşımları da yapabiliriz.

Merhaba arkadaşlar
Bende bu gruba katılmak istiyorum. 83 kiloyum. 165 cm boyundayim. Ideal kg 60-65. Uyguladığımız özel bi menu var mı grup olarak. Herkes kendisi mi diyet uyguluyor

Inşallah hedefimize ulaşırız.şahsen ben kısa vadede ulaşamam gibi geliyor. Ama yavaş da olsa vereceğim.80 li kilolara hiç alışık değilim

Bende emzirdiğim için sütümü azaltmayacak şekil yiyerek vermeye çalışacağım. Doğum önce 73 kiloydum ve Şimdi 86 çok tuhaf görünüyorum.

Bende emzirdiğim için sütümü azaltmayacak şekil yiyerek vermeye çalışacağım. Doğum önce 73 kiloydum ve Şimdi 86 çok tuhaf görünüyorum.
Yeni. Doğum yaptın Allah bagislasin benimde iki tane var aynen önceden zayıftım doğumlardan dolayi aldım bakalım vericez

Şu ana kadar canım Hangi saat ne isterse yedim. Kontrol etme vakit geldi.çok zor kilo veriyorum üstelik. Yarın akşam yediklerimizi yazalım ve birbirimizi kontrol ve motive edelim

kizlar gunaydin ben bugun klasik kahvalti yaptim....
daha sonra sekersiz sutlukahve ictim .bol su ve yesilcay ile devam edecem.... motivasyonum tum hafta yoktu... bugun sukur iyiyim.... basaracam 70 leredusmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…