80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar.ben de 84.9dum dun sabah ac karnina.burda sizlerin duzeni nasil?ben de maratonunuza dahil olabilir miyim?

Kızlar çok gaza geldim.Diyete başladım.Bir ay bakalım ne kadar kilo gidecek.Çok sabırlı değilim.Biran önce gitsin istiyorum

Selam kizlar.ben de 84.9dum dun sabah ac karnina.burda sizlerin duzeni nasil?ben de maratonunuza dahil olabilir miyim?

merhaba,
elbette dahil olabilirsin.

herkes kendi diyetini uyguluyor. Cuma günleri kilo bildiriminde bulunuyoruz.
paylaşımı artırarak motivasyonumuzu artırmak istiyoruz,

Boy, hedef kilo paylaşırsan listeye ekleyelim

Günaydin kizlar
Bu gün klasik bir diyet kahvaltisi yaptim umarim kacamaksiz bir gün olarak devam eder.
Evde bir sürü is var ama ben televizyonun karsisinda yatmak istiyorum hic enerjim yok.kim yapacak bu işleri

Kendimce.kahvaltı çok az yapıyorum.ya da sadece şekersiz kahve içiyorum.öğle ve akşam da yediklerimi kısıyorum.şimdilik böyle.haftaya iptal atlamaya başlayacağım.bakalım

Kahvaltı çok önemli.
Sıkı bir kahvaltı yapınca özelliklede yumurta yiyince çok geç acıkıyor insan.
Denemeni öneririm.

Günaydin kizlar
Bu gün klasik bir diyet kahvaltisi yaptim umarim kacamaksiz bir gün olarak devam eder.
Evde bir sürü is var ama ben televizyonun karsisinda yatmak istiyorum hic enerjim yok.kim yapacak bu işleri

Bende ev işi söz konusu olunca elimi kaldırasım gelmiyor.

Kolay gelsin ...

Hoşgeldin canım.

merhaba,
elbette dahil olabilirsin.

herkes kendi diyetini uyguluyor. Cuma günleri kilo bildiriminde bulunuyoruz.
paylaşımı artırarak motivasyonumuzu artırmak istiyoruz,

Boy, hedef kilo paylaşırsan listeye ekleyelim
hosbulduk kizlar sagolun.menu paylasimi yapiyor muyuz peku?
boy 1.58.hedef kilo 55.ama agir veriyorum ben.haftada yarim anca gidiyor.sorun olir mu

hosbulduk kizlar sagolun.menu paylasimi yapiyor muyuz peku?
boy 1.58.hedef kilo 55.ama agir veriyorum ben.haftada yarim anca gidiyor.sorun olir mu

Yavaş vermek her zaman için daha sağlıklı bence
benim hedefim ayda 2 kilo verebilmek,

Menu paylaşımı yapalım dedik ancak pek başarılı olamadık.
Ne kadar çok paylaşım olursa motivasyon o kadar artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…