80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba hanımlar
Ben 5. takımdayım, ama kilolarımız yakın :) kabul ederseniz ara sıra size de bakmak paylaşımda bulunmak isterim, hepimiz şu lanet kilolardan kurutuluruz inşallah şimdi pantolon denedim hala eşimin pantolonları bile olmuyo bakalım cumaya var mı değişiklik, ben doğumda 30 kilo aldım 15 hemen gitti de gitti 15 bana kaldı onlarda gider inşallah

harikasın opuyorumnanaktan canım maşallah maşallah darısı bize inşallah .
sağolasın canım hep birlikte verecez inşallah...

bugünkü menüm;
birazdan misafirim gelecek kahve içmeye yazıp çıkıcam...

1 kepek ekmek,2 peynir,domates,çay
90 gr ton balıklı salata yedim 1 kepek ekmekle
kahve içecem birazdan (şekersiz) misafir gidince 1 mandalina
akşama ise türlü yaptım etsiz 5 kaşık ondan,1 ayran,1 kepek ekmek,salata
ara:1 elma,1 mandalina

bu buraya 3 .dönüşüm .... bilirsiniz bu duyguyu azimle baslayıp pes etmek bu zamana kadfar hepimizin kilo veremeyeşinin sebebi.... ama bu sefer benm olour galibakaydirigubbakcemile2 spora gidiorum deli gibi haftatada 5 gün her gün 2 saat olmak üzere spor yapıorum ve diyet yapıorum kilo vermeye basladım...mutluyum işin en güzel yanı artık canım birşey istemior....tartımıda aldım bu aradazemuszemus

slm kıslarrr...

valla kaçamak falan yapınca giresim gelmiyo ve bu aralar malesef bunu yapıyorum spor da yapamıyorum (leslie bile oğlum izin vermiyo o uyurkende yemek falan yapınca zaman kalmıyo) veeee çok mutsuzum hatta bugün gruptan çıkmak istedim çok kötü örnek oluyorum kaptan olarak ve hiç ilerleme yok yazdan beri..offf yaa

sevdemer gom player diye bi program var onu indir oradan aç canım..

Serra ben de leslienin 5 mil olanını yapıyorum zaten dediğin gibi acayip terletiyo ve zevkli de ama biliyosunuz işte o hafta kaçamaksız ve hergün leslie ile yürüdüm artıya çıktım hayalkırıklığı oldu sorun bendedir mutlaka ama yapasım bile gelmiyo bu aralar zaten tek yapabileceğim saat dilimi gece 1 den sonra o saattten sonra da üşeniyorum ve yorgun oluyorum

kaydirigubbakcemile5sevdamer 75 kilo olmuşsun cok sevindim bi aralar rakibimdinTEBRİKLEEERRRRRR ben burayı bıraktıktan sonra kilo bile aldım tekrar aynı kiloma döndüm maalesef kilo almak çok kolay...

kızlar kimsecikler yok mu?
yediklerimi yazayım.
kahvaltı 1 simit+1 fincan çay
ara:simit feci doyurmuştu yemedim
öğle:1 kase domates çorbası+1 tabak bol limoblu salata+1 tabak arnavut ciğeri
ara:1 kase cacık

kızlar kimsecikler yok mu?
yediklerimi yazayım.
kahvaltı 1 simit+1 fincan çay
ara:simit feci doyurmuştu yemedim
öğle:1 kase domates çorbası+1 tabak bol limonlu salata+1 tabak arnavut ciğeri
ara:1 kase cacık

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
selma canım boyun fıtığına çok üzüldüm tekrar geçmiş olsun dikkat et yinede

sevdemer nesfit ben birkaç kez denedim çok acıktırıyordu bıraktım :))

narin nazenin inşallah verirsin canım istediğin kiloya ulaşmalısın gerçekten yaş ilerleyince çok zor oluyor

baharnaz nasılsın canım nasıl gıdıyor dıyet karşılaşamıyoruz bır türlüopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bugün yediklerimi yazayım

sabah 1 dom, peynir, 5 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği
ara mandalina
öğle 9 kaşık kereviz bir kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmek
ara diyet bisküvi ve 1 incir
akşam kahvaltı yapcam
yeşil çay 1 fincan ve şimdilik 1 lt su tükettim 30 dk yürüşümüde yaptım

serra senden ricam bana lesli ile ilgili programı mail olarak yollayabilirmisin mail adresim var sende canım tşk ederim

iyiyim canım sana üzüldüm
bende diyetisyene gittim tam hız kilo verme çalışmaları içindeyim

süper gıdıyorsun canım devam et böyle ben bıraz saldım kendımı ama toparlanıyorum yavaş yavaş

aslında haftaiçi gündüz hep kontrollüyüm ama akşamları beyaz ekmek ve haftasonları abartıyordum bakalım ne olcak buhaftasonu iyi bir deneyim olcak şimdiden kendimi motive ediyorum kahvaltı abartılı olmuycak diye

kaydirigubbakcemile3:teselli: ayy canım ya genciz biz hızımızı kesemezler

aynen öyle bız gencız bırde zayıflarsak dahada genc olacagız desın o boşver gercı habıre hasta oluyorum ama olsun ben bıraz ev işlerını abartıyorum ondan bel fıtıgı ve boyun fıtıgı var bende -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…