aynen öyle bız gencız bırde zayıflarsak dahada genc olacagız desın o boşver gercı habıre hasta oluyorum ama olsun ben bıraz ev işlerını abartıyorum ondan bel fıtıgı ve boyun fıtıgı var bende -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
aslında haftaiçi gündüz hep kontrollüyüm ama akşamları beyaz ekmek ve haftasonları abartıyordum bakalım ne olcak buhaftasonu iyi bir deneyim olcak şimdiden kendimi motive ediyorum kahvaltı abartılı olmuycak diye
hımm o halde sana çok kızarım parlat parlat tozlanır canım bedeninin kıymetini bil canını hiç üzme daha doğrusu yorma yazık sana bir mail yollardım ama bu konuda mail adresini özelden yazarsan yollarım
canım sağol geç gördüm kusura bakma çok iyiyim sağol sen nasılsınnGünaydın serradeniz ben geldiiiim
nasılsın
canım tabiki yardım ederim ben sana bi ara göndermiştim msn adresimi ama istersen sen gönder ben kaydedeyim okklütfeeennnn bana da yardımcı ol canım benim.Ne olur özelden msn vereyim gönder bana ve nasıl yapacağımı anlat .
Bu arada canlarım günaydın hepinize.
canım bütün partları indirdiysen 1. partı sağ tıkla exrart here yazan yeri tıkla bekle sonra media player oluyo ama media playerda açmıyo divx de açtı bendemerhaba kızlar bugün nasılsınız bakem,nasıl gidiyor diyet günleri kaçamak varmı
serradeniz lesliyi winrardamı açtın anlamadım tatlım,ben indirdim ama açamıyorum bende yardım istiyorum,hangi proğramda açmalıyım sanırım bunu bilmiyorum
handeryacımm oldumu şimdi yelkenlere fora hemen pes etmek yok öyleee bakkk canım arkadşaım biz zayıflıycaz hepimiz hedefimize kavuşucaz şimdiye kadar yedikte ne oldu vaalla süper kg verince keyfine varıyorsunn onaa göree gelmiyim yanınaaakaydirigubbakcemileslm kıslarrr...
valla kaçamak falan yapınca giresim gelmiyo ve bu aralar malesef bunu yapıyorum spor da yapamıyorum (leslie bile oğlum izin vermiyo o uyurkende yemek falan yapınca zaman kalmıyo) veeee çok mutsuzum hatta bugün gruptan çıkmak istedim çok kötü örnek oluyorum kaptan olarak ve hiç ilerleme yok yazdan beri..offf yaa
sevdemer gom player diye bi program var onu indir oradan aç canım..
Serra ben de leslienin 5 mil olanını yapıyorum zaten dediğin gibi acayip terletiyo ve zevkli de ama biliyosunuz işte o hafta kaçamaksız ve hergün leslie ile yürüdüm artıya çıktım hayalkırıklığı oldu sorun bendedir mutlaka ama yapasım bile gelmiyo bu aralar zaten tek yapabileceğim saat dilimi gece 1 den sonra o saattten sonra da üşeniyorum ve yorgun oluyorum
bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 dom, peynir, 5 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği
ara mandalina
öğle 9 kaşık kereviz bir kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmek
ara diyet bisküvi ve 1 incir
akşam kahvaltı yapcam
yeşil çay 1 fincan ve şimdilik 1 lt su tükettim 30 dk yürüşümüde yaptım
serra senden ricam bana lesli ile ilgili programı mail olarak yollayabilirmisin mail adresim var sende canım tşk ederim
serracım hoşgeldin
çok moralim bozuk acayip vicdan azbı çekiyorum bugün tabir-i caizse öküz gibi yedim cumaya kadar eksi çıkmam gerekklava:bana
canımm yaa merak etme bende aynı dert varr yaaaaa utancımdan yazamadım aslında oturmaya gittim ondan yoksa pek kaçamak yapmam ama oldu işte
bugün yediklerim
sabah: klasik kahvaltı
ara : 1 elma
öğlen : 2 elma
ara : 3 ceviz içi
akşam: 3 kuru incir
spor yok2.5 litre su
bugün yediklerim
sabah: klasik kahvaltı
ara : 1 elma
öğlen : 2 elma
ara : 3 ceviz içi
akşam: 3 kuru incir
spor yok2.5 litre su
Sevgicim ben hepsinden kullanıyorum ara ara kahvaltılarda (üşendiğim ve sıkıldığım zamanlarda süper yardıma koşuyo,oğluş durmayınca falan :) valla ben çok seviyorum nesfiti ama 3-4 kullanımda bitiveriyorkızlaaaaaaaaaaaar!!!!
nestle nesfit uygulayan varmı(veya diğerlerinden)
not:markete gidicemde o yüzden öyle bağırdım çabuk cevap alayım diye
Hoşgeldin aramıza canım,paylaşımlarını bekliyoruz..Merhaba hanımlar
Ben 5. takımdayım, ama kilolarımız yakın :) kabul ederseniz ara sıra size de bakmak paylaşımda bulunmak isterim, hepimiz şu lanet kilolardan kurutuluruz inşallah şimdi pantolon denedim hala eşimin pantolonları bile olmuyo bakalım cumaya var mı değişiklik, ben doğumda 30 kilo aldım 15 hemen gitti de gitti 15 bana kaldı onlarda gider inşallah
[
slm handerya .... eskileri hala burda görmek ne kadar güzel ..... bence öle düşünme sakın gruptanda cıkayım demelmaz: beni hatırladınmı bilmiorum ilk girmiştim bu gruba bi hırsla dediğin gibi diyetimi yapmayınca girmek istemedim ...sonra bi daha denedim basladım diyete tekrar girdim ama gene kilo veremedim ...şimdi basladım hatta baya oluo azimle sporla dewam ediorum sanırım oluo vücudum acaip sıkılaştı ve kilolar gidio bir birkaydirigubbakcemile2 ama sunuu anladım ki hep kilolu biri olarak yılmamak bu geciici bi dönem yediklerini kaçamaklarını unut ve yeniden baslaaa ...:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?