sağolasın canım hep birlikte verecez inşallah...harikasın opuyorumnanaktan canım maşallah maşallah darısı bize inşallah .
slm kıslarrr...
valla kaçamak falan yapınca giresim gelmiyo ve bu aralar malesef bunu yapıyorum spor da yapamıyorum (leslie bile oğlum izin vermiyo o uyurkende yemek falan yapınca zaman kalmıyo) veeee çok mutsuzum hatta bugün gruptan çıkmak istedim çok kötü örnek oluyorum kaptan olarak ve hiç ilerleme yok yazdan beri..offf yaa
slm handerya .... eskileri hala burda görmek ne kadar güzel ..... bence öle düşünme sakın gruptanda cıkayım demelmaz: beni hatırladınmı bilmiorum ilk girmiştim bu gruba bi hırsla dediğin gibi diyetimi yapmayınca girmek istemedim ...sonra bi daha denedim basladım diyete tekrar girdim ama gene kilo veremedim ...şimdi basladım hatta baya oluo azimle sporla dewam ediorum sanırım oluo vücudum acaip sıkılaştı ve kilolar gidio bir birkaydirigubbakcemile2 ama sunuu anladım ki hep kilolu biri olarak yılmamak bu geciici bi dönem yediklerini kaçamaklarını unut ve yeniden baslaaa ...:lepi:
brose
narin_nazenin
meleğim ve aşkım
izmir_35
yagmurgozlu arkadaşlar sizlerde ölçülerinizi yazar mısınız.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
selma canım boyun fıtığına çok üzüldüm tekrar geçmiş olsun dikkat et yinede
sevdemer nesfit ben birkaç kez denedim çok acıktırıyordu bıraktım :))
narin nazenin inşallah verirsin canım istediğin kiloya ulaşmalısın gerçekten yaş ilerleyince çok zor oluyor
bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 dom, peynir, 5 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği
ara mandalina
öğle 9 kaşık kereviz bir kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmek
ara diyet bisküvi ve 1 incir
akşam kahvaltı yapcam
yeşil çay 1 fincan ve şimdilik 1 lt su tükettim 30 dk yürüşümüde yaptım
serra senden ricam bana lesli ile ilgili programı mail olarak yollayabilirmisin mail adresim var sende canım tşk ederim
iyiyim canım sana üzüldüm
bende diyetisyene gittim tam hız kilo verme çalışmaları içindeyim
biraz yoğunluk var işe gidip geliyorum çok paylaşımda bulunamıyorum
galıba benım son kullanma tarıhım gectı artık hep arza cıkaruyorum mafoldumben eşım öyle dıyor laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3:teselli: ayy canım ya genciz bizhızımızı kesemezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?