- 7 Temmuz 2016
- 329
- 534
- 103
Ben haftasonu misafirliğe kurban gittim, dünde başka bir arkadasim geldi. Ee biri gelince boş çay olmuyor, yapinca yemeyincede olmuyor. şu 3 gün aç gezicem sanirim :-|İyi geceler kizlar
Bugun okadarcok silme supurme isi yaptimki bileklerim agriyo.hayret biseyya ev işi yapnak neden spor sayilmasinkesinlikle kabul etmiyorum .canim cikti şimdide ruhumu teslim etmeye gidiyom  yarinda pasta börek yapcam diyeti bozmadan nasil dayancam ben yaaa
Bende misafirle yiycem aksam yemem artik telafi olurmu bilmemBen haftasonu misafirliğe kurban gittim, dünde başka bir arkadasim geldi. Ee biri gelince boş çay olmuyor, yapinca yemeyincede olmuyor. şu 3 gün aç gezicem sanirim :-|
Bence deHaha olabilir valla :)
kiz askerde diyomuydu kiskancligini.demiyorduysa simdiki gibi yine kiskanip soylemiyor olabilir:)):)Ben geçen akşam dedim ki kilo verince bakalim beni kiskancak misin tuhaf tuhaf baktiaskerde tuttugu gunlukte okudum o donem acayip kiskaniyormus ama şuan hiç kiskanmiyorrr
ayyy sayilmaz mi kiz.agir isci sinifindayizİyi geceler kizlar
Bugun okadarcok silme supurme isi yaptimki bileklerim agriyo.hayret biseyya ev işi yapnak neden spor sayilmasinkesinlikle kabul etmiyorum .canim cikti şimdide ruhumu teslim etmeye gidiyom  yarinda pasta börek yapcam diyeti bozmadan nasil dayancam ben yaaa
Ben haftasonu misafirliğe kurban gittim, dünde başka bir arkadasim geldi. Ee biri gelince boş çay olmuyor, yapinca yemeyincede olmuyor. şu 3 gün aç gezicem sanirim :-|
aynen o aksam yemeyip sonraki iki gun su ve spora asilinca anca noturluyo bende malesef:/Bende misafirle yiycem aksam yemem artik telafi olurmu bilmem
Sakin gevseme canim.bu iki gun spora ve yesile yuklenirsen toparlarsin canimİyi aksamlar güzeller.Bu hafta çok güzel gidiyodum offf of bugun oglen yaptigimm herseyi fazlasiyla yedim .hay Allahim yedin bari bir tane ye demi.aksam yemedim ama kurtarmaz .aksam yürüş yapiyim dedim onada gücum yok ayakta durmaktan dizlerim agriyo ayy yarin tartilmaya korkuyom.acayip vicdan azabi cekiyorum.
hosgeldin canim yolun guzel.kararlar guzel.gayret guzel hadi gel beraber incelelim:):)Önnncelikle hepinize merhaba.
16 yaşındayım, Nisanın 20'sinde 17 oluyorum. Boyum 170, kilom 85... İdeal kilom 60 çıkıyor, 25 kilo kafadan, bana göre 30 kilo fazlam var. Aburcuburu çok seven ama aslında boğazını tutabilen biriyim. Benim için asıl sorun egzersiz ve yürüyüş.
Spor salonuna her gittiğimde parayı yakıp 3.günden sonra gitmediğim için artık spor salonu istemiyorum bir 15 kilo falan verirsem o saatten sonra başlayabilirim. Sizce evde yapacağım egzersizler, Leslie ve yürüyüş etkili olur mu?
Bende aranıza tam 1 Eylülde katılıyorum. 1 haftadır düzen yaratamadım. Ve benim için tarihler önemli birazcık, bu yüzden ay başında olsun istedim. Zaten 1 gün kalmış :)
Buraya hergün neler yedim, neler yaptım ve inşalllaaah verirsem verdiklerimi yazacağım. Sizler çok büyük motivasyon oluyorsunuz, tarif edemem bunu. Çok sıkıldım 16 yaşında istediğimi giyememekten, her ortamda ezilip büzülmekten, özgüven eksikliğinden...
Planım şu şekilde;
Uyanınca: 2 bardak limonlu ılık su
Kahvaltı: Domates, salatalık, peynir, zeytin, yeşillik, bazen 1 haşlanmış yumurta *sevmediğim için her gün yiyemiyorum*, yeşil çay.
Ara: 1 kuru kayısı, 1 tam ceviz *yani kabuklu bir ceviz, içinden 2 parça çıkıyor*
Öğlen: 4 yk yoğurt içine 1 meyve // bir kase çorba ve yoğurt // 4-5 yk sebze yemeği ve yoğurt // 4 köfte ve yeşillik.
Ara: Bir bardak formçay/teatox çayı/yeşilçay/beyaz çay ve öğlen yemeğinde yemediysem bir meyve, yediysem salatalık gibi hafif bir şey olabilir.
Akşam yemeği: 4-5 yk etli veya etsiz sebze yemeği, 2-3 yk yoğurt ve bir kase salata.
***Akşam en geç 18:00'de yemeğe oturulacak.
***Akşam yemeğinden sonra sadece çay vb sıvı tüketimi olabilir.
İnşallah yeni yaşıma istediğim gibi biri olarak girerim. Hepimize kolay gelsiiiin
Hoşgeldin canim aramizaÖnnncelikle hepinize merhaba.
16 yaşındayım, Nisanın 20'sinde 17 oluyorum. Boyum 170, kilom 85... İdeal kilom 60 çıkıyor, 25 kilo kafadan, bana göre 30 kilo fazlam var. Aburcuburu çok seven ama aslında boğazını tutabilen biriyim. Benim için asıl sorun egzersiz ve yürüyüş.
Spor salonuna her gittiğimde parayı yakıp 3.günden sonra gitmediğim için artık spor salonu istemiyorum bir 15 kilo falan verirsem o saatten sonra başlayabilirim. Sizce evde yapacağım egzersizler, Leslie ve yürüyüş etkili olur mu?
Bende aranıza tam 1 Eylülde katılıyorum. 1 haftadır düzen yaratamadım. Ve benim için tarihler önemli birazcık, bu yüzden ay başında olsun istedim. Zaten 1 gün kalmış :)
Buraya hergün neler yedim, neler yaptım ve inşalllaaah verirsem verdiklerimi yazacağım. Sizler çok büyük motivasyon oluyorsunuz, tarif edemem bunu. Çok sıkıldım 16 yaşında istediğimi giyememekten, her ortamda ezilip büzülmekten, özgüven eksikliğinden...
Planım şu şekilde;
Kahvaltı: Domates, salatalık, peynir, zeytin, yeşillik, bazen 1 haşlanmış yumurta *sevmediğim için her gün yiyemiyorum*, yeşil çay.
Ara: 1 kuru kayısı, 1 tam ceviz *yani kabuklu bir ceviz, içinden 2 parça çıkıyor*
Öğlen: 4 yk yoğurt içine 1 meyve // bir kase çorba ve yoğurt // 4-5 yk sebze yemeği ve yoğurt // 4 köfte ve yeşillik.
Ara: Bir bardak formçay/teatox çayı/yeşilçay/beyaz çay ve öğlen yemeğinde yemediysem bir meyve, yediysem salatalık gibi hafif bir şey olabilir.
Akşam yemeği: 4-5 yk etli veya etsiz sebze yemeği, 2-3 yk yoğurt ve bir kase salata.
İnşallah yeni yaşıma istediğim gibi biri olarak girerim. Hepimize kolay gelsiiiin
Yüklencem yürüyüşe iki gün artikSakin gevseme canim.bu iki gun spora ve yesile yuklenirsen toparlarsin canim
Meraba, leslie programini herkes çok oneriyor. Şuan bende fazla disari yuruyuse cikamiyorum. Evde spor hareketleri falan yapabiliyorum. Şuan 22 yaşındayım 15-16 yaşındayken 2010 yılında yaklaşık 10 ayda 15-20 kilo arası vermiştim. 75 kilodan 58e düşmüştüm. Ama o dönemde uyuya uyuya resmen kilo verdim açlıkla, biraz sarkmalarim olmuştu ve yemeye başlayinca koruyamadim geri aldim. Sen mutlaka sporla destekle. Ve kilo verince de bir yil koruma icin yine yemelerine dikkat et. Ben asla inanmazdim ama tarti da o rakami gordugum gunku dusuncelerimi hic unutmuyorum. Zafer kazanmistim resmen irademe karşi, her isteyen başarı. Ben başardiysam sende başarirsin. Bunu unutmaBen bir konuda pek kararsız kaldım. Okul zamanı yürüyüş yapmak bana zor gelmiyor, çantayı eve atıp 1 saat daha yürüyorum, gidip gelirken bir durak önce iniyorum vesaire aslında baya yürümüş oluyorum ama yazın insan evden çıkamıyor. Sizce egzersizleri ve Leslie'yi düzenli yapsam ama haftanın her günü değil de 3 günü dışarda 1 saat yürüsem yeterli olur mu?
Meraba, leslie programini herkes çok oneriyor. Şuan bende fazla disari yuruyuse cikamiyorum. Evde spor hareketleri falan yapabiliyorum. Şuan 22 yaşındayım 15-16 yaşındayken 2010 yılında yaklaşık 10 ayda 15-20 kilo arası vermiştim. 75 kilodan 58e düşmüştüm. Ama o dönemde uyuya uyuya resmen kilo verdim açlıkla, biraz sarkmalarim olmuştu ve yemeye başlayinca koruyamadim geri aldim. Sen mutlaka sporla destekle. Ve kilo verince de bir yil koruma icin yine yemelerine dikkat et. Ben asla inanmazdim ama tarti da o rakami gordugum gunku dusuncelerimi hic unutmuyorum. Zafer kazanmistim resmen irademe karşi, her isteyen başarı. Ben başardiysam sende başarirsin. Bunu unutma
İyi aksamlar güzeller.Bu hafta çok güzel gidiyodum offf of bugun oglen yaptigimm herseyi fazlasiyla yedim .hay Allahim yedin bari bir tane ye demi.aksam yemedim ama kurtarmaz .aksam yürüş yapiyim dedim onada gücum yok ayakta durmaktan dizlerim agriyo ayy yarin tartilmaya korkuyom.acayip vicdan azabi cekiyorum.
Önnncelikle hepinize merhaba.
Planım şu şekilde;
Günaydın kızlar.Bende diyet miyet kalmadı.Evde herkes hastayız.
En çok canımı sıkanda bir hafta aç kalıp 500 grup zor veriyorsun, bir gün çok yeseniz bir kilo alıyorsun.Bu nasıl bir sistem anlamıyorum.
Bugunde asiri diyet olmasada idare eder canim.aksam yemeyerek kurtarmaya caliscam yine.malesef bu haftada yarim kilodan fazla gitmicek galiba cumaya ne kaldiBazen fazla kaçabilir, ertesi gün dengelemek önemli.
Nasıl geçti bugün ?
Bugunde asiri diyet olmasada idare eder canim.aksam yemeyerek kurtarmaya caliscam yine.malesef bu haftada yarim kilodan fazla gitmicek galiba cumaya ne kaldibu hafta bir kilo vermeyi hedeflemiştim ama biyerden kacak oluyo ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?