- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
canım motivasyonunu bozma.arada gelgitler olabilir ama tamamen raydan çıkma sakın...sonra toparlamak zor oluyor...ne zorlukla veriyoz kiloları eski yanlış alışkanlıklara dönmememiz lazım...slm kıslarrr...
valla kaçamak falan yapınca giresim gelmiyo ve bu aralar malesef bunu yapıyorum spor da yapamıyorum (leslie bile oğlum izin vermiyo o uyurkende yemek falan yapınca zaman kalmıyo) veeee çok mutsuzum hatta bugün gruptan çıkmak istedim çok kötü örnek oluyorum kaptan olarak ve hiç ilerleme yok yazdan beri..offf yaa
sevdemer gom player diye bi program var onu indir oradan aç canım..
Serra ben de leslienin 5 mil olanını yapıyorum zaten dediğin gibi acayip terletiyo ve zevkli de ama biliyosunuz işte o hafta kaçamaksız ve hergün leslie ile yürüdüm artıya çıktım hayalkırıklığı oldu sorun bendedir mutlaka ama yapasım bile gelmiyo bu aralar zaten tek yapabileceğim saat dilimi gece 1 den sonra o saattten sonra da üşeniyorum ve yorgun oluyorum
[nevra zaten önemli olan bir kere kararlı olabilrmek zaten gerisi geliyor.Ama bu arada bayrama hedeflenmemizde süper oldu dimi:)
ayyy bencede canım yaaaa...
motivasyon herşyin başı...bakalım yarın ne çıkcaz tartıda
selmacım sen bursa nın neresinde oturuyorsun ben nilüfer ihsaniyedeyim
halen daha agrılarım var dınlenıyorum
en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğim canım bilirim o ağrıları bendede bel fıtığı var doktorum ameliyat olmamı istemiyor biraz dikkat edersen ameliyata gerek kalmaz dedi bakalım sonumuz nolcak zaten ameliyat lafını bile duymak istemiyorum 3 kere oldum yumurtalık kisti ameliyatı tam 15 kg luk bir kist daha sonra safra kesesi ameliyatı en sonda geçtiğimiz yaz miyom ameliyatı oldum artık yeter bence Allah cümlemizi beterinden korusun:Saruboceq::Saruboceq:
offff bugün kötüyüm aslında günlerdir huzursuzluğum üzerimde,
şu an yaptığım işten sıkıldığımı belirtmiştim bir ara okuyanlar hatırlar.Hala aynı hisler içindeyim ne arıyorum ben burada diyorum kendime,mutlu değilim ben bu işi yaparken.Evet arkadaşlar ben kendi mesleğimi yapmak istiyorum,üniversite de öğretmenlik okudum,ancak sistemdeki eşitsizlik nedeniyle branşımdan alınan öğretmen sayısı 10-50 arasında değişip durduğu ve mezun sayımız binler-onbinlerle tahmin edildiği için bir türlü atanamıyorum.Ben mesleğimi yapmak istiyorum,ilkokulda bile sorduklarında ne olacaksın diye öğretmen olacağım dediğim şeyi yapmak istiyorum.Rabbim duy sesimi.Kızlar sizde tv.de her çıkan öğretmen atamaları haberlerini okudukça dua edin ne olur...
offff bugün kötüyüm aslında günlerdir huzursuzluğum üzerimde,
şu an yaptığım işten sıkıldığımı belirtmiştim bir ara okuyanlar hatırlar.Hala aynı hisler içindeyim ne arıyorum ben burada diyorum kendime,mutlu değilim ben bu işi yaparken.Evet arkadaşlar ben kendi mesleğimi yapmak istiyorum,üniversite de öğretmenlik okudum,ancak sistemdeki eşitsizlik nedeniyle branşımdan alınan öğretmen sayısı 10-50 arasında değişip durduğu ve mezun sayımız binler-onbinlerle tahmin edildiği için bir türlü atanamıyorum.Ben mesleğimi yapmak istiyorum,ilkokulda bile sorduklarında ne olacaksın diye öğretmen olacağım dediğim şeyi yapmak istiyorum.Rabbim duy sesimi.Kızlar sizde tv.de her çıkan öğretmen atamaları haberlerini okudukça dua edin ne olur...
ader inş. atanırsın:Saruboceq: dualarım senınle
yağmurgözlü 15kg kistmi okuyunca şok oldum yaaa
evet canım tam 15 kg habersiz taşımışım kimbilir kaç yıl tesadüfen doktorumun dikkati sayesinde tespit edildi
narin yağmur gözlü nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Allah gönlüne göre versin cnm dualarımız seninleopuyorumnanaktanoffff bugün kötüyüm aslında günlerdir huzursuzluğum üzerimde,
evet yaa patlamak üzereymiş dr gittim ertesi günü acil ameliyata alındım eğer patlasaymış komaya girip ölebilirmişimverilmiş sadakan varmış canım.
narin yağmur gözlü nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrr
narin_nazenin, serradeniz, yagmurgozlu kızlar neler yapıyorsunuz,ya kuralları koyduğumuz gün bir hayli canlanmıştı topik şimdi yeniden suskunlaştı sanki,bize neler oluyor böyyleeee
narin_nazenin, serradeniz, yagmurgozlu kızlar neler yapıyorsunuz,ya kuralları koyduğumuz gün bir hayli canlanmıştı topik şimdi yeniden suskunlaştı sanki,bize neler oluyor böyyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?