harikasın canım ben 88 de takılmış durumdayım sinir oldum sabah sabah neyse bugunden itibaren dahada bir sıkıyorum
doğru söylüyorsun diyet modunda olmamak lağzım o zaman hiç gitmiyorda işte elinde değil insanın sinir oluyorÇok sıkmak bi işe yaramıyo. Kilo veremiyorum diye stres yapma. İyice veremezsin. Ben diyet gibi dğeil de normal yemek yiyo gibi alıştırdım kendimi. Diyet yapıyo gibi hissetmiyorum. Böylesi daha iyiymiş valla
doğru söylüyorsun diyet modunda olmamak lağzım o zaman hiç gitmiyorda işte elinde değil insanın sinir oluyor
aynen öyle yerken zaman nasıl geçiyor anlamıyor insanda dikkat edince zor geçtiğini biliyorumİnsan hemen 2 günde 10 kilo vermek istiyo ama :)
2 günde almadık bu kiloları
aynen öyle yerken zaman nasıl geçiyor anlamıyor insanda dikkat edince zor geçtiğini biliyorum
benimde fırında karnıbahar ve yoğurt var tabii 1 saat sonra yiyebilicemAkşam: mercimek çorbası,kuru fasülye ,acı biber turşusu
Akşam çok acıkıyorum.en önemli zaman bence. Ne yapmak gerek . Uyuyamıyorum valla
benimde fırında karnıbahar ve yoğurt var tabii 1 saat sonra yiyebilicemöğlende 3 köfte azda yoğurt yedim
Gec yiyorum canım ya iş dolayısıyla malesefAfiyet olsunnn
Baya geç yiyosun anlaşılan
hayır de yemeklere itiraz et onlarla gidereceğin hasret edeceğin muhabbet doyursun seni kendin için bunu yap yersen orada mutsuz olucaksın az ye çok gez çok muhabbet ve mutlu geri dönBugün evime gidiyorum ya. Şimdi annemler tıka basa yedirir beni
hayır de yemeklere itiraz et onlarla gidereceğin hasret edeceğin muhabbet doyursun seni kendin için bunu yap yersen orada mutsuz olucaksın az ye çok gez çok muhabbet ve mutlu geri dön
Bende size katilmak istiyormmm
1.70 boyundaym 83 kilo daym dogum yaptim onlari atmak istuyorm hedefim 60 kilo
Ayy insallah ben bide emziriyorm cok zor az yememem lazim cikolata hastasiyim ben bu ara kilo vermem durdu cunku tam uyamadim diyetimeHoşgeldin aramızaaa
Hedefimize en kısa zamanda ulaşırız inşallah
Ayy insallah ben bide emziriyorm cok zor az yememem lazim cikolata hastasiyim ben bu ara kilo vermem durdu cunku tam uyamadim diyetime
Ocaktan beri ugrasiyorm o yuzden yavas zayifliyorm sizin gibi yapamiyorm cok sukur sutum etkilenmiyo benim sorunum abur cubur yemekti onu biraktim 89 dan 83 e dustumAy emzirirken diyet yapmasan daha iyi değil mi bebiş için? Allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?