kızlar gunaydın. öncelikle yediğim yemek 1 tahta kaşığı ama küçük değil buyuk bir tahta kaşığı dun yedıklerımı hesapladım 1500 kalori. Acayip moralim bozuk. sabah kalktım tartıldım ve 78 hala yerimde sayıyorum. basta ne guzel giderken nerde yanlış yapıyorum. hoş sporu bıraktım onun etkısı buyuk tabi of ya bu hafta da boşa geçtı. Benim zamanım çok yok ki ..
kızlar gunaydın. öncelikle yediğim yemek 1 tahta kaşığı ama küçük değil buyuk bir tahta kaşığı dun yedıklerımı hesapladım 1500 kalori. Acayip moralim bozuk. sabah kalktım tartıldım ve 78 hala yerimde sayıyorum. basta ne guzel giderken nerde yanlış yapıyorum. hoş sporu bıraktım onun etkısı buyuk tabi of ya bu hafta da boşa geçtı. Benim zamanım çok yok ki ..
günaydın arkadaşlar...hergün ilk işim sizleri görmek için bilgisayarın başına koşmak oluyor...[/
aynen canım bende öyleyim buraya okadar alıştımki ailem gibi oldunuz artık:1hug:
kızlar kimse beni görmüyomu aşk olsun meraba falan der aaa
canım arkadaşım benimde senin gibi fazla zamanım yok biliyosun arada kaçamaklarım oluyo ve o yüzden yerimde sayıyorum ben de ,evin düzenide tam oturmadı boya badanadan sonra dışarda çok yedim bu ara ne kadar dikkat etsemde evde ki gibi olmuyor ben bir ara karbonhidrat diyeti yapmıştım ve iyi kilo vermiştim tekrarda almadım bu hafta da onu mu yapsam acaba pes etmek yok arkadaşım kaplumbağa gibi versekte devam edicez söz mü?[/QUOTE
karbonhidrat diyeti derken?sadece karbnhdrtmı yiyosun yoksa kesiyomusun bilmiyorum ama arkadaşlar lütfen böyle tek tip beslenme olan diyetleri yapmayın.vücudumuzun herşeye ihtiyacı var.ama az az tabi.öyle diyetlerde de kilo verilir tabi ama verilen yağ değildir emin olun.mesela protein almayınca vücut kasları eritiyor.kızlar bu çok yanlış.tartıda eksik görünce hemen kilo verdik sanmayalım.önemli olan yağların gitmesi.bu da çok hareketle olacak..hihoyyyt
merhaba arkadaşım ben dedim bak üzülme kıyamam:1hug:
günaydın herkese
25 gün sonra ilk defa kahvaltıda bir simit yedim, çok mutluyum ama kaç kaloridir hiç bilmiyorum.
herkese günaydın kızlar, akşam yediklerimi yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?