80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cnm bi sure tuketmedigin bi gidayi tukettigin an vucut odem tutuyor.orn tuzsuz yiyenin tuz yediktn sonra ayaklarinin sismesi gibi.o kilo degil odem.2 gun kastiginda da 1 kiloyu veriyosun sonucta:)
bunu duzenli yapsan zaten kilo kalmaz.bizlerin sorunu sanirim yil.adan istikrari saglayamiyoruz:/
ins hepimize nasip olsunn yaa
ins goruruz canim
5li rakamlari gormeyi bende merak ediyorum acikcasi
malesef ben o zaman da kiymetini bilememisim yaaa.o zamanda tontiriktim cunku.hep to tiriktim yaa:/bi kere 65i gordum taaa lise 2deydi :/

Gunaydin bu cumanin ilk bildirimi ben yapayim
Gecen hafta 86,5
Bu hafta 86
Cok istikrarliyim yine yarim kilo ya
Biraz fazla gitse ne olurdu sanki

Gecen cuma: 84.7
bu cuma:85.5
Fark :+800
artidayim lakin adet olacagim.ins p.tesi falan duser odem.
Gunaydin bu cumanin ilk bildirimi ben yapayim
Gecen hafta 86,5
Bu hafta 86
Cok istikrarliyim yine yarim kilo ya
Biraz fazla gitse ne olurdu sanki
Olsun canim ya.6 ayda iki beden inceliceksin.yavas olsun ki hemen geri gelmesin

Olsun canim ya.6 ayda iki beden inceliceksin.yavas olsun ki hemen geri gelmesin[/QUOTE]
Ben biraz sabirsizim hemen gitsin istiyorum ama tabi sabir isi bu diyet işleri

Ben yarin 4 gunluk tatile gitcem inş kendimi kaybedip hedefimi şaşirmam korkuyorum.
Bol bol meyve ve sebze ye ama o kokteyllere falan bulasma sakin :-D ben bir haftalik tatilden üç kiloyla döndüm. 22 temmuzda 93 kiloydum ben :-| ama 93 cok zoruma gidiyor baslangici agustosta 90dan sayiyorum :-D

Şuana kadar kilo bildiriminde bulunanlara göre tabloyu yayınlayayım.
Daha sonra internete girme şansım olmayabilir.

Daha sonra kilo bildirimi olursa eklerim

cok ama cok kötüyüm bu hafta 83 oldum ya... kendimi kontrol edemiyorum ve misafirlikle beraber tam tamina 2 kilo aldim ya
..halbuki gecen hafta cumartesi 81.0 olmustum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…