- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
narin-nazenin benimde dr 65 kilo ii dedi :) aynı dr mu yoksa
Iyi akşamlar arkadaşlar nerelerdesinizzzzzzzzz yavvv bende şimdi sporumu yaptım 5 mil yürüdüm inanın 1 saaat sürdü normalde bu kadar yürüsem terlemiyorum ama 5 mil yürüdüm sucuk gibi terledim süper bence bu 5 millik olanı bakalım bende etkisi ne olacak bunun diğeri 3 mildi 1 haftada sıkılaştım baya kg vermem durmaz inşşş ama sanmıyorum çünkü bu hızlı kg verdirmek için olanıı hayırlısı olsun bakalımm
ıyı geceler arkadaşlar herkese tesekkür ederım gecmış olsun dıyen malesef boyun fıtıgı cıktı boyunluk verdı üç hafta takacagım sonra kontrole gıdecem bakalım ne olacak
ıyı geceler arkadaşlar herkese tesekkür ederım gecmış olsun dıyen malesef boyun fıtıgı cıktı boyunluk verdı üç hafta takacagım sonra kontrole gıdecem bakalım ne olacak
canım hadi inşallah ya sık dişini.neyse meyve yememişsin o çikolatayı nötrler herhalde...yaa kızlar cumaya 82,500 görsem bana yetecek o haldeyim yani yarım kilocuk yaa çok mu şey istiyorum.babaannem dün almanyadan geldi tabii çikolatalarıda beraberinde küçük bir parça yedim akşam yemeginden sonra saat 19:00 gibi ve birdaha da meyve falan yemeden yattım.2 haftadır yediğim ilk çikolaata kaçamagıydı bu kadarcık olur ama değilmi
merhaba kızlar bugün nasılsınız bakem,nasıl gidiyor diyet günleri kaçamak varmı
serradeniz lesliyi winrardamı açtın anlamadım tatlım,ben indirdim ama açamıyorum bende yardım istiyorum,hangi proğramda açmalıyım sanırım bunu bilmiyorum
merhaba kızlar bugün nasılsınız bakem,nasıl gidiyor diyet günleri kaçamak varmı
serradeniz lesliyi winrardamı açtın anlamadım tatlım,ben indirdim ama açamıyorum bende yardım istiyorum,hangi proğramda açmalıyım sanırım bunu bilmiyorum
selam canım walla da billa da kaçamak yokkkkaydirigubbakcemile5
günaydın
çokk kaçamak yaptım çoook pazar ve pazartesiannem ayın 24dünden beri ablamdaydı 2 side yedirdi durdular yaa çook üzgünm ama yapcak bişi yok iradesizm
sevdemer part part indiriyosunya(açılması için bütün partları indirmek lazım ) sonra onları winrarda dizine çıkart var ona tıklayıp dizine çıkarıyosun hepsi bi dosya oluyo . windows playerla yürütemiyosun ama ben de gom player var onunla izleyebilirsin umarım anlata bilmişimdir istersen msnde anlatabilirim
hadi bakalım nevracım tuttum seni,kaçamak yok cevabı süppeeeeeeeer! alkisalkisalkis
başarıcaz biz bu kilolardan kurtulacağız :lepi:
canım hadi inşallah ya sık dişini.neyse meyve yememişsin o çikolatayı nötrler herhalde...
ayyy cumaya az kaldı ben dün tartıldım aynıyım ama cuma sabaha kadar tartılmıyacağım.
bugün biraz da yürüyecem inşallah...
canım benim sağol...ben 1 aydır diyetteyim bir sefer bile kaçamak yapmadım...
bunu karşılığını da 5.7 kilo olarak gördüm dün itibarı ile...
inşallah böyle devam edebilirim canım...
kararlı olursak veririz ben sadece buna inanıyorum..
azim ve irade...Allah bize bolca versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?