80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok iyi kilo vermissin hosgeldin
Hoşbuldum. . 6.takımda da yarışıyorum ama genelde benden zayıflar.. Aynı durumda oldugum insanlarla da kaynaşmak istedim.. Aslında çok iyi değil dogru düzgün yapamadım bi ileri iki geri ama şu 80 lerden kurtulayım artık siz kaç kilosunuz ne kadar zamanda ne kadar verdiniz..?

Nasıl toparlayabildin mi? Umarım bu haftan iyi geçmiştir .
Malesef vilmacim bu haftada kilom ayni 87 ya kizlar ben cok fena motivasyon kaybettim beni bi motive edin nolur .bu hafta is acisindan cok sitresli yorucu bir haftaydi buraya kilo bildirimi yapmayi bile unuttum oderce.ama bu kilonun kaderim olarak kalmasini istemiyorum.ama tekrar nasil toparliycam.bir baslasam.

Neler yapıyosun canım diyet spor olarak aynı kilodayız :) belki birbirimize ilham oluruz :)

Neler yapıyosun canım diyet spor olarak aynı kilodayız :) belki birbirimize ilham oluruz :)
Hosgeldin canim.ben aslinda bir listeye bagli olmadan kendimce bir diyet yapmaya calisiyordum bayramakadar simdi dagitsamda.ogunlerimde iki dilim ekmegi gecmiyorum yemekleri mumukun oldugunca az yagli yapiyorum.meyve sekeri haricinde seker almiyorum.haftada 3 4 günde yürüyüş yapmaya çalisiyorum.aksam 7 den sonra meyve sut yogurt harici bisey yemiyordum.inş. beraber yarisalim.benimde boyle bi iteklenmem tekrar havaya girmem lazim.artik foruma daha sik girmeye calisicam.ben forumdan uzaklastimmidiyettende uzaklasiyorum .

İns
Bu hafta olmamis olabilir ama haftaya neden olmasin birbirimize destek olalim bende biraz durakladim haftaya 86lari gorucem hedefime yaklasicam ")
İns .birbirimizi forumu biraz daha aktif kullanarak destekleyelim.benimde bukadar kendini saldigim yeter artik. İns yarindan itibaren cumaya kadar en az bir kilo hedefliyorum.

arkadaşlar yarışa nasıl katılabilirim? 89,5 kiloyum.

sabah 11.00 de tereyağda mıhlama peynirli 2 yumurtadan omlet, 10 zeytin, domates, salatalık, biber, 3 taze ceviz ve şekersiz çay

ara 15.00 de 2 parça bitter çikolata ve 2 lokma şekersiz kurabiye, şekersiz filtre kahvede

akşam 18.45 de 4 ızgara köfte, 3 ızgara biber, 4 yk az yağlı siyez bulguru pilavı, yarım kase yoğurt

2 lt ye yakın su içtim. şimdi de hint çayı içiyorum: chai masala

İdeal bir gun olmus
Darisi basima .hafta sonu pek olmuyor ama

Selam kizlar bende araniza katilmak istiyorum. Suan 83 kiloyum kusuratini yazmiyorum. Aksamlari gelip neler yaptigimi paylasirim. Ben de istikrar saglayamayip verip verip geri alanlardanim. O yuzden desteginize cok ihtiyacim var. Gorusmek uzere..

Merhaba kızlar

Biraz rahtsızdım cuma akşamından bu sabaha foruma giremedim .

Geçen haftanın kilo verme listesi :)
Hepimiz başladığımız kilolarımızdan daha azız. Önemli olan kilo veriyor olmamız.
Nanelibal rekor sende -3,6 kilo

Çok güzel kilo vermişsin, tebrikler,,,
Bundan sonrada sağlıkla kilo vermeni diliyorum.

Forum pek hareketli değil, ancak bizler yazmaya başladıkça hareketlenebilir.
PAylaşım artıkça motivasyonda artar :)

Cuma günleri tartılıyoruz.
Ben listeyi yayınlıyorum ...

Listeye girmek istersen boy, başlangıç kilo, güncel kilo ve hedef kilo bilgilerini paylaşman yeterli ...

Merhaba
Aramıza hoş geldin, forum pek hareketli değil, ancak bizler yazmaya başladıkça hareketlenebilir :)

Cuma günleri tartılıyoruz.
Ben listeyi yayınlıyorum ...

Listeye girmek istersen boy, başlangıç kilo, güncel kilo ve hedef kilo bilgilerini paylaşman yeterli ...

Selam kizlar bende araniza katilmak istiyorum. Suan 83 kiloyum kusuratini yazmiyorum. Aksamlari gelip neler yaptigimi paylasirim. Ben de istikrar saglayamayip verip verip geri alanlardanim. O yuzden desteginize cok ihtiyacim var. Gorusmek uzere..

Seksenlerden kurtulmana az kalmış , tebrikler...

Boy, başlangıç ve hedef kilon kaç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…