80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım sporu bıraktığın için vermemiş olabilirsin.hareketleri arttırmayınca istediğin kadar diyet yap verilmiyo.sen çalıştırmazsan vücut yakmıyo az yediğin için.vücudumuz da akıllı.bakıyo ki az geliyo depoluyo gelenleri.o yüzden dürtmek lazım))kaydirigubbakcemile2

alnağme nasılsın canım emin olbende aynı kilodayım kaçamakta yapmadım ama anlamadım ben çok dikkat ettim ama bir yerde hata yapıyorum yada tiroidlerimde bir sorun var eğer böyle devam ederse ben dr gidicemmuayeneye neyse canım sakın kendimiz germiyelim kilo veremedim diye üzülünce vucutta böbrekler su topluyomuş bütün bir hafta kilo veremiyomuşsun o yüzden birbirimizi motive edelim ya kanal resmen çökmüş durumdabenneyaptımki

canım benim akşamları fazla vaktim yok,fırsat buldukca girip ancak yazılanları okuyorum,2gündür akşamlarıda giremiyorum zaten,işim geregide çok zor oluyor bazen okuyamıyorum bile fırsat buldukca gündüz giriyorum,ben gündüz fırsat olunca girdikce yazayım yediklerimi olurmu serracım benim durumum özel biraz,tamammı fıstık.

canım arkadaşım benimde senin gibi fazla zamanım yok biliyosun arada kaçamaklarım oluyo ve o yüzden yerimde sayıyorum ben de ,evin düzenide tam oturmadı boya badanadan sonra dışarda çok yedim bu ara ne kadar dikkat etsemde evde ki gibi olmuyor ben bir ara karbonhidrat diyeti yapmıştım ve iyi kilo vermiştim tekrarda almadım bu hafta da onu mu yapsam acaba pes etmek yok arkadaşım kaplumbağa gibi versekte devam edicez söz mü?

evet haklısın serracım,helede ben çökmüş durumdayım..ayool bu kilolar beni terketmek istemiyo ne yapcam bilmiyom..bu adetimde gelmek bilmiyo valla canım çok sıkkın...daraldım resmen..senağlama

günaydın canlarım...artık kendime gelmenin vakti geldi ya nisan geliyor yaza ne kaldı şurda....ben bir haftadır inanılmaz boşlamıştım ama bugünden itibaren yeni bir sayfa açıyorum kendime..şu kilolar yerleşmeden kurtulmak lazım yaa 79 olmuşum inanamıyorum ...hadi ben gidiyorum spora...öptüm herkesi..

25 gün sonra ilk defa kahvaltıda bir simit yedim, çok mutluyum ama kaç kaloridir hiç bilmiyorum.
herkese günaydın kızlar, akşam yediklerimi yazarım.

eflatun24 canım bu diyette karbonhidrat alımını kısıtlıyosun günlük 50 üniteyi geçmiyosun diyette et ürünleri serbest ama ben çok dengeli uygulamıştım bir öğün ızgara et genelde balık yiyordum bir öğün salata veya sebze salatayı pynirli falan yapıyordum ekmek tatlı ve hamurişine dikkat ediyorsun klasik diyet mantığı kusura bakma oğlum tepemde çok karışık yazdım diyet yöntemleri bölümünden göz atabilirsin

serracım saol canım benim sen nasılsın nasıl gidyor kilo verme durumlarıı valla beni sorarsan korkuyorum yarın tartılamaya ((bakalım nolcak durum, cok güzel bişey ögrendim yapıyorum metabolizmayı hızlandıran ve yag yakan bişey,bir bardak ılık suya yarım cay kaşıgı zencefil koyuyorsun,yarımda limon sıkıyorsun afiyetle içiyorusnuz yemekten yarım saat önce biraz acı ama haftada 3kilo verdiren bişeymiş her ögünde yapıyorsunuz sabah ögle akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…