bende çok iyiyim canım sağollben iyiyim çok şükür sen nasılsın serra.yarını iple çekiyorum inşallah hepimiz için bu hafta iyi geçmiştir.
iyiyim canım ne olsun takılıyorum işte buralarda sen neler yapıyorsunnnarin_nazenin, serradeniz, yagmurgozlu kızlar neler yapıyorsunuz,ya kuralları koyduğumuz gün bir hayli canlanmıştı topik şimdi yeniden suskunlaştı sanki,bize neler oluyor böyyleeee
Allah gönlüne göre versin cnm dualarımız seninleopuyorumnanaktan
evet yaa patlamak üzereymiş dr gittim ertesi günü acil ameliyata alındım eğer patlasaymış komaya girip ölebilirmişim
hoşgeldin cnmmm iyiyim sen nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba bayanlar..bende yeni üye oldum.kilom 88ewlendikten sonra tam 18 kilo aldım biri bana yardım etsin............
canım ya o kadar üzülüyorum ki bu tür şeyleri duyduğumda... Allah yolunu açık etsin inşallah mesleğini yapabilirsin en kısa zamanda...offff bugün kötüyüm aslında günlerdir huzursuzluğum üzerimde,
şu an yaptığım işten sıkıldığımı belirtmiştim bir ara okuyanlar hatırlar.Hala aynı hisler içindeyim ne arıyorum ben burada diyorum kendime,mutlu değilim ben bu işi yaparken.Evet arkadaşlar ben kendi mesleğimi yapmak istiyorum,üniversite de öğretmenlik okudum,ancak sistemdeki eşitsizlik nedeniyle branşımdan alınan öğretmen sayısı 10-50 arasında değişip durduğu ve mezun sayımız binler-onbinlerle tahmin edildiği için bir türlü atanamıyorum.Ben mesleğimi yapmak istiyorum,ilkokulda bile sorduklarında ne olacaksın diye öğretmen olacağım dediğim şeyi yapmak istiyorum.Rabbim duy sesimi.Kızlar sizde tv.de her çıkan öğretmen atamaları haberlerini okudukça dua edin ne olur...
yağmurgözlü şok oldummmmmmmmmmmmmevet canım tam 15 kg habersiz taşımışım kimbilir kaç yıl tesadüfen doktorumun dikkati sayesinde tespit edildi opuyorumnanaktan
canım selamlar,selamm arkadaşlarr nasılsınızzz bugün bakalım yarın tartı günüdikkat edelim barineyse umarım herkes bayrama kadar kgleri veriir yoksa hepimiz çıkıcaz takımdan vallaa neyse hayırlısı umarım veririzz
merhaba bayanlar..bende yeni üye oldum.kilom 88ewlendikten sonra tam 18 kilo aldım biri bana yardım etsin............
canım selam...teşekkürler arkadaşlar...önerebileceğiniz bazı şeyler varmı?biran önce kilo werip hamile kalmak istiyorum çünkü...
canım ya o kadar üzülüyorum ki bu tür şeyleri duyduğumda... Allah yolunu açık etsin inşallah mesleğini yapabilirsin en kısa zamanda...
yağmurgözlü şok oldummmmmmmmmmmmm
bu nasıl bişi arkadaşım?
gerçekten Allah seni sevdiklerine bağışlamış...
geçmiş olsun tekrardan...
canım selamlar,
valla canım benim şimdi misafirlerim gitti hemen girdim nete...kek vs yaptım onlara gram yemedim sadece çay içtim...
yarın inşallah hepimiz biraz daha hafiflemiş oluruz ayyy ne güzel olur dimi?
bayrama az kaldı kızlar evetttt inşallah hedefler tutar...........kaydirigubbakcemile5
merhaba ekka hoşgeldin...
doğru yerdesin ...burada motivasyon sağlayabilirsin ama önce kararlı,azimli ve kiloları vermeyi gerçekten istemek gerek...
sende burada olduğuna göre bu kararı almışsın...haydi sende biran önce sağlıkla kilolarını vermek için adım at ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?