80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımm o halde sana çok kızarım parlat parlat tozlanır canım bedeninin kıymetini bil canını hiç üzme daha doğrusu yorma yazık sana bir mail yollardım ama bu konuda mail adresini özelden yazarsan yollarım

kendıne kahvaltı tabagı hazırla o zaman kacamak yapmazsın akşamlarıda kuru meyva leblebı ye cok güzel oluyor

bugün bende yediklerimi paylaşıyım sizle 2 dilim börek(ama yagsız hafif bişy yaniyerimseniben) sabah yanında domates ögle bir elma aksam 3 ızgara köfte salata bi kase corba:))) herkese ii akşamlar

hayirli aksamlar

Bende bugun yediklerimi paylasiyim.
Sabah: 2 dilim ekmek , peynir, 2 zeytin
ara : mandalina
Oglen: kasarli, salami tost . meyveli soda
ara: 1. biskuvi, meyve suyu
aksam: 1 tas corba
bi kucuk parca bitter cikolata

Günaydın serradeniz ben geldiiiim
nasılsın
canım sağol geç gördüm kusura bakma çok iyiyim sağol sen nasılsınn
lütfeeennnn bana da yardımcı ol canım benim.Ne olur özelden msn vereyim gönder bana ve nasıl yapacağımı anlat .

Bu arada canlarım günaydın hepinize.
canım tabiki yardım ederim ben sana bi ara göndermiştim msn adresimi ama istersen sen gönder ben kaydedeyim okk
canım bütün partları indirdiysen 1. partı sağ tıkla exrart here yazan yeri tıkla bekle sonra media player oluyo ama media playerda açmıyo divx de açtı bende
handeryacımm oldumu şimdi yelkenlere fora hemen pes etmek yok öyleee bakkk canım arkadşaım biz zayıflıycaz hepimiz hedefimize kavuşucaz şimdiye kadar yedikte ne oldu vaalla süper kg verince keyfine varıyorsunn onaa göree gelmiyim yanınaaakaydirigubbakcemile

canım şuan gönderiyorum umarım olurrrr

Son düzenleme:
çok moralim bozuk acayip vicdan azbı çekiyorum bugün tabir-i caizse öküz gibi yedim cumaya kadar eksi çıkmam gerek klava:bana

bugün yediklerim

sabah: klasik kahvaltı
ara : 1 elma
öğlen : 2 elma
ara : 3 ceviz içi
akşam: 3 kuru incir
spor yok 2.5 litre su

adaer öğlen sen gelmişsin ben çıkmışım canım,selamın havada kaldı kusura bakma
nevra zaten önemli olan bir kere kararlı olabilrmek zaten gerisi geliyor.Ama bu arada bayrama hedeflenmemizde süper oldu dimi:)
handerya sağol canım yarın indireceğim çünkü sürekli aynı şekilde spor yapmaktan sıkılıyorum.Bu arada çıkmak falanmı dedin sen klava:
gulom rakibeeem hoşgeldin muuuuck! teşekkür ediyorum canım bende bıraktım yaz döneminde başladım diyete.Sen 79 olmuşsun süpersin hemde spora başlaman çok iyi olmuş.Hadi bakalım bana yetişebilecekmisin varmısın yarışa tekrar.Bu arada bayrama kadar herkes bir hedef koydu,hedefine ulaşamayanlar gruptan kış kış olacak yani diskalifiye!!! ( Hadi sende hedefini söyle.Kararlılığın anlaşılıyor bu arada,kutluyorum seni.
Baharnaz;çok şaşırdım canım herkes tok tuttuğunu söylüyor.Demekki sende ters etki yapmış.ıçimde kalmasın ben bi deneyim diyorum.
serradeniz o şekilde olmadı arkadaşlar bi proğram önerdiler onunla açmayı deneyeceğim sağol
listemi yazmıyorum bende bazı arkadaşlar gibi az önce hominigırtlak yaptım((
ama mutlaka telafi edeceğim yarın,deli gibi yediysem deli gibide spor yapmalıyım
çıkıyorum yine uyku gözümden yağıyor
çokbilmiş canım kaydettim seni görüşürüz by!

bugün yediklerim

spor yok 2.5 litre su

dayanamadım çokbilmiş sen ne yaptın öyle hiç bi şey yememiş gibi olmuşsun canım benim,böyle yapmamalısın herşeyden azar azar yemelisin.Yoksa sağlığından olursun allah göstermesin.Hem nasıl dayandın bu kadarcık şeyle

bugün yediklerim

spor yok 2.5 litre su

Bu ne yawww kuş kadar yemşsin arkadaşım yazık sana ama vücut zayıf düşmesin sonraaa sevdemerin de dediği gibi ye ama az ve sık!
kızlaaaaaaaaaaaar!!!!
nestle nesfit uygulayan varmı(veya diğerlerinden)

not:markete gidicemde o yüzden öyle bağırdım çabuk cevap alayım diye
Sevgicim ben hepsinden kullanıyorum ara ara kahvaltılarda (üşendiğim ve sıkıldığım zamanlarda süper yardıma koşuyo,oğluş durmayınca falan :) valla ben çok seviyorum nesfiti ama 3-4 kullanımda bitiveriyor bu aralar lifalifin potakallı çikolatalı müslisine takığım tavsiye ederim tadı çok güzel..
Hoşgeldin aramıza canım,paylaşımlarını bekliyoruz..

ooooo kimlerde gelmiş seni kaçak seni dönmüşsün yuvana :)) tekrar hoşgeldin canım bu sefer gitme emi gerçi sende öyle bi gaz gördüm ki seni 60 kiloya indirir gibi sankim..
ya sen nişanlıydın dimi yanlış mı hatırlıyorum gelin olcaktın hani..

Serracım tamam tamam yarın yeni bir gün dimi (hep olduğu gibi ) pes etmiycem ama dediğim gibi spora vaktim olmuyo ee yedklerimi de çok kısamıyorum (ben verdiğim şu 7-8 kiloyu geçen sene sadece yürüyüşle verdim ama şu an malesef zaman yok bebek büyüdü durmuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…