80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım motivasyonunu bozma.arada gelgitler olabilir ama tamamen raydan çıkma sakın...sonra toparlamak zor oluyor...ne zorlukla veriyoz kiloları eski yanlış alışkanlıklara dönmememiz lazım...
bu kadar azimle bişiler başarmışsın devamı da gelecek...

handerya seni çok iyi anlıyorum bu sene mart ayında 78 kiloydum sonra bi rahatsılıktan dolayı ilaç falan derken herşeyi saldım.ve burayı okudugumda dahada fena oluyordum sinirlerim bozuluyordu ben neden böyleyim falan diye heleki şu hergün yazılan menüleri okudugumda benim kendime sinirimden daha da fazla yiyesim geliyordu. temmuzdan sonra bidaha hiç girmedim k.k. ya ta ki ekim sonuna kadar .bu arada kilo 86 yı gördü.kesin kararımı verdim başladım ve buraya döndüm.aslında ara vermek iyi olabilir ama dönüşünüz benim gibi muhteşem olmaasında malum ben 8 ayda 8 kilo alarak döndüm aranıza.şuan kaçamakta yapsam birdaha işin ucunu hiç bu kadar salmak istemiyorum.

halen daha agrılarım var dınlenıyorum

en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğim canım bilirim o ağrıları bendede bel fıtığı var doktorum ameliyat olmamı istemiyor biraz dikkat edersen ameliyata gerek kalmaz dedi bakalım sonumuz nolcak zaten ameliyat lafını bile duymak istemiyorum 3 kere oldum yumurtalık kisti ameliyatı tam 15 kg luk bir kist daha sonra safra kesesi ameliyatı en sonda geçtiğimiz yaz miyom ameliyatı oldum artık yeter bence Allah cümlemizi beterinden korusun:Saruboceq::Saruboceq:

amın canım allah dermansız dert vermesın kımseye benımde bel fıtıgım var şimdıde boyun cıktı senağlamasenağlamasenağlama

offff bugün kötüyüm aslında günlerdir huzursuzluğum üzerimde,
şu an yaptığım işten sıkıldığımı belirtmiştim bir ara okuyanlar hatırlar.Hala aynı hisler içindeyim ne arıyorum ben burada diyorum kendime,mutlu değilim ben bu işi yaparken.Evet arkadaşlar ben kendi mesleğimi yapmak istiyorum,üniversite de öğretmenlik okudum,ancak sistemdeki eşitsizlik nedeniyle branşımdan alınan öğretmen sayısı 10-50 arasında değişip durduğu ve mezun sayımız binler-onbinlerle tahmin edildiği için bir türlü atanamıyorum.Ben mesleğimi yapmak istiyorum,ilkokulda bile sorduklarında ne olacaksın diye öğretmen olacağım dediğim şeyi yapmak istiyorum.Rabbim duy sesimi.Kızlar sizde tv.de her çıkan öğretmen atamaları haberlerini okudukça dua edin ne olur...

canım branşının ne oldugunu bilmiyorum ama dershane ögretmenliği yapıyor benim çogu atanamayan tanıdıklarım.gerçi maaşları çok az oluyormuş ama işte ne yapacaksın hiç yoktan iyidir diyorlar.senin branşın neydi canım

böyle ınsanları görüne ınsanın cocugunu okutası bıle gelmıyor yarın bızım cocuklarımız nasıl olacak allah bılır gercektem haksızlık anlıyorum canım senı ınşallah burası ugurlu gelırde ataman yapılır ne ögretmenısın yoksa tekstılmı

selamm arkadaşlarr nasılsınızzz bugün bakalım yarın tartı günüdikkat edelim barineyse umarım herkes bayrama kadar kgleri veriir yoksa hepimiz çıkıcaz takımdan vallaa neyse hayırlısı umarım veririzz

narin_nazenin, serradeniz, yagmurgozlu kızlar neler yapıyorsunuz,ya kuralları koyduğumuz gün bir hayli canlanmıştı topik şimdi yeniden suskunlaştı sanki,bize neler oluyor böyyleeee

Allah gönlüne göre versin cnm dualarımız seninleopuyorumnanaktan
verilmiş sadakan varmış canım.
evet yaa patlamak üzereymiş dr gittim ertesi günü acil ameliyata alındım eğer patlasaymış komaya girip ölebilirmişim
narin yağmur gözlü nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrr

hoşgeldin cnmmm iyiyim sen nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

narin_nazenin, serradeniz, yagmurgozlu kızlar neler yapıyorsunuz,ya kuralları koyduğumuz gün bir hayli canlanmıştı topik şimdi yeniden suskunlaştı sanki,bize neler oluyor böyyleeee

ne olsun canım mesai bitecek birazdan eve gittigimde ne pişirsem diye düşünüyorum bugün salata çeşitleri yapayım diyorum birde çorba nede olsa yarın kilo bildirimi var. kendi adıma konuşmak gerekirse ben elimden gelen her fırsatta solugu burda alıyorum.kurallara uymaya çalışıyorum.yarın tekrar canlanır buralar malum yarın bildirim günü hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…