opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi akşamlar deyip giden arkadaşlara da iyi akşamlar :))
ekka hoşgeldin aramıza bende evlenince 10 kilo almıştım şimdiiii amaç kilo vermekse kararlı olmak lazım başarıcaz canım
adaer canım sistem çok üzücü gerçekten ben ücretli öğretmenlik yapıyorum ve benim okulumda o kadar çok fen edebiyat mezunu varki atanamıyorlar ve ücretli öğretmenlik yapıyorlar yada alanlarına yakın farklı alanlarda çalışıyorlar
selmacım canım en kısa zamanda iyileşirsin inşallah
yağmurgözlü canım kistle o kadar yıl yaşamana şaşırdım
serracım formundasın bravo şu leslieyi halledebilsem iyi olcaktı
iyi akşamlar deyip giden arkadaşlara da iyi akşamlar :))
ekka hoşgeldin aramıza bende evlenince 10 kilo almıştım şimdiiii amaç kilo vermekse kararlı olmak lazım başarıcaz canım
adaer canım sistem çok üzücü gerçekten ben ücretli öğretmenlik yapıyorum ve benim okulumda o kadar çok fen edebiyat mezunu varki atanamıyorlar ve ücretli öğretmenlik yapıyorlar yada alanlarına yakın farklı alanlarda çalışıyorlar
selmacım canım en kısa zamanda iyileşirsin inşallah
yağmurgözlü canım kistle o kadar yıl yaşamana şaşırdım
serracım formundasın bravo şu leslieyi halledebilsem iyi olcaktı
kızlaar iyi akşamlar;
selmacııım yat dinlen bol bol,ev işinede takma kafayı temizle temizle bitmiyor biraz rahat ol.Bu arada dinlenirkende yiyip yiyip yatma tamammı,hatta hareketsizsin ya daha az ye.Umarım çarçabuk iyileşirsin.
çokbilmiş nerdesin huhuuuu gom playeri indirdim ama onunlada açılmadı
lesli bana kafayı yedircek
yağmurgözlü 15kg kist dedin dimi yanlış anlamadım akannehir
adaer canım iş konusu atanmama durumu vs.bunları yaşayan sadece sen değilsin biliyorsun dimi canım.Bu ülkenin en önemli sorunlarından malesef.
listemi yazayım bende
sabah:1 yumurta kızartması,yarım kk peynir,iki dilim çavdar ekmeğiyle tost
öğle:1 tabak bulgur pilavı,1 bardak yağsız ayran
akşam:1 kase soğuk çorba,bir dilim salatalık turşusu,çeyrek kase leblebi
3lt su,1 bardak iksir
1 saat spor:1000 kalori,100 mekik, 1,5 saat yürüyüş
amma spor yapmışım dimi ama dedim ya dün akşam yedimde yedim onları yakmam gerekiyordu
selmacım dağıtsınlar boşver,sağlığından önemlimi allah göstermesin daha kötü olursan ne yapacaksın o zaman gözün görmez hiç bir şeyi en iyisimi sağlığından ödün verme.Çok rahatsız oluyorsan yavaş yavaş dağınıklığı toparla ama öyle kıyı bucak hergün temizlik yapma be güzelim.Hem dinlenmenin keyfide başka,al eline bir örgü yanındada şekersiz bir kahve ooooooh gel keyfim gel.
huhuuuuu
kimse yok mu kıslar bugün bildrim günü hadi gelin nerdesiniz?
günaydın yağmurgözlü aaa ben sabahtan beri buradayım baktım kimsecikler yok dedim ne oluyo?
nasılsın ? var mı bi değişim arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?