80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oo lavitacım hoş geldin ya kimseler yok canım sen diyetisyene gittinmi yoksa kafana göremi yapıyon bide ara öğünleri atlama derim onlar çok önemli metebolizma nın çalışması için demi canım

bende akşamki yediklerimi yazayım ..
1 kepçe çorba
7 yemek kaşığı kabak yemeği
5 kaşık pilav
bol salata ( yağsız )
ayran

öptüm canlarıımm..

selam kizlar bulasiklari biraktim geldim. yazip kaciyorum. hepinizi optuummm..
sabah: corn flaks
ara : yemedim
oglen : 1 kasik corba; 1 kasik mercimek yemegi, 1 kasik bulgur ve bol lahana salatasi
ara: oglenden kalan salatayi bitirdim
aksam : 1 kasik corba, ot haslama, 1 kasik bulgur, 1 dilim ekmek

simdilik bu kadar kocaman opuldunuz

canım1 kaşık derken yemek kaşığımı kepçemi yemek kaşığıysa çok az bence sana zarar canım

oo lavitacım hoş geldin ya kimseler yok canım sen diyetisyene gittinmi yoksa kafana göremi yapıyon bide ara öğünleri atlama derim onlar çok önemli metebolizma nın çalışması için demi canım

canim benim 134, sayfada canim diyet listemi yazdim
diyetsine gitim canim:)))))
öle kendi basima denedim olmadi :) yardim aldim

canim ögün atlamaya calisiorum senin hatrina yarim elma yerim:)

hani yaaa 1 saattir açığım doğru ddüzgün kimse gelmedi iyii sakın kaçamak yapmayında hadi baklımmmm görücez cuma günükin ne kadar vermiş bu hafta hiçkimsede bir kımıldama yok gibi ama bakalımmumarım olur

arkadaşlar benim bugünkü yediklerim; sabah:1 ince dilim kepekli ekmek,4 zeytin,1 haşlanmış yumurta,birz peynir.öğle;iki yemek kaşığı kısır ayran.misafirim vardı revani yapmıştım tadına baktım.bu kaçamak sayılmaz bence değilmi?arada 1 elma yedim.akşam 1 kase çorba yarım lahmacun yedim. yani arkadaşlar özel diyet yemekleri yapmaktansa evdeki yemeklerden ölçülü yemeliyiz.ömür boyu diyet yemeği yapamayız.2 lt içtim suyu.yatana kadar 13 bardak falan olur.bi de sirkeli suyum var.herkese iyi akşamlar..

merhaba arkadaslar...bugun yediklerimi yazmak istiyorum ;

kahvalti oncesi : 3 kuru kayisi,yarim portakal,2 bardak su
sabah: 2 dilim ekmek,biraz peynir,2 zeytin,dom-salatalk
ara:1 portakal
oglen:4 kasik bezelye yemegi,3 kasik pilav,2 kasik yogurt
ara: meyve
aksam:2 parca tavuk pirzola(izgara yagsiz),2 dilim cavdar ekm,salata
21.00 : 1 avuc beyaz leblebi

gun icerisinde 3 fincan 5 i bir yerde cayi ictim.

az yedigim icin cok mutluyum,cok hafif hissediyorum kaydirigubbakcemile5

canim bence olculu yedigin icin,sorun olmaz.ama kilo verme asamasinda az da olsa revani ve lahmacun turu yemezsen iyi edersin.tabii ki omur boyu bunlardan uzak kalamayiz ama en azindan kilomuzun %20 sini verene kdr yememeliyiz diye dusunuyorum yerimseniben

serra cgm ben bu cuma gunu sabahi ilk kilomu vermis olayim cnm cunku kilom degisip duruyor anlayamadm fisfisfis operim yerimseniben

canim merhaba..bence de kilona gore az yemissin... bir de kepcedir herhalde o bir kasik corba degil mi? CADIARZU

canim bence sen de cok az yemissin...ozellikle oglen yemeliydin diye dusunuyorum.

arkadaslar ben cok uzun zamandir diyet yapiyorum,boyle beni yanlis anlamayin sakin,yorum yaptigim icin.sadece tecrubelerime dayanarak sizlere yardimci olmak istiyorum (kelin ilaci olsa basina surermis gerci sırnaşık şey ) cok az yedigim zaman diyetim kisa sureli oluyordu cunku cok acikiyordum ve bir zaman sonra dayanamayip yiyordum.ne kadar kararli olursaniz olun,ac kaldiginizda bir an gelir mutlaka sonlandirirsinz diyeti,sonlanmasa bile kacamaklariniz cogalir...nacizhane fikrim...sevgiler yerimseniben

iyi geceler herkese..

ancak fırsat bulabildim arkadaşlar..bugün yediklerim:
sabah:2dilim kızarmış ekmek,peynir,2 zeytin,2 bardak şekersiz çay
öğle:normal bir dilimin yarısı kadar börek.
akşam:küçük kase bol yoğurtlu bulgur pilavı
aralarda:yarım paket bisküvi ve 1 elma bitirdim.

bugünde böyle geçti.çok düzensiz gidiyorum bu ara.yarından itibaren çeki düzen vermeye karar verdim.yoksa kilo almaya başlıcam.biri bana dur desin arkadaşlar...motivasyonumu iyice kaybettim sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…