80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

harikasın canım ben 88 de takılmış durumdayım sinir oldum sabah sabah neyse bugunden itibaren dahada bir sıkıyorum

Çok sıkmak bi işe yaramıyo. Kilo veremiyorum diye stres yapma. İyice veremezsin. Ben diyet gibi dğeil de normal yemek yiyo gibi alıştırdım kendimi. Diyet yapıyo gibi hissetmiyorum. Böylesi daha iyiymiş valla

Sabah:yeşil çay,kibrit kutusu peynir,5 zeytin ,marul 1 dilim denge ekmeği

Öğlen:ton balığı ,mercimek çorbası 2 dilim denge ekmeği , 1 saat sonra da süt

Saat 5 civarı da. Sütlü yulaf ezmesi

Çok sıkmak bi işe yaramıyo. Kilo veremiyorum diye stres yapma. İyice veremezsin. Ben diyet gibi dğeil de normal yemek yiyo gibi alıştırdım kendimi. Diyet yapıyo gibi hissetmiyorum. Böylesi daha iyiymiş valla
doğru söylüyorsun diyet modunda olmamak lağzım o zaman hiç gitmiyorda işte elinde değil insanın sinir oluyor

Akşam çok acıkıyorum.en önemli zaman bence. Ne yapmak gerek . Uyuyamıyorum valla

Bugün evime gidiyorum ya. Şimdi annemler tıka basa yedirir beni
hayır de yemeklere itiraz et onlarla gidereceğin hasret edeceğin muhabbet doyursun seni kendin için bunu yap yersen orada mutsuz olucaksın az ye çok gez çok muhabbet ve mutlu geri dön

Bende size katilmak istiyormmm
1.70 boyundaym 83 kilo daym dogum yaptim onlari atmak istuyorm hedefim 60 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…