80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben iyiyim çok şükür sen nasılsın serra.yarını iple çekiyorum inşallah hepimiz için bu hafta iyi geçmiştir.
bende çok iyiyim canım sağoll
narin_nazenin, serradeniz, yagmurgozlu kızlar neler yapıyorsunuz,ya kuralları koyduğumuz gün bir hayli canlanmıştı topik şimdi yeniden suskunlaştı sanki,bize neler oluyor böyyleeee
iyiyim canım ne olsun takılıyorum işte buralarda sen neler yapıyorsunn

bende çok iyiyim bugün hiç kaçamak olmadı şükür inş da olmazzz ha buarada gerçekten verilmiş sadakan varmış yaa dehşet bir şey bencede 15 kg yaa neyse bi sorun olmada atlatmışsın yaa şükretmek lazımmm

hepinizi çook öpüyorum kızlar akşama nete girmeye çalışırım.yarın görüşmek üzere .opuyorumnanaktan

canım ya o kadar üzülüyorum ki bu tür şeyleri duyduğumda... Allah yolunu açık etsin inşallah mesleğini yapabilirsin en kısa zamanda...

evet canım tam 15 kg habersiz taşımışım kimbilir kaç yıl tesadüfen doktorumun dikkati sayesinde tespit edildi opuyorumnanaktan
yağmurgözlü şok oldummmmmmmmmmmmm
bu nasıl bişi arkadaşım?
gerçekten Allah seni sevdiklerine bağışlamış...
geçmiş olsun tekrardan...

canım selamlar,
valla canım benim şimdi misafirlerim gitti hemen girdim nete...kek vs yaptım onlara gram yemedim sadece çay içtim...
yarın inşallah hepimiz biraz daha hafiflemiş oluruz ayyy ne güzel olur dimi?
bayrama az kaldı kızlar evetttt inşallah hedefler tutar...........kaydirigubbakcemile5

merhaba bayanlar..bende yeni üye oldum.kilom 88 ewlendikten sonra tam 18 kilo aldım biri bana yardım etsin............

merhaba ekka hoşgeldin...
doğru yerdesin ...burada motivasyon sağlayabilirsin ama önce kararlı,azimli ve kiloları vermeyi gerçekten istemek gerek...
sende burada olduğuna göre bu kararı almışsın...haydi sende biran önce sağlıkla kilolarını vermek için adım at ...........

teşekkürler arkadaşlar...önerebileceğiniz bazı şeyler varmı?biran önce kilo werip hamile kalmak istiyorum çünkü...

merhaba bayanlar..bende yeni üye oldum.kilom 88 ewlendikten sonra tam 18 kilo aldım biri bana yardım etsin............

gel canım gel hoşgeldina.s.tam yerindesin buraya bir alışırsan bırakamassın alışkanlık yaparıskaydirigubbakcemile3 topik kurallarını oku yardımcı olur sana ben çıkmak zorundayım mesaim bitti görüşürüzopuyorumnanaktan

spor yapmazsan sarkarsın diyetle birliikte spor da yap bence vücuduna dikkat et çatlamasın fazla önlemini al yerimsenibenyerimseniben

teşekkürler arkadaşlar...önerebileceğiniz bazı şeyler varmı?biran önce kilo werip hamile kalmak istiyorum çünkü...
canım selam...
canım madem kararın bu yönde vucüt depolarını boşaltmadan yani sağlıklı listelerden faydalanmalısın...
1200 kalorinin altına düşme bence...
listende herşey olmalı yoğurt,tavuk,et ,meyve, ekmek gerektiğinde 10 15 fındık bile...
lütfen bu tarzda 6 öğün veya 5 öğün yedirten metabolizmanı yavaşlatmayan diyetleri seç...
unutma çok çabuk verdiğin kilo çabucak da gelir...

nevracım sağol canım teşekkür ederim aferin kıss ne güzel iradene sahip olmuşun bravo:hooray: hep böyle olur inş darısı tüm iradesizlerin başına AMİNNNNopuyorumnanaktan

aminnnnnnnnnnnn
Allahım beni ve topik arkadaşlarımı yemeklerle irade ile sınama...Aminnnnnnnnnnnnnnnn

iyi akşamlar deyip giden arkadaşlara da iyi akşamlar :))

ekka hoşgeldin aramıza bende evlenince 10 kilo almıştım şimdiiii amaç kilo vermekse kararlı olmak lazım başarıcaz canım

adaer canım sistem çok üzücü gerçekten ben ücretli öğretmenlik yapıyorum ve benim okulumda o kadar çok fen edebiyat mezunu varki atanamıyorlar ve ücretli öğretmenlik yapıyorlar yada alanlarına yakın farklı alanlarda çalışıyorlar

selmacım canım en kısa zamanda iyileşirsin inşallah

yağmurgözlü canım kistle o kadar yıl yaşamana şaşırdım

serracım formundasın bravo şu leslieyi halledebilsem iyi olcaktı

bugün yine kaçamaksız birgün yipuuu

sabah 1 dom peynir 6 zeytin 1 tutam tere 1 dilim çavdar şekersiz çay
ara mandalina
öğle salata yarım çavdar
ara 2 kivi 1 incir
ara 1 k-bar
akşam 5 köfte ve salata 1 dilim çavdar ekmeği yemeyi düşünüyorum
1,5 lt su

kızlaar iyi akşamlar;
selmacııım yat dinlen bol bol,ev işinede takma kafayı temizle temizle bitmiyor biraz rahat ol.Bu arada dinlenirkende yiyip yiyip yatma tamammı,hatta hareketsizsin ya daha az ye.Umarım çarçabuk iyileşirsin.
çokbilmiş nerdesin huhuuuu gom playeri indirdim ama onunlada açılmadı
lesli bana kafayı yedircek
yağmurgözlü 15kg kist dedin dimi yanlış anlamadım akannehir
adaer canım iş konusu atanmama durumu vs.bunları yaşayan sadece sen değilsin biliyorsun dimi canım.Bu ülkenin en önemli sorunlarından malesef.
listemi yazayım bende
sabah:1 yumurta kızartması,yarım kk peynir,iki dilim çavdar ekmeğiyle tost
öğle:1 tabak bulgur pilavı,1 bardak yağsız ayran
akşam:1 kase soğuk çorba,bir dilim salatalık turşusu,çeyrek kase leblebi
3lt su,1 bardak iksir
1 saat spor:1000 kalori,100 mekik, 1,5 saat yürüyüş
amma spor yapmışım dimi ama dedim ya dün akşam yedimde yedim onları yakmam gerekiyordu

öncelikle yagmurgozlu canımcığıma büyük geçmiş olsunlar diliyorum....

ekka arkadaş sende hoşgeldin sefa geldin gel bırakma burayı

ve diğer arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,baharnazcım 5 yıl yaptım ücretli öğretmenlik bilirim ne demek olduğunu

bende menümü yazayım kıslar
1 kepek ekmek,2 peynir,domates,salatalık,çay
90 gr tavuk ızgara,1 kepek ekmek,salata
2 mandalina
5 kaşık bezelye,1 ayran,salata,1 dilim ekmek yedim..
1 elma 1 mandalina ile günü kapatıcam

selam kızlar yatmadan önce yediklerimi yazayım
sabah:tel peynir ,kepek ekmeği şekersiz çay
ara:elma
öğlen:1 kase mısır gevreği
ara:muz
akşam:6 kaşık yağsız makrna
az önce 1 elma yedim ve bitirdim+3lt su
spor olarak 68dk yürüdüm evde tabi bu kadarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…