80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım benim.inşallah en yakın zamanda gebe kalırsınız .benim durum seninkinin tam tersi.dört hamilelik + 25 kilo.
Önceleri ben de gebelik tedavisi gördüm.sana tavsiyem kafana takmadığın zaman hamile kalıyorsun.tecrübeyle sabit. Son iki hamileliğim öyle oldu.

Benim başka sorunum yok pco var kilo kaynaklı. Hormonlar normal ama kist var yumurtalarda ve bazen çatlamiyor. Doktor kilo ver dedi başka bisey yapmiyor

Benim başka sorunum yok pco var kilo kaynaklı. Hormonlar normal ama kist var yumurtalarda ve bazen çatlamiyor. Doktor kilo ver dedi başka bisey yapmiyor

Yaşında genç hızla kilo verirsin.
Bol bol hareket yapmaya çalış.
Bir sağlık sıkıntı yoksa spora başlayabilirsin.
Hem daha rahat kilo verirsin hem de spor hamileliğinde kolay geçmesini sağlar.

Yaşında genç hızla kilo verirsin.
Bol bol hareket yapmaya çalış.
Bir sağlık sıkıntı yoksa spora başlayabilirsin.
Hem daha rahat kilo verirsin hem de spor hamileliğinde kolay geçmesini sağlar.

Spor yapmaya başladim birden hizlanmak.istemiyorum yavas yavas hem yememeyi hemde sporu arttircam

Teswkkurler canim eline saglik.
Aramızda benim gibi kilolar yüzünden gebe kalamayan var mı :-(
canim kilo vermeyi cozmussun ins en gec yilbasina kadar 72 civari hamis kalirsin.ben 81le hamile kalmistim.nasip boyle seyler.ama bence kilolu kalma cok zor oluyor malesef.98le doguma girdim.normal oldu ama inan ki 65-70 kilo doguma girenlerle kiyas bile olmaz.hayattaki yasam kalitemiz her anlamda dusuyor malesef.o konuya odaklanma bence.kilolarindan kurtul sonra ins onu da Rabbim nasip etsin

İnsallah bende suan oyle dusunuyorum zaten once kilo vermek

Bugun aksam cok az yedim ve şu anda gercekten acim.ama zayif gunlerin hayaliyle kendimi avutuyorum.
Bir arkadas ,aile toplantilarina kilolarimdan utanmadan gitmek istiyorum.benden sonra dogum yapanlar bile zayifladi bu cok utanc verici.
Alişverişte bedenine bakmadan modeline bakip almak istiyorum.acik renkleri rahatca giyebilmek istiyorum.
Zayifken bu basit şeylerin degerini hic bilmiyormusuz.dolaba bakip istegini giyip kendinden emin disari cikmak oysa şimdi kilo aldikca kuculmus olmayan kiyafetlerle dolu 60. 90kiloya kadar her bedene gore kiyafet var .kilo aldilka surekli yeni bisey almak zorunda kalmak.
Hepimizin daha fazlasini yasadigi ortak sikintilar.
Neyse öyle bi iç dökesim geldi

Aynı sıkıntı bende de var 44-48 arasi üç çeşit beden dolu.. istedigimi giyemiyorum. Kabinlere giremiyorum :-( kiyafet begensemde beden bulamiyorum. Bedeni olanlar sacma sapan yasimla alakasiz seyler :-( cok zor durumdayiz cok kotu. Ama basaricaz

İ
inş. Bu basladigimiz son diyet olur.

İnsallah bende suan oyle dusunuyorum zaten once kilo vermek

Bende ocak ayından beri düşünüyorum da kısmet olmadı. Allah hepimize de hayırlısını versin canım
Kizlar insallah cok keyifli saglikli hamilelikler nasip olsun ikinize de

İ

inş. Bu basladigimiz son diyet olur.
Ahhh ahhh.yazalim boyle dusunceleri bence cok motive edici oluyor okumasi cunku.duygularimiza tercuman oluyor bunlar.kamcilaniyoruz

Rahim filmi cekindim bu ay baska sorunum yok, pco kistleri var sadece
canim saglikciyim ve pko herkeste var nerdeyse bence kilo vermen iyi olur .... kist isi kolay bendede vardi tedavi ile gecti .... kuru sogan kür seklinde 15 gunluk falan oluyo ya, onuda dene bence.... bide dogrusu hersey nasip senin icin daha zamani var demekki.....

kizlar yaa gercekten kilolu olmak. 2.sinif muamele gormek demek... zayifken tabi guzel giyiniyosun ve yakisiyo.. magazaya gidip adim attiginda tezgahtar pervane ama kiloluyken araki adam bulasin... bulsanda umursamazca hareketler kaba ve soguk bi konusma ile zaten aradiginida bulamadigindan kapinin onunde buluveriyom kendimi. tam bi skandal ama hayatin gercegi bu ...

Benim arastirdigim kadariyla pco zaten varsa kiloyla birlikte ortaya cikiyormus. Onceden yoktu bende kilo aldikca hem ortaya cikti hemde duzensizliklerim baslamisti. Sukur simdi iki aydir duzenli. Doktor takibine de baslicam ama once kilo vermeye odaklandim. İnsallah kilo verincede saglikli bi sekilde gebe kalip saglikla kucagima alirim.. kistleri kafama takmiyorum da üç ay yumurtam çatlamayip kiste dönüştü. Hatta birinde çatlatma iğnesine rağmen çatlamadi

Haklısın. Ben artık tezgahtarın az olduğu dukkanlara giriyorum. İstedigim gibi birsey bulmak çok zor. Zaten 46-48 beden her kiyafete uretim yapmiyolar, yapsalarda hemen tukeniyor. Şuan hedefim geçen yil zorlada olsa icine girdigim beyaz pantolonumu bayramda giyebilmek. Önü hiçbir sekilde kapanmiyordu gecen bayram icin denedigimde :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…