80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadı ya kızlar bırbırmızı taktık verelım neler yapabılırız..boyle bos oturmakla olmuyor

mrb kızlar ben yenı fısat buldum benım 2 oğlum var birini okula götür gel kücüğü uyut işleri yap valla yeni oturdum bırazdan kalkar ufaklık hemen dedım bı merhaba diym herkeze aksama ne yediğimi yazarım toptan olarak herkezı öptm ha buarada burası bağımlılık yapıyo kafamçokkarıştısırnaşık şey

ceren16 canım ortadakı yerı kopyalayacaksın www ıle baslayan png dahıl olmak uzere ımg yı kopyalama tamam mı canım

grip olmak istemiorum,
ya da istiorum o zaman dogru dürüst yemek yiyemiorum
ama kizlar ben artik cok skldm varya, istedimi yemek istiyorum ooof...

serracım merhaba nasılsın ben pek iyi degilim biraz canım sıkkın bakıyım dedim neler oldu bu gün diye

grip olmak istemiorum,
ya da istiorum o zaman dogru dürüst yemek yiyemiorum
ama kizlar ben artik cok skldm varya, istedimi yemek istiyorum ooof...

ama lavitacım bizim amacımız sadece kilo vermek değil bundan sonrada dikkat etmek yani verdikten sonra yine aynı şekilde devam edersek daha beter oluruz demi ama arkadaşım hemen öyle kendini bırakma canım olmazz gelirim yanınaklava:klava:

bekliyorum kızlar kimsecikler yok neyse ben yediklerimi yazayım
sabah:1dilim kepek ekmeği 1kb beyaz peynir
ara:3kaşık mısır gevreği
öğlen1 kase çorba salata
ara:2tane kuru incir
akşam:2kepçe çorba 5 kaşık mantı bol salata
yatarken: meyve ve süt var
ve 3lt su benden bu kadar herkes yazarsa sevinirim

sabah: patatesli yumurta yedim biraz beynir iki zeytin ve bir dilim cok tahili ekmek

öglen: 12 de bir bucuk kepce tarhana corbasi

ara 15.00: üc tatli kasigi diyet dondurma

aksam 19.00: iki kepce tarhana corbasi, yarim tabak bulgur pilavi bir kasik yogurt

ara 21.00: meyve hakkim var ama yemicem sadece sekersiz yesil cayla gecistircem

:)

ben daha 3 litre suyumu tamamliyamadim
yemekten bir bucuk saat sonra ice bilirim o yüzden geceye kalio genellikle tamamlamak...
nede olsa gece uzun sinavlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…