80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

narin-nazenin benimde dr 65 kilo ii dedi :) aynı dr mu yoksa

canım bende 1,65 boy kilo 86 ile başlamıştım şimdi çok şükür 83 gördüm yaşım senden küçük 29 az kaldı.enson ben 7 sene önce 65 kiloydum.inşallah 30 a gelmeden görürüm şu 65 i tabi Allahın izniyle inşallah.

yaa kızlar cumaya 82,500 görsem bana yetecek o haldeyim yani yarım kilocuk yaa çok mu şey istiyorum.babaannem dün almanyadan geldi tabii çikolatalarıda beraberinde küçük bir parça yedim akşam yemeginden sonra saat 19:00 gibi ve birdaha da meyve falan yemeden yattım.2 haftadır yediğim ilk çikolaata kaçamagıydı bu kadarcık olur ama değilmi

lütfeeennnn bana da yardımcı ol canım benim.Ne olur özelden msn vereyim gönder bana ve nasıl yapacağımı anlat .

Bu arada canlarım günaydın hepinize.

ıyı geceler arkadaşlar herkese tesekkür ederım gecmış olsun dıyen malesef boyun fıtıgı cıktı boyunluk verdı üç hafta takacagım sonra kontrole gıdecem bakalım ne olacak

canımmmm çok geçmiş olsun dikkat et kendine zor da olsa boyunluğunu tak alışırsın zamanla ihmal etme ben ayağımı incittiğimde 1,5 ay dizlikle dolaştım zor olmuştu baştan ama zamanla dizlik benden bir parça olmuştu çıkardığımda bir tuhaf boşluk hissetmiştim:roflol::roflol::roflol:

selam arkadaslar asutaha cokbilmis yagmurgozlu sizleri goruyorum nasilsiniz ben 4 gundur esimle beraber oteldeyim pc ye ulasamiyordum allatan bugun pc bana kaldida sizlere ulasabildim hepinizi cok ozledim sizlerle paylasimda bulunmak beni cok mutlu ediyor bana gelince doktorun dediklerini uyguluyorum ama sanki veremiyorum gobegim hep sis buda beni cok uzuyor ah ah su direnc notami bir kirabilsem sizleri cok opuyorum

merhaba kızlar bugün nasılsınız bakem,nasıl gidiyor diyet günleri kaçamak varmı
serradeniz lesliyi winrardamı açtın anlamadım tatlım,ben indirdim ama açamıyorum bende yardım istiyorum,hangi proğramda açmalıyım sanırım bunu bilmiyorum

canım hadi inşallah ya sık dişini.neyse meyve yememişsin o çikolatayı nötrler herhalde...
ayyy cumaya az kaldı ben dün tartıldım aynıyım ama cuma sabaha kadar tartılmıyacağım.
bugün biraz da yürüyecem inşallah...

selam canım walla da billa da kaçamak yokkkkaydirigubbakcemile5

günaydın

çokk kaçamak yaptım çoook pazar ve pazartesi annem ayın 24dünden beri ablamdaydı 2 side yedirdi durdular yaa çook üzgünm ama yapcak bişi yok iradesizm

güldal günaydın sanada demek tatildesin eğer doktorun tavsiyelerini dinleyip dışına çıkmadığın sürece takma bişiyi kafana

elimphia selma12 ne oluyo kızlar size dikkat edin kendinize geçsin gitsin şu ağrılar bir an önce çook geçmiş olsun

sevdemer part part indiriyosunya(açılması için bütün partları indirmek lazım ) sonra onları winrarda dizine çıkart var ona tıklayıp dizine çıkarıyosun hepsi bi dosya oluyo . windows playerla yürütemiyosun ama ben de gom player var onunla izleyebilirsin umarım anlata bilmişimdir istersen msnde anlatabilirim

çokbilmiş canım 5 part vardı onları indirdim,ama açamadım
ayrıntılı görüşsek iyi olacak msn den
teşekkür ederim

hadi bakalım nevracım tuttum seni,kaçamak yok cevabı süppeeeeeeeer! alkisalkisalkis
başarıcaz biz bu kilolardan kurtulacağız :lepi:

canım benim sağol...ben 1 aydır diyetteyim bir sefer bile kaçamak yapmadım...
bunu karşılığını da 5.7 kilo olarak gördüm dün itibarı ile...
inşallah böyle devam edebilirim canım...
kararlı olursak veririz ben sadece buna inanıyorum..
azim ve irade...Allah bize bolca versin...:lepi:

nötr lemiş galiba canım almamışım bu sabahta 83.100 düm.

bugün fazla bişiy yiyemiyorum.malum biraz rahatsızlıgım var.

sabah 2 dilim ekmek biraz peynir

ara 1 mandalina

ögle haşlanmış tavuk vardı yanındada haşlama yarım havuç ve patates - yarım dilim ekmek

yazdıgımda ammada çok göründü ögle yemegi ama inanki çok azdı

harikasın opuyorumnanaktan canım maşallah maşallah darısı bize inşallah .

kızlaaaaaaaaaaaar!!!!
nestle nesfit uygulayan varmı(veya diğerlerinden)

not:markete gidicemde o yüzden öyle bağırdım çabuk cevap alayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…