günaydın canlarım...artık kendime gelmenin vakti geldi ya nisan geliyor yaza ne kaldı şurda....ben bir haftadır inanılmaz boşlamıştım ama bugünden itibaren yeni bir sayfa açıyorum kendime..şu kilolar yerleşmeden kurtulmak lazım yaa 79 olmuşum inanamıyorum ...hadi ben gidiyorum spora...öptüm herkesi..
evet haklısın serracım,helede ben çökmüş durumdayım..ayool bu kilolar beni terketmek istemiyone yapcam bilmiyom..bu adetimde gelmek bilmiyo valla canım çok sıkkın...daraldım resmen..senağlama
iyidir lavita güzeller deyince üstüme alındım:))ne yedin bakalım akşamm:))sen nasılsın gülüm
canım 76dan 79amı cıktınnnnnn aaaaaaaaaaaaaaaa valla kızarımmklava:birhaftada verirsin cabuk aldıysan kilonu neyse sıkma canını ama bırakma kendini,vercez yaza kadar kilolarımı inşalhh haftada ben bir kilo vermeye razıyım valla:)):teytey::lepi:
canım günaydınnnn nasılsın
sen aglama ya dayanamam sıkma canını gülüm kilo nedirkii veirriz elbet biz neleri başarmış insanlarızz,merak etme azcık sabret azcık azmet gider kilolar er yada gec gider öpüldün fıstıka.s.
crafli eylülce fatene lavita presnamka raabzehŞeniza.s.
hepinize gunaydin arkadaslar...
crafty sekerim sen nasil aldin o kadar kiloyu? ne kadar zamanda aldin ?
Valla özel bişi yok tamamen yaşam değişimi, fast food'a dönüş, evlenme, işten geç gelme, gece 11lerde yemek yeme, yemekten aşırı zevk alan bir eşe sahip olma vs. vs uzun bi liste yani 6 senede aldım ama en çok bu sene aldım. Ama azimliyim vermeliyim :) sabah 2 dilim kepek ekmeği peynir domates ve salatalık yedim. Öğlen de çorba ve salata yemeyi düşünüyorum sadece.
hepinize gunaydin arkadaslar...
crafty sekerim sen nasil aldin o kadar kiloyu? ne kadar zamanda aldin ?
Valla özel bişi yok tamamen yaşam değişimi, fast food'a dönüş, evlenme, işten geç gelme, gece 11lerde yemek yeme, yemekten aşırı zevk alan bir eşe sahip olma vs. vs uzun bi liste yani 6 senede aldım ama en çok bu sene aldım. Ama azimliyim vermeliyim :) sabah 2 dilim kepek ekmeği peynir domates ve salatalık yedim. Öğlen de çorba ve salata yemeyi düşünüyorum sadece.
ah o kocadan bir tanede bende var. Ama maalesef kilo alma sorunu yok. O yiyor ben alıyordum sanki. Neyse şimdi artık ben almıyorum en azından. Kızlar halime şükür. Veremesemde almadım en azından...
ara öğünde elmamı iyi portakalmı kızlar fikir rica ediyorumm ikiside bana bakıyor bana kalsa ikiside aynı anda olurda :)
crafli eylülce fatene lavita presnamka raabzehŞeniza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?