serracım bakayım oldumu
bende akşamki yediklerimi yazayım ..
1 kepçe çorba
7 yemek kaşığı kabak yemeği
5 kaşık pilav
bol salata ( yağsız )
ayran
öptüm canlarıımm..
selam kizlar bulasiklari biraktim geldim. yazip kaciyorum. hepinizi optuummm..
sabah: corn flaks
ara : yemedim
oglen : 1 kasik corba; 1 kasik mercimek yemegi, 1 kasik bulgur ve bol lahana salatasi
ara: oglenden kalan salatayi bitirdim
aksam : 1 kasik corba, ot haslama, 1 kasik bulgur, 1 dilim ekmek
simdilik bu kadar kocaman opuldunuz
oo lavitacım hoş geldin ya kimseler yok canım sen diyetisyene gittinmi yoksa kafana göremi yapıyon bide ara öğünleri atlama derim onlar çok önemli metebolizma nın çalışması için demi canım
arkadaşlar benim bugünkü yediklerim; sabah:1 ince dilim kepekli ekmek,4 zeytin,1 haşlanmış yumurta,birz peynir.öğle;iki yemek kaşığı kısır ayran.misafirim vardı revani yapmıştım tadına baktım.bu kaçamak sayılmaz bence değilmi?arada 1 elma yedim.akşam 1 kase çorba yarım lahmacun yedim. yani arkadaşlar özel diyet yemekleri yapmaktansa evdeki yemeklerden ölçülü yemeliyiz.ömür boyu diyet yemeği yapamayız.2 lt içtim suyu.yatana kadar 13 bardak falan olur.bi de sirkeli suyum var.herkese iyi akşamlar..
hani yaaa 1 saattir açığım doğru ddüzgün kimse gelmedi iyii sakın kaçamak yapmayında hadi baklımmmm görücez cuma günükin ne kadar vermiş bu hafta hiçkimsede bir kımıldama yok gibi ama bakalımmumarım olur
selam kizlar bulasiklari biraktim geldim. yazip kaciyorum. hepinizi optuummm..
sabah: corn flaks
ara : yemedim
oglen : 1 kasik corba; 1 kasik mercimek yemegi, 1 kasik bulgur ve bol lahana salatasi
ara: oglenden kalan salatayi bitirdim
aksam : 1 kasik corba, ot haslama, 1 kasik bulgur, 1 dilim ekmek
simdilik bu kadar kocaman opuldunuz
sabah: patatesli yumurta yedim biraz beynir iki zeytin ve bir dilim cok tahili ekmek
öglen: 12 de bir bucuk kepce tarhana corbasi
ara 15.00: üc tatli kasigi diyet dondurma
aksam 19.00: iki kepce tarhana corbasi, yarim tabak bulgur pilavi bir kasik yogurt
ara 21.00: meyve hakkim var ama yemicem sadece sekersiz yesil cayla gecistircem
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?