canim bence sen de cok az yemissin...ozellikle oglen yemeliydin diye dusunuyorum.
arkadaslar ben cok uzun zamandir diyet yapiyorum,boyle beni yanlis anlamayin sakin,yorum yaptigim icin.sadece tecrubelerime dayanarak sizlere yardimci olmak istiyorum (kelin ilaci olsa basina surermis gerci sırnaşık şey ) cok az yedigim zaman diyetim kisa sureli oluyordu cunku cok acikiyordum ve bir zaman sonra dayanamayip yiyordum.ne kadar kararli olursaniz olun,ac kaldiginizda bir an gelir mutlaka sonlandirirsinz diyeti,sonlanmasa bile kacamaklariniz cogalir...nacizhane fikrim...sevgiler yerimseniben
kızlar size bişi anlatmak istiyorum..bu akşam arkadaşıma gitim yeni bebeği oldu ona bakmaya bir sürü hazırlanmış başka bir arkadaş daha geldi kızı görseniz incecik manken gibi..ben ve şişman bir arkadaşım herşeyden yedik ama o kız hiçbirşey yemedi akşam akşam bunlar yenirmi diye...zayıf kalanların neden zayıf olduğunu anladınız heralde ve biz tontonlarında neden kilo aldığını...ben hafta sonunan beri hiç diyetime dikkat etmiyorum dün pirinç lapası yapacağımı yazmıştım ama yemedim ve tam 79 kilo olmuşum 5 günde hemen geri geliyor kilolar...acaip moralim bozuldu napıcam kızlar ben...cezalandırın beni bişiler yapın kendime gelmem lazım...offfffffffffffffffff
canim bence olculu yedigin icin,sorun olmaz.ama kilo verme asamasinda az da olsa revani ve lahmacun turu yemezsen iyi edersin.tabii ki omur boyu bunlardan uzak kalamayiz ama en azindan kilomuzun %20 sini verene kdr yememeliyiz diye dusunuyorum yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?