80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıyı akşamlar arkadaşlar bende bu hafta pek umutlu degılım kg konusunda bakalım yarın
bu hafta kacırdım

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sevdemer canım nasıl yatayım ya evde ev dagıtma canavarları varken

selmacım dağıtsınlar boşver,sağlığından önemlimi allah göstermesin daha kötü olursan ne yapacaksın o zaman gözün görmez hiç bir şeyi en iyisimi sağlığından ödün verme.Çok rahatsız oluyorsan yavaş yavaş dağınıklığı toparla ama öyle kıyı bucak hergün temizlik yapma be güzelim.Hem dinlenmenin keyfide başka,al eline bir örgü yanındada şekersiz bir kahve ooooooh gel keyfim gel.

[/IMG][/IMG][/IMG][/IMG]

Günaydın kızlar,
ekka hoşgeldin aramıza...a.s.
Bende bildirmimi yapayım 84.4 kiloyum...900 gr vermişim..hihoyyyt

huhuuuuu
kimse yok mu kıslar bugün bildrim günü hadi gelin nerdesiniz?

günaydın yağmurgözlü aaa ben sabahtan beri buradayım baktım kimsecikler yok dedim ne oluyo?
nasılsın ? var mı bi değişim arkadaşım

günaydın mis kokulular,bugün nasılız bakalım.Ben iyiyim kendimi iyi,umutlu ve sıkılaşmış hissediyorum.Ama ben kesinlikle hassas bir tartı almalıyım yoksa bu böyle olmayacak,bak ne güzel siz 900,700 gr. verdim diyebiliyorsunuz ben diyemiyorum.Kilo bildirimine gelince tartının ibresi 78 ile 77 arasında bir gidiyo bir geliyor verdim bunun farkındayım da net bir şey diyemiyorum.Yani 600 gr yada 700 gr. diyemiyorum sayıyla göstermediği için arada olduğu için 500 gr. sayayım bari.Öperim hepinizi :)

adaer evet canım hassas tartıyı bende yeni aldım sayılır iyi oluyo....
bence vermişsin işte ne güzel ibre oynuyosa..ilk fırsatta al dijital tartı canım

günaydın yağmurgözlü aaa ben sabahtan beri buradayım baktım kimsecikler yok dedim ne oluyo?
nasılsın ? var mı bi değişim arkadaşım

ahhh canım ahhh gr oynamadı bu hafta azcık kaslarımı dinlendiriym dediydim anamm bi çalıştılar bi çalıştılar yorgunluktan öldüler ya:roflol::roflol::roflol::roflol:sporsuz bir hafta olunca böyle oldu birde tiroid tahllerimi yaptırdım dengesizlik var TSH düşük T4yüksek 1 ay sonra tekrar bakılıcak amann düşmanıma vermesin tiroid deyip geçme bütün vücudu etkiliyor:

günaydınnn

yağmurgözlü geçmiş olsun nese ki doktor farkına varmış

valla tartıldım ama emin olamadım oyüzden bu haftada giden : 0 diyeyim tartım bi garip zaten yenisini alcam

dün yedilerim :

sabah : klasik kahvaltı
ara :1elma
öğlen :2 kuru incir
ara :2elma
akşam :3kaysı

2 litre su spor yok boynum tutuldu çok acı çekiyorum 2 gündür pcnin başında oturmak bile zor

sevdemer ben geldim sen yoksun

kaptanım kilom geçen haftayla aynı
başlangıç:117.1
geçen hafta:109.6
bu hafta:109.6
giden 0
hedef:90(gözüme imkansız görünüyor umudumu yitiriyorum artık bıktım 1 ileri 2 geri)mafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…