bugün yediklerim
sabah: klasik kahvaltı
ara : 1 elma
öğlen : 2 elma
ara : 3 ceviz içi
akşam: 3 kuru incir
spor yok2.5 litre su
günaydın cokbılmiş narın nasılsınız herkese hayırlı sabahlar
günaydın kızlar bayrama 2 hafta kaldı ve ben hala yerimde sayıyorum 2 haftada acilen kilo vermem gerek bu listeyi uygulıycam
--------------------------------------------------------------------------------
2 haftada 6 kilo verilmesini sağlayan ve çok ağır olmayan bir diyete başladım.Daha önce de yapmıştım ve gerçekten işe yarıyor.Diyeti yazıyorum:
Her sabah aynı:
2 dilim kepek ekmeği, bir dilim tuzsuz beyaz peynir,domates-salatalık,2 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı,4-5 adet tuzsuz zeytin,4 fındık, 1 ceviz ve bir kivi
İçecekler: Ihlamur,adaçayı,papatya çayı,yeşilçay.
(Siyah çay ve kahve tavsiye edilmez.Kahvesiz yapamam diyorsanız sabahları bir fincan kahveye 1 çorba kaşığı süt ekleyerek içebilirsiniz.Şeker kullanılmamalı, çok az yapay tatlandırıcı olabilir.)
Pazartesi:
Öğle: Cacık, kepek ekmeği
Akşam: Etli nohut, salata
Salı:
Öğle: 1 simit, 1 ayran, domates-salatalık söğüş
Akşam: Herhangi bir balık ızagara, salata (mevsim balıkları tavsiye edilir, çok yağlı olmaması koşuluyla.)
Çarşamba:
Öğle: Cacık, bir dilim kepek ekmeği
Akşam: Tavuk sote,salata
Perşembe:
Öğle: Yarım kilo mevsim meyvesi
Akşam: Ton balığı salatası
Cuma:
Öğle: Peynirli sandöviç, 1 ayran, domates-salatalık söğüş
Akşam: Balık ızagara, salata
Cumartesi:
Öğle: 1 simit, 1 kase cacık
Akşam: Balık ızgara
Pazar:
Öğle: Sahanda yumurta ve salata
Akşam: Etli türlü, salata
Bu diyet en çok iki hafta yapılmalı.Sonra ara verilmeli.
Bitki çaylarını ara öğünlerde içebilirsiniz.Soda da içebilirsiniz aşırıya kaçmamak koşuluyla.Kahve ve çay az tüketilmeli.Sebze ve etli yemekler zeytinyağıyla yapılmalı.Konserve balık kullanılacaksa, yağı iyice süzülmelidir.
Dışarıya yemeğe çıkarsanız ızgara balık ve bol salata yiyiniz.Salata az yağlı olmalı.Ayrıca aşırıya kaçmamak şartıyla ve az yağlı ızgara kalamar, ahtapot salatası ve haşlanmış karides yiyebilirsiniz.2 kadeh kırmızı şarap içebilirsiniz.
Et lokantasına giderseniz bonfile, biftek, şiş veya tavuk ızgara yiyebilirsiniz.
Günaydın topiğin güzelleri :) gününüz güzel ve kaçamaksız geçsin.
Öperim hepinizi...
hayırlı sabahlar canım nasıl oldun iyimisin?opuyorumnanaktan:teselli:
günaydın cokbılmiş narın nasılsınız herkese hayırlı sabahlar
halen daha agrılarım var dınlenıyorum
iyiyim çok şükür sen nasılsın canım.inşallah bende yarın şu 82 li rakamlara ulaşırım yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?