80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar size bişi anlatmak istiyorum..bu akşam arkadaşıma gitim yeni bebeği oldu ona bakmaya bir sürü hazırlanmış başka bir arkadaş daha geldi kızı görseniz incecik manken gibi..ben ve şişman bir arkadaşım herşeyden yedik ama o kız hiçbirşey yemedi akşam akşam bunlar yenirmi diye...zayıf kalanların neden zayıf olduğunu anladınız heralde ve biz tontonlarında neden kilo aldığını...ben hafta sonunan beri hiç diyetime dikkat etmiyorum dün pirinç lapası yapacağımı yazmıştım ama yemedim ve tam 79 kilo olmuşum 5 günde hemen geri geliyor kilolar...acaip moralim bozuldu napıcam kızlar ben...cezalandırın beni bişiler yapın kendime gelmem lazım...offfffffffffffffffff

evet bende dikkat ediyorum zayıflar kilolu insanlara göre daha dikkatli bizim gibi degiller

evet arkadaşlar.aynen zayıflar hiçbirşey yemiyor. halamın kızı bildim bileli 55 kilodur ve asla güne gittiğimizde tabağını bitirmez.5 parçaysa seçer 2sini yer.oysa ben hepsini yerim:)))

merhaba,

ben bugün katılsam aranıza ne dersiniz :) 80kgyum ve bu kiloya 48 kg dan çıktım. Kendimden nefret eder durumdayım klava:27 yaşında bu kilo! Kabus! 1 sene sonra bebeğim olsun istiyorum o nedenle 10-15 kg vermem lazım.Desteklerinizi bekliyorum :)

ıyi gecelerrrr...
başlıyım yazmaya
sabah: peynir,3 zeytin,domates,salatalık,2 dilim kepek ekmek
öğlen :yarım simit, ayran
akşamüstü 2-3 adet yulaflı büsküvi
akşam: yarım tabak ıspanak,yarımtabak makarna ve yoğurt
kızlar ben ara öğün yemiyorum yaaa ve bir de su az içiyorum sanırım

Bu arada eşim ve ailesi zayıflar ve dikkat ediyorum ölçüleri azıcık yani neredeyse tüm yemeklerini pasta tabağının biraz oyuk olanında yiyorlar ve yarım kepçe,çikolata,tatlı vs sevmezler yapılsa da çok az yerler,bol salata yerler vs.. ve bende iştahlı bir gelin olarak onlara gittiğimizde çok zorlandım hala ayak uydurmaya çalışıyorum :) Az ve sık onlarda da var bendeyse tam tersi günde 2 öğün ama bol kepçe!! tabi eskidendi....:)
Ben bu haftadan hiç ümitli değilim ne spor var ne de tartıda oynama hatta almaktan bile korkuyorum umarım şiştir bu tartıdaki fazlalık..

canim yorum icin cok tsk ederim, ya aslinda ac kalmiorum, doyuorum ben bunlarla tek sorunum gece uzun oturdum icin gece acikiorum onuda 21 dan snra yememek icin cay ve suyla gecistiriom. sabaha cok ac uyaniorumdelikafadulden
biraz daha dikkat ederim porsonlarima canim,
bide grip olmusum, fazla yiyemiorum bu zamanlarda
aaay

GÜNAYDIN BU ARADA GÜZEL HATUNLAR

herkese günaydın
2 bardak su
1 yemek kaşığı bal
yarım yufka yağsız peynirli gözleme
şekersiz çay
1 domates
hadi bakalım güne başladık
hayırlısı herkese güzel günlerr

evet canım bende bir zamanlar 54 kiloydum ve hiçbir zaman tabağımı bitirmezdim kilo yapar diye ama ne olduysa olay çözüldü hamilelikti doğumdu başladım yemeye o gün bu gündür durduramıyorum kendimiklava: benim bir arkadaşım var çocuklarına kahvaltı yaptırmadan ağzına bişey sokmaz saat 12 olur aaa ben kahvaltı yapmadım der-tatlicadiarzu- ama bende kalkar kalkmaz yeme potansiyeli var oğluma hazırkarken bir taraftan atıştırabilirim(dim) eee böyle olunca o 50 kilo ben 80kafamçokkarıştı

ben de sabah 1 dilim kepekli ekmek ve beyaz peynirimi yedim sabahları iyi başlıyorum ama öğleden sonra açlık krizlerim tutuyor offf yaa

hepinize gunaydin arkadaslar...

crafty sekerim sen nasil aldin o kadar kiloyu? ne kadar zamanda aldin ?

lavita cnm gecmis olsun,grip dolayisiyla az yiyosundur pyleyse..opuyorum

aksama gorusuruz yerimseniben

kızlar gunaydın. öncelikle yediğim yemek 1 tahta kaşığı ama küçük değil buyuk bir tahta kaşığı dun yedıklerımı hesapladım 1500 kalori. Acayip moralim bozuk. sabah kalktım tartıldım ve 78 hala yerimde sayıyorum. basta ne guzel giderken nerde yanlış yapıyorum. hoş sporu bıraktım onun etkısı buyuk tabi of ya bu hafta da boşa geçtı. Benim zamanım çok yok ki ..

kızlar herkese günaydıınn..bende şimdi kahvaltı yapıcam.
1 dilim tam buğday ekmeği
bir kaç zeytin
domates salatalık
açık çay şekersiz
bunlarla kahvaltımı yapıcam..öptüm canlarıımm...

kızlar cok güzel bişey ögrendim yapıyorum metabolizmayı hızlandıran ve yag yakan bişey,bir bardak ılık suya yarım cay kaşıgı zencefil koyuyorsun,yarımda limon sıkıyorsun afiyetle içiyorusnuz yemekten yarım saat önce biraz acı ama haftada 3kilo verdiren bişeymiş her ögünde yapıyorsunuz sabah ögle akşam kolay gelsin kızlar

evet canım aslında haklısın ama dün misafirim vardı.kendime ayrı bişey yapamadım.revaninin kalanını da eşimle okula gönderdim(eşim öğretmen).evde kalırsa ne olur ne olmaz tatlı krizim falan tutar diye...misafir gelince yemekleri pastaları yapıp önlerine koyup da ben de yemezsem huzursuz oluyorlar.ayıp oluyo.o yüzden tatmak zorunda kaldım.aslında şu diyeti biraz yoluna koyana kadar misafir almasak mı ne?mecburen pasta falan da yapılıyo işte.neyse arkadaşlar.bakalım yarın kilolarda ne değişiklik olacak??merak ediyorum..

herkese günaydınlarrr canlarım öpüyorum sizleriiiiii ya arkadaşlar yediklerimiz akşamları açıklıycaz yazmayalım olurmu bak akşamdan yazınca daha iyi oluyo bu arada kızlar ben dahil bu hafta kimse kilo vermemiş gibi görünüyo neden acaba?bisoralım kendimize kızlar işi sıkı tutmanın zamanı bensandoloz sakızın çiğnemiycem artık onun yüzünden veremedim yaaaaa ara öğünler asla atlamıycaz vede oturmaları birz ertleye biliriz acil olmayanlar hariç tabi hiçç canımızı sıkmadan bu günden itibaren varmısınız daha düzgün yapmaya herkesin motivasyonu kırılmış gördüğüm kadarıyla hadi bakalım kızlarrr toplanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…