- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
Hoşbuldum. . 6.takımda da yarışıyorum ama genelde benden zayıflar.. Aynı durumda oldugum insanlarla da kaynaşmak istedim.. Aslında çok iyi değil dogru düzgün yapamadım bi ileri iki geri ama şu 80 lerden kurtulayım artıkCok iyi kilo vermissin hosgeldin
Malesef vilmacim bu haftada kilom ayni 87 ya kizlar ben cok fena motivasyon kaybettim beni bi motive edin nolur .bu hafta is acisindan cok sitresli yorucu bir haftaydi buraya kilo bildirimi yapmayi bile unuttum oderce.ama bu kilonun kaderim olarak kalmasini istemiyorum.ama tekrar nasil toparliycam.bir baslasam.Nasıl toparlayabildin mi? Umarım bu haftan iyi geçmiştir .
Balimnaz bu hafta verseydin beni gececektin.seni kiskanir gaza gelirdim belkiMalesef aynıyım ben :-( 87.3 veremedim bu hafta
Neler yapıyosun canım diyet spor olarak aynı kilodayız :) belki birbirimize ilham oluruz :)Malesef vilmacim bu haftada kilom ayni 87 ya kizlar ben cok fena motivasyon kaybettim beni bi motive edin nolur .bu hafta is acisindan cok sitresli yorucu bir haftaydi buraya kilo bildirimi yapmayi bile unuttum oderce.ama bu kilonun kaderim olarak kalmasini istemiyorum.ama tekrar nasil toparliycam.bir baslasam.
Hosgeldin canim.ben aslinda bir listeye bagli olmadan kendimce bir diyet yapmaya calisiyordum bayramakadar simdi dagitsamda.ogunlerimde iki dilim ekmegi gecmiyorum yemekleri mumukun oldugunca az yagli yapiyorum.meyve sekeri haricinde seker almiyorum.haftada 3 4 günde yürüyüş yapmaya çalisiyorum.aksam 7 den sonra meyve sut yogurt harici bisey yemiyordum.inş. beraber yarisalim.benimde boyle bi iteklenmem tekrar havaya girmem lazim.artik foruma daha sik girmeye calisicam.ben forumdan uzaklastimmidiyettende uzaklasiyorum .Neler yapıyosun canım diyet spor olarak aynı kilodayız :) belki birbirimize ilham oluruz :)
Bu hafta olmamis olabilir ama haftaya neden olmasinBalimnaz bu hafta verseydin beni gececektin.seni kiskanir gaza gelirdim belki
İns .birbirimizi forumu biraz daha aktif kullanarak destekleyelim.benimde bukadar kendini saldigim yeter artik. İns yarindan itibaren cumaya kadar en az bir kilo hedefliyorum.Bu hafta olmamis olabilir ama haftaya neden olmasinbirbirimize destek olalim bende biraz durakladim haftaya 86lari gorucem hedefime yaklasicam ")
İns
İns .birbirimizi forumu biraz daha aktif kullanarak destekleyelim.benimde bukadar kendini saldigim yeter artik. İns yarindan itibaren cumaya kadar en az bir kilo hedefliyorum.
Cuma gunleri bildirim yapiyoruz kilo ver yeterarkadaşlar yarışa nasıl katılabilirim? 89,5 kiloyum.
İdeal bir gun olmussabah 11.00 de tereyağda mıhlama peynirli 2 yumurtadan omlet, 10 zeytin, domates, salatalık, biber, 3 taze ceviz ve şekersiz çay
ara 15.00 de 2 parça bitter çikolata ve 2 lokma şekersiz kurabiye, şekersiz filtre kahvede
akşam 18.45 de 4 ızgara köfte, 3 ızgara biber, 4 yk az yağlı siyez bulguru pilavı, yarım kase yoğurt
2 lt ye yakın su içtim. şimdi de hint çayı içiyorum: chai masala
Selam kızlar.. Bir kaç yıl önce bu topikte yazıyordum evlendim çocuk vs derken Ocak ayında tekrar cuma zayıflama yarışmalarına katıldım 102 kilodan 87 ye düştüm ama baya uzun sürdü 9 ay resmen.. Şimdi karataya başlayıp daha sıkı tutmak istiyorum ve kendi kiloma yakın arkadaşlarla sohbet etmek gelebiler miyim buraya da acaba :)
Hoşbuldum. . 6.takımda da yarışıyorum ama genelde benden zayıflar.. Aynı durumda oldugum insanlarla da kaynaşmak istedim.. Aslında çok iyi değil dogru düzgün yapamadım bi ileri iki geri ama şu 80 lerden kurtulayım artıksiz kaç kilosunuz ne kadar zamanda ne kadar verdiniz..?
arkadaşlar yarışa nasıl katılabilirim? 89,5 kiloyum.
arkadaşlar yarışa nasıl katılabilirim? 89,5 kiloyum.
Selam kizlar bende araniza katilmak istiyorum. Suan 83 kiloyum kusuratini yazmiyorum. Aksamlari gelip neler yaptigimi paylasirim. Ben de istikrar saglayamayip verip verip geri alanlardanim. O yuzden desteginize cok ihtiyacim var. Gorusmek uzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?