80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim kistler o zaman bekardim...tedavi ile gitmedi uzun bi zaman sonra kendiliginden yok oldu...kafana takma... ama iyi doktor arastir..bi kac ayri dr a da git... fikir olur

kilo vermek kolayda zor olan istikrar. ve irade onlar varsa hallolur hersey

benim kistler o zaman bekardim...tedavi ile gitmedi uzun bi zaman sonra kendiliginden yok oldu...kafana takma... ama iyi doktor arastir..bi kac ayri dr a da git... fikir olur
Gecen yil farkli dojtorlara giderek kafami cok bulandirdim. Suan ki doktorumu da arkadas tavsiyesiyle buldum. İyi bir doktor. Glifor verdi metobolizmam çalissin diye. Kilo vermemi istiyo şuan için. Yasin genc tedavi icin aceleye gerek yok dedi. Bu arada beyaz pantolonomun icine girdim :-D

Eklentiler

• IMG_20160827_134449.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 31
Süper .. bende geçen gün fermuarı çekemediğim bir kıyafeti giydim. Çok umut verici birşey

kizlar ya adiniza cok sevindim.... ben bugun cok ama cok kacirdim....3 gun ceza vercem kendime ...saka tabi ama 3 gun cok ama cok dikkat edip hedefim bu hafta 79lari gormek ...ahhh ahhh sabah halbuki 81.0 gormustum tartidA .... kendimi gece gece dovesim var​

Aynı ben, ben de bugün 81 leri görüp yeme işini abarttım

Meraba haftasonu dogumgunune gitme ve bana misafir gelmesi +800 gram olarak geri dönmüş birkaç gün aç gezicem
Benim de eşim önceki günlerde her aksam tartildin mi diyordu, daha cok tartilmayip daha çok kaçamak yapiyordum. Sonra o vazgecti sormaktan bende daha iyi verdim gecen hafta

Eşinin bunu anlayıp sırmayı bırakması iyi olmuş :)
İnsan gerçekten daha çok geriliyor, birileri sordukça ya da yorum yaptıkça .

Günaydin forumdaslarim
Herkese bol sporlu kacamaksiz günlerEki Görüntüle 1877709
Tesekkur.ins hepimiz cumaya bol eksili girelim
Birde böyle sorup durmazlarmı kaç kilo verdin , onu yemek serbest mi bilmem ne

Aynen bende 7 den sonra bisey yememeye calisiyorum dun cok icim kiyildi 11gibi domates yedim benimki gelmis hemen domates yemek serbestmi diyo

:)) hepsi aynı demekki
Her sabah işe giderken gel tartılalım diyor. Her akşamda kaç kilo verdin diyo
kiz valla kiskacligin dibine vuruypr kocisler desenize:)citir olcaniz diye tedirgin olmuslar mi acep

Tesekkur.ins hepimiz cumaya bol eksili girelim

kiz valla kiskacligin dibine vuruypr kocisler desenize:)citir olcaniz diye tedirgin olmuslar mi acep
Ben geçen akşam dedim ki kilo verince bakalim beni kiskancak misin tuhaf tuhaf bakti askerde tuttugu gunlukte okudum o donem acayip kiskaniyormus ama şuan hiç kiskanmiyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…