80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende benzer durumdayım,,,
Sağlıklı beslenmeyi öğrenmek istiyorum.
Sağlıklı beslenme ve hareketle bu kilolar gidecek zaten.
Yavaş yavaş gitsin ve bir daha gelmesin :)

Bir liste oluşturduk. Haftalık kilo durumumuzu takip ediyoruz. Katılmak istersen boy ve hedef kilonu paylaşırsın.

Günaydın kızlar..

Ayy çok mutlu oldum canım. Evet bende devam edeceğim.Buradayım.Hep destek, tam destek..
Aynen kurtulalim hep beraber bu kilolardan
gunaydin kizlar ilk bildirimi ben yapayim.... bugun tartida 81.4 gordum yaa. daha ne olsun.....

91 ile canim... ama. cok randimanli. iradeli. bi dekilde ilerledigim soylenemez.... en son bayram izin donusu 86 kilo ile tekrar baslamistim diyete.....iste 81.4 bugunki rakam...

Geçen hafta 82.8
Bu hafta 82.2
-600
Benden de bu kadar bu haftalık

Hayirli cumalar
Gecen hafta 87
Bu cuma 86 ,5
Yavas gidiyor ama olsun bakalim gitsinde

Ben aranıza yeni katıldım önceden haftalık tartılmadığım için geçen haftayı bilmiyorum. Ama iki hafta da 90dan
88.5 gordum bugün

Benimde 88.0

-500 gram
kizlar harika gitmis herkesten.boyle boyle kurtylucaz ins.ben bu hafta yuruyusumu yapamadim.ondan dolayi az gitti.an itibariyle yine basliycam ins.

ellerine saglik canim...hedef kiloyu gorunce ilk yanlis hesap diye dusundum.... sonra dikkatli inceleyince birden heyecan ve sevinc birlikte kus misali ucacam sandim....yuppi hedef cokda uzak degilmis..... gitsin dogum kilolari, eski beni ozlermi insan... kendimi kilolu bulurken 70 kiloyu ozledim yaa. ;\

Bende oyle 70 kiloyken bile kilomu kimseye soylemezken şuan hedefim o

Senin hedefe az kalmış,

Sağlıkla hedefe ulaşırsın umarım. Burada kutlarız hep birlikte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…