hedefim 65 67 kg olmak ..... o yuzden devam ....aslinda bi 10 kg versem yinede iyi gorunuruyorum.....ama 67 de super olur.....Harika bence devamını dilerim inş.
Bende en az 65 olmak istiyorum. Şuan 83.5hedefim 65 67 kg olmak ..... o yuzden devam ....aslinda bi 10 kg versem yinede iyi gorunuruyorum.....ama 67 de super olur.....
Merhaba bende 22 yasinda 90 kgyum iki haftadir kendi capimda diyet yapiyorum. Araniza katilabilir miyim
Tabi boyum 165 civari, yaşim 22 hedef kilom şimdilik 70 hızımı alirsam 60ta dusunebilirim sonraHoşgeldin aramıza
Hedef kilon ve boyunu paylaşırsan ekleyeyim listeye
Merhaba güzeller.
Ben diyet yapmadan kilo vermeye çalışıyorum. Geçen hafta başladım. Tam 1kilo gitti.
Burada paylaşımda bulunmak için günlük açtım ama baktım ki diyet günlükleri bölümüne açmışım. İyide ben diyet yapmıyorum ki.
O zaman kendi kilo grubumla ilerleyim dedim.
Benide aranıza alırsanız sevinirim. Birlikten kuvvet doğarmış. :)
29yaş 83.5 kiloyum. Geçen perşembe 84.5 dum. Kilomuz aynı olan var mı?
Umarım iki üç hafta sonra 70 ler grubunada geçebilirim
Aynen kurtulalim hep beraber bu kilolardanGünaydın kızlar..
Ayy çok mutlu oldum canım. Evet bende devam edeceğim.Buradayım.Hep destek, tam destek..
gunaydin kizlar ilk bildirimi ben yapayim.... bugun tartida 81.4 gordum yaa. daha ne olsun.....
91 ile canim... ama. cok randimanli. iradeli. bi dekilde ilerledigim soylenemez.... en son bayram izin donusu 86 kilo ile tekrar baslamistim diyete.....iste 81.4 bugunki rakam...
Geçen hafta 82.8
Bu hafta 82.2
-600
Benden de bu kadar bu haftalık
Hayirli cumalar
Gecen hafta 87
Bu cuma 86 ,5
Yavas gidiyor ama olsun bakalim gitsinde
Ben aranıza yeni katıldım önceden haftalık tartılmadığım için geçen haftayı bilmiyorum. Ama iki hafta da 90dan
88.5 gordum bugün
kizlar harika gitmis herkesten.boyle boyle kurtylucaz ins.ben bu hafta yuruyusumu yapamadim.ondan dolayi az gitti.an itibariyle yine basliycam ins.Benimde 88.0
-500 gram
ellerine saglik canim...hedef kiloyu gorunce ilk yanlis hesap diye dusundum.... sonra dikkatli inceleyince birden heyecan ve sevinc birlikte kus misali ucacam sandim....yuppi hedef cokda uzak degilmis..... gitsin dogum kilolari, eski beni ozlermi insan... kendimi kilolu bulurken 70 kiloyu ozledim yaa. ;\
Bende oyle 70 kiloyken bile kilomu kimseye soylemezken şuan hedefim oellerine saglik canim...hedef kiloyu gorunce ilk yanlis hesap diye dusundum.... sonra dikkatli inceleyince birden heyecan ve sevinc birlikte kus misali ucacam sandim....yuppi hedef cokda uzak degilmis..... gitsin dogum kilolari, eski beni ozlermi insan... kendimi kilolu bulurken 70 kiloyu ozledim yaa. ;\
ellerine saglik canim...hedef kiloyu gorunce ilk yanlis hesap diye dusundum.... sonra dikkatli inceleyince birden heyecan ve sevinc birlikte kus misali ucacam sandim....yuppi hedef cokda uzak degilmis..... gitsin dogum kilolari, eski beni ozlermi insan... kendimi kilolu bulurken 70 kiloyu ozledim yaa. ;\
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?