Cnm bi sure tuketmedigin bi gidayi tukettigin an vucut odem tutuyor.orn tuzsuz yiyenin tuz yediktn sonra ayaklarinin sismesi gibi.o kilo degil odem.2 gun kastiginda da 1 kiloyu veriyosun sonucta:)Günaydın kızlar.Bende diyet miyet kalmadı.Evde herkes hastayız.
En çok canımı sıkanda bir hafta aç kalıp 500 grup zor veriyorsun, bir gün çok yeseniz bir kilo alıyorsun.Bu nasıl bir sistem anlamıyorum.
bunu duzenli yapsan zaten kilo kalmaz.bizlerin sorunu sanirim yil.adan istikrari saglayamiyoruz:/Ben bir konuda pek kararsız kaldım. Okul zamanı yürüyüş yapmak bana zor gelmiyor, çantayı eve atıp 1 saat daha yürüyorum, gidip gelirken bir durak önce iniyorum vesaire aslında baya yürümüş oluyorum ama yazın insan evden çıkamıyor. Sizce egzersizleri ve Leslie'yi düzenli yapsam ama haftanın her günü değil de 3 günü dışarda 1 saat yürüsem yeterli olur mu?
ins hepimize nasip olsunn yaaMeraba, leslie programini herkes çok oneriyor. Şuan bende fazla disari yuruyuse cikamiyorum. Evde spor hareketleri falan yapabiliyorum. Şuan 22 yaşındayım 15-16 yaşındayken 2010 yılında yaklaşık 10 ayda 15-20 kilo arası vermiştim. 75 kilodan 58e düşmüştüm. Ama o dönemde uyuya uyuya resmen kilo verdim açlıkla, biraz sarkmalarim olmuştu ve yemeye başlayinca koruyamadim geri aldim. Sen mutlaka sporla destekle. Ve kilo verince de bir yil koruma icin yine yemelerine dikkat et. Ben asla inanmazdim ama tarti da o rakami gordugum gunku dusuncelerimi hic unutmuyorum. Zafer kazanmistim resmen irademe karşi, her isteyen başarı. Ben başardiysam sende başarirsin. Bunu unutma
ins goruruz canimHer gün bir saat yürüyüşe çıkmıştım, haftada 6 gün yaptım, 2 kilo verdim. Ama dediğim gibi çok sıkıldım bu yüzden de bıraktım. Bu egzersiz düzeni ne kadar işe yarar bilemedim.
Umarım sende verirsin kiloları canımm :) hepimiz verelim kimden ne eksiğimiz var :) Bu yaşlarda daha kolay derler bakalım :) o rakamları görmeyi nasıl istiyorum sana annnnlatamam :)
malesef ben o zaman da kiymetini bilememisim yaaa.o zamanda tontiriktim cunku.hep to tiriktim yaa:/bi kere 65i gordum taaa lise 2deydi :/İyi aksamlar buraya ugrayan kimseler yok galiba bugun.
Bu akşamüstü yüruyusleri guzelde eve gelince yerimden hic kalkacak halim kalmiyo cocuklarlada ilgilemek istemiyom herseyi bir arada yürütmek cok zor ya bekar işsiz gücsüz sadece kendinden sorumlu olmak istiyo bazen insan.cömertçe sadece kendimize zaman harcadıgımız günler çok geride kaldi ahh ah
Olsun canim ya.6 ayda iki beden inceliceksin.yavas olsun ki hemen geri gelmesinGunaydin bu cumanin ilk bildirimi ben yapayim
Gecen hafta 86,5
Bu hafta 86
Cok istikrarliyim yine yarim kilo ya
Biraz fazla gitse ne olurdu sanki
Gunaydin bu cumanin ilk bildirimi ben yapayim
Gecen hafta 86,5
Bu hafta 86
Cok istikrarliyim yine yarim kilo ya
Biraz fazla gitse ne olurdu sanki
Gecen cuma: 84.7
bu cuma:85.5
Fark :+800
artidayim lakin adet olacagim.ins p.tesi falan duser odem.
Olsun canim ya.6 ayda iki beden inceliceksin.yavas olsun ki hemen geri gelmesin
Bu hafta dikkat edemedinmi canim niye veremedim .Yarım kilo gitmeside çok güzel,
Ben yerimde sayıyorum
Ben bu hafta veremedim, gecen hafta 88.2 gordum bugunde 88.3.Bu hafta dikkat edemedinmi canim niye veremedim .
Regl döneminden önce eksi görmek zor ondandir canimBen bu hafta veremedim, gecen hafta 88.2 gordum bugunde 88.3.
Bende regl bekliyorum cok agri cekiyorjm, gebelikte yok yine
Bol bol meyve ve sebze ye ama o kokteyllere falan bulasma sakin :-D ben bir haftalik tatilden üç kiloyla döndüm. 22 temmuzda 93 kiloydum ben :-| ama 93 cok zoruma gidiyor baslangici agustosta 90dan sayiyorum :-DBen yarin 4 gunluk tatile gitcem inş kendimi kaybedip hedefimi şaşirmam korkuyorum.
Ben bu hafta veremedim, gecen hafta 88.2 gordum bugunde 88.3.
Bende regl bekliyorum cok agri cekiyorjm, gebelikte yok yine
Bu haftaki tablo cok ayrintili olmus eline saglik vilmacimŞuana kadar kilo bildiriminde bulunanlara göre tabloyu yayınlayayım.
Daha sonra internete girme şansım olmayabilir.
Daha sonra kilo bildirimi olursa eklerim
Eki Görüntüle 1880052
Hedefi gorunce en azindan ikili rakamlardan indim şukur diyorum :-DBu haftaki tablo cok ayrintili olmus eline saglik vilmacim
Bu haftaki tablo cok ayrintili olmus eline saglik vilmacim
Hedefi gorunce en azindan ikili rakamlardan indim şukur diyorum :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?